reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ależ wspaniała pogoda, bajka poezja. Mała wychasała się, aż ją nogi bolą, jak wróciłyśuy, to zaraz mówi, że "musze opocząć":-D:-D:-D

?Piotrek jULKA TY SIĘ POSPIESZ TO JEST BUKSZPAN DO PALMY MOŻE BYĆ....Julka -wiesz co Piotr Bogiem to ty sobie możesz w casto szpanować ja mam mieć bazie kotki!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsłuchajcie staliśmy w korytarzu i wyliśmy z niej :-D:-D:-D:-D:-Dprosty tok rozumowania bukszpan =szpanowanie Bogiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja nie mogę normalnie, ale jazda. Co prawda szybko zajarzyłam, hehe, ale że dziecko tak wymyśłi, no :-D:szok:

Hej babole -WRÓCIŁAM wczoraj wieczorem odebrałam kompa za jedyne 140 zł. jak cichutko chodzi....okazało sie ,ze to dlatego ,ze czyszczony nie był prawie dwa lata i kurzem zarosł cały środek ,wszystkie kabelki:tak:nie wystarczy gadać o przedmuchaniu kompa ,trzeba to czasem robić:-Dale najgorsze jest to ,ze zgubiliłam płytkę od głośników ,no nie mogę jej znależć psia mać i póki co mamy głuchy komputer:rofl2::baffled:
A też cos tak słyszałam o tym rowerku.
No i komp głuchy, śicągnij sobie sterowniki z netu, bo o to pewnie chodzi?

buuuuuuuuuu

m mi w niedziele znow wybywa :-:)-:)-:)-:)-(
i znow sama do swiat :no::no::no::no:
o mam pomysla czarka zamiast na spacer o na balkon wezme a ja przy okazji sobie balkon ogarne :tak::tak::tak::tak::tak:
J ateż tak robie...
No ale na święta zjedzie tak?? To i tak nie najgorzej, bo jak byś miała sama zostać...

no witajcie baby...mojemu gnojkowi wczoraj powiedizałam to i owo, ale jemu to zwisało.:sorry2: Dzis jak wychodził do pracy powiedział "przepraszam" no i ja na jego przepraszam też powiedziałm gdzie je mam:sorry2: Nie zostawię tego tak..on wiecznie marudzi że ma przesrane, że nic mu nie wolno:szok: bo jego brat przecież z koleżkami chleje i pali dżointy, imprezki i trzeźwieje w poniedziałek rano. Takze czuje sie pokrzywdzony przez los:wściekła/y: A ja piwko to kiedy sobie wypiję?? Kiedy ja gadałam z moimi koleżankami?? Kiedy byłam w barze choć na godzinke???Ja mam super życie towarzyskie i jest mi z tym zajebiście:sorry2:
Szkoda tylko, że coraz częściej zastanawaim się czy on w ogóle pamięta czy jestem w ciąży!!Dobrze wie przecież że książkowa nie jest to jak może mi takie sceny urządzać???:confused::-(
:no::no::no::no::no:

Jejku, tak mnie energią słonko naładowało i takie chęci maiłąm do roboty, ale jak wracałam i wniosłam wózek z zakupami po schodach to teraz głowa w szwach mi pęka. Wzięłam tabsy, może pomogą.
Wiecie , że mam jeszcze łóżko nie zasłane hehehehehehe, zaraz powolutku sobie braki domowe uzupełnię, spieszno mi było na dwór, hehe.

