reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Łoj babeczki zniknełam na chwilke ale duzo sie ostatnio działo

No i Noe mi sie pochorował :-[ pierwszy raz
Ma gluta do pasa ,kaszel ,katar
Męczy się biedaczek
Co mu dać na noc oprucz soli morskiej do noska
Ma temperaturke
Idziemy dopiero jutro z rańca do lekarza
Nie mógł zasnąc,strasznie marudzi :-[ :-[

reklama
A Maja parska i ma z tego świetny ubaw, a pluje się przy tym okropnie i im bardziej chcę żeby przestała tym bardziej to robi z uśmiechem na twarzy ;D ;D ;D

Vanesska juz spi ale BARDZO DZIEKUJE ZA ZYCZONKA :-* :-* :-*
jump.gif

Iwonka - 11 miesiecy to juz bardzo duzooooo i bardzo bardzo blisko do 12-stu...hihihihi...

Jula jeszcze nie spi a juz powinna ale mielismy ciag dalszy urodzinowych gosci i jakos nie w glowie jej bylo usnac.Do tego kolejny prezent dostala i sie bawi a my ogladamy rodzine soprano.

Dobrych snow i przespanej nocki :)

JoannaMK Dziekujemy bardzo za zyczenia :) No to super ze dalej jeszcze goscie przychodza bo
twoje dziecko zbiera prezenty a to jest chyba naj fajniejszy moment ktory ja tez pamietam z dziecinstwa-prezenty,duzo prezentow.... ;D ;D ;D

reklama
Jeszcze raz dziekuje w imieniu Vanesski za zyczenia :-* :-*
zielona Ale twoje dziecko wyglada na wielkiego juz chlopaka na tym zdjeciu ;)

Do góry