luna665
Mama grudniowa 2007
Ależ wspaniała pogoda, bajka poezja. Mała wychasała się, aż ją nogi bolą, jak wróciłyśuy, to zaraz mówi, że "musze opocząć"
No i komp głuchy, śicągnij sobie sterowniki z netu, bo o to pewnie chodzi?
No ale na święta zjedzie tak?? To i tak nie najgorzej, bo jak byś miała sama zostać...
Jejku, tak mnie energią słonko naładowało i takie chęci maiłąm do roboty, ale jak wracałam i wniosłam wózek z zakupami po schodach to teraz głowa w szwach mi pęka. Wzięłam tabsy, może pomogą.
Wiecie , że mam jeszcze łóżko nie zasłane hehehehehehe, zaraz powolutku sobie braki domowe uzupełnię, spieszno mi było na dwór, hehe.
Julka normalnie mnie rozbraja, ja już nie mam słów do komentowania a ta nadal ma coś ciekawego do gadania, hehehehehe
ja nie mogę normalnie, ale jazda. Co prawda szybko zajarzyłam, hehe, ale że dziecko tak wymyśłi, no?Piotrek jULKA TY SIĘ POSPIESZ TO JEST BUKSZPAN DO PALMY MOŻE BYĆ....Julka -wiesz co Piotr Bogiem to ty sobie możesz w casto szpanować ja mam mieć bazie kotki!!!!!!!!słuchajcie staliśmy w korytarzu i wyliśmy z niej prosty tok rozumowania bukszpan =szpanowanie Bogiem
A też cos tak słyszałam o tym rowerku.Hej babole -WRÓCIŁAM wczoraj wieczorem odebrałam kompa za jedyne 140 zł. jak cichutko chodzi....okazało sie ,ze to dlatego ,ze czyszczony nie był prawie dwa lata i kurzem zarosł cały środek ,wszystkie kabelkinie wystarczy gadać o przedmuchaniu kompa ,trzeba to czasem robićale najgorsze jest to ,ze zgubiliłam płytkę od głośników ,no nie mogę jej znależć psia mać i póki co mamy głuchy komputer
No i komp głuchy, śicągnij sobie sterowniki z netu, bo o to pewnie chodzi?
J ateż tak robie...buuuuuuuuuu
m mi w niedziele znow wybywa :-----(
i znow sama do swiat
o mam pomysla czarka zamiast na spacer o na balkon wezme a ja przy okazji sobie balkon ogarne
No ale na święta zjedzie tak?? To i tak nie najgorzej, bo jak byś miała sama zostać...
no witajcie baby...mojemu gnojkowi wczoraj powiedizałam to i owo, ale jemu to zwisało. Dzis jak wychodził do pracy powiedział "przepraszam" no i ja na jego przepraszam też powiedziałm gdzie je mam Nie zostawię tego tak..on wiecznie marudzi że ma przesrane, że nic mu nie wolno bo jego brat przecież z koleżkami chleje i pali dżointy, imprezki i trzeźwieje w poniedziałek rano. Takze czuje sie pokrzywdzony przez los A ja piwko to kiedy sobie wypiję?? Kiedy ja gadałam z moimi koleżankami?? Kiedy byłam w barze choć na godzinke???Ja mam super życie towarzyskie i jest mi z tym zajebiście
Szkoda tylko, że coraz częściej zastanawaim się czy on w ogóle pamięta czy jestem w ciąży!!Dobrze wie przecież że książkowa nie jest to jak może mi takie sceny urządzać???:-(
Jejku, tak mnie energią słonko naładowało i takie chęci maiłąm do roboty, ale jak wracałam i wniosłam wózek z zakupami po schodach to teraz głowa w szwach mi pęka. Wzięłam tabsy, może pomogą.
Wiecie , że mam jeszcze łóżko nie zasłane hehehehehehe, zaraz powolutku sobie braki domowe uzupełnię, spieszno mi było na dwór, hehe.
hehe, też byłyśmy w bezdomce, ale bez przygód.wróciłyśmy ze szkoły i z zakupów w biedronceJulka mi wstydu po drodze trochę zrobiła tzn miała racje ale...szło małżeństwo albo para z 2 psami duzymi i psy ganiały luzem więc zwróciłam uwagę że psy luzem bez kagańców żeby jeprzytrzymali bo się boje przejśc z dziećmi pani psa złapała a pan zaczął komentować że zero tolerancji że ludzi gorsi od psów więc ludziom trzeba kagańce zakładac na "mordy"!!!!!!!! a nie łagodnym pieskomwięc mówię no ok pan go zna dla pana może łagodny ale ja nie znam i sie boje i proszę psa trzymac a zresztą nie wolno po ulicy chodzić z psem luzem.....pan dalej swoje a Julka mama ty nie dyskutuj z tym panem!!!!!!!!ja Julia ja zwracam panu uwagę ...a Julka mama ale ten pan nie rozumie co do niego mówisz!!!!!!!!ja Julka rozumie rozumie a JUlka mówię ci nie rozumie on nie ma mózgu ja Julia tak się nie wolno odzywać!!! dla gościa woda na młyn gada ze dzieci powinny miec kagańce bo gadaja od rzeczy a Julka mama mówię ci on nie ma mózgu gdyby miał to po pierwsze by wiedział że nie wolno tak chodzić z psem a po drugie by sprzątnął bo patrze właśnie te psy zrobiły kupę i co???pan z panią ida dalej oni jeszcze coś pyszczyli a my poszłyśmy dalejcałe moje dziecko
a gość ciśnienie mi podniósł
Julka normalnie mnie rozbraja, ja już nie mam słów do komentowania a ta nadal ma coś ciekawego do gadania, hehehehehe
Ostatnio edytowane przez moderatora: