reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mamuski-może wy mi pomorzecie?
chce wklejic suwaczka,wydaje mi sie ze wszystko robie ok,ale wyskakuje mi taka wiadomosc-invalid file!
wam też taka wiadomosc wyskakiwała?

reklama
mamuski-może wy mi pomorzecie?
chce wklejic suwaczka,wydaje mi sie ze wszystko robie ok,ale wyskakuje mi taka wiadomosc-invalid file!
wam też taka wiadomosc wyskakiwała?
Ja nie mam problemów włqasnie mam nowy suwaczek.Prawdopodobnie wklejasz nie ten link ma być ten pierwszy BBCODE

MH 60 elementów to dla Helenki jeszcze faktycznie z trudne Julka to maniaczka puzlowa i takie 100-120 elementów układa już bez problemu no ale ona ma prawie 6 lat a z naszą pomocą to i 500elementów układa ale samodzielnie to takie właśnie max 120 elementów choć jak w ubiegłym roku dostała 60 elementów ale trójwymiarowe to i ja miałam problem żeby ułożyć :szok: ale takie zwykłe to kocha :tak:Antek uwielbia takie drewniane ma 3 zestawy o dzieciakach i jeden opanował już w zupełności a jeden ma mniejsze elamenty to juz jest problem i trzeba mu pomagać :tak:ale i tak hitem dla Antlka są klocki drewniane i sorter :tak:
Moj Dominik tez uwielbia puzzle:tak::tak::tak:Ale to co ma to juz sie Jemu wszytskie znudzily:baffled::-)
witam sie i ja!:-)
u nas juz jest duzo lepiej jesli chodzi o pęcherz krystiana(nie boli go przy siusianiu)mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie wyniki moczu bedzie miał juz dobre.:tak:
no i skączyły sie super nocki.alan spowrotem mi sie budzi na jedzenie.poprostu masakra!!!!:szok::wściekła/y:
dzisuaj blizniaki maja jakis wstretny dzien,marudza,płacza sami nie wiedza czego chcą.teraz jest dla mnie najgorszy okres, zaczeli wstawac co chwilke jest krzyk bo jak jeden na drugiego nie poleci,to znowu o szafke głowa robnie i tak na okrągło!!!!!!oby juz zaczeli samodzielnie chodzic!

anaconda-bedzie dobrze,nie martw sie!:tak:
Do chodzenia to maja jeszcze troszke czasu:tak::tak::tak:Zobaczysz ze jak zaczna chodzic to bedzie Tobie brakowalo tego jak tylko raczkwoali i wstawali przy meblach;-)Super ze z pecherzem juz lepiej:tak::tak::tak:
Ja nie mam problemów włqasnie mam nowy suwaczek.Prawdopodobnie wklejasz nie ten link ma być ten pierwszy BBCODE

Pamietam ze ja tez mialam straszne problemy z suwaczkami bo za cholercie nie moglam ich wstawic:no::no::no:Ale tak szczerze to tearz nie pamietam jak to sie robi:zawstydzona/y::baffled:

Moje dzieciaki oczywiscie szaleja i mnie strasznie wkurzaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bylam w szoku bo Wiktoria wstala mi troszke przed 17:szok::tak::tak::tak:Juz co chwile do Niej wchodzilam do pokoju i nawet otworzylam Jej okno,ale widac ze dobrze Jej sie spalo:tak::tak::tak:

elloo

Nic a nic nie czytalam

Obudzil mnie telefon byla godzina 10:35:-D:-D:-D
Wstalam zrobilam sniadanko.Wspolnie pochlonelismy proweczki.Zaczelam sprzatac a o 14 pojechalam po kolezanke zeby dziewczynki sie ladnie pobawily.Tak tez wrocilam o 18:30 do domku.Szybko zrobilam zapiekane ze szpinakiem, wyszla mi pychaaaaa
Lali w lozku z tatusiem:-Dwiec korzystam:-)
Jutro na 11 jestem umowiona wiec z rana nie wlece ale moze w porze obiadu ostatecznie wieczorem:tak:

Witam wieczornie

no i sie nacieszyłam ze bede miała dzisiaj meża w pracy , pojechal ale sie wrócił bo jednak znalazl sie jakis inny który sie nie urlopuje :-D:-D:-D

Myslałam ze bede mogła sobie poklikac wieczorkiem a tu mam tylko chwile , dopiero co zjadłam kolacje , no a wczesniej ogladałam seriale i z synem musiałam czytac a on nie chetnie czyta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja juz nie wiem co zrobic zeby on berdziej polubil czytanie :no::no::no:literki wszystkie zna przeliteruje wyraz i przegłoskuje a jak przyjdzie mu jakis długi wyraz to go do kupy nie poskłada za cholere:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak juz raz przeczyta wyraz długio to nastepnym razem go zapamieta i nawt go nie składa tylko z pamieci mówi:no::no::no:

Ide poczytac bo cały dzien was podczytywałam tylko nie miałam jakos czasu cytatów pozaznaczać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przepraszam:tak::tak::tak:

Iwcik wprowadź metodę czytania sylabowego i w 3-5 dni będzie Ci biegle czytał.:tak::-):-)
mój się nawet szybciej nauczył.:tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry