Super i powodzenia KochanaWitajcie dziewczęta!!!
Jestem tak zagoniona, że czasem nawet nie mam kiedy usiąść...
Jutro otwarcie...
Troszkę się denerwuję...
A oto mój sklep...
Skromny, ale to dopiero początek....
Po co tak szalalas babo jednaPrzystopuj troszke i rob sobie wszystko na ratyHej laski
ratunkuuuuuuuu kregosłup chce mi dzisiaj wejsc w du.. normalnie zwariuje , nie wiem nawet co zrobic zeby mniej bolało............
chyba przesadzilam z porzadkami swiatecznymi chciałam przekopac ogródeczek bo niektóre kwiatki przez zime zmarzły i sie nie nadawały do niczego no i sie wziełam za to i teraz cierpie katusze, chyba nie wytrzymam bede krzyczecnie sadziłam ze kregosłup bedzie az tak bolał
maz pojechał do pracy a maksiu bawi sie na podwórku wiec ja wkoncu siedłam i chyba juz nie wstane
matko droga ide was poczytac i napewno zaraz wróce bo nie wstane
A maz niech zafunduje Tobie jakis masazyk:-);-)
No witaj Kochana:-)zaznaczyłam cytat i ........ nie ma go
Kerna ten czerwony dywan byłby nawet wskazany byle mięciutki bo coś mi się zrobiło w stopę i nie mogę chodzić:-(
Pati mi się też nie otwiera
a co u mnie? stara bida, siedzę w domu i dostaję głupawki, chata już na swięta posprzątana, teraz bierzemy się za ogrodzenie i sadzenie czegoś bo strasznie łyso mam przed domem
Misia traci mleczaki, w ciagu ostatniego tygodnia wypadły jej dwa i wygląda tragicznie jak się uśmiechnienie ma już czterech dolnych i górnej jedynki, nie licząc tych wyrywanych piątekteraz druga górna jedynka czeka na mocniejsze doznania bo trzyma się tyko jedną stroną
a do trgo dzisiaj mi sie rozchorowala, wstała z temperaturą 38,2 stC i już do świąt jestesmy na siebie skazane
to tak po krótce co u mnie
Zdrowka dla MisiMojemu Dominikowi dopiero dwa mleczaki wypadly,pierwszy przed Bozym Narodzeniem
Niezle zaszalalas z tym sprzataniemJakbys sie jeszcze nudzila to zapraszam i do mnieIwcik dawaj przepis na pycha sałtkę z rzodkiewką-uwielbiam rzodkiewkę!!!!
A j asłuchajcie, szok, o 13 bylismy wszyscy juz po obiedzie, pozmywane, podłogi odkurzone i pomyte, glanc pomada cała chata. Jak P wyszedł do pracy to nie mialam co robić, hehehehehehe
tak więc wzięłam ksiażkę i w końcu ją rozpakowałam i zaczelam czytać, ale tak mi sie błogo zrobiło, tak lekko , ze przysnęłam sobie.
Ale zeby nie było tak cudnie mała mnie obudziła po 20 minutach, ze chce siusiu, no i po spane, hehe. Porobiłam ostateczne porządki w szafach, porozwieszałam w nich krążki z drzewa sandałowego, jejciu, jak pachnie, i znów nie mam co robić. Na kolację zjadłyśmy grzane serdelki a jeszcze cos za mną chodzi, hmmm
A drzemka w dzien rewelka tylko szkoda ze taka krotka;-):-)
WspolczujeA mój właśnie wrócił uchlany jak bela nie skomentuję tego bo mi ręce opadły :--------(
Ja z mlodymi niedawno wrocilam z placu zabaw i nawet ladnie sie bawiliAle wrocili brudni jak swiniaki jakies heheI Wiktoria jak juz wchodzilismy do domu to uderzyla sie buzka w schody i rozwalila sobie dolna wargeAle juz jest ok
Zaraz sobie cosik pojemy i ogole mlodemu lepetyne a pozniej zaczne Ich kapac