dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sobotniliwka jak usnela ciut po 20 tak obudzila sie dopiero o 4.30 jak na nia to rewelacja.Ja sie juz wczesniej obudzilam ale glowa mnie juz boli od 4 :-(.O tej 4.30 dalam niuni mleko i zasnela ale niestety wstala o 5.30 z placzem to sie polozylam kolo niej i spalysmy do po 7.Wypilam juz herbatke .Oliwka oglada bajki.Zaraz wstajemy,ogarne mieszkanie ,zjemy sniadanie i lecimy do sklepu i na spacer.Pojde z Oliwka na jej ulubiona chustawke.Moze jak sie zmeczy to lepiej mi popoludniu pospi .Jak bedzie jeszcze pozniej fajna pogoda to moze pozniej tez z nia pojde na spacer.G w pracy wiec standart.
Powiedzcie mi czy wy juz kurtki zimowe pozegnaliscie?Ubieracie juz dzieciom wiosenne?I jak z bucikami?Ja Oliwce jeszcze zimowe kozaczki nakladam.
ANABUBKA a do kiedy masz wychowawczy?Jak bys wziela jeszcze do konca wychowawczy to do kiedy by to bylo?Moze serio lepiej wykorzystac go do konca skoro nie wiem co zastaniesz jak wrocisz do pracy.
A jak wczoraj doszlas do domu?Maksio nie marudzil w wozku?
Aha zapomnialam wam powiedziec ze Medeuska to laska az milo popatrzec ,zabki ma super ,az Ci zazdroszcze Asiu takiego usmiechu.Maksio sliczny chlopczyk i ciekawy swiata .Wozek nowy Medeuski strasznie mi sie podoba.
Ciesze sie ze Oliwce sie na zajeciach podobalo.3 mam kciuki aby Oliwka dostala sie do przedszkola
Milej pracy kochanawpadłam kochane napisać wam dobranoc
i miłego weekendu życze bo ja jutro o 5 wstaje bo na 6 do pracy a wieczorem jak wrócę to już pewnie mi się nie będzie chciało
papatki kochane:-)
To sie dzis nabiegalas i naraobilas.Fajnie ze znalazlas buciki dla malej .Choc na chwile masz problem butow z glowy .Ja tez wczoraj porzadkiw ciuchach Oliwki zrobilam.czesc dziewczyny
ja dopeiro teraz i pewnie zadnej juz nie ma,ale trudno
dzis dzien zabiegany
rano jak wyszykowalam Pauline do szkoly to wzielam sie za robote-wstawilam pranie,upralam malej buciki,posciel na dwor,pozmywalam,potem porobilam porzadkow troche w szafie i wywalilam wiekoszsoc typowo zimowych ubran lacznie z kurtkami
koazki poki co jeszcze zostawilam ale narazie powedrowaly do szafki
mala wstala,mycie ,ubieranie i poszlysmy po Pauline.
zeszlo ssie chwile
wroiclysmy,dzieciom jesc i pojechalam do pracy po stemelek do przedszkola
nie dowiedzialam sie czy mam po co wracac,ale chyba nie bardzo jest po co bo maja komplet:-(
a jak wroce to moge od razu dostac wypowiedzenie wiec chyba zostane do konca na wychowawczym i tyle
otworzylam dzis sezon rowerowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajnie sie jechalo:-)
wrocilam ok16.
wzielam mala i poszlsymy udrazniac droge
znowu
Weronika boi sie blota
normlanie sama nie wejdzie w bloto i jak widziala ze ja laze po blocie to wyla
ale chyba wiem skad ta trauma
przy ostatniej odwilzy jak ze szwagierka koplaysmu rowy na drodze to mala lazila ze mna
niedaleko babaka zakopala sie autem i poszlsymy jej pomoc,mala ze mna
stanela za autem wiec ja wyciagnelam z blota i nie zauwazylam ze nie ma jenego kalosza
patrze ze stoi i placze i dopeiro po dluzszej chwili zobaczylam ze jedna noga stoi w blocie bez kalosza:-----------(
a daletgo ze kalosz brazowy jak i bloto
normalnie wstyd
i teraz dziecko sie boi blota
trudna przeprawa przezde mna ale mam nadzieje ze pwoli z tego wyjdzie jak ja bede na bloto wyciagac;-)
wrocilsymy,dziewczyny zjadly,pozniej wpadla szwagierka z synkiem a ja sie wzielam w koncu za prasowanie,
w miedzyczasie plozylam dziewczyny spac i ogarnelam trzode
no i dopeiro niedawno skovczylam prasowanie
w domu niezly bajzel a w zlewie kupa zmywaia z calego dnia:-(
bede miala jutro co robic jak stary bedzie spal
i poukladac ubrania w szafkach i zrobic segregacje przy okazji
no i jednak znalazlam te trzewiczki dla malej
okazalo sie ze byly na spodzie reklamowki z butami p i daletgo ich nie widzialam
i myslalam ze beda za male,a sie okazalo ze sa akurat wiec na najblizszy mieisac poki nie zrobi sie dobrze cieplo mala ma w czym chodzic
to teraz ide poczytac coscie naskrobaly przez caly dzien
Powiedzcie mi czy wy juz kurtki zimowe pozegnaliscie?Ubieracie juz dzieciom wiosenne?I jak z bucikami?Ja Oliwce jeszcze zimowe kozaczki nakladam.
ANABUBKA a do kiedy masz wychowawczy?Jak bys wziela jeszcze do konca wychowawczy to do kiedy by to bylo?Moze serio lepiej wykorzystac go do konca skoro nie wiem co zastaniesz jak wrocisz do pracy.
Super spedziliscie czas.Wtam,
Wczoraj byliśmy z M i dziciakami u znajomych Było bardzo miło Helenka się wyszalała A dzisiaj teściowa do mnie wpada, to może sobie ona przelecę :-)
Oj kochana zdrowka zycze i oby jak najszybciej odeszlo od was to cholerstwo.hej
U mnie nieciekawie, coś z żołądkiem mi się porobiło i mam taka biegunkę(jeśli to wogóle można biegunką nazwać) nawet nie da sie tego powstrzymać.. wylatuje mimowolnie taki śluz normalnie wczoraj wieczorem się zaczęło....
modle sie, żeby to nie bylo rota, bo jak Maksa zaraże.... tfu tfu tfu
Agnes fajnie że jesteś
A jak wczoraj doszlas do domu?Maksio nie marudzil w wozku?
Aha zapomnialam wam powiedziec ze Medeuska to laska az milo popatrzec ,zabki ma super ,az Ci zazdroszcze Asiu takiego usmiechu.Maksio sliczny chlopczyk i ciekawy swiata .Wozek nowy Medeuski strasznie mi sie podoba.
Jak jest tak cieplo to nie chce sie isc do pracy.Wiem cos o tym .Teraz jak sie robi wiosna i edzie lato to ciesze sie ze nie pracuje i ze bede z Oliwka w domu.hejka z rana :-)
u mnie ma być mega cieplutko dzis i tak się zapowiada,słoneczko od rana świeci godz 7.00 a na termometrze było już +10C :-):-):-):-) taką pogode to ja lubie i tak ma zostać
tylko w taka pogodę to się w pracy nie chce siedzieć
zapomniałam Wam sie pochwalić Oliwke zapisaliśmy na zajęcia do domu kultury,bedzie to dla niej takie przygotowanie do przedszkola tak myślę.
chodzi z tatusiem bo ja niestety w pracy
chodzi w poniedziałki i w czwartki.w czwartek była pierwszy raz,na poczatku sie wstydziła,nie schodziła M z klan ale później się rozkręciła,nawet zaczęła się popisywac i zaczęła Pani pkazywac że umie robic fikołki
Pani powiedziała: no mamy akrobatke w grupie
w poniedziałki jest rytmika więc myślę ze jej sie spodobaja te zajęcia
ale jak sie jej pytam czy chce iśc na zajęcia w poniedziałek to woła że tak że chce do dzieci więc się cieszę ze jej sie podoba
a jutro idziemy z moja koleżanka i naszymi szkrabami do domu kultury na przedstawienie,Oliwka idzie na coś takiego pierwszy raz ,cos w stylu teatrzyku więc zobaczymy zy jej się spodoba.
no powoli zbieram wszystkie dokumenty do przedszkola,zaczynam jużmieć stresa,rekrutacja zaczyna sie w tym roku późno we Wrocku bo od 19.04.
mam nadzieję ze się dostanie
Oliwka zrobiła się ostatnio taka wygadana że szok,umie już tyle piosenek,wierszyków,ostatnio nauczyła się modlić,Aniele Boży i z chęcia to robi
no a z tych minusów to Oliwka jest strasznie niegrzeczna ostatnio,wczoraj jak byliśmy na zakupach to wleciała do komisu bo jest akurat koło warzywników u nas bo robiliśmy zakupy i tam wleciała zabrała lalke i uciekła ze sklepu,normalnie tak ją skrzyczałam że szok,tak mi było głupio że szok
nie niew co się z nia ostatnio dzieje,nie sucha się ,robi na przekór a w dodatku nie chce mnie puszcac do pracy od paru dni,wczesniej nie było takiego problemu a teraz co dzień rano jest mega histeria i ja też w stresie lecę do pracy
ja juz po śniadanku,trzeba się zaczynać szykoać do pracy
miłej soboty i przede wszytkim słonecznej :-):-):-)
Ciesze sie ze Oliwce sie na zajeciach podobalo.3 mam kciuki aby Oliwka dostala sie do przedszkola