reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wraz ze wstającym słońcem
No to sobie pospałam:cool:

Ale skromniutko...

LUNKA
Ja tez mam taki dywan z dlugim wlosiem i Ci powiem ze moj tez jest taki ciezki:no:No ale fajnie wyglada;-):-)
Tak, wygląda super, zgadzam się, ale weż to samej zwiń, znieś z 10p zawieś na trzepaku na 2m:baffled::baffled::baffled:. Samo trezpanie to pikuś. Na szczescie szedł kolega sąsiad to pomógł mi to zdjąć i wtachać na górę, bo już wiedzałam, że polecę z nim na łeb na szyję w drodze powrotnej:-D:-D:-D
No bo oczywiście, jak się zawzięłam, to winda nie działa, a co!!!

Malinka, ale te gwoździe w oponach to do ozdoby, czy co???:-D:-D:-D
Moja kuzynka, jak miała 6 lat to strasznie chciała chodzic w takich szpilkach jak mama, to sobie powbijała gwoździe w buty:szok::szok::szok::-D:-D:-D

no ja bym tez sie nie zastanawiala jak tanio :) chodz kiedys sie przejechalam na tanim:baffled: ale jakw yprobowana to smialo.Ja dzisjesza fryzjerke smialo by polecala ale daleko heheheh
Wypróbowana. jest na wychowawczym i sobei w domku dorabia. A zapisy u niej , że łooooo. Po tydzień się czeka. MOże to i nie tak długo, ale jak na kogoś, kto mieszka na peryferiach i nie ma salonu...
Mojej kuzynce i cioci zrobiła balejage, pięęęęęęęknyyyyyyyy. Jak pytałam u znajomej w salonie, to za moje włosy zawołała jak dobrze pamiętam 160 zł, kuzynka z 2x dłuższymi zapłaciła 40:szok::szok::szok:. Ode mnie pewnie trochę wiecej skasuje, ale mimo wszystko.
A wy dziewczyny wyglądacie przezpięknie, zwłaszcza w duecie

pamiętam te piosenki z dzieciństwa i ostatnio usłyszałam na kill bill'u i az sie poryczalam cale dziecinstwo mi przed oczami przelecialo:tak::tak::tak::tak:

Gheorghe Zamfir- the lonely shepherd - pobierz mp3, download mp3, darmowe mp3
No zgadza się, wspomnienia, hehe
A ja mam w telefonie jako dzwonek dzwoniącego ten gwizdany kawałek, kojarzycie?
[video=youtube;cSisuc7STzk]http://www.youtube.com/watch?v=cSisuc7STzk[/video]
a pro pos Kill Billa, hehe

wrrrrr.... odpisałam każdej i skasowałam przez przypadek. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie mam sił na powtarzanie tego od początku.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:

Miłego wieczorku.:tak:
Znam ból

Jak tak już wspominacie dzieciństwo to mama mi opowiadała że udusiłam małego kurczaczka a potem kazałam mu chodzić a on już nie żył:szok::-D:-D
Hehe, pamiętacie tego kotka co wam opowiadałam. POdobna historia, :zawstydzona/y:

No i tyle.

Słonko grzeje mi w plecy aż miło, mała przebudziła się na butlę ( wczesnie coś, długo nie pośpi ), a matk ano co matka, jak zwykle wita dzień przy kompie, hehehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien dobry jestem jestem :-).
Wzoraj ta abka od tipsow byla chyba z 6 godzin.Za szybko zacelam sprzatac i muszesobie je lakierem bezbarnym jeszcze rz przemalowac.Mysle zeby jak szalec o salec aby zfarbowac sobie wloski na taki inny niz zawsze kolor :-).
Na wieczor gadalam z G i juz sie dogadac nie umiemy w sprawie odwiedzin oliwki.Ja mu non stop mowie ze miedzy nami konie bo widze ze on nie bardzo z tego zdaje sobie sprawe.NO ale chyba zaczyna brac to sobie na powaznie.

Dzis idziemy z dzewczynkami na miasto.iene sloneczo swieci wiec powinna byc fajna pogoda.

Nooooo, wstała jedna kura:-D

A o jkaim kolorku myślisz?
Uważam, że świetnym pomysłem jest zająć się sobą, pozmieniać to i owo i czuć się nowym człowiekiem. Popieram Cię Dorcia.

Ostatnia edycja:
witam porannie
wczoraj mialam pracowity dzionek i chwile po 22 juz lezalam w lozku:szok::szok::szok::szok::szok: ale normlanie zasypialam na stojaco
chyba z nadmiaru slonca i swiezego powietrza:-D:-D:-D:-D

wczoraj ogarnelam chalupe,poszlam po dzieciaki do szkoly,pozniej do 18 siedzilaysmy na podworku,udalo mi sie sprztanac 3/4 podworka z zimowych smieci i nie tylko;-)
dzisisja reszta
a kiedy do poprawiania pracysiade?:confused:

mala od 5 do 6cos mi wyla,chybaja w brzuszku krecilo bo pozniej puscila niezle salwy armatnie:-D ale teraz dalej spi
na ulicy juz halasuja:wściekła/y:
sa ode mnie jakies 200m a co bedzie jak beda robic u mnie pod domem:baffled:

