reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda kurcze cały czas z tym uszkiem problem nie fajnie :no::no::no::no:
Justyś jak nie urok to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dziwie się że masz takie samopoczucie jakie masz :no: cholera nie dość że kasy brak to jeszcze choroba a za darmo leków nie chcą dawać niestety :wściekła/y: zdrówka dla was:tak:
Lidka kurcze to nie ciekawie :no:my mam nadzieję że dostaniemy zwrot czekam na pit z zusu bo dzwoniłam i pytałam i maja do końca marca dosłać mi i dopiero będe mogła sie rozliczyc Pietruszka swój juz złożył i czeka na zwrot :baffled:
Kernuś u ciebie wskazany odpoczynek jak najbardziej :tak:
Boziu pierwszy raz o tej porze w domu od nie pamiętam kiedy az mi dziwnie normalnie miejsca sobie nie mogę znaleźć :dry:

reklama
A co do wagi to moja Marlenka też ewenementem była w tej dziedzinie.W wieku 3 m ważyła 8,5 kg:szok: 8 m 12 kg:szok: na szczęście teraz się wyrównało może dlatego że karmiłam piersią bo gdybym karmiła butelką to bym się martwiła bo przekarmiam ale i tak pewna "pani dr' powiedziała że spasłam dziecko karmiąc piersią:szok::no:

Malinka ty sie kobito ciesz wkoncu poczujesz ze zyjesz :-):-):-) nie wiesz co z wolnym czasem zrobic ?????????????No baaaaaaaa na BB klikac :-D:-D:-D

Natalineczka mi w ciąży odrzucilo kawe:baffled::baffled: takze na ból głowy to chyba tylko proszki pomogą:tak::tak::tak::tak:

Justa zdrówka dla was i sie nie smutaj kochana :-*
Dowiklus te mini pizze dr etkera sa pycha jeżeli myślę o tych samych te po 3 pakowane w kartoniku????? tylko nie rób w mikrofali tylko w piekarniku :tak::tak:
Lidka czemu musicie dopłacać podatek??????
A mnie tak łepetyna boleć zaczęła że musiałam apap łyknąć :szok:cos z tą pogoda jest nie tak deszcz słońce śnieg wiatr.....normalnie kalejdoskop pogodowy :dry:
Wlasnie o tej pizzy mowie:tak::tak::tak:Tylko jest maly problem bo nie mam piekarnika:wściekła/y:A probowalas robic w mikrofali ze odradzasz:confused:
To znowu ja i niezbyt radosna. :-:)-( Doktorce nadal nie podoba się to ucho Mai, mówi że nadal zaróżowione i teraz czekamy na badanie słuchu i po nim ma podjąć dalsze kroki co do leczenia :-:)-:)-(
Byłyśmy też w przedszkolu, mam złożyć wniosek jak w tamtym roku, no i niby dyrektorka mówiła że w pierwszej kolejności przyjmowane są te dzieci co już chodzą ale ja i tak mam stresa :baffled::baffled:

To nie fajnie:no::no::no:Oby jak najszybciej Jej przeszlo:tak::tak::tak:

KERNUS
odpoczywaj Kochana,odpoczywaj:tak::tak::tak:

Ja dopiero co wrocilam z mlodymi z drugiego spacerku i z solarium:tak::tak::tak:Juz sadzialm ze nigdzie nie wyjde bo w pewnym momencie tak zaczelo walic sniegiem ze szok:szok::szok::szok:ja poloecialam na dol po wozek i jak tylko weszlam do domu to wyszlo piekne slonce:szok::szok::szok:Myslalam ze sie wkurze:no::no::no:I z powrotem na dol hehe:-);-)
Nawet Majki nie ogladalam ,ale obejrze rano powtorke

To bylo straszne.Usypialam ja prawie godzine.Najpierw sie cieszyla i skakala po lozku itp.Ale ostatnich kilka minut to masakra.Plakala tak jakbym ja ze skory obdzierala.Miala oczka zamknite juz da spania ale wyla ,tupala i nawet poduszke gryzla ze zlosci.Ja ja uspakajalam i juz nie moglam slyszec tego placzu.Wiem ze jakbym dala jej smoczek wtedy to usnela by szybko.No ale nie poddalam sie i zasnela szlochajac.Cala zasmarkana z tego placzu :-(.Jak sie powiedzialo A odnosnie oduczania smoka tak trzeba powiedziec B i sie nie poddawac.Jak oli usnela wypuscilam psa na dwor.Pozmywalam reszte naczyn i zrobilam porzadek z podlogami.Zara pojem rosoku i was poczytam :-)
jak chcesz byc konsekwentna to musisz to przeczekac... dacie rade :tak:
Przy dobrym leczeniu paliatywnym i bez nawrotów może 2 lata życia .
Nie mam sił.
RYCZĘ ryczę ryczę ryczę.
I znów pytanie
Dlaczego ja :confused::confused::confused:
szkoda ze tylko 2 :-(
tulam Cie
As to takie przykre :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(napisałam ci coś na ten temat w odpowiednim miejscu:-:)-:)-:)-:)-(trzymaj sie kochana:-*
MH który wózek Julki ten dla lalek?????????? a Niki duża jest :tak::tak::tak::tak::tak::tak:mój Antek ma 82 cm i prawie 9 kg waży a ma 16 m-cy :tak::tak::tak::tak:
Patrysia chrzciny o ja super:tak::tak::tak::tak::tak:
Anka to mieliście udaną imprezkę niedzielną :tak::tak::tak: ty spiochu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a my wróciłysmy ze szkoły Antek zadowolony takim spacerkiem :tak:na szczęście całą drogę mieliśmy słonko a teraz sypie śnieg z deszczem :szok::szok::szok::szok:w marcu jak w garncu :baffled::baffled::baffled:
do mnie dzwoniła szefowa od dziś pracuję tylko w weekendy :confused: kasa mniejsza sytuacja przejciowa :confused:na początku mnie to z lekka zmartwiło ale po chwili pomyslałam że może i lepiej w tygodniu nie będzie tej gonitwy więcej czasu dla rodzinki :tak: no nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak::tak:zadzwoniłam do Pietruszki żeby mu o tym powiedzieć a on happy że choć w tygodniu więcej czsu dla nas rodziny ....i z tej okazji zakupi po pracy nam po piwku i oblejemy to:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::wink::wink::wink::wink::wink:
tez bym oblewala - ciesz sie kobieto ze w tygodniu bedziesz z familijka ;-)
No to szybciutko chrzciny załatwiliście i bardzo dobry pomysł z ciastem i kawką :tak::tak::tak:
Wiesz ze dzisiaj mi się śniłaś, że byłyśmy z Majką u ciebie w domu :szok::szok::szok: - ale skąd ten sen to nie mam pojęcia
no tak ale chcialam jeszcze szybciej... :-)
wsiadaj w pociag i myk z Lublina do Rybnika :-D:-D:-D
MH powiem ci że wózek sprawuje sie super :tak:świetne jest w nim to ze można go złożyc jak parasolke i wcisnąć za szafę i nie przeszkadza regulacja rączek tym sposobem nawet Antoszka się z nim po mieszkaniu prowadza ;-)jest super wytrzymały dzieciaki wożą w nim Antka :-D i zwraca uwagę ludzi nie ma praktycznie wyjscia z nim zeby ktos nas o niego nie zapytał bo sie podoba ludziom :-p a właśnie kochana a czemu pytasz o cene tej szczepionki tzn wzw typu B ona nie jest dla dzieci refundowana??? kurcze Antek był szczepiony a ja nie płaciłam :no: a mój brat płacił przed jakimś zabiegiem 120 zł za 3 szczepienia .
Anaconda powodzenia u laryngologa i z załatwianiem przedszkola na przyszły rok szkolny :tak::tak::tak:
a jaki wozek - bo nie w temaciejestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hej.

As odwagi ci życzę... Nie potrafię Cię pocieszyć, nie potrafię doradzić. W takich chwilach niewiele można zrobić, choć chciałoby się dużo i jeszcze więcej:-(. Nie trać nadziei, to jeszcze nie koniec tej walki...

malinka
jednak szefowa coś wykombinowała. No ale jeżeli ty się cieszysz kochana , to i ja się cieszę.:tak:

anakonda jak Maja? Lepiej się czuje?:confused:

I mnie chandra dopadła...:-(. W sobotę do starszaków dychających dołączyła Amelia z cieknącym nosem i gorączką a dziś i ja.:baffled:
Wybaczcie, ale nie mam weny.:-(
zdrowka Wam zycze :blink:

Ja bylam z dziewczynkami na dworze a pozniej szlysmy po Dominika i do sklepu:tak::tak::tak:W sklepie wybrali sobie takie pizze mini dr oetkera dla dzieci i w jakis dzien bede musiala Im je zrobic(tzn odgrzac w mikrofali):tak::tak::tak:nawet fajne te pizze i nigdy wczesniej ich nie widzialam:szok::szok::szok:
Ja oczywiscie kupilam sobie znowu ciacho:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem wsciekla na siebie bo jak tak bede robila to nigdy nie zgubie brzucha a juz mam masakryczny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jakos nei mam silnej woli zeby tyle nie zrec:no::no::no:
Mlode juz spia,Dominik cos tam kombinuje a ja siedze przy capucinko:tak::tak::tak:
jakos nie umiem sobie wyobrazic tego Twojego brzucha chudzinko :sorry2::-p
witam mamuski!:-)
ja juz po obiadku.
dzieciaki spia,m w pracy,krystian oglada bajki a ja siedze na bb i was podczytuje;-)
ostatnie dwie noce były przespane,alan spi i nie musze do niego wstawac,tylko pobutke mam o 6 i potem nie ma mowy o spaniu(no ale cos za cos):dry:
krystian nie poszedł do przedszkola bo znowu kaszle:no:ja juz nie mam sily do niego:no:tydzien w przedszkolu 2 tygodnie w domu poprostu szok:szok::szok:!!
kurcze taka zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mój M pojechał dzisiaj do ksiegowej po pity bylam przekonana że bedziemy miec jakis zwrot kaski a tu dupa!!!!!!!!!!!:no:jeszcze my musimy tysiaca zapłacic-poprostu masakra!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak sie wali to na całej lini.:wściekła/y::wściekła/y::-(
i jak by tego było mało to jeszcze @ dostałam,chodze zła jak osa,brzuch,głowa boli:szok::szok::szok:

dorota-nie poddawaj sie teraz!!
za nic nie daj niuni smoka.
bedzie ok;-)

as-bardzo mi jest przykro!!!!:-(wiem co teraz czujesz bo ja sama tego doswiadczyłam!
musisz byc teraz silna!!
trzymaj sie kochana.

kerna-poradzicie sobie.
tylko pamietaj nie przemęczaj sie!!
buziaki;-)
wspolczuje no ale fakt jak sie wali to wszystko naraz :dry:
Czesc dziewczyny! A nie mam jak na kompie posiedzieć. Mały poszedł spać to ja wskoczyłam do łóżeczka. Katar mam taki nieznośny, że cholera mnie juz bierze:wściekła/y::wściekła/y:
AS współczuję:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Dorotka dobrze, że się nie poddałaś!!!! Moje gratulacje!!! Olwika próbowała jak mogła, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej:tak::tak::tak::tak::tak:
Anaconda dalej uszko:confused::confused::confused: niekończąca się opowieść widzę...bidulka:dry::dry::dry:
Justa:szok: no cosiędzieje!!! Wszyscy padają:szok: No szpital no....:sorry2:
Lidka ale mierda no....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: my teżkombinujemy teraz z pitami, ale jak to przeczytałam to sama się teraz zastanawiam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
wygon ten katar ;-):-)
Witam wieczornie juz prawie :-):-):-)

Cały dzien nie moglam sie doprosic o laptopa az wkoncu sie wkur........za przeproszeniem i powiedziałam M ze troche przegiął od 10 rano non stop na laptopie nawet obiadu nie miał casu normalnie zjesc tylko jadł i czytał no szlak mnie trafił juz , dopiero ok 17 wziełm i zamknęłam mu tego laptopa i przy okazji jeszcze piwo mu wylalam bo niechcący zachaczyłam o niego bo stało obok kompa :-D:-D:-D
powiedzialam ze jego czas sie skończył na dzisiaj ja tez chce poklikac a nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkońcu naprawde jakis grafik założe:-D:-D oby jescze ten tydzien i koniec jego urlopu i skonczy sie problem z laptopem :tak::tak::tak:
Cały dzien szukałam zajecia no a popołudniu pojechałam po dzieci do przedszkola i wróciłam na obiadek :-D:-D:-D

