reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zmobilizowałam się,aby zrobić dzieciakom obiad.
Dziś postu nie ma,więc mało ambitnie pierś z kurczaka w panierce,ziemniaki i brokuł gotowany z zasmażką z bułki.
To tyle co udało mi się w domu zrobić.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ponadto była w kościele,bo rekolekcje u nas.Potem u taty ,choć na troszkę i z małym w fundacji na zajęciach.
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
DZIEWCZYNY JUŻ JESTEM !!!!!!!!!!!!!

juz mam neta ale się stęskniłam za wami ogromniaście :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

nie jestem w stanie tego nadrobić.kto mi streści po krótce co u was sie działo w tym czasie.

Ale się cieszę że już amm neta i będę mogła tu do Was wpadać :-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam wieczorowa pora:-):-):-)

Cały dzień nie miałam jakos czasu , szok normalnie oblecialam chyba dzisiaj pół rzeszowa , kupiłam meżowi koszulke , synowi klapeczki bo on lubi po domu w klapkach biegac zamiast w kapciach a stare juz sa za male , a sobie kupilam bluzeczke i koszulke , no i kupilam prezent dla 4 latka na niedzielneurodzinki na ktore idzie maksiu gre edukacyjna :tak::tak::tak:nawet ni wiedziałam ze gry w sklepie sa takie drogie:szok::szok::szok: ja maksiowi na allegro kupilam malpki spadajace za 31zł a ta sama gra w sklepie 79zł kosztuje:szok::szok::szok:szok normalnie zdzieraja ile sie da :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wróciłam dopiero na 15 i w domu czekała juz na mnie sasiadka i gadalysmy az do 18 , jakos szybko ten czas mi zlecial ...

No moi chłopaki graja juz jakas godzine w małpki chyba im sie spodobal ta gra a ja wziełam sie za robienie torta dla męża bo jutro ma urodzinki , teraz czekam az galaretka mi zgestnieje troszeczke, wiec zajrzalam do was , niestety nie czytałam ale pózniej nadrobie:tak::tak::tak:

Ide zobaczyc jak tam moje galaretki:-):-)

Ja dzis mialam jakiego pawera do sprzatania ciuszkow od Oliwki :-).
Spakowalam 3 reklamowki zamalych ciuchow.Letnie i wiosenne sie susza :-).
Poprasowalam sterte aktualnych ubran i wyrzucilam wszystko z Oliki szafki i na nowo sobie super poukladalam :-).

Bylam z Oliwka poltorej godziny na spacerze.Mala sie wybiegala .Nawet MEDEUSKE spotkalam :-).
G doszedl do mnie troche na spacer .Pozniej w domu troche sie popsztrykalam bo G zmeczony ma prawo sie polozyc i popatrzec na tv .No i gadalismy o tym ze chcemy o 20 film na tvn ogladac A G do mnie pretensje ze on calego filmu nie zobaczy bo musi mala usypiac.No sory to ja mam wszystko przy niej caly czas robic?
No i zeszlo ze ja nic nie robie tzn moze nie dokonca nic ale nie jestem tak zmeczona jak on.Bo ciagle zajmowanie sie Oliwka,lazenie z nia na spacery i po lekarzach i wsio zalatwiac to nic .
Pranie,sprzatanie,prasowanie,obiady i kolacje podstawione praktycznie pod nos i usypianie jej w poludnie,karmienie itp to niej cos po czym nie mam prawa byc zmeczona :-(.

Pozniej juz lepiej pogadalismy ale G jakos i tak dzis humorku nie ma.

Oliwka spi a my patrzymy na Lejdis :-)

witam wieczorkiem, jak fajnie jest siedziec w czystym domku i wcinac babeczkę ;-);-);-)
troszke mi sie spiekla i skorupka wysuszona ale srodeczek mniami :tak::tak::tak::tak:
juz prawie pól nie ma, troszke cioci zaniosłamczarka sobie teraz wziela a ja na bb ;-);-);-);-)

Lunka no ma teksty Julka ma tylko ze mi czasami wstyd że ona prosto w twarz ludziom mówi co myśli:eek:ona jak ktos z nas nie umyje zębów to tez od rzu mówi np hej mama idziesz myć zęby??no bo wiesz nie ładnie pachnie z buzi jak mówisz co by nie owiedzieć że śmierdzi:eek::eek::eek::eek:i mówię jej że Julka czasami nie warto ludziom mówić tak wszystkiego prosto w twarz bo komuś może byc przykro...a ona ale ja nikomu nie ubliżam ja nie mówią tego złośliwie ja poprostu mówię prawdę :baffled:i dyskutuj tu z taką :eek:
Dorota i ciebie dopadł wir wiosennych porządków :-D:-D:-D:-D:-D
A tak wogóle gdzie jest Anka???? bo ja czytałam wczoraj jej posta i ze to czas na @.....no i nie wim jak to rozumieć????że niby co @ się spóźnia???że niby fasolka ?????no bom ciekawa jest:baffled:
Masz racje wir porzadkow wiosennych mnie ogarnal:tak:.Jutro planuje zrobic porzadek w jej zabawkach:tak:

No to sie witam:-)Chcialam wykorzystac okazje poki M poszedl z mlodym do sklepu ale juz wrocili:szok::szok::szok:Do poludnia bylismy na duzych zakupkach i w sumei niedawno wrocilismy:tak::tak::tak:Zanim sie rozpakowalam i polozylam dziewczynki to minela jakas godzinka:szok::tak:
Mlodzi jak zobaczyli rano M to sie cieszyli no ale chyba bardziej czekali na prezenty niz na M hehe:tak::tak::tak:Dostali pelno ciuszkow i zabawek,a ja juz nie mam gdzie tego chowac:szok::no:Ja dostalam tez ciuchy i 5 par mega sexi stringow-z tym ze to chyba bardziej prezent dla M niz dla mnie;-):-D:-p
Teraz pozeram jabluszko i czekam na pizze
Prezenty super I ciesze sie ze sie pojawilas na bb.A do kiedy M bedzie w PL???
witam popoludniowo ;-);-)
ja dzis w dobrym chumorze wogole nie poznaje siebie samej mam juz posprzatane na jutro, dzis robilam mega porzadki a zaczelo sie od spaceru na balkon :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a skonczylo na tym ze umylam okno balkonowe i babke zaraz wyciagam z piekarnika mam nadzieje ze wyjdzie :sorry2::sorry2::sorry2:
a w miedzyczasie naprawde mega porządki
tyle ze obiad przesoliłam, ale wylalam wode z zupy i jeszcze raz nastawilam bulionik i jakos zaradzilam ;-);-);-);-)
m wlasnie poszedl z mlodym do dziadkow bo rodzina przyjechala a ja zaraz do nich dolacze wiec papa
zajrze wieczorkiem :tak::tak::tak:;-);-);-);-)
tO SIE DZIS NAPRACOWALAS ;-)sory za caps
Zmobilizowałam się,aby zrobić dzieciakom obiad.
Dziś postu nie ma,więc mało ambitnie pierś z kurczaka w panierce,ziemniaki i brokuł gotowany z zasmażką z bułki.
To tyle co udało mi się w domu zrobić.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ponadto była w kościele,bo rekolekcje u nas.Potem u taty ,choć na troszkę i z małym w fundacji na zajęciach.
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Tulam cie mocno bo widze ze humorek u Ciebie nienajlepszy.No ale to zrozumiale.
DZIEWCZYNY JUŻ JESTEM !!!!!!!!!!!!!

juz mam neta ale się stęskniłam za wami ogromniaście :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

nie jestem w stanie tego nadrobić.kto mi streści po krótce co u was sie działo w tym czasie.

Ale się cieszę że już amm neta i będę mogła tu do Was wpadać :-):-):-):-):-):-):-):-)
Witamy witamy i o zdrowie pytamy,

Mowie juz dobranoc .Obejze film i nyny;-).

No ja tez Lejds ogladam ,
Galaretke wlalam na torta wiec teraz godzike musze poczekac az zgestnieje na całego:-D:-D:-D

Kerna no niestety czasami faceci chyba nie mysla , przykre to co zrobił , tym bardziej ze nie wolno ci sie tak stresowac:no::no:

Dorota super ze oliwka zaczeł mówic oby z dnia na dzien wiecej słówek leciało z jej ustek:tak::tak::tak:

Anakonda powodzenia u Gina :-):-)

Patrysia tort Rafaello napewno bedzie pycha:-):-):-)

Malinka twoja Julka to na filozofie chyba pójdzie:-D:-D:-D

Natalineczka niezły pomysł na sprzetanie balkonu:-)

Dowikla siostra nie jest w ciąży tylko ona nerwowa bo ma dostac, no chyba zeby co ukrywała :-D:-D:-D:-D

wpadłam kochane napisać wam dobranoc :happy2:
i miłego weekendu życze bo ja jutro o 5 wstaje bo na 6 do pracy a wieczorem jak wrócę to już pewnie mi się nie będzie chciało:dry:
papatki kochane:-)

Mój mąż kiedyś też tak powiedział i tez przykro mi sie zrobiło ale jak się zdenerwowałam i parę słów mu powiedziałam to chyba to zrozumiał i już więcej tak nie powiedział

reklama
Do góry