reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to witam:-)Tak jak pisalam rano bylam na wypadzie zakupowym i do domu wrocilam dopiero na Majke:tak::tak::tak:Bylo fajnie:tak:Kupilam sobie tzry bluzeczki,pasek i torebke:tak::tak::tak:jakies *******ki dla dzieciako i dziewczynki chcialy zebym Im kupila te sztucce TT z metalowymi koncami-nawet sa bardzo fajne:tak::tak::tak:
Pozniej bylismy wszyscy na obiadku w miescie i do domku:-)
Pogoda byla nieciekawa bo zero slonca i troszke popadywalo:no::no::no:
A i zaliczylam solarium i poczulam sie od razu lepiej:tak::tak::tak::tak:
Ale przez ta pogode cos mnie glowa rozbolala:tak::tak::tak:Niech wkoncu bedzie ta wiosna:tak::tak::tak:[/B][/QUOTE]

dowikla

to kochana zaszalałas na tych zakupkach.
fajnie że ci sie udały;-)
i jeszcze zliczyłas solarium-super!
moi panowie sa dzisiaj okropni:baffled:nic im nie pasoje:no:
mam nadzieje ze za raz po kapieli pójda spac i beda spac do rana:tak:

reklama
Dowikla udane zakupki, super, a solki Ci zazdroszczę, tez bym z wielką chęcią kości wygrzała, jak kotka, hehe

Ja tez z wielka przyjemnoscia sobie polezalam tym bardziej ze juz bardzo dawno nie bylam:tak::tak::tak:I chyba znowu zaczne regularnie chodzic;-):-)

Mlodzi obejrzeli baje na 1 i juz zaczynaja sie klocic:no::no::no:niech juz bedzie kolo 21 i niech ida spac

Też czekam na 21, moja mam nadzieję, że padnie jak kawka.
Qrcze no, ja zawsze zapomnę o dobranocce na 1

Ja tez mam nadzieje ze moi od razu padna:tak::tak::tak:
A o bajce na 1 to Dominik zawsze przypomina;-):-)

Zauwazylam ze ostatnio jest tu coraz pusciej:baffled::szok:Kiedys to zawsze bylo do czytania po kilka stron a tearz to mam przewanie po pol no ewentualnie jedna strone po calym dniu:szok::szok::szok:

Zauwazylam ze ostatnio jest tu coraz pusciej:baffled::szok:Kiedys to zawsze bylo do czytania po kilka stron a tearz to mam przewanie po pol no ewentualnie jedna strone po calym dniu:szok::szok::szok:
Dowikluś a zauważyłaś też ,że coraz więcej z nas pracuje :confused::-D:-D:-D:-D:-D
I tak jakoś wychodzi.

Ja dodatkowo dziś odrobić lekcje muszę na jutro do szkoły.
Biologia i chemia :baffled::baffled:
A teraz siedzę z Wami i podczytuję Lalkę na necie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dowikluś a zauważyłaś też ,że coraz więcej z nas pracuje :confused::-D:-D:-D:-D:-D
I tak jakoś wychodzi.

Ja dodatkowo dziś odrobić lekcje muszę na jutro do szkoły.
Biologia i chemia :baffled::baffled:

No niby tak,ale jest nas coraz wiecej i te ktore niw pracuja to sie obijaja:szok::-D:-D:-D
No i niektore sie dodatkowo ucza i z tego wszystkiego sypiaja we wannie;-):-D:-D:-D

Witam w dobrym humorku z m juz lepiej :tak::tak::tak::tak:bylismy dzisiaj w Nowym Targu odwiezlismy dzieci mojej mamie i pojechalismy sami załatwilismy z rozliczeniem i m wramach przeprosin zaprosił mnie na pizze a jak juz jechalismy do mamy po dzieci to zapraszał mnie na seks w lesie:szok::szok::-D:-D:sorry2:ale mówie ze nie bo jest za jasno. No i przedchwilą sie po pie**cili troche:-D:-D:-D:-Da wieczór ma byc gorący :shocked2::happy2:Słoneczko swieci ide posprzatac zanim Kamilek spi
No takie pogodzenie się to super :-D a że w lesie i samochodzie to tam mały szczegół :-p udanej nocki życzę :tak:
Zmieniłam sobie wygląd na bb chłopiec :-D:-D:-D:-D:-D:-Dale fajnie niebiesko :-D:-D:-D:-D:-D
Wiki to dobrze że z M lepiej :tak::tak::tak::tak:a ten sex w lesie mrrrrr ja bym korzystała:-D:-D:-D
Beata to w końcu skróciłaś je bardziej znaczy się włosy?????jak tak to fotkę proszę :tak:duuuużżżżżoooo zdrówka dla Kubusia cos jest w powietrzu u nas wszyscy całą piątką smarczymy kichamy pokasłujemy chrypimy...no rozkosz Pietrucha się smieje wieczorem że jak wszyscy zaczynamy kasłać to "oddział gruźlikowo 5":dry::-)
Dziękuję i też zdrówka życzę :tak: no jeszcze się nie ścięłam do końca, jeszcze się zastanawiam :tak:
Bardzo dziękuję za miłe powitanie...

Hmmm...
O sobie i swojej rodzince...
Mam na imię Wiola, mam 29 lat i mieszkam w małej miejscowości...
Od prawie 7 lat jestem szczęśliwą żoną mężczyzny imieniem Darek,
no i mamą 6-letniego Kacperka.
W sierpniu 2009 roku dowiedziałam się, że będziemy mieli kolejne dzieciątko,
ale, niestety, 21 września 2009 poroniłam...
Z wykształcenia jestem nauczycielem polonistą, choć bez tytułu magistra (jakoś mi nie po drodze do obrony mgr) ;-)
Obecnie, już od sierpnia 2009 roku siedzę w domku, ale to też już nie długo,
ponieważ otrzymałam dotację z PUP na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej,
no i mam nadzieję, że jeszcze w marcu, albo chociaż na początku kwietnia uda mi się otworzyć
mój wymarzony sklep z odzieżą dla dzieci :-)
To chyba tak pokrótce o mnie...
A reszta...
Wyjdzie w praniu ;-) :-D

Widzę, że nie tylko ja mam dwie lewe ręce do pielęgnacji roślin :-D:-D:-D

Upolowałam kawał mięcha, z którego zrobiłam biteczki...

A normalnie zdążyliśmy z Kacprem wrócić z zakupów
(Mój przedszkolak dziś rano mi oznajmił, że nie idzie do przedszkola, bo musi się mną opiekować, bo mnie boli brzuch),
przyjechał mój tato z transportem ziemniaków.. . :-/
No i dopiero niedawno pojechał....

A i jeszcze jedno...
O JAKIM ŚNIEGU WY PISZECIE?!
U mnie jest go jak na lekarstwo...

Hm...
Czemu ja nie widzę swojej sygnatury?:confused:

Życzę rozkręcenia się interesku :tak: U mnie deszcz pada od południa :dry:

Witam wieczornie, ja tylko na moment bo Kuba dostał gorączki i już śpi od 19 :sorry2: ale dzisiaj spał tylko godzinę więc jutro szykuje mi się pobudka bardzo wcześnie :dry: M wrócił i nawet nie zauważył że się ścięłam :wściekła/y: i jeszcze mnie wkurzył bo zapomniał termosu z jednostki :wściekła/y: jak go nie będzie w poniedziałek to mu nie wiem co zrobię :wściekła/y: nowy nie śmigany i zapomniał no dekiel :wściekła/y: ale mnie wkurzył na wieczór no :wściekła/y: jeszcze jutro rano lecę na mieszkanie tapetę w pokoiku Kuby zedrzeć i mam nadzieję że mi to szybko pójdzie i nie będę musiała szpachlować itd :dry: a w niedzielę malowanie. A jutro po południu może do siostry ale to już od Kubka zależy jak się będzie czuć. Wolę nie ryzykować :tak: no to spokojnej nocy życzę, ja czekam aż się pranie zrobi i się kąpać i spać :tak: dobranoc Kobitki moje Kochane :-D

No niby tak,ale jest nas coraz wiecej i te ktore niw pracuja to sie obijaja:szok::-D:-D:-D
No i niektore sie dodatkowo ucza i z tego wszystkiego sypiaja we wannie;-):-D:-D:-D
Ja Ci dam :-D:-D:-D:-D
Oplułam monitor jak to przeczytałam.:-D:-D:-D:-D
Edytowałam tego posta.
Teraz siedzę z Wami i piszę na forum,słucham co młody nawija ,jem obiad i podczytuję Lalkę na necie :-D:-D:-D:-D To się nazywa organizacja pracy :szok::szok::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
WIKI super ze sie z M pogodzilas :-).
DOWIKLA super zakupki i fajnie ci pewnie cieplo na solerce bylo hiihiih.

Oliwka zasypia ale jakos moarnie jej to idzie.Ja wsciekla ale szkoda mi slow.
Mowie juz dobranoc bo nawet weny na pisanie nie mam :-(.

Do góry