wróciłyśmy ze szkoły i z zakupów w biedronce:tak:Julka mi wstydu po drodze trochę zrobiła :baffled:tzn miała racje ale...szło małżeństwo albo para z 2 psami duzymi i psy ganiały luzem więc zwróciłam uwagę że psy luzem bez kagańców żeby jeprzytrzymali bo się boje przejśc z dziećmi pani psa złapała a pan zaczął komentować że zero tolerancji że ludzi gorsi od psów więc ludziom trzeba kagańce zakładac na "mordy"!!!!!!!! a nie łagodnym pieskom:szok::wściekła/y:więc mówię no ok pan go zna dla pana może łagodny ale ja nie znam i sie boje i proszę psa trzymac a zresztą nie wolno po ulicy chodzić z psem luzem.....pan dalej swoje a Julka mama ty nie dyskutuj z tym panem!!!!!!!!:szok:ja Julia ja zwracam panu uwagę ...a Julka mama ale ten pan nie rozumie co do niego mówisz!!!!!!!!ja Julka rozumie rozumie a JUlka mówię ci nie rozumie on nie ma mózgu:szok::zawstydzona/y: ja Julia tak się nie wolno odzywać!!! dla gościa woda na młyn gada ze dzieci powinny miec kagańce bo gadaja od rzeczy:wściekła/y: a Julka mama mówię ci on nie ma mózgu gdyby miał to po pierwsze by wiedział że nie wolno tak chodzić z psem a po drugie by sprzątnął bo patrze właśnie te psy zrobiły kupę i co???pan z panią ida dalej:szok::szok::szok::szok::szok::szok: oni jeszcze coś pyszczyli a my poszłyśmy dalej:baffled::baffled::baffled::baffled:całe moje dziecko :zawstydzona/y:
a gość ciśnienie mi podniósł :wściekła/y:
hehe, też byłyśmy w bezdomce, ale bez przygód.
Julka normalnie mnie rozbraja, ja już nie mam słów do komentowania a ta nadal ma coś ciekawego do gadania, hehehehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie poczytalam.Pozniej to zrobie.Sprzatalam jeszcze szafe.Musze ciuchy Oliki wywiesic bo sie wypraly.Obiad dochodzi juz do siebie.Oliwka spala tylko 50 minut i wstala strasznie marudna.Zjadlysmy zupe.Dokoncze tylko rybke ubieramy sie i idziemy na spacer.Pozniej obiad jeszcze zjemy i czeka mnie prasowania.Zajze pozniej ;-)

Lunka no ma teksty Julka ma tylko ze mi czasami wstyd że ona prosto w twarz ludziom mówi co myśli:eek:ona jak ktos z nas nie umyje zębów to tez od rzu mówi np hej mama idziesz myć zęby??no bo wiesz nie ładnie pachnie z buzi jak mówisz co by nie owiedzieć że śmierdzi:eek::eek::eek::eek:i mówię jej że Julka czasami nie warto ludziom mówić tak wszystkiego prosto w twarz bo komuś może byc przykro...a ona ale ja nikomu nie ubliżam ja nie mówią tego złośliwie ja poprostu mówię prawdę :baffled:i dyskutuj tu z taką :eek:
Dorota i ciebie dopadł wir wiosennych porządków :-D:-D:-D:-D:-D
A tak wogóle gdzie jest Anka???? bo ja czytałam wczoraj jej posta i ze to czas na @.....no i nie wim jak to rozumieć????że niby co @ się spóźnia???że niby fasolka ?????no bom ciekawa jest:baffled:

Przy sprzataniu poluzowałam kabel od telefonu i mi sie internetrozłączył ,a ja nie pomyślałam ,zeto od tego,pół dnia siedziałam sprawdzając czy już moze można sie połączyć ,az w końcu wziełam ksiazeczke od orange i sprawdziłam co znaczy ta migająca dioda,i tak po sznurku do kłębka...ale jest:-D
Justa jestem pod wrażeniem twoich porządków ,połaczyłaś moje 2 posty ,no widzisz ,a ja nie pomyslałam tylko walnełam jednego pod drugim ,no,no:tak::-)

Luna orientujesz sie co konkretnie mam zrobić zeby moje głośniki działały ,bo nie mam pojęcia jak mam to zrobić bez płytki instalacyjnej ,w ogóle jakiś obcy ten komputer sie mi wydaje.:baffled:

Malinka no rzeczywiscie Julka jest szczera do bólu:-D

Cześć z rana!
Tyle co pamiętam to odpisze póki mały mi nie zrzędzi:sorry2:
anabuba jak to dopiero wróciłam ze szpitala:confused: jestem prawie tydzień w domku:tak:
Co do halogenów to ja mam wszędzie halogeny, bo wszędzie podwieszane sufity ale głównie tosą 35tki. No ale jak w pokoju zaświece to w sumie drze mi 120w, albo145w:sorry2: w kuchni 70w...
Co do ledwoych to one mniej ciągną, ale mniej daja światła...jako kinkiety czy do półek i szafek to luzik, ale jako oświetlenie pokoju nie bardzo:no: niestety:dry:
As oj na pewno boli noga:sorry2: Ja miałam zwichnięty nadgarstek, dostałąm szynę, a potem okazało sie że źloe się zrosło bo tak na prawde było złamanie:wściekła/y: przez kilka lat nie miałam sprawnej dłoni:sorry2::sorry2: Takze czasem i gips jest lepszy..tak dla spokojnosci;-)
Medea czekam na Twę uzębienie amerykańskie;-);-)
lidka zdróka dla kurdupelków!!!! Biedaczki....
A teraz żale swe wyrzucę...wczoraj miałąm wchodzić na bb ale chciałam się zmusić do spania, bo pobudki o 6 rano mamy:sorry2: Wczoraj mój kochany M wrócił do domu pijany!!! Czekałam na niego 2 godziny, a ten ledwo zmieścił się w drzwi!! Najgorsze że zakapowałąm dopiero jak ubieraliśmy małego do spania!!!!! Jak bawił się z małym to kopnął go bo myślał, że to jest zabawne i mały sie rozwył:sorry2: ja nie zareagowałąm bo w życiu nie przyszłoby mi do głowy!!! Do tego od razu ładował sie do auta bo zakupy chciał zrobić!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oczywiscie dzis jestem z pustą lodówką, bez chleba....***** nie znoszę gada!!!!!!!! Dobrze, że wczoraj nie był dzień kąpania, bo przecież on nie ma oporów!! No i stertę garó ja wczoraj myłam w nocy, bo on jak zaczął się tłuc to oczywiście małego obudził! A do tego do mnie miał wąty co ja od niego chce!! To sie nazywa odpowiedzialny tatus!!! A teraz jak ja mam do sklepu jechać jak małego do auta nie sadzę??? Wózka do auta tym bardziej?? Nosz *****...a na świeta tka zapewniał, że pić już nie będzie!! *****..nie wierze mu i nie odezwe sie do niego...dłuuuuuuuuuuuugo...
:no::no::no::no:No co za gad paskudny:no::no::no:Wspolczuje
dokładnie to samo chciałam napisać, hehe

Nic, mała się rozbrykała, trzeba tą energie spożytkować . Trzeba się ogarna i wybyć na spacer, zakupy, poczta...

Na dworze przyjemnie, 10* i bez wiatru.
U mnie tez dzisija sliczna pogoda i cieplutko bardzo:tak::tak::tak:
Pati to już za 2 dni macie chrzciny:szok::szok::szok:kobieto kiedy ty na to wszystko masz czas chęci siły................
słuchajcie Julka miała do szkoły przynieś na dziś jakieś gałązki najlepiej bazie kotki ..ale obszukałyśmy wczoraj okolice i nie ma tu koło nas:sorry2: no ale na podwórku rośnie duży krzew bukszpanu :tak:a że mają robić palmy to się to nadaje no i wczoraj wieczorkiem urwałam 4 duże gałazki co by rano nie zapomnieć:tak:Julka rano ubiera sie do szkoły patrzy na to i pyta...mama co to??? ja no gałązki dla ciebie do szkoły...Julka ale to nie bazie kotki.....ja no jak widac nie......Julka a co to jest ????Piotrek jULKA TY SIĘ POSPIESZ TO JEST BUKSZPAN DO PALMY MOŻE BYĆ....Julka -wiesz co Piotr Bogiem to ty sobie możesz w casto szpanować ja mam mieć bazie kotki!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsłuchajcie staliśmy w korytarzu i wyliśmy z niej :-D:-D:-D:-D:-Dprosty tok rozumowania bukszpan =szpanowanie Bogiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antocha spi wy gdzies poza bb chyba by sie tzreba za robotę zabrać co???????????ale nie chce mi sie wcale :no::no::no::no:laski wracać na bb:-)

:-D:-D:-D:-DPrzyznam ze ciezko mi bylo pokapowac ale jak jzu pokapowalam to wyje:-D:-D:-D:-D

No wlasnie gdzie ANKA sie podziewa:confused:

No to sie witam:-)Chcialam wykorzystac okazje poki M poszedl z mlodym do sklepu ale juz wrocili:szok::szok::szok:Do poludnia bylismy na duzych zakupkach i w sumei niedawno wrocilismy:tak::tak::tak:Zanim sie rozpakowalam i polozylam dziewczynki to minela jakas godzinka:szok::tak:
Mlodzi jak zobaczyli rano M to sie cieszyli no ale chyba bardziej czekali na prezenty niz na M hehe:tak::tak::tak:Dostali pelno ciuszkow i zabawek,a ja juz nie mam gdzie tego chowac:szok::no:Ja dostalam tez ciuchy i 5 par mega sexi stringow-z tym ze to chyba bardziej prezent dla M niz dla mnie;-):-D:-p
Teraz pozeram jabluszko i czekam na pizze