pranie juz sie kreci,za oknem +4 ale nad ranem byl przymrozek bo byl szron na trwaie
ale mysle ze dzis znow bedzie cieplutko
p ma mi kupic nowe kolo do roweru bo jedno juz zajezdzilam i ciagle lata nie wiadomo czemu:baffled::-D:-D:-D:-D:-D
wiec bede mogla spokojnie i bezpiecznie jedzic z mala:tak::tak::tak::tak:

ogladalam wczoraj zaproszenia na komuniei dzis musze kupic pare coby zaczac ludzi zapraszac bo malo czasu zostalo, aplanuje ciotki i wujkow zaprosic co by zebrac troche kaski na wyjazd nad morze:-)
mama i tesciowa obiecaly pomoc wiec jakos damy rade:tak::tak::tak:

t ide poczytac

Wypełniłam w końcu ten durny formularz :tak::dry:

Przedszkole wybiera się jedno główne, a do tego jeszcze 9 można wybrać :sorry2: Jutro polecę zaniosę, ale zobaczymy jaka kolejka będzie pod przedszkolem :sorry2: No i mam login i hasło, żeby sprawdzić czy się dostała.
Powodzenia.Ty mnie nawet nie strasz bo ja po swietach bede Oliwka zapsywala i juz sie oje jaie cyrki z tym beda :baffled:.

Hejka wieczorowo no i jakos mi zlecialo popołudnie wkońcu cos sie dzilo bo przyjechala kumpela z dwojka swoich urwisów no i było wesoło nawet na torta sie załapalysmy jeszcze do kawki :-D:-D:-D

a teraz trzeba polezec i posłuchac co ten mój bobasek wbrzuszku robi.........:-D:-D:-Dlubie o podsłuchiwac słuchawkami ale ostatnio je popsułam i nie mam , musze kupic nowe :-):-):-)
Fajnie dzien spedzilas.Normalnie zazdroszcze ruchow dziecka :tak:
Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)
Fotki.

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
Slicn msz corke.I super wiosna u ciebie.

Ja mam dlugosc tipsow krotka no ale jak sie nigdy nie mialo to jest roznica :tak:.
A kolor wloskow to sama nie wiem jaki chce :-p

Witam ja tylko tak na szybkiego sie przywitam od czwartku mnie tu nie yło Kamilek był chory i ciągle sie trzeba było nim zajmowac i pilnowac zeby pił bo miał biegunke wymioty i gorączke.Przeszło mu dopiero wymioty ustały w niedziele no i biegunki też juz nie ma naszczęscie no i juz je ładnie.Zaś Martynka od niedzieli chora chociaż lżej to przechodzi bo nie wymiotuje tak a no i biegunki takiej strasznej nie ma tylko apetytu do jedzenia jej brak no i wymiotuje czasem cherbatką.

A ja wczoraj pomylam sobie okna zaraz sie bede na jarmak ubierac z m znowu nie gadam za siniaka na nodze:-( ale walic to trzymajcie sie kochane pozdrawiam serdecznie was Miłego dnia

Witam :-):-):-)
Zapowiada się kolejny piękny dzień :tak::tak: wiec dzisiaj to już na 100% na miasto biegnę.
Wczoraj wieczorem zapomniałam małej naszykować ubranie do przedszkola no i dzisiaj z rana biorę pierwsze z brzegu spodnie no i Maja poszła do przedszkola w za krótkich spodniach :szok::szok::-D:-D, trzeba znowu wymianę zrobić na nowe :tak::tak::tak:
A teraz zmykam poczytać co tam od wczoraj naprodukowałyście :tak::tak::tak:

reklama
no Oliwka zrobiła nam pobudkę o 6.00 a to przez M bo zapomniał zasłonic rolet w oknie a jak się kłądłam to go prosiłam bo było okno otwarte więc mu powiedziałąm ze jak będzie się kładł to niech zamknie okno i zasłonie rolety i dupa mozna mówic jak do sciany:no::no::no::no::no::no:

dobrze ze chociaz okno zamknał bo by nas wymroziło bo nocki jeszce zimne :tak::tak::tak::tak::tak:

M już z rana pojechał do skarbówki bo już mają dla nas gotowe zaświadczenia ze złozyliśmy pity ,głupie wymogi mają te przedszkola.masakra

ja na kompie jem sniadanko a Oliwka czyta książeczki :tak::tak::tak::tak::tak:

to jest taka cwaniara z niej,ma strasznie dobra pamięć.ostatnio każe sobie czytać :kłamczuchę,zosię samosię,samochwałę i już je zna trochę na pamięć.otwiera dana kartkę i większa część mówi dokładnie tak jak jest napisane a druga część zmysla :-D:-D:-D:-D:-D:-D komicznie to się słucha :-D:-D:-D:-D:-D

MH dzieki za odpowiedź :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas tez zapowiada sie piekny dzień:tak::tak::tak::tak::tak:aż się w pracy siedziec nie chce.

wiki a co się stało?????? co to za siniak na nodze?M Ci go zrobił????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry