reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sobotnio_Oliwka jak usnela ciut po 20 tak obudzila sie dopiero o 4.30 jak na nia to rewelacja.Ja sie juz wczesniej obudzilam ale glowa mnie juz boli od 4 :-(.O tej 4.30 dalam niuni mleko i zasnela ale niestety wstala o 5.30 z placzem to sie polozylam kolo niej i spalysmy do po 7:tak:.Wypilam juz herbatke .Oliwka oglada bajki.Zaraz wstajemy,ogarne mieszkanie ,zjemy sniadanie i lecimy do sklepu i na spacer.Pojde z Oliwka na jej ulubiona chustawke.Moze jak sie zmeczy to lepiej mi popoludniu pospi .Jak bedzie jeszcze pozniej fajna pogoda to moze pozniej tez z nia pojde na spacer:tak:.G w pracy wiec standart.

wpadłam kochane napisać wam dobranoc :happy2:
i miłego weekendu życze bo ja jutro o 5 wstaje bo na 6 do pracy a wieczorem jak wrócę to już pewnie mi się nie będzie chciało:dry:
papatki kochane:-)
Milej pracy kochana

czesc dziewczyny
ja dopeiro teraz i pewnie zadnej juz nie ma,ale trudno

dzis dzien zabiegany
rano jak wyszykowalam Pauline do szkoly to wzielam sie za robote-wstawilam pranie,upralam malej buciki,posciel na dwor,pozmywalam,potem porobilam porzadkow troche w szafie i wywalilam wiekoszsoc typowo zimowych ubran lacznie z kurtkami:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D
koazki poki co jeszcze zostawilam ale narazie powedrowaly do szafki
mala wstala,mycie ,ubieranie i poszlysmy po Pauline.
zeszlo ssie chwile
wroiclysmy,dzieciom jesc i pojechalam do pracy po stemelek do przedszkola
nie dowiedzialam sie czy mam po co wracac,ale chyba nie bardzo jest po co bo maja komplet:-(
a jak wroce to moge od razu dostac wypowiedzenie wiec chyba zostane do konca na wychowawczym i tyle

otworzylam dzis sezon rowerowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
fajnie sie jechalo:-)
wrocilam ok16.
wzielam mala i poszlsymy udrazniac droge
znowu:baffled:

Weronika boi sie blota:szok::szok::szok::szok::szok:
normlanie sama nie wejdzie w bloto i jak widziala ze ja laze po blocie to wyla

ale chyba wiem skad ta trauma:zawstydzona/y:
przy ostatniej odwilzy jak ze szwagierka koplaysmu rowy na drodze to mala lazila ze mna
niedaleko babaka zakopala sie autem i poszlsymy jej pomoc,mala ze mna
stanela za autem wiec ja wyciagnelam z blota i nie zauwazylam ze nie ma jenego kalosza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
patrze ze stoi i placze i dopeiro po dluzszej chwili zobaczylam ze jedna noga stoi w blocie bez kalosza:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
a daletgo ze kalosz brazowy jak i bloto
normalnie wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i teraz dziecko sie boi blota:baffled::baffled::baffled:

trudna przeprawa przezde mna ale mam nadzieje ze pwoli z tego wyjdzie jak ja bede na bloto wyciagac;-)

wrocilsymy,dziewczyny zjadly,pozniej wpadla szwagierka z synkiem a ja sie wzielam w koncu za prasowanie,
w miedzyczasie plozylam dziewczyny spac i ogarnelam trzode
no i dopeiro niedawno skovczylam prasowanie
w domu niezly bajzel a w zlewie kupa zmywaia z calego dnia:-(
bede miala jutro co robic jak stary bedzie spal

i poukladac ubrania w szafkach i zrobic segregacje przy okazji

no i jednak znalazlam te trzewiczki dla malej
okazalo sie ze byly na spodzie reklamowki z butami p i daletgo ich nie widzialam:zawstydzona/y:
i myslalam ze beda za male,a sie okazalo ze sa akurat wiec na najblizszy mieisac poki nie zrobi sie dobrze cieplo mala ma w czym chodzic:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to teraz ide poczytac coscie naskrobaly przez caly dzien
To sie dzis nabiegalas i naraobilas.Fajnie ze znalazlas buciki dla malej .Choc na chwile masz problem butow z glowy :tak:.Ja tez wczoraj porzadkiw ciuchach Oliwki zrobilam.
Powiedzcie mi czy wy juz kurtki zimowe pozegnaliscie?Ubieracie juz dzieciom wiosenne?I jak z bucikami?Ja Oliwce jeszcze zimowe kozaczki nakladam.
ANABUBKA a do kiedy masz wychowawczy?Jak bys wziela jeszcze do konca wychowawczy to do kiedy by to bylo?Moze serio lepiej wykorzystac go do konca skoro nie wiem co zastaniesz jak wrocisz do pracy:baffled:.
Wtam,

Wczoraj byliśmy z M i dziciakami u znajomych :tak: Było bardzo miło :tak: Helenka się wyszalała :tak: A dzisiaj teściowa do mnie wpada, to może sobie ona przelecę :-)
Super spedziliscie czas:tak:.
hej
U mnie nieciekawie, coś z żołądkiem mi się porobiło i mam taka biegunkę(jeśli to wogóle można biegunką nazwać) nawet nie da sie tego powstrzymać.. wylatuje mimowolnie:zawstydzona/y: taki śluz normalnie:szok: wczoraj wieczorem się zaczęło....

modle sie, żeby to nie bylo rota, bo jak Maksa zaraże.... tfu tfu tfu:baffled:

Agnes fajnie że jesteś
Oj kochana zdrowka zycze i oby jak najszybciej odeszlo od was to cholerstwo:baffled:.
A jak wczoraj doszlas do domu?Maksio nie marudzil w wozku?

Aha zapomnialam wam powiedziec ze Medeuska to laska az milo popatrzec :tak:,zabki ma super ,az Ci zazdroszcze Asiu takiego usmiechu:tak:.Maksio sliczny chlopczyk i ciekawy swiata .Wozek nowy Medeuski strasznie mi sie podoba:tak:.
hejka z rana :-)

u mnie ma być mega cieplutko dzis i tak się zapowiada,słoneczko od rana świeci godz 7.00 a na termometrze było już +10C :-):-):-):-) taką pogode to ja lubie i tak ma zostać :tak::tak::tak::tak::tak:

tylko w taka pogodę to się w pracy nie chce siedzieć :no::no::no::no::no::no:

zapomniałam Wam sie pochwalić Oliwke zapisaliśmy na zajęcia do domu kultury,bedzie to dla niej takie przygotowanie do przedszkola tak myślę.

chodzi z tatusiem bo ja niestety w pracy :tak::tak::tak:
chodzi w poniedziałki i w czwartki.w czwartek była pierwszy raz,na poczatku sie wstydziła,nie schodziła M z klan ale później się rozkręciła,nawet zaczęła się popisywac i zaczęła Pani pkazywac że umie robic fikołki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pani powiedziała: no mamy akrobatke w grupie :tak::tak::tak::tak::tak:

w poniedziałki jest rytmika więc myślę ze jej sie spodobaja te zajęcia :tak::tak::tak::tak::tak:

ale jak sie jej pytam czy chce iśc na zajęcia w poniedziałek to woła że tak że chce do dzieci więc się cieszę ze jej sie podoba :tak::tak::tak::tak::tak:

a jutro idziemy z moja koleżanka i naszymi szkrabami do domu kultury na przedstawienie,Oliwka idzie na coś takiego pierwszy raz ,cos w stylu teatrzyku więc zobaczymy zy jej się spodoba.

no powoli zbieram wszystkie dokumenty do przedszkola,zaczynam jużmieć stresa,rekrutacja zaczyna sie w tym roku późno we Wrocku bo od 19.04.
mam nadzieję ze się dostanie :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka zrobiła się ostatnio taka wygadana że szok,umie już tyle piosenek,wierszyków,ostatnio nauczyła się modlić,Aniele Boży :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: i z chęcia to robi :tak::tak::tak::tak::tak:

no a z tych minusów to Oliwka jest strasznie niegrzeczna ostatnio,wczoraj jak byliśmy na zakupach to wleciała do komisu bo jest akurat koło warzywników u nas bo robiliśmy zakupy i tam wleciała zabrała lalke i uciekła ze sklepu,normalnie tak ją skrzyczałam że szok,tak mi było głupio że szok :tak::tak::tak::tak::tak:

nie niew co się z nia ostatnio dzieje,nie sucha się ,robi na przekór a w dodatku nie chce mnie puszcac do pracy od paru dni,wczesniej nie było takiego problemu a teraz co dzień rano jest mega histeria i ja też w stresie lecę do pracy :no::no::no::no::no::no::no::no:

ja juz po śniadanku,trzeba się zaczynać szykoać do pracy :tak::tak::tak::tak:

miłej soboty i przede wszytkim słonecznej :-):-):-)
Jak jest tak cieplo to nie chce sie isc do pracy.Wiem cos o tym .Teraz jak sie robi wiosna i edzie lato to ciesze sie ze nie pracuje i ze bede z Oliwka w domu.
Ciesze sie ze Oliwce sie na zajeciach podobalo.3 mam kciuki aby Oliwka dostala sie do przedszkola

reklama
Ja tylko się przywitam i przepraszam, że ostatnio mnie mało,
ale jest tyle spraw i jeżdżenia, załatwiania z tym otwarciem sklepu,
że po prostu już padam na paszczę.
Tym bardziej, że D pracuje całe dnie,
a ja, żeby coś załatwić muszę jeździć autobusami,
a to się wiąże niestety z dużą stratą czasu na oczekiwania na właściwy autobus...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale mam nadzieje, ze jak już to wszystko jakoś poogarniam,
to już wrócę na dobre

witam z rańca:-) Pogoda cudna, ale ja wyleguję sie w łóżku:sorry2: no nic jak trzeba to trzeba. M udaje, że nic się nei stało:wściekła/y: Jego stary sposób na problemy....przeczekać a wszsytko jakoś samo się rozwiąże:wściekła/y: Wczoraj tłukłam sięz wózkiem do sklepu po tych górach, tak się zmeczyłam, kręciło mi się w głowie że zadzwoniłam po tate żeby odwiózł mnie do domu:sorry2: bo sobie myślę...cholera wie kiedy on znowu dziś wróci z pracy i wiecie co??? Wrócił o 20!! Nawet smsa nie wysłał że później wróci!! Jakbym czekała na niego to nie miałabym ani mleka dla małego na kolację!! A ondziś od rana jest bardzo zdziwiony:szok: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Malinka dizęki zarady Ty to jesteś jedyna w swoim rodzaju:tak::tak::tak::tak:
Medeuska może to tylko jakaś żołądkowa:zawstydzona/y: przeszło już coś?? No i nie widziałam, ale skoro Dorotka pisze że ząbki są ekstra to ciesze się:tak::tak:
Agnes ja nawet nie wiem że Cie nie było bo żadko zaglądam z wiadomych przyczyn:-( Ale fajnie, że jesteś! No i Olwika faktycznie daje Ci popalić:szok: Jakiś bunt:confused: No i trzymam kciuki za miejsce w przedszkolu!!!:tak::tak::tak:
Dowikla ja nawet nie wiedziałam, że Twój luby wrócił:zawstydzona/y::dry: Ale sringulce.....no ciekawe dla kogo lepszy prezent:-D:-D ale to chyba normalne po tkaiej rozłące hęęęę:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: to nocka była z piorunami:-D
Malinka ta Towja Julka..no moja idolka!!!:-D

Witam sie wczesnowiosennie na termometrze 11 stopni ale deszcz pada-psia mać:baffled:
Ja dostałam@ brzuch mnie boli i przeziebienie męczy w związku z tym nic mi sie nie chce:confused:

Udało nam się wczoraj wgrać te sterowniki i już głośniki działają:tak:DZIĘKI laski:tak:

Dzieciaki mama zabrała na wycieczke do Sikorek ,tam jest psi fryzjer,a w m-y czasie zabierze ich na obiad na pizze,wiec mam luz:tak:

Wstawiłam sobie miesko na gulasz ,porzadki czekają:baffled:

Agnes ,nie daj sie Oliwce ,nie rozczulaj nad nia ,to fochy ,tzw.bunt,ale ona musi zrozumieć ,ze jest jak jest,rodzice muszą pracować ,a ona musi sie was słuchać ,konsekwencja i opanowanie ,jak trzeba i kara,a na pewno w końcu wróci wasza słodka córcia.Powodzenia.Nie dajcie sobie wehjść na głowe

Mój mąż kiedyś też tak powiedział i tez przykro mi sie zrobiło ale jak się zdenerwowałam i parę słów mu powiedziałam to chyba to zrozumiał i już więcej tak nie powiedział
witamy witamy u nas juz jakby mowa o zym innym ale jak chcesz sie wyzalic wysłuchamy :tak::tak::tak:
zapraszamy :tak::tak::tak:
No ja tez dziewczyny ide spac zycze miłego weekendu

No i gadałam zsiostra jest oki tylko korzysta z pogody i nie ma jej prawie wcale w domu , a @ma dostać jutro bo gadalam z nią przez tel z godzine bo robiłam jej streszczenie z dwóch dni z BB :)bo biedna nie ma czasu czytać :)
A Laura jej dzisiaj wymiotowała i kolacji tak nie chciała jesc no i teraz pilnuje bo o 21 poszła spac , mówiła ze u nich grypa żołądkowa panuje a przez dwa dni były na placu zabaw to moze zalapała......

Oki tyle dobranoc , jutro zajrze :)
oj bidulka zdrowia wysylam dla Laury :tak::tak::tak:
hej
U mnie nieciekawie, coś z żołądkiem mi się porobiło i mam taka biegunkę(jeśli to wogóle można biegunką nazwać) nawet nie da sie tego powstrzymać.. wylatuje mimowolnie:zawstydzona/y: taki śluz normalnie:szok: wczoraj wieczorem się zaczęło....

modle sie, żeby to nie bylo rota, bo jak Maksa zaraże.... tfu tfu tfu:baffled:

Agnes fajnie że jesteś
no prosze nastepna:no::no::no:
wiosna idzie roztopy są to i zarazki się kłębią trzeba sie wzmacniac, ja mam nadzieje ze nas juz nic nie zlapie, oby oby;-);-);-)
hejka z rana :-)

u mnie ma być mega cieplutko dzis i tak się zapowiada,słoneczko od rana świeci godz 7.00 a na termometrze było już +10C :-):-):-):-) taką pogode to ja lubie i tak ma zostać :tak::tak::tak::tak::tak:

tylko w taka pogodę to się w pracy nie chce siedzieć :no::no::no::no::no::no:

zapomniałam Wam sie pochwalić Oliwke zapisaliśmy na zajęcia do domu kultury,bedzie to dla niej takie przygotowanie do przedszkola tak myślę.

chodzi z tatusiem bo ja niestety w pracy :tak::tak::tak:
chodzi w poniedziałki i w czwartki.w czwartek była pierwszy raz,na poczatku sie wstydziła,nie schodziła M z klan ale później się rozkręciła,nawet zaczęła się popisywac i zaczęła Pani pkazywac że umie robic fikołki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pani powiedziała: no mamy akrobatke w grupie :tak::tak::tak::tak::tak:

w poniedziałki jest rytmika więc myślę ze jej sie spodobaja te zajęcia :tak::tak::tak::tak::tak:

ale jak sie jej pytam czy chce iśc na zajęcia w poniedziałek to woła że tak że chce do dzieci więc się cieszę ze jej sie podoba :tak::tak::tak::tak::tak:

a jutro idziemy z moja koleżanka i naszymi szkrabami do domu kultury na przedstawienie,Oliwka idzie na coś takiego pierwszy raz ,cos w stylu teatrzyku więc zobaczymy zy jej się spodoba.

no powoli zbieram wszystkie dokumenty do przedszkola,zaczynam jużmieć stresa,rekrutacja zaczyna sie w tym roku późno we Wrocku bo od 19.04.
mam nadzieję ze się dostanie :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka zrobiła się ostatnio taka wygadana że szok,umie już tyle piosenek,wierszyków,ostatnio nauczyła się modlić,Aniele Boży :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: i z chęcia to robi :tak::tak::tak::tak::tak:

no a z tych minusów to Oliwka jest strasznie niegrzeczna ostatnio,wczoraj jak byliśmy na zakupach to wleciała do komisu bo jest akurat koło warzywników u nas bo robiliśmy zakupy i tam wleciała zabrała lalke i uciekła ze sklepu,normalnie tak ją skrzyczałam że szok,tak mi było głupio że szok :tak::tak::tak::tak::tak:

nie niew co się z nia ostatnio dzieje,nie sucha się ,robi na przekór a w dodatku nie chce mnie puszcac do pracy od paru dni,wczesniej nie było takiego problemu a teraz co dzień rano jest mega histeria i ja też w stresie lecę do pracy :no::no::no::no::no::no::no::no:

ja juz po śniadanku,trzeba się zaczynać szykoać do pracy :tak::tak::tak::tak:

miłej soboty i przede wszytkim słonecznej :-):-):-)
to super ze jej sie podoba w tym domu kultury, u nas to trzeba by dojezdzac 13 km
:dry::dry::dry::dry:
a to się wiąże niestety z dużą stratą czasu na oczekiwania na właściwy autobus...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to już wrócę na dobre
kochana ogarniaj sobie ile wlezie my nie zajace nie pouciekamy :tak::tak::tak:

witam w ten piekny sobotni "poranek"
u nas plus 11 ale widze ze jakis wiaterek wieje lekutki, no i jak wstalam to niebo wyglada jakby byla 6 rano, tak dziwnie jakos:sorry2::sorry2::sorry2:
zaraz moze na balkon wyjdziemy chyba ze wyjdziemy z m na spacer na dwor bo sama na pewno nie wyjde :no::no::no::no:

to już wrócę na dobre
Zalatwiaj wszystko zalatwiaj.My tu poczekamy:tak:.
witam z rańca:-) Pogoda cudna, ale ja wyleguję sie w łóżku:sorry2: no nic jak trzeba to trzeba. M udaje, że nic się nei stało:wściekła/y: Jego stary sposób na problemy....przeczekać a wszsytko jakoś samo się rozwiąże:wściekła/y: Wczoraj tłukłam sięz wózkiem do sklepu po tych górach, tak się zmeczyłam, kręciło mi się w głowie że zadzwoniłam po tate żeby odwiózł mnie do domu:sorry2: bo sobie myślę...cholera wie kiedy on znowu dziś wróci z pracy i wiecie co??? Wrócił o 20!! Nawet smsa nie wysłał że później wróci!! Jakbym czekała na niego to nie miałabym ani mleka dla małego na kolację!! A ondziś od rana jest bardzo zdziwiony:szok: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Malinka dizęki zarady Ty to jesteś jedyna w swoim rodzaju:tak::tak::tak::tak:
Medeuska może to tylko jakaś żołądkowa:zawstydzona/y: przeszło już coś?? No i nie widziałam, ale skoro Dorotka pisze że ząbki są ekstra to ciesze się:tak::tak:
Agnes ja nawet nie wiem że Cie nie było bo żadko zaglądam z wiadomych przyczyn:-( Ale fajnie, że jesteś! No i Olwika faktycznie daje Ci popalić:szok: Jakiś bunt:confused: No i trzymam kciuki za miejsce w przedszkolu!!!:tak::tak::tak:
Dowikla ja nawet nie wiedziałam, że Twój luby wrócił:zawstydzona/y::dry: Ale sringulce.....no ciekawe dla kogo lepszy prezent:-D:-D ale to chyba normalne po tkaiej rozłące hęęęę:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: to nocka była z piorunami:-D
Malinka ta Towja Julka..no moja idolka!!!:-D
Kernus Ech faceci:wściekła/y:.A pogadalas z nim,powiedzialas mu co cie boli?i czy wie ze Ty w ciazy jestes i ze stres nie wskazany????
Ja jakos czuje ze jak M wroci to tez zaciekawie nie bedzie:-(.Jakos juz przez telefon on mi sie nie podobal.No nic poczekam az wroci do domu.Chcialabym aby bylo ok bo chcialabym miec spokoj i wybrac sie z nim i Oliwka na spacerek .Tak fajnie cieplo jest i takie rodzinne spacerku uwielbiam:tak:.

Lazilam z Oliwka ponad poltorej godziny dzis po dworzu.Zakupki na jutro zrobione.Oliwka sie wyszalala :tak:.Jak wrocilysmy to zasnela w sekunde.Ja tylko ogarnelam mieszkanie.Dzis przez ta glowe nic mi sie nie chce robic i jakos ten spacer tez mnie zmeczyl ze spac mi sie chce.Teraz bede jadla a pozniej sie kawy napije.Moze mnie wzmocni.Planuje jeszcze tylko na szybko kurze przetrzec i podlogi umyc i nic wiecej nie robie:-p