Madziula ja też sobie ostatnio kabelek od neta odłączyłam a potem dobrą godzinę myślałam w którą dziurkę od d-linka ten kabelek wtyknąć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no widac porządki naszych modek ;-);-);-);-);-)
a ja od dobrej godziny idę nastawić pranie i jakoś dojść nie mogę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dowikluś to ten wiek że się czeka na prezenty a nie na tate :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale super że masz małża w domku :tak::tak::tak::tak:a ja myślałam dziś o tobie wpadniesz do nas czy nie znajdziesz chwilki :confused::-):-):-):-):-)no a stringi to noooooo dla ciebie z założenia to taki prezent z cyklu 2w1 lub jak kto woli(fonetycznie) łosz end goł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno małż myślał o Was jak je kupował :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pati to już za 2 dni macie chrzciny:szok::szok::szok:kobieto kiedy ty na to wszystko masz czas chęci siły................
słuchajcie Julka miała do szkoły przynieś na dziś jakieś gałązki najlepiej bazie kotki ..ale obszukałyśmy wczoraj okolice i nie ma tu koło nas:sorry2: no ale na podwórku rośnie duży krzew bukszpanu :tak:a że mają robić palmy to się to nadaje no i wczoraj wieczorkiem urwałam 4 duże gałazki co by rano nie zapomnieć:tak:Julka rano ubiera sie do szkoły patrzy na to i pyta...mama co to??? ja no gałązki dla ciebie do szkoły...Julka ale to nie bazie kotki.....ja no jak widac nie......Julka a co to jest ????Piotrek jULKA TY SIĘ POSPIESZ TO JEST BUKSZPAN DO PALMY MOŻE BYĆ....Julka -wiesz co Piotr Bogiem to ty sobie możesz w casto szpanować ja mam mieć bazie kotki!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsłuchajcie staliśmy w korytarzu i wyliśmy z niej :-D:-D:-D:-D:-Dprosty tok rozumowania bukszpan =szpanowanie Bogiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antocha spi wy gdzies poza bb chyba by sie tzreba za robotę zabrać co???????????ale nie chce mi sie wcale :no::no::no::no:laski wracać na bb:-)
jak widac jeszcze mnie do wariatkowa nie wywiezli - ale zcasem nie wiele brakuje... :-D:-D
a z Julki debesciara poprostu - no leje ze smiechu :-D:-D:-D
Hej babole -WRÓCIŁAM wczoraj wieczorem odebrałam kompa za jedyne 140 zł. jak cichutko chodzi....okazało sie ,ze to dlatego ,ze czyszczony nie był prawie dwa lata i kurzem zarosł cały środek ,wszystkie kabelki:tak:nie wystarczy gadać o przedmuchaniu kompa ,trzeba to czasem robić:-Dale najgorsze jest to ,ze zgubiliłam płytkę od głośników ,no nie mogę jej znależć psia mać i póki co mamy głuchy komputer:rofl2::baffled:

Wiosna nadchodzi Ksawka nawet póściłam na podwórko ,bo cieplutko ,to co ma sie kisic w domu
Klaudia dzis ma wolny piatek,bo dziś szukają wiosny po okolicy,bajka ,
póżniej zabiore Ksawka na rowersłyszałam ,ze do jazdy na rowerze potrzebne sa pracujace jednocześnie 2 pólkule mózgu i ,że dzieci majace problem z wymowa powinny jak najwiecej jeżdzić,bo do prawidłowej wymowy tak samo sa 2 wspólgrajace potrzebne.

Tak sie cieszę ,bo jeszcze rzut beretem i zaczniemy na tenisa cjhodzić i biegać.Niech żyje wiosna:-D
A propo migdałków to moja Klaudia ma wyciety trzeci migdał w wieku 5 lat,a od zerówki przestała notorycznie chorować choruje ok.3 razy w roku,czyli standart myśle ,:tak:Jako mała dziewczynka chorowała bardzo duzo .Ksawierek ma 3 migdał ,potrzeby wycinania nie było i nie będzie .

