reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka, mamy czwartek, dzień pochmurny, paskudny niewyspany poranek/
ZW

No i jestem

Lunka no to super ze po tomografie a jak oni podaja ten kontrast???pytam bo ja nigdy nie miałam i nie wiem czy to wstrzykuja czy to sie pije :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Adasia zachowanie, no szok, aż ciepło rozlewa się po serduchu.
Co do kontrastu, to mi wstrzykiwali dożylnie podczas badania, a konkretnie, to maszyna robiła.
generalnie badanie nie takie złe, kazali mi zamknąć oczy i bujało, hehe, nawet się odprężyłam, póki ten kontrast nie poleciał, hihi.

Anaconda jeszcze może się okazać, że tylko taki diabeł straszny. Będę trzymać kciuki.

A na rachunek za prąd ja też czekam i trzęsę portkami bo ja nie oszczędzałam :no::no::no:
No, ja też mam stracha nie małego. Co prawda niby oszczędzamy, ale ostatnio sama nie wiem czemu potrafiło iść jednocześnie tv u małej, u nas i komp do tego. A te duże płaskie 200 ciągną, cholera, no o tym to mi zapomniał powiedzieć jak kupował:baffled::baffled::baffled:

LUNKA wspolczuje ci badania.Najwazniejsze ze masz je juz za soba i teraz czekamy z Toba a wyniki:tak:.Bedzie dobrze.
Zapomnialam.Tydzien temu 10 marca zlozylam wniosek o niepelnosprawnosc Oliwki i dzis dostalam odpowiedz i komisje mamy juz 29 marca na 8.50 wiec szybko:tak:.
Dzięki, dzięki, i ja trzymam kciukasy za komisję.

Dziś z fundacji przyznali mi 200 zł na zakup zabawek do dogoterapii.
Ciekawa jestem co za to można kupić.:baffled::baffled::baffled:
Popatrzcie sami. Ceny porażają.:szok::szok::szok::szok::szok:
Psie łamigłówki - Psy, Pies, Szkolenie psa i Sklep dla psów - pies, kliker, szkolenie psa, wychowanie psów. Pies w domu, Problemy z psem. Rasy psów. Dogoterapia.
O matko, co za ceny, na jedną sztuke masz...

No i opowiem Wam co wczoraj
Pojechaliśmy do mamy, zaraz po nas dotarli brat z familią, wesoło jak zwykle, tylko Wiki nie bardzo chciał być miła dl a Julci. Jak się nie widzą, to jedna drugą ciągle woła i chce do niej jechać, a jak już sa razem to wojna o zabawki. Nie kumam, ale to chyba taki wiek. 9 miechów różnicy to niby nie tak dużó ,ale jeszcze w tym wieku znaczące.
Obżarłam się u mamy jak nie wiem, więc jak wróciliśy to nawet obiadu nie jadłam. Trochę pobrykaliśmy z Witusią, później kąpiel i mął poszła spać. My na tv, po YCD spać, ale męczyliśy się oboje żeby zasnąć. Szkoda, że oboje masakra padnięci, bo wykożystalibyśy ten czas bardziej kreatywnie, hehe. No i wstałam skoro świt nie wyspana, tylko po co, mogłam jeszcze pognić.

W końcu wpłynęła kasa za wychowawcze, więc na chwilkę jesteśmy uratowani...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

Niki się darła w nocy :baffled: no ale moze troszkę mniej niż wczoraj :sorry2:

Nic co jest w butelce jej nie pomaga, pluje gumą i tyle :dry:

Lunka, to miło spędziliście wczoraj dzień :tak:

Witam się czwartkowo!
Za oknem zimno i pochmurno...
Nie ma słoneczka
więc i nastroju i pogody ducha brak,
ale nic to...
Jakoś trzeba sobie radzić...
Trzeba przykleić uśmiech i tak przejść przez dzisiejszy dzień

U mnie taż pochmurno , ale 5 na plusie, więc nie najgorzej.
Kurde, mam 5 prac konkursowych do przeczytania i oceny i nie mogę się na nich skupić. Jak na ludzi z iluśtam letnią obserwacją ryb poziom jest opłakany. Normalnie męczę się przy czytaniu. To miały byc artykuły do gazety a nie wypociny "dzieciaków z podstawówki":baffled:

Witam się czwartkowo!
Za oknem zimno i pochmurno...
Nie ma słoneczka
więc i nastroju i pogody ducha brak,
ale nic to...
Jakoś trzeba sobie radzić...
Trzeba przykleić uśmiech i tak przejść przez dzisiejszy dzień
Poprawy nastroju zycze.

MH wspolczuje nocki ,wiec dzielnie oduczasz cyca nocnego?

