reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pati bardzo sie starałam, chyba kont jjzu założyłam, filmiku obejrzec sie nie dało a na koniec jeszcze mnie wywaliło i zamknęło i dupa.

Lecę dziewczyny, mała chce bajki czytać samej juz jej sie znudziło, hehe.
Zaraz też butla i spac, wiec juz dobranoc dziewczyny...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wiem że wina kolegów ale jakby nie chciał pić to by powiedział ze on będzie prowadził i by miał wymówkę ale nie, po co lepiej się nawalić a potem udawać głupa że nic się nie stało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ej serio rozumiem Cie, bo u mnie sytuacja iden fugen. Też pili jak wracali po pracy i se w drodze chlapneli:wściekła/y: I mimo, że dzwoniłam do niego, mówiłam mu że do sklepu trzeba jechać to on wrócił nawalony a ja bez mleka dla małego zostałam faceci są do bani i tyle:no: pogadaj z nim po raz enty. Nie wiem u mnie dużo pomogła rozmowa na sylwku, nie gadałam z nim ponad tydzień, potem się popłakałam i nawkładałam co mi lezało. On mi wytłumaczył ja jemu i pomgło. Fakt, teraz uległ, ale i tak dużo rzadziej pije niz wcześniej:sorry2:
Miłej nocki Luna!!

kurcze zła jestem na siebie:wściekła/y::wściekła/y:-moja diete szlak trafił!!!już tyle nie jadlam słodyczy i dzis juz nie wytrzymałam miałam zjesc jeden kawalek czekolady a tu dupa zjadlam pół!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
taka zla jestem na siebie!!!!!!!!!:wściekła/y:
kochana doczytalam ze w swieta mialas miec odpust,a kiedy sie swieta zaczynaja jak nie w wielki tydzien:confused::confused:
a dzis juz wielki wtorek wiec smacznego łakomczuszku ;-);-);-);-);-)
Dowikluś no u nas dokłądnie 190. Tam jest 5szczepionek Ona to nazwałą heksa. Mi to nic nie mówi, ale kaska spłynie:sorry2: mały narazie śpi..już mija druga godzina:nerd: zobaczymy jaki humorek dzisiaj:sorry2: eeee to jak zaczynasz z oknami to zachacz o moje cio:confused::-D
A takw ogóle to dziewczyny pisały, że w ciąży nie wolno podnosić rąk wyoko do góry bo może to spowodować odklejanie łożyska:szok: tak więc myślę nad tymi dwoma oknami:cool:
ja tez tak slyszalam ale glupia jestem i z czarkiem firany wieszalam i teraz tez juz powiesilam a mam takie gdzie pol dnia je wieszalam:tak::tak::tak::tak:
ale ty masz szew kochana wiec ani mi sie waż:no::no::no:
Witam! Zuza coś ostatnio nie chce zasypiać w dzień ale w końcu o 14 robi się tak marudna i kłade ją jeszcze. Teraz obiad na szybko. Przywieźli mi wózek bo lekarka od rehabilitacji zaleciła specjalistyczny. Jest trochę zbyt masywny. jak kupie nowe akumulatorki do aparatu to wstawię fotkę.

Dostałam właśnie wypis ze szpitala. Jest w rozpoznaniu jednak mózgowe porażenie dziecięce....
Musze prywatnie chyba do neurologa iść bo nie chcą mi dać skierowania na rezonans a on wiele wyjaśni-np. czy wystąpi padaczka, która może się objawić w 3 roku życia...:-(

Powiem, że widać efekt intensywnych ćwiczeń tylko 3 tyg to trochę długo dla Zuzi z dala od rodziny.
Teraz chcemy jechać na turnus 2 tyg z możliwością spędzenia weekendu w domu bo i tak ćwiczeń wtedy nie ma. Byłoby 5 dni przerwa i znowu 5 dni, więc fajnie może uda się do czerwca.;-)
to super że widać poprawę:tak::tak::tak:
a jesli chodzi o rezonans to rzeczywiscie moze lepiej jak prywatnie pojdziesz:tak::tak::tak::tak:
Witajcie dziewczęta!!!
Jestem tak zagoniona, że czasem nawet nie mam kiedy usiąść...
Jutro otwarcie...
Troszkę się denerwuję...
A oto mój sklep...
Skromny, ale to dopiero początek....
superaśny, juz widze ja niedlugo polki beda sie uginaly od towaru, a podloga bedzie sie uginala od ciezaru klientow, no i kasa tez sie bedzie uginala od pieniazków;-);-);-)
Hej laski

ratunkuuuuuuuu kregosłup chce mi dzisiaj wejsc w du.. normalnie zwariuje , nie wiem nawet co zrobic zeby mniej bolało............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba przesadzilam z porzadkami swiatecznymi chciałam przekopac ogródeczek bo niektóre kwiatki przez zime zmarzły i sie nie nadawały do niczego no i sie wziełam za to i teraz cierpie katusze, chyba nie wytrzymam bede krzyczec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie sadziłam ze kregosłup bedzie az tak bolał:szok::szok::szok::szok:

maz pojechał do pracy a maksiu bawi sie na podwórku wiec ja wkoncu siedłam i chyba juz nie wstane :no::no::no::no::no:

matko droga ide was poczytac i napewno zaraz wróce bo nie wstane :-D:-D:-D:-D
oj kochana tos sie zalatwola ale wiesz co ja dzis tylko szylam na maszynie a mnie tez jakby w ledzwiach lupie:tak::tak::tak:
ale tak delikutasnie:tak::tak::tak:
cześć cioteczki:happy2::happy2::happy2: czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta???:baffled::baffled::baffled::baffled: wiem wiem opuściłam się baaaaaaaaaaaaaardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale mnie ostatnio często nie ma w domu a jak już jestem to mam tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć:no: i net mi szwankuje:-(

przeczytałam tylko bieżącą stronę i nie jestem w temacie zupełnie:no::no::no:mam takie zaległości, ze chyba do Bożego Narodzenia nie nadrobię:baffled::baffled::baffled:

witam nowe mamusie :tak::tak:przynajmniej tyle zdążyłam zauważyć:-D
dwie albo trzy str wstecz masz dokladne streszczenie:tak::tak::tak:
juz nie pamietam ktora to ma tak dobra pamiec:tak::tak::tak:
no czesc cioteczko droga!!!
co tram wogole u Ciebie?? Jak Misia??

widac wogole ten moj film??
bo mnie sie jakos nie otwiera :baffled::baffled::baffled:
u mnie tez sie nie otwiera, tzn jest akies okno ale nie ma znaku play ani zadnego innego:tak::tak::tak::tak:
zaznaczyłam cytat i ........ nie ma go:baffled::baffled::baffled:
Kerna ten czerwony dywan byłby nawet wskazany byle mięciutki bo coś mi się zrobiło w stopę i nie mogę chodzić:-(

Pati mi się też nie otwiera:no::no::no:

a co u mnie? stara bida, siedzę w domu i dostaję głupawki, chata już na swięta posprzątana, teraz bierzemy się za ogrodzenie i sadzenie czegoś bo strasznie łyso mam przed domem
Misia traci mleczaki, w ciagu ostatniego tygodnia wypadły jej dwa i wygląda tragicznie jak się uśmiechnie:-D:-D:-Dnie ma już czterech dolnych i górnej jedynki, nie licząc tych wyrywanych piątek:baffled:teraz druga górna jedynka czeka na mocniejsze doznania bo trzyma się tyko jedną stroną:szok::szok:
a do trgo dzisiaj mi sie rozchorowala, wstała z temperaturą 38,2 stC i już do świąt jestesmy na siebie skazane:-D
to tak po krótce co u mnie
fajnie masz, jak nie masz co robic to zapraszam do siebie u mnie jeszcze multum roboty:sorry2::sorry2::tak::tak:
wiec nudzic sie nie bedziesz:tak::tak:
A mój właśnie wrócił uchlany jak bela :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie skomentuję tego bo mi ręce opadły :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
kochana, niestety to faceci, i chyba wiekszosc z nich tak ma, z pozniejszych postow moge ci powiedziec tylko tyle : witaj w klubie:sorry2::sorry2::sorry2:
znam to z autopsji, choc moj jest jeszcze woda w mozgo bo 24 lata w tym roku wiec wiek jeszcze nie ten, choc moglby byc nieco madrzejszy jak niektorzy jego rowiesnicy:tak::tak::tak:
ale ciesze sie bo i tak jest odpowiedzialniejszy od reszty rówieśnikow:tak::tak:
alem namieszala:-D:-D:-D:-D

witam sie wtorkowo, dzis dopiero teraz
rano wstalam wielam sie za obszywanie obrusów a że maszyna wyciagnieta a stol na balkonie i krzesla wygladaly tragicznie wiec je obszylam materialem, mialam kawal starej kotary w szafie i przynajmniej mi sie miejsce w szafie zrobilo, no i balkon wyglada jakos takos bardziej ludzko:tak::tak::tak:
pozniej poszlismy na spacerek, do mamy na obiad, do sklepu znow na spacerek, i do domku, teraz mlody oglada baje a ja na bb wreszcie mam czas
czekam na ciocie bo pożyczyła od koleżanki pracza do tapicerek i dywanów, i mam nadzieje go wykorzystać;-)
nie chce mi sie szorowac na kolanach dywanu, a i wersalke i fotele przydaloby sie odswiezyc :tak::tak::tak:

jutro m przyjeżdża wiec trza jutro juz wszystko ogarnąć:tak::tak::tak:
bo przyjdzie i powie : caly czas sprzatalas a tu taki syf :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

słuchajcie mam takie zapytanie:
wystawilam buty na allegro uzywane wiec licytacja od zl i min cena 20 zl za dwie pary,
i dzis dostalam maila, od kolesia, chodzi mi wlasnie o owego maila, nie wiem co mam o nim myslec:confused::confused::confused:
niby normalny mail ale jakis taki inny, a moze ja jestem jakas dziwna:confused::confused:
tu macie maila:

Treść wiadomości:
Witam serdecznie

Dlaczego te buty są tak tanie? Czy były noszone? Jak długo i jak często? Przez kogo? Czy mają na podeszwie ślady noszenia, np zabrudzenia, obtarcia i zakurzenia? :)
Bo jeśli okaże się że tak i że nosiła je piękna kobieta, a w dodatku na podeszwie są ślady noszenia przez nią butów: trochę starta podeszwa, zabrudzenia, ślady piasku, to ja bardzo chętnie je kupię :)
A cenę możemy ustalić na GG wspólnie, abym musiał zapłacić więcej na korzyść pięknej kobiety, która sprzeda mi swoje noszone buciki :)

Pozdrawiam i czekam
Kamil

i co o tym sądzicie?
co mam mu napisać?
nie chciałabym czegoś głupiego wypalić jesli to tylko zle sformulowana powazna oferta, ale jesli to jakis zbok?

Ostatnia edycja:
Lunka sałatka jest bardzo prosta układasz warstwami :
najpierw dajesz pokrojoną połówke kapusty pekinskiej
pęczek rzodkiewki lub wiecej jezeli lubisz
5jajek na twardo ugotowanych
, gulasz angielski najlepiej z sokołowa ten w konserwie
duży świeży ogórek zielony ,
kukurydze z puszki
troche startego zółtego sera ale nie dużo
a na te wszystkie warstwy sos z :
majonez (wiecej majonezu niz reszty)
troszke smietany
musztardy
sól
pieprz i
mały żąbek czosnku wcisnij wymieszaj te składniki sosu i posmaruj sałatke tylko na wierzchu.

To co jest do krojenia to najlepiej pokroic w grubsza kostke a nie posiekać bo wyjdzie papka

Smacznego:):-D:-):-):-)

A na masaż od męża nie mam co liczyć bo wrobocie mój niestety nockami tylko pracuje bo jest kierowcą , chyba ze se jakiego sąsiada wykąbinuje hehehe:):):)
salatka smakowita mmm
a powiedz - sasiad jakis przystojny???/ :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
zakładam konto na facebook, matko, to po niemieckiemu!!!
hehehe usmialam sie :laugh2::laugh2::laugh2:
łoj boshe..ręce opadają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to masz jak ja w tamtym tygodniu. I tak samo jak u Was. Kiedyś pociag do procentów, imprez i takich tam. Mam tak samo.proszę go, on mi obiecuje a w końcu i tak przyjdzie nawalony. Na święta zrobił mi akcje, potem przysięgał na wszystko, a tydzień temu znowu. Tera znowu przysięgi i obietnice ale ja w cuda nei wierze:sorry2: znowu się zdarzy. Ale i tak ostatnio przyszedł i mipowiedział, że znowu wszyscy pili a on nie i kumple zaczeli z niego śmiać, że jest "marmolada" i boi się baby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak wiec wiem, że głównie też wina jest porąbanych koleszków:wściekła/y::wściekła/y:
napenwo to wina kolegow bo nie chca z siebie pantofli robic... :angry:
Pati bardzo sie starałam, chyba kont jjzu założyłam, filmiku obejrzec sie nie dało a na koniec jeszcze mnie wywaliło i zamknęło i dupa.

Lecę dziewczyny, mała chce bajki czytać samej juz jej sie znudziło, hehe.
Zaraz też butla i spac, wiec juz dobranoc dziewczyny...
no trudno ale moze jeszcze uda mi sie jakos wstawic filmik co da sie obejrzec...
bede probowac wiec sie nie martw :-D:-D:-D
witam sie wtorkowo, dzis dopiero teraz
rano wstalam wielam sie za obszywanie obrusów a że maszyna wyciagnieta a stol na balkonie i krzesla wygladaly tragicznie wiec je obszylam materialem, mialam kawal starej kotary w szafie i przynajmniej mi sie miejsce w szafie zrobilo, no i balkon wyglada jakos takos bardziej ludzko:tak::tak::tak:
pozniej poszlismy na spacerek, do mamy na obiad, do sklepu znow na spacerek, i do domku, teraz mlody oglada baje a ja na bb wreszcie mam czas
czekam na ciocie bo pożyczyła od koleżanki pracza do tapicerek i dywanów, i mam nadzieje go wykorzystać;-)
nie chce mi sie szorowac na kolanach dywanu, a i wersalke i fotele przydaloby sie odswiezyc :tak::tak::tak:

jutro m przyjeżdża wiec trza jutro juz wszystko ogarnąć:tak::tak::tak:
bo przyjdzie i powie : caly czas sprzatalas a tu taki syf :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
t dzis mialas fajny dzionek,
no i nie przemeczaj sie tak ze sprzataniem - m zrozumie jak bedzie syf :laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p

Pati zalezy który jeden moze by sie nadawał tylko nie wiem jak jego żona by zareagowała , mogłabym mieć jakie widły jutro wbite w plecy :-D:-D:-D

Natali fajnie szyjesz duzo na maszynie , bo ja tak chociaz teraz aktualnie mniej ze wzgledu na kregosłup , wlasnie po swietach zaczynam szyc sukienke na brzuszek mam juz skrojona tylko wyny brak do maszyny :-D:-D

Oj te chłopy chłopy .....kobity współczuje , obrze ze mój chłop ne ma takich pociągów bo chyba bym zwariowała czasem od jakies imprezy oczywiscie wypije i jest nabombany ale u niego to zadko sie zdarza moze i dlatego ze jest kierowca zawodowym:confused::confused::confused::confused:

reklama
Do góry