reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lunka no średnio średnio bo mieli w planach wyprawę do babci na wieś ...tym bardziej że babci nie widzieli rok:sorry2: a ja po rozstaniu z moim ex ustaliliśmy ze to my się rozstajemy a nie dzieci i chcemy aby mieli kontakt z tamtymi dziadkami i wujkami ciotkami kuzynostwem...ale nie wyśle ich w podróż prawie 500km pociągiem autobusem po takiej chorobie :baffled:
Dowikluś to Dominik już ma jasno sprecyzowany plan na życie zero szkoły :-) :-)

reklama
Taaa ja Jemu damz ero szkoły:-D:-D:-D
Wogole to wdal sie pod tym wzgledem we mnie :no:Ani nie chce sie uczyc ,ani odrabiac lekcji bo twierdzi ze On nie umie i koniec:no::no:Wczoraj jak mial umyc sobie rower to chwilke pomyl po czym stwierdzil ze On sie do tego nie nadaje i poszedl sie przespac:szok:
Wiec ja ten rower wymylam zeby mi nie lezal i nie syfil w ubikacji:no::no::no:

MALINUS
Szkoda ze Twoje dzieciaczki nie pojada do dziadkow:no:Ale pewnie odbija sobie w wakacje;-):-)

I u mnie cos BB zamuliło okrutnie, nawet strony nie chce przewijać, bleeeeeeee

Szkoda, dzieciaczki isę nastawiły, no ale to TY jestes matką i sam wiesz na ile można. Podróż bardzo daleka...

Dowikla, ale uparciuch, ja nie mogę. Ale iwesz, jak TY umyłas rower za niego, to niczego dobrego go tym nie nauczyłaś...
Nie bedzie się uczył bo ni eumie, dobre, tylko ja myśłąłm, że po to sie chodzi do szkoły zeby się naumieć, hehehe. Dzieciaki sa genialne, szkoda ze kosztem naszej cierpliwości i zdrowi a psychicznego :))))))))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dlatego gadalam z ich tatusiem w sobotę i stwierdzilismy że jechac na 2-3 dni po chorobie nie ma co :no:
Dowiklus zmęczył się i musi się przespać:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpowaliło mnie to :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D u mnie Julka uwielbia szkołę i dla niej dramat jak nie może iść :sorry2: Adam jak Dominik od zawsze do szkoły pod górkę mu było :baffled: zresztą Julka sama nauczyła się czytać literek zaczyna pisać jest cholernie ambitna uparta jak czegoś nie potrafi to uczy się do bólu...a Adam luzak nie umiem...nie chce mi się...to za trudne...:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Tak czytam i sobie myślę, że wszystko przede mną:-D:-D:-D
Ale nie ma tego złego, będę korzstac z waszych mądrych rad.
TYlko ciekawe, czy za kilka/naście lat nadal będziemy wspólnie tu klofcić...

Dowikla, ale uparciuch, ja nie mogę. Ale iwesz, jak TY umyłas rower za niego, to niczego dobrego go tym nie nauczyłaś...
Nie bedzie się uczył bo ni eumie, dobre, tylko ja myśłąłm, że po to sie chodzi do szkoły zeby się naumieć, hehehe. Dzieciaki sa genialne, szkoda ze kosztem naszej cierpliwości i zdrowi a psychicznego :))))))))))))))))
No wlasnie bo ja to nie mam cierpliwosci jak mam Jemu cos tlumaczyc:no::no::no:
A ten rower to tylko dokonczylam bo troche On umyl:zawstydzona/y:I gdyby nie to ze lezal mi w ubikacji i kapalo z niego to bym nie umyla:no::no::no:

W pokoju sobie sam sprzata:tak:Ostatnio pozbieral wszytskei zabawki z dywanu,powyciagal wszystko spod lozka i polozyl na lozku a ja moglam wjechac odkurzaczem:tak::tak::tak:Pozniej to wszystko poukladal na swoim miejscu:tak::tak::tak:
Wiec czasami ma jakies przeblyski;-):-)

No dlatego gadalam z ich tatusiem w sobotę i stwierdzilismy że jechac na 2-3 dni po chorobie nie ma co :no:
Dowiklus zmęczył się i musi się przespać:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpowaliło mnie to :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D u mnie Julka uwielbia szkołę i dla niej dramat jak nie może iść :sorry2: Adam jak Dominik od zawsze do szkoły pod górkę mu było :baffled: zresztą Julka sama nauczyła się czytać literek zaczyna pisać jest cholernie ambitna uparta jak czegoś nie potrafi to uczy się do bólu...a Adam luzak nie umiem...nie chce mi się...to za trudne...:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja jak bylam w zerowce to tez chyba lubilam chodzic do szkoly a pozniej to juz mi sie odmienilo:-);-)Dominik tez zna literki i cyfry,umie liczyc do 100 i pisac niektore wyrazy,ale oprocz tego jest mega leniwy
Czasami sam od siebie chce cos porobic ale to rzadko

Tak czytam i sobie myślę, że wszystko przede mną:-D:-D:-D
Ale nie ma tego złego, będę korzstac z waszych mądrych rad.
TYlko ciekawe, czy za kilka/naście lat nadal będziemy wspólnie tu klofcić...

O wlasnie kochana,jeszcze wszystko przed Toba;-):-)Jak zacznie sie szkola czy chociaz przedszkole i wybieranie,wymyslanie,wybrzydzanie itd to dopiero zobaczysz:-D:-D:-D

Teraz już lepiej. :tak: Wszystko wyszło na wierzch. Jakiś krwiak i dookoła bardzo sina.:tak: Do wesela się zagoi...;-)
Dzięki.:sorry2::sorry2::sorry2: Buciki na 21. PW napisałam .

Kupić coś na duży biust jest trudniej? Matko, pól Radomia zjeździłam w poszukiwaniu dla siebie czegoś najzwyklejszego, by tylko związać i ogarnąć te moje wisielce.:baffled: Na targu staniki dla babć, w marketach tylko do miseczek C , rzadko kiedy D... Dopiero dopasowałam się w firmowym sklepie.:wściekła/y: Ale przyznam , że ostatnio taki stanik dopasowany to miałam chyba z 5 lat temu.:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:
a u nas czesto właśnie widać ładne ale niestety duuuuuuże staniki i nie na mnie własnie w tych marketach:tak::tak::tak:
ja mam malutkie 75 B :-:)-:)-(
a w ciazy i przy karmieniu z czarkiem mialam 75C a nawet D:tak::tak::tak::tak:
byłam w siódmym niebie:tak::tak:
niestety pokarm sie skonczyl a cycki wrocily do swojej rozmiarowki:dry::dry::dry::dry:
w dodatku troszke nadciagniete:dry::dry::dry:

witam sie poniedzialkowo,
czarek mloestuje zdjecia darka
dzis musze jechac bo tesciowa przesłała pieniążki dla nas i wysłała je do swojej mamy, a my tam jesteśmy tylko jak ona przyjeżdża :sorry2:
a teraz ja mam tam iśc sama:sorry2::sorry2::sorry2:
nawet nie wiem czy beda mnie tam pamietac:sorry2::sorry2:
ale asy nie ma a czynsz do ostatniego trzeba zaplacic:sorry2::sorry2:
no i trzeba sie wybrac:dry::dry::dry::dry:
przyslala 150E ale jak patrze na kursy walut to mnie cholera bierze, kuźwa, zostanie mi 40 zl na życie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale przynajmniej czynsz zaplace:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

W pokoju sobie sam sprzata:tak:Ostatnio pozbieral wszytskei zabawki z dywanu,powyciagal wszystko spod lozka i polozyl na lozku a ja moglam wjechac odkurzaczem:tak::tak::tak:Pozniej to wszystko poukladal na swoim miejscu:tak::tak::tak:
Wiec czasami ma jakies przeblyski;-):-)
No prosze, ślicznie, moja jak powiem, że jej pomogę, to się weźmie za sprzątanie, ale sama:no:. Tylko, że ja się wycwaniłam, siadam na podłodze, biorę klocek w ręke i mozolnie wrzucam go do koszyka, a ta w tym czasie wszystkie wyzbiera, hehe-robmy zawody.

Lunka a jak się twoja agentka do ciebie wrodzi to.............no zobaczysz co czuła twoja mama idac do szkoły :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nic mi nie mów:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

O wlasnie kochana,jeszcze wszystko przed Toba;-):-)Jak zacznie sie szkola czy chociaz przedszkole i wybieranie,wymyslanie,wybrzydzanie itd to dopiero zobaczysz:-D:-D:-D
przedszkole juz niebawem :cool:

Natali no ale zawsze coś do przodu, dobre i to. Ja czekam na przelewy, bo dizś na chleb już nawet nie mam, hhehe. mam nadzieje, ze będą jak powiedzieli...

Do góry