No ,fajnie ,fajnie ,ja jestem nikogo nie ma:shocked2:
no wkoncu wrocilas :cool2::cool2::cool2:
ja tez dzis zrobilam sobie dlugi spacer co by od tych wszystkich obowiazkow uciec :-D:-D:-D:-D
wspoczuje tyle zalatwiania mnie to znow na swieta bozego narodzenia czeka :sorry2::sorry2::sorry2:
a ja zauwazylam ze twoje maluchy maja ta sama date urodzenia :tak::tak::tak::tak:
tak sa z tego samego dnia - przeznaczenie :-D:-D:-D
no witajcie baby...mojemu gnojkowi wczoraj powiedizałam to i owo, ale jemu to zwisało.:sorry2: Dzis jak wychodził do pracy powiedział "przepraszam" no i ja na jego przepraszam też powiedziałm gdzie je mam:sorry2: Nie zostawię tego tak..on wiecznie marudzi że ma przesrane, że nic mu nie wolno:szok: bo jego brat przecież z koleżkami chleje i pali dżointy, imprezki i trzeźwieje w poniedziałek rano. Takze czuje sie pokrzywdzony przez los:wściekła/y: A ja piwko to kiedy sobie wypiję?? Kiedy ja gadałam z moimi koleżankami?? Kiedy byłam w barze choć na godzinke???Ja mam super życie towarzyskie i jest mi z tym zajebiście:sorry2:
Szkoda tylko, że coraz częściej zastanawaim się czy on w ogóle pamięta czy jestem w ciąży!!Dobrze wie przecież że książkowa nie jest to jak może mi takie sceny urządzać???:confused::-(

Ale zmienię temat...
Pati juzza dwa dni chrzisz???? O to lada moment!!! Na pewno zorganizujecie się i wszsytko przebiegnie planowo!! Życzę Wam tego!!:tak: Trzymaj się dzielnie!! Goście już dali sobie spokój z nawałem odwiedzin???;-)
oj faceci :dry::dry:
Twoj to chyba zcasem faktycznie zapomina ze w ciazy jestes :no:
Nie dziekuje co do chrzcin co by poszlo jak skladka :cool2::cool2:
a goscie juz na szczescie dali na luz :tak::tak:
\
wróciłyśmy ze szkoły i z zakupów w biedronce:tak:Julka mi wstydu po drodze trochę zrobiła :baffled:tzn miała racje ale...szło małżeństwo albo para z 2 psami duzymi i psy ganiały luzem więc zwróciłam uwagę że psy luzem bez kagańców żeby jeprzytrzymali bo się boje przejśc z dziećmi pani psa złapała a pan zaczął komentować że zero tolerancji że ludzi gorsi od psów więc ludziom trzeba kagańce zakładac na "mordy"!!!!!!!! a nie łagodnym pieskom:szok::wściekła/y:więc mówię no ok pan go zna dla pana może łagodny ale ja nie znam i sie boje i proszę psa trzymac a zresztą nie wolno po ulicy chodzić z psem luzem.....pan dalej swoje a Julka mama ty nie dyskutuj z tym panem!!!!!!!!:szok:ja Julia ja zwracam panu uwagę ...a Julka mama ale ten pan nie rozumie co do niego mówisz!!!!!!!!ja Julka rozumie rozumie a JUlka mówię ci nie rozumie on nie ma mózgu:szok::zawstydzona/y: ja Julia tak się nie wolno odzywać!!! dla gościa woda na młyn gada ze dzieci powinny miec kagańce bo gadaja od rzeczy:wściekła/y: a Julka mama mówię ci on nie ma mózgu gdyby miał to po pierwsze by wiedział że nie wolno tak chodzić z psem a po drugie by sprzątnął bo patrze właśnie te psy zrobiły kupę i co???pan z panią ida dalej:szok::szok::szok::szok::szok::szok: oni jeszcze coś pyszczyli a my poszłyśmy dalej:baffled::baffled::baffled::baffled:całe moje dziecko :zawstydzona/y:
no prawde mowila co sie mama bedziesz z nia sprzeczac :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p
Ty przyjedz kiedy do mnie chcialabym sobie z nia tak pogadac bo jest normlanie odjazdowa :tak:;-)

ja chcialam sie wybrac jeszcze na spacerek bo cieplo jest ale jeszcze sie zxastanawiam...
w sumie na chwile to mozna isc :-):-):-)

Luna orientujesz sie co konkretnie mam zrobić zeby moje głośniki działały ,bo nie mam pojęcia jak mam to zrobić bez płytki instalacyjnej ,w ogóle jakiś obcy ten komputer sie mi wydaje.:baffled:

Sprawdź jak się nazywają twoje głośniki i w google wpisz "sterowniki do ..." i jak już je ściągniesz to zainstaluj :tak::tak::tak:
Albo nie masz wcale sterowników do karty dźwiękowej? Wtedy musisz znać nazwę karty dźwiękowej i też ściągnąć sterowniki :tak::tak::tak:

Mlodzi jak zobaczyli rano M to sie cieszyli no ale chyba bardziej czekali na prezenty niz na M hehe:tak::tak::tak:Dostali pelno ciuszkow i zabawek,a ja juz nie mam gdzie tego chowac:szok::no:Ja dostalam tez ciuchy i 5 par mega sexi stringow-z tym ze to chyba bardziej prezent dla M niz dla mnie;-):-D:-p
Teraz pozeram jabluszko i czekam na pizze

Co tam tata - najważniejsze są prezenty :-D:-D:-D:-D, no i pokaż nam się w tych stringach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-)

Bądź twarda bo tych chłopów to krótko trzeba trzymać i nie daj się tak szybko przeprosić :-p:-p
Malinka bo czasem ludzie to faktycznie mózgów nie mają :cool::cool::cool:

reklama

Ale zmienię temat...
Pati juzza dwa dni chrzisz???? O to lada moment!!! Na pewno zorganizujecie się i wszsytko przebiegnie planowo!! Życzę Wam tego!!:tak: Trzymaj się dzielnie!! Goście już dali sobie spokój z nawałem odwiedzin???;-)
dorotka to Olwika razem z moim się rozgadują!! Dopiero co pisałam że też zaczął gadać:tak:
As trzymaj się dzielnie..bo co masz innego do wyboru...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Malinka a co do Twojej Gwiazdy..to nie mam słów!!:-D ale widać mam mniejszy móżdżek bo kilka razy musiałam przeczytać żeby zajarzyć:-D:-D
kochana tulam cie mocniutko :tak::tak::tak::tak:

Kernuś nie mniejszy móżdżek tylko my nie myslimy tak prosto jak dzieciaki dla nich szystko jest prostsze:tak:poczekaj nie raz cię tok rozumowania Michałka zaskoczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
małe móżdżki to maja w przewadze duzi faceci :-p:-p:-p:-p:-p:-p
i dobrze że swojemu dogadałaś i ja bym mu dziś zadała pytanie właśnie czy pamięta ze jestes w ciąży??czy zdaje sobie sprawę z tego że masz ryzyko wcześniejszego porodu???czy mysli o tobie o was o fasolce???czy ty masz bogate zycie towarzyskie????czy nie wiedział że bycie w związku zmienia życie ???czy ma świadomość tego że rodzina to nie zabawa????że życie podporządkowuje się temu co jest a nie temu co by mogło być lub co by było gdyby?????czy ma świadomość tego ze nie jest swoim bratem???? no uszy do góry faceci czasami potrzebują przypominacza :-D:-D:-D:-D
MH ja tez bym chciała zeby pogoda sie nie zmieniała:tak::tak::tak::tak::tak:u nas ciepło słonka brak ale jest +12 i ciepły wiaterek :tak::tak::tak:
julka julka julka i jeszcze raz julka :no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam popoludniowo ;-);-)
ja dzis w dobrym chumorze wogole nie poznaje siebie samej mam juz posprzatane na jutro, dzis robilam mega porzadki a zaczelo sie od spaceru na balkon :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a skonczylo na tym ze umylam okno balkonowe i babke zaraz wyciagam z piekarnika mam nadzieje ze wyjdzie :sorry2::sorry2::sorry2:
a w miedzyczasie naprawde mega porządki
tyle ze obiad przesoliłam, ale wylalam wode z zupy i jeszcze raz nastawilam bulionik i jakos zaradzilam ;-);-);-);-)
m wlasnie poszedl z mlodym do dziadkow bo rodzina przyjechala a ja zaraz do nich dolacze wiec papa
zajrze wieczorkiem :tak::tak::tak:;-);-);-);-)

Do góry