reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
Nadrobiłam,ale mi nie pozaznaczało.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę.

Agnes zapamiętałam,że wypad udany.:tak::-):-)

A&E jedyny sposób to skuć tynk,wysuszyć mur i dopiero wypryskać mur.
Na to nowy tynk i powinno być dobrze.
Drugim rozwiązaniem jest ponownie wypryskać tynk i położyć na te ściany styropian jako izolator.
Czy to pleść na pewno sprawdzisz wyjeżdżając na jakiś czas z domu z małą.

W krótkim czasie powinno być lepiej .:tak:;-):-)

Anabuba lipa z tymi butami.:baffled::baffled:
Dobrze,że twój rowery poprzeglądał.:tak:
U mnie też już sezon w pełni.:tak:;-):-):-)

Po deserku mąż mnie zabrał na spacerek bez dzieci.;-)
Łazilismy za rękę jak nastolatki .Oj milusio było.:tak:;-):-):-)
W drodze powrotnej zaczepiliśmy o sklep i mój małż zaproponował,że może pójdziemy do moich rodziców jeszcze.
Kupiliśmy ciacho i poszliśmy do nich na kawkę.:tak:
Ściągnęliśmy na 22 z minutami do domu dopiero.:szok::szok::szok::-):-)

Jutro w pracy do 18 ,więc małe szanse,że do was zajrze no chyba,że z rana,ale się jeszcze zobaczy.:sorry2::sorry2::sorry2:
Idę poprasować Darkowi ubrania do pracy ,bo za 2 godziny jedzie.:tak::tak:
Po prasowanku pewnie jeszcze nieco powyszywam :sorry2::sorry2::sorry2:
A potem do łożeczka jak Darecki pojedzie.:tak:;-)
Dobranoc laski .

reklama
Z oliwka juz troche lepiej wiec jade z nia na komisje.
ANKA wiesz ze sama nie wiem kogo chce o tym przekonac?G mnie przy kazdej rozmowie o tym meczy i non stop musze go przekonywac ze nie chce z nim byc i chyba tak mi zostalo :-).Siebie nie musze bo jestem pewna swojej decyzji i ciesze sie ze ja podjelam ,mimo ze czasem mi ciezko ale pierwszy najtrodniejszy krok mam juz za soba :-).Teraz tylko juz do przodu :-).

3 majcie kciuki o 8.50 bo mam komisje.

Na 12 umowilam sie z kolezanka.G przyjdzie do malej a ja wybywam sobie odpoczac :-)

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo

Ależ jestem niewyspana.

Walczylam z mała od 3.30 do 6 rano. W końcu zasnęła, ja pospałam jeszcze pół h i przez kolano już więcej nie dałam rady wyleżeć.

Lunka zazdroszczę malego cyca :-D zawsze miałam maly i dobrze mi było z tym :tak: teraz jak mam sobie stanik kupić to mnie szlag trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To tak jest, jak sięmama le to sie chce duże i na odwrót. Ale kupić coś na duży biust jest chyba o wiele trudniej, co? Chodzi mi o jakiś strój, wypasiony cyckonosz?

Reszte zaraz poczytam:tak::tak::tak:A teraz kilka foteczek z wczoraj
I jedna fotka z dzisiaj jak dzieciaki smarowali sobie buly hehe
Alez śliczny tort, znów mam ochotę na słodkie...
I jakie dzielne dzieciaki, śniadanko sobie robiły same:tak:

G juz pojechal.Glowa mnie boli.Nie byla to latwa wizyta.Na szczescie dostalam kase od niego .Jutro lece zaplacic rachunek za telefon i troche na zycie dostalam.Mam tyle dobrze ze mama powiedziala ze to jedzenie nam da ,czyli mnie i Oliwce najwazniejsze zebym miala na oplaty.
Oliwce pampersy a mama cos tam jej mleka czy serkow czasem kupi a czasem ja.

Niestety za tydzien czyli po swietach nie bedzie mnie na bb caly tydzien bo G bierze na tydzien kompa i neta .nIE WIEM jak ja bez was wytrzymam :-(.
Zdrówka dla Oliwki...biedactwo, Nawetjesli dzis jej lepiej ja by jej nie zabierała ze sobą... No ale jak nie masz wyjscia, to co zrobisz...
Dobrze ze dał kasę i fajnie, ze mama Ci pomoze. Tak więc w zwiazku z nIą nasze przezpowiednie się spełniły.Dasz radę i jeszcze będziesz nieziemsko szczęśliwa, zobaczysz.
No i szkoda, że jednak ten komp i net Ci zabierze:-(

Beata i Ty tez nam znikniesz????:-(

3 majcie kciuki o 8.50 bo mam komisje.
&&&&&&&&&&&&&&&&

No, to mogę teraz co iu mnie ...
Wczoraj wstaliśy wszyscy z mega leniem, tak sie zachmurzyło i popadało, że odechciało sie wszystkiego.Nawet mała tylko zdjęła pidżamkę i do taty myk pod kołdrę i takleżałą i powiedziałą, że ona nigdzie stąd nie idzie, hehe.

I jak zdeklarowaliśmy sięże sie lenimy, to telefon-dzwoni teściowa, że jest na giełdzie , kupła małej kurteczkę i wpadnie do nas , żeby przymierzyć. Łooooo, takiego spida żeśmy dostali, że chata lśniła w 5 minut, Piotr jeszcze zdążył do moich rodziców pojechać po stolik dla małej, ja go złożyć i wyszorować ( w piwnicy rok stał ), obiad uszykować ( ale to P:-p) i przyszła. Okazało się, ż eposiedzal tylko 15 minut zabrała małą na godzinny spacer po placach zabaw, wróciła, kawę wypiła w biegu i poszła. A my sobie obejrzeliśmy MILIONERÓW_ no w końcu ktoś wygrał i fajnie, bo chłopak baardzo sympatyczny, szedł jak burza i tak nas trzymał, my tez znaliśmy odpowiedz za milion, on tez, ale nie był pewien, czy to nie podpucha i kurde, juz myslalam, że wymięknie, hehehheehe.

Wieczorkiem wykąpaliśmy Wiktorię, się, o 20 Skazany, mała spać , troszkę się powygłupialuiśmy w łżku, ale kolano mnie bolało i nici z planów głębszych, hehe.
Nocka do bani, a teraz juz jestem tutaj. Czy jest ktos jeszczze???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie.
Dorotka dobrze ,że z mała lepiej :tak::-D:-D
G się nie przejmuj.

Lunka a co się Wici stało :confused::confused:

Ja się położyłam o 3.45 dzisiaj ,ale nie usnełam tylko obudziłam D i go niecnie wykorzystałam.:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zaspał przeze mnie do pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,ale warto było.;-);-);-):-D:-D:-D:-D

O Ty niezmordowana bestio:))))))))
Wiki nic sięnie stało, chciała tatę a tata spał jak kamień:))))
W końcu przyniosłam ją do nas i tez nieposała, tylko cieszyła się, że tata jeszcze nie w pracy. Jak pojechał to chicłą pójśc do siebie i zasnęła, ale najpierw jeszczemleko wołała, to już dla świętego spokoju, bo ledwo żyłam jeje dłąm no i skubana teraz sobie odsypia, hehe

Witam :-):-):-)
Dziewczyny jak wy funkcjonujecie śpiąc tak krótko, mi było dzisiaj bardzo trudno wstać o godz.7.15 jak budzik dzwonił :-:)-( i takie myśli mi teraz chodzą po głowie żeby koło południa położyć się spać i porządnie wyspać :-p:-p
Maja w przedszkolu to będę miała ciszę i spokój :tak::tak:
Dorota trzymam kciuki za komisję :tak::tak:

jak noga?
radzisz sobie jakos?
postaram sie cos dla Twoejj niuni poszukac z ubran,zawsze to pare groszy zaoszczedzisz:tak::tak::tak::tak::-)
a jakies buciki chcesz?jaki rozmiar nosi?
moje laski nie niszcza butow bo im nogi szubko rosna
Teraz już lepiej. :tak: Wszystko wyszło na wierzch. Jakiś krwiak i dookoła bardzo sina.:tak: Do wesela się zagoi...;-)
Dzięki.:sorry2::sorry2::sorry2: Buciki na 21. PW napisałam .

To tak jest, jak sięmama le to sie chce duże i na odwrót. Ale kupić coś na duży biust jest chyba o wiele trudniej, co? Chodzi mi o jakiś strój, wypasiony cyckonosz?
Kupić coś na duży biust jest trudniej? Matko, pól Radomia zjeździłam w poszukiwaniu dla siebie czegoś najzwyklejszego, by tylko związać i ogarnąć te moje wisielce.:baffled: Na targu staniki dla babć, w marketach tylko do miseczek C , rzadko kiedy D... Dopiero dopasowałam się w firmowym sklepie.:wściekła/y: Ale przyznam , że ostatnio taki stanik dopasowany to miałam chyba z 5 lat temu.:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

Justa współczuję. Ja kupuje najwięsze C i jest tego sporo, nigdy nie musiałam rozglądac się za więszymi, ale nigdy też mi w oko nie wpadły, wiec podejrzewałam, ze jest ciężko, ale że aż tak??? j akocham sie w bieliźnie. Zanim zaszłam w ciąże miałam chyba z 50 kompletów i kilkanaście luźnych sztuk, wszystko posżło na wydawkę, bo biust się zmienił po karmieniu, ciąży...w nic nie wchodził, żal jak nieiwme. Już nigdy nie bedzie mnei stać na odnowienie kolekcji , hehehehe

Witam porannie, w domu mam prawie lodówkę 15st:dry: brrr a nie chce mi się palić w piecu, bo już wszytko wyprzątane....Za oknem ładnie, słonecznie tylko, żeby cieplej było:cool2:
Wczoraj poszaleliśmy trochę i poojechaliśmy w wileki świat czyli rzeszów na galerie i super pyszne lody na rynku;-) Nawet M kupił mi obuwie:szok::szok: zrobięfocie i sie Wam pochwalę, tylko musze naładować baterie:tak: Straciliśmy trochę kaski i żal, oh żal, ale do tego zakupiliśmy dla bejbesa kołderke:tak: Pierwszy raz mojemu M zdażyło się, żeby sam kapnął sie dziecku kupić trzeba! Zawsze to ja mu muszę tłumaczyć, e niezbędne jest to i tamto. A on sam:szok: Mima super zadowolony pod kołderka wczoraj pół godzinki buszował:-D:-D Tylko jak zobaczyliśmy po ile jest pościel to niestety...50zł za flanelową:szok::szok::szok: muszę poszukać czegoś tańszego:baffled::baffled::baffled:

Później poczytam, bo mały chce się bawić, ale tylko na temat staników coś napiszę.
Justa Ty też masz big rozmiar?? Bo moje 75F jest prawie, że nie możliwe do zakupu:sorry2::sorry2: nawet w firmówkach:sorry2: Na dodatego cycki dalej rosną, wiec nie wiem co se na nie założę:baffled::baffled: mam w planach sutki na sznurkach obwiązać i na szyi powiesić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to spadam całuski!!

reklama
Justa współczuję. Ja kupuje najwięsze C i jest tego sporo, nigdy nie musiałam rozglądac się za więszymi, ale nigdy też mi w oko nie wpadły, wiec podejrzewałam, ze jest ciężko, ale że aż tak??? j akocham sie w bieliźnie. Zanim zaszłam w ciąże miałam chyba z 50 kompletów i kilkanaście luźnych sztuk, wszystko posżło na wydawkę, bo biust się zmienił po karmieniu, ciąży...w nic nie wchodził, żal jak nieiwme. Już nigdy nie bedzie mnei stać na odnowienie kolekcji , hehehehe
ja tez nigdy nie musiałam nigdzie szukać. Zawsze kupowałam na targu , nawet takie z promocji za 5 zł i były git. :tak:Ale po tej ciąży...i karmieniu 7 miesięcznym....:baffled::baffled::baffled:
Maniaczka.:-D:-D:-D

Później poczytam, bo mały chce się bawić, ale tylko na temat staników coś napiszę.
Justa Ty też masz big rozmiar?? Bo moje 75F jest prawie, że nie możliwe do zakupu:sorry2::sorry2: nawet w firmówkach:sorry2: Na dodatego cycki dalej rosną, wiec nie wiem co se na nie założę:baffled::baffled: mam w planach sutki na sznurkach obwiązać i na szyi powiesić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to spadam całuski!!
80 F :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:
A pościel flanelową, taką dziecięcą niekiedy można kupić w realu tanio.:tak:

Przypomniało mi się.... w e'leclerku widziałam wrotki za 24 zł:tak: i zestawy do piaskownicy od 3,99 - 14 zł.:tak:Tanio.:tak:.

Do góry