Witam
Ja tylko na chwilke bo chyba niedlugo wychodzimy:tak::tak::tak:Ja niedawno wrocilam bo o 8 jechalam na zakupy z siorami-kupowalam slodkie,prezent dla Klaudunii(kupilam Jej taki super welurkowy dresik w h&m i troszke duperelkow) i takie tam pierdy;-):-)
Po poludniu idziemy do tesciowej bo wczoraj miala urodziny ,wiec mamy imprezke dwa w jedny;-):-):-):-)

AS,MADZIULKA
Wszystkiego najlepszego dla Waszych Klaudii:tak::tak::tak:Zdrowka,szczescia,super ocen w szkole i spelnienia marzen:tak::tak::tak:

AGNES
Fajnie ze jestes:tak::tak::tak:

DOROTKA
M 23 wieczorem leci z powrotem:tak:

Wczoraj sie wkoncu zmobilizowalam i zamowilam dziewczynkom wozki na allegro i wzielam Im jeszcze ta lodziarnie tak reklamowana przez ANKE:tak::tak::tak:
Dzisiaj dokupilam jeszcze reszte prezentu dla chrzesniaka na roczek:tak::tak::tak:

Dowikluś no to poszalałaś z zakupami:tak::tak: ehh też bym tak chciała:cool2::cool2:
Dorotka kurcze wiesz....M pojechał do sklepu i przywiózł mi bukiecik kwiatków..powiedział przperaszam za wybryk, za to za tamto i wsio. Ja mu powiedziałam co mnie boli, jak to od mojej strony wyglądało, że zostawił mnie bez żarcia, że nie potrafił się bawić z małym bo go kopnął zamiast połaskotać, że to i tamto! Że jak umawiamy sie że on będzie robił zakupy, to niech się wywyiazuje, a jak nie moze to ***** nie ma telefonów??? Że wczoraj ledwo szłam ze sklepu i musiałam ojca prosić żeby mnie dowiózł. A on do mnie, dlaczego nie poprosiłam ojca żeby mizakupy zrobił:baffled: no to w tym wszsytkim było najważniejsze:baffled: oczywiściepowiedział, że już niebędzie, ja jemu że mu nie wierze i po rozmowie:dry: a okazało się,że to były urodziny kolegi i se flaszeczke obalili. Bo jak wszyscy pili to on musiał:sorry2: a teraz poszedł se szorować autko i w dupie ma wszsytko:sorry2: No i wg. niego sprawa jest załątwiona:-(
Dorotka no a jak ze smokiem??? Po sprawie????? a na głowę zrób sobie okłąd:tak:połóż się i przejdzie! Albo pomasuj skronie:tak:

Ostatnia edycja:
ale dzis ładna pogoda ,teraz spadła temp bo było +16C a teraz jest +13C,nie ma juz słońca ale nadal jest przyjemnie:tak::tak::tak:

dorota co do Twojego pytania to Oliwka już od 3 dni chodzi w adidasach i kurtka wiosenna na lekkim polarku,chusteczka na szyje i wiosenna czapeczka.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

skoro sa temp kolo +15C to Oliwka Ci sie nie poci w tak grubych rzeczacy,przeciez ubierałaś ja tak na mrozy?:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

czas odłożyc kurtki zimowe,ja już wszystko odłożyłak na bok,będzie trzeba teraz to wszystko wyprac i schowac głęboko do szafy :tak::tak::tak::tak::tak:

bylismy z Oliwka na zakupach i spaerze,dopiero co do domu wrócilismy.

czekam az Oliwka zrobi to co ma zrobić bo siedzi na swoim tronie :-D:-D:-D:-D a jak skończy to zabieramy się za sprzątanie i robienie prania :tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam i ja

tylko na chwilke zagladam do was bo za chwlike maja przyjsc goscie ,

od rana latalam po zakupach , szybko sałatke zrobiłam sledzie po grecku to poszłam na łatwizne i kupiłam gotowce :-D:-D:-Dno i jakies słodycze dla dzieci i chipsy , orzeszki itp. no i na szybko konczylam strojenie torta , ale mnie mąż przyłapal na strojeniu no i po niespodziance ale i tak sie bardzo ucieszył zerobiłam torta:-):-):-):-)

A ja własnie wcinam orzeszki i mnie przymulilo:confused:chyba nie dla mnie lepszy winogron:-)

A to torcik , nie jestem tam specjalistka ale sie pochwale:-):-):-):-):-)

Załączniki

• S5001313..jpg
    S5001313..jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 30
Do góry