Poczytałm was co zescie przez cały dzien dzisiejszy naskrobaly no i tak
heh kochana Ty to rob lepeij ten grafik... :-D:-D:-D

no mala juz sie domaga cyca.... grubasek jeden...
no a na nk wstawilam zdjecie - tak dla informacji :-D
ok ide bo mala wyuje...
zaraz wracam:cool2:

ide pozmywac gary bo od wczoraj sa w zlewie :sorry2: a potem kapac dzieci:tak:
zajrze potem:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinka ty sie kobito ciesz wkoncu poczujesz ze zyjesz :-):-):-) nie wiesz co z wolnym czasem zrobic ?????????????No baaaaaaaa na BB klikac :-D:-D:-D

Natalineczka mi w ciąży odrzucilo kawe:baffled::baffled: takze na ból głowy to chyba tylko proszki pomogą:tak::tak::tak::tak:
ja wogole kawy nie pije ale dzis wyjatkowo bo myslalam ze to cisnienie a nie chcialam prochow brac :no::no::no::no::no::no:, z dwojga zlego lepiej kawe wybrac :tak::tak::tak::tak:
narazie tak jak leze to mnie cmi ale musze wstac czarkowi kolacyjke zrobic wic bedzie bol :baffled::baffled::baffled:

a rodzice mi przywiezli na kolacyjke pizze juz prawie cala zjadlam m tylko kawalek wzial jeszcze kawaleczek mi zostal to zaraz sobie odgrzeje i zjem ;-);-);-);-)
a tak za mna chodzila juz od tygodnia:tak::tak::tak::tak:

Bylam z M i Oliwka chwile w klubie.Teraz G usypia mala ale zaczynaja sie placze i nie wiem czy bede umiala sie skupic na tym co napisalyscie.Ja zerkam na m jak milosc .Mam nadzieje ze Oliwka zabardzo plakac za smokiem uz nie bedzie.
Z G sie troche pozarlam :-(.

dobra dzieci juz okapane pojedzone
mala sie juz przebudzila ale dalej spi...
m ma dzisiaj na noc
ale wiecie co kupilismy Sewkowi lozko - myslalam ze bedzie wieksze a co sie okazalo to faktycznie taka wersja mini mini :-D:-D:-D ale spi mu sie fajnie na nim
no ale bylo tanie wiec sie skusilismy:sorry2:
MINI ROZKŁADANA KANAPA kanapy sofa łóżeczko (942268308) - Aukcje internetowe Allegro

trzeba zjesc jakas kolacje :-)

natalineczka - ja to zjadlabym sobie jakegos fast fooda ale coz :dry:

elloo

Ja czytam ze prawie kazda narzeka to buzia mi sie smieje bo ja tez musze ponarzekac
Normalnie caly dzien chlopa nie widzialam.Minelismy sie ten przyjechal do domku a ja wczesniej wyszlam:-D:-D
Bylam u kolezanki na kawce i ciachu.Aga nie dala rady wpasc to posiedzialm troche dluzej.Potem wspolna kaspiel z Lali.Teraz wcina kolacje i oglada bajke.Potem zabki i wyrko:tak:
A mamusi ma czas dla siebie bo tatusia nie ma w domku:baffled:
Pogoda kijowa czyli deszcz:dry:

No to se ciacho wcinam :p

Ostatnia edycja:
reklama
Po lebkach was poczytalam.Na szczescie Oliwka zabardzo nie placze G jeszcze z jej pokoju nie wyszedl wiec nie wiem czy spi czy G zasnal razem z nia.
Kerna odpoczywaj kochana.
Justa zdrowka dla was .
ANACONDA zdrowka dla Maji.

Brzuch mnie boli i jakos chwilowo nie mam troche nastroju wiec spadam Zobacze film i ide spac .Dobranoc

Do góry