reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
halcia ja tez juz do ciebie pisze!!!!!!!!!! no wlasnie ja to sie wqr... bo sobie wczoraj sam po pilce na piwkjo poszedl!!!!!!!!!!!!!! a ja tak chcialam wyjsc!!!!! a do tego puzno wrucil. ach cio koledzy jak bym mogla to bym powybijala coniektorych!!!!!!!!!

o ja mam taki fotelik bordowy!
url=http://www.baby-gaga.com/]
catcatsbu20041217_-8_HIPEK.png
[/url]

mordziulka wlasnie Ci koledzy :) sa okropni a nie dosc tego to zeby moj maz wrocil normalnie z pracy to musze go odbierac bo inaczej wroci nalykany :):)

Rozwale to towarzystwo :):)

nie wiem czemu teraz nie moge wstawic adresu ale sie zaraz zdenerwuje!!!!!!!!!!!
url=http://www.baby-gaga.com/]
catcatsbu20041217_-8_HIPEK.png
[/url]

Nie jeszcze nie ucieklam - siedze w domu :):):)

JA kupilam fotelik za 99 zl w promocji od 9 do 18 kg chociaz Zuzia ma dopiero 7 kg, Jezdzi juz i tak przodem do jazdy bo ten fotelik jest dziwny i troche duzy na przednie siedzenie a ja mam maly wozik i za bardzo sie nie miesci :) Ale jak Zuzia jedzie z moim tata to siedzi tylem do jazdy :):) tam sie miesci ten fotelik.

no nie u mnie nie jest tak ogulnie lubie kolegow bo to takze moi znajomi ale sa ci ktorych nie znosze i najchetniej bym im nagadala! jak wstawic adres?

reklama
Nie , nad krzesełkiem znowu dumam . ***** , sorki, ale już nei mam siły do tego zasranego krzesełka. Zgłupiałam już . CAły dzień na nie poświęciłąm . I dupa , nic nie wiem .

Mordziulka a co to za fotelik . Daj namiary  :)

sylwia moja znajoma ma tego jeepa , fajnie wygląda :) I jak sie jeżdzi ? My kupiliśmy czołga nie wózek , tako city voyager. 20 kilo waży , ale cóż ,. zachciało mi sie przekładanej rączki i tylko taki był  ;D

Mordziulka nie denerwuj sie, szkoda nerwów , wyluuuuuuuzuuuuuuj  ;D

Do góry