A mnie znowu net padł
Agnes, kiedy zapisy do przedszkola??
no od 19 kwietnia dopiero ,coraz bliżej
Ekhem....
Ja tez duzo nie robie na swieta bo wiem ze pozniej polowe wyrzucamZrobie sernik na zimno a reszte slodkiego dokupie,zrobie salatke z piersi z kurczaka,ananasa i kukurydzy i moze mala miseczke warzywnej a dzisija jeszcze musze zlozyc zamowienie na kielbachy,miesko i wedliny
a ja nic nie robię bo ide na gotowe
Kurde musiałabym sie wziasc za obiad al ejakos mi sie nie chceMoje dzieci sobie zazyczyly watrobke a to jest cos czego nei nawidze robic
a my uwielbiamy watróbke i Oliwka tez bardzo polubiła
a to moja niunia...
mam nadzieje ze bedziecie mogly ja zobaczyc jak sobie gada
[video=facebook;1242825507640]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1242825507640[/video]
mi się to nie otwiera
a co u mnie? stara bida, siedzę w domu i dostaję głupawki, chata już na swięta posprzątana, teraz bierzemy się za ogrodzenie i sadzenie czegoś bo strasznie łyso mam przed domem
Misia traci mleczaki, w ciagu ostatniego tygodnia wypadły jej dwa i wygląda tragicznie jak się uśmiechnienie ma już czterech dolnych i górnej jedynki, nie licząc tych wyrywanych piątekteraz druga górna jedynka czeka na mocniejsze doznania bo trzyma się tyko jedną stroną
a do trgo dzisiaj mi sie rozchorowala, wstała z temperaturą 38,2 stC i już do świąt jestesmy na siebie skazane
to tak po krótce co u mnie
no to fajnie musi wygladać taka szzcerbata
i zdrówka dla Misi
Po pracy pojechałam po Oliwkę,byłysmy w domu ok 20.00.
zjadłą kolację,umylismy sie i spi już od 30min gdzieś.
A mój właśnie wrócił uchlany jak bela nie skomentuję tego bo mi ręce opadły :--------(