LUNKA super mieliscie dzien spedzony.U mnie wczoraj jak byla kolezanka z Martynka dokladnie o rok i 4 miesiace starsza od Oliki to wiesz jak sie fajnie soba zajmowaly.Az zal ze Oliwka nie ma siostry i ze nie mam 2 dzieciaczkow z taka fajna roznica wieku:-p.

U nas nocka super.Oliwka raz sie obudziala o 1.30 .Usnela dosc szybko ,bez smoczka i bez wiekszego placzu.Pozniej wstala o 7.30.Ja niestety budzialam sie jeszcze wiele razy :-(.

Dobra Oliwka pojadla .ubrane jestesmy wiec spadam do Logopedy,Jak mi sie uda to moze do laryngologa zajze zobaczyc te uszka Oliwki.

MILEGO DNIA

helo
witam sie i ja w koncu rano:-D
mala jeszcze spi,dzis juz sie nie budzil na kupke,tylko o 6 na kasze.
Paulina w szkole, ze starym pogadalam i poszedl spac.pranie sie kreci
za oknem +3 i chmury,ale poki co nie pada
widzialam dzis 3 sarenki jak mi kolo siatki przebiegaly:-)

ale to moja starsze dziecko sierota-wyszla z furtki i leci biegiem to samochodu,po chodniku na ktorym nie ma sniegu ani lodu.i jepppp lezy jak dluga!na brzuchu
a co najlepsze ja patrze a ona lezy.dlonie w gorze bo przeciez dama by sie gorzej pobrudzila jakby sie podnosila
wez taka babe podniesc z plecakiem....:baffled:
szybko do domu przebierac,sasiadka zla bo juz pozno....ehhhhhhh

Witam,

Niki się darła w nocy :baffled: no ale moze troszkę mniej niż wczoraj :sorry2:

Nic co jest w butelce jej nie pomaga, pluje gumą i tyle :dry:

Lunka, to miło spędziliście wczoraj dzień :tak:

a probowalas silikonu?

U mnie taż pochmurno , ale 5 na plusie, więc nie najgorzej.
Kurde, mam 5 prac konkursowych do przeczytania i oceny i nie mogę się na nich skupić. Jak na ludzi z iluśtam letnią obserwacją ryb poziom jest opłakany. Normalnie męczę się przy czytaniu. To miały byc artykuły do gazety a nie wypociny "dzieciaków z podstawówki":baffled:

ehhhhhhhhh
a ja czekam na poprwaki do poprawki
bede miala co robic podobno:baffled:

Hej
u mnie bez zmian
mam już założone zęby ale jakoś sie z nich nie cieszę za bardzo:sorry2::sorry2:
fajnie wyglądają w sumie......

vjolka gratki, a co otwierasz bo nie doczytałam?:zawstydzona/y:

Hmmm, mam gdzieś jakaś flaszkę z silikonem, muszę spróbować :-p:tak:

Najgorsze jest to, że ona nie chce mi pić mleka sztucznego :no: Skazy białkowej juz wiem, że niema, bo wpiernicza ser żółty i masło, jajka... A mlekiem pluje :dry: Nawet nie wiem czy by wymiotowała czy nie, bo nawet łyka nie weźmie:baffled:

wstala moja maruda skrzeczaca:baffled::baffled::baffled:
ale juz wiem czemu...siedzi na nocniku i produkuje....

MH a kaszek mleczno-ryzowych probowalas?z lyzeczki

skoro takie rzeczy wcina to raczej skazy nie ma.widac jej samo mleko nie odpowiada ,moze smakowo.sprobuj kaszki bananowej jak lubi banany.

Medeuska-mnie tez juz dobija ta zima i nie to zebym byla zla ale ostatnio jestem jakas nijaka
nawet to slonce ostatnio jakos nie dziala na mnie jak trzeba

kurna,nawet odsiwerzanie strony czasami nic nie daje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dopiero jak chce odpowiedziec to patrze ze sa jakies nowe posty

CHCEMY OPCJI LIVE NA WATKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZEBY BYLO JAK KIEDYS ,JAK NA CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a takw ogole to gdzies sie podziewa Kerna i Agnes?
a Agnes ma cos z netem tak?
ciekawe co u Myszuni:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam.
Trzymajcie kciuki.:baffled::baffled::baffled:
Klaudia miała mały wypadek wczoraj w szkole,ale małpiszon mały nic nie powiedział.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś noga jak bania.:szok::szok::szok:.Nie widać kostki
Jedziemy na ostry dyżur.
Skręcona:confused:Złamana:confused:torebka stawowa poszła:confused:
Licho wie,lepiej sprawdzić.:tak:
Jak nie urok to.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry