To oby u ciebie nie padało bo u nas za oknem biało od rana, tylko ulice czarne :--
-(
To ja już będę wiedziała, od kogo mi ten śnieg przywieje jakby co.... ;-)
i odeślę
PRIORYTETEM
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oby u ciebie nie padało bo u nas za oknem biało od rana, tylko ulice czarne :--
-(
Witam i zycze aby interesik wypalil jak najlepiejBardzo dziękuję za miłe powitanie...
Hmmm...
O sobie i swojej rodzince...
Mam na imię Wiola, mam 29 lat i mieszkam w małej miejscowości...
Od prawie 7 lat jestem szczęśliwą żoną mężczyzny imieniem Darek,
no i mamą 6-letniego Kacperka.
W sierpniu 2009 roku dowiedziałam się, że będziemy mieli kolejne dzieciątko,
ale, niestety, 21 września 2009 poroniłam...
Z wykształcenia jestem nauczycielem polonistą, choć bez tytułu magistra (jakoś mi nie po drodze do obrony mgr) ;-)
Obecnie, już od sierpnia 2009 roku siedzę w domku, ale to też już nie długo,
ponieważ otrzymałam dotację z PUP na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej,
no i mam nadzieję, że jeszcze w marcu, albo chociaż na początku kwietnia uda mi się otworzyć
mój wymarzony sklep z odzieżą dla dzieci :-)
To chyba tak pokrótce o mnie...
A reszta...
Wyjdzie w praniu ;-)
Widzę, że nie tylko ja mam dwie lewe ręce do pielęgnacji roślin
Upolowałam kawał mięcha, z którego zrobiłam biteczki...
A normalnie zdążyliśmy z Kacprem wrócić z zakupów
(Mój przedszkolak dziś rano mi oznajmił, że nie idzie do przedszkola, bo musi się mną opiekować, bo mnie boli brzuch),
przyjechał mój tato z transportem ziemniaków.. . :-/
No i dopiero niedawno pojechał....
A i jeszcze jedno...
O JAKIM ŚNIEGU WY PISZECIE?!
U mnie jest go jak na lekarstwo...
Hm...
Czemu ja nie widzę swojej sygnatury?
Milej pracy.Jak wlanczysz gg to dostaniesz moja wiadomosc.Moze jutro uda nam sie na gg zgadachej popołudniowo
WIOLA kciuki trzymam za interesik daj nam cynk czym będzesz konkretnie handlowała może i my się skusimy na cośa synek skarb
Ania mi też się tak robi często z cytatami
my po obiadku Antek próbował zasnąć ale munie wychodziło i teraz marudny że
może lepiej że niedługo do pracy idę.................
a za oknem pada pada pada![]()
Wspolczuje marudzenia blizniakow i bolowco za dzien!!!
moje blizniaki przechodza samych siebie
spali 40 min.i teraz płacz,krzyk
do wieczora to poprostu zwariuje jak dalej tacy bedą.:-(
kurcze serducho mi nawalato chyba przez ta pogode
![]()
No ja nie wiem co to u was z tym śniegiem....
U mnie ani widu ani słychu....
Kurcze!
Coś mnie brzuch boli!![]()
Siedze z Oliwk w ej pokoju I staram sie z nia pobawic ale nie za dobrze mi to wychodzi.Jakos zmudzona dzis jestem i nic mi sie nie chce.
Kacper zuch chłopak pilnuje mamusiBardzo dziękuję za miłe powitanie...
Hmmm...
O sobie i swojej rodzince...
Mam na imię Wiola, mam 29 lat i mieszkam w małej miejscowości...
Od prawie 7 lat jestem szczęśliwą żoną mężczyzny imieniem Darek,
no i mamą 6-letniego Kacperka.
W sierpniu 2009 roku dowiedziałam się, że będziemy mieli kolejne dzieciątko,
ale, niestety, 21 września 2009 poroniłam...
Z wykształcenia jestem nauczycielem polonistą, choć bez tytułu magistra (jakoś mi nie po drodze do obrony mgr) ;-)
Obecnie, już od sierpnia 2009 roku siedzę w domku, ale to też już nie długo,
ponieważ otrzymałam dotację z PUP na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej,
no i mam nadzieję, że jeszcze w marcu, albo chociaż na początku kwietnia uda mi się otworzyć
mój wymarzony sklep z odzieżą dla dzieci :-)
To chyba tak pokrótce o mnie...
A reszta...
Wyjdzie w praniu ;-)
Widzę, że nie tylko ja mam dwie lewe ręce do pielęgnacji roślin
Upolowałam kawał mięcha, z którego zrobiłam biteczki...
A normalnie zdążyliśmy z Kacprem wrócić z zakupów
(Mój przedszkolak dziś rano mi oznajmił, że nie idzie do przedszkola, bo musi się mną opiekować, bo mnie boli brzuch),
przyjechał mój tato z transportem ziemniaków.. . :-/
No i dopiero niedawno pojechał....
A i jeszcze jedno...
O JAKIM ŚNIEGU WY PISZECIE?!
U mnie jest go jak na lekarstwo...
Hm...
Czemu ja nie widzę swojej sygnatury?
To ja już będę wiedziała, od kogo mi ten śnieg przywieje jakby co.... ;-)
i odeślę
PRIORYTETEM![]()
Witam nowa mamusie:-)Dzień dobry!
Ja tu zaglądłam z zaproszenia i...
Fajnie tu was...
mogę się przyłączyć?
Z tego co wiem to w drugim trymestrze juz mozesz normalnie znieczulenie ale lepiej powiedz ze jestes w ciazyhej dziewczyny wczoraj juz nie wpadlam bo poszlismy na spacer z malym i zajrzelismy do rodzicow, wrocilismy wieczorem i zasnelam przed tv
o 21,30 juz spalismy w lozeczkach
a dzis sorki ze nie odpisze ale zdycham, zęby mnie bolą i mysle dzis odwiedzic dentyste,
boje sie jak nie wiem co, mam dwa bolące zeby do zrobienia w dodatku podejrzewam ze to bedzie kanał
ale sama sobie jestem winna,
mam pytanie czy mozna stosowac znieczulenie podczas ciazy bo jak nie to ja nie wiem co zrobie![]()
No Kochana,ale supercześć dziołchy;-) pisze w świetnym humorze bo w południe mnie wypisują!!!! wszystko już ok!zbadali mnie, szyjka się trzyma, usg ok, i co najlepsze w tym wszsytkim!!!!!!!!!11
nie musze leżeć plackiem, a nwet oszczędny ruch jest wskazany
no lepiej nie mogło być!! Ale małego nie mogę absolutnie dźwiagać..wiec do auta, ani do fotelika na kamrienie go nie wsadzę...bo niby jak??? Za krótkie nogi ma ..szit..ale jakosmusze sie zorganizować!!
witam nowa mamę!
malinka!! To Twój szkrabek tak super gada???? łał!!! Czytam kurcze i sikam!! Taki bąbel a taki gaduła no!
kochana,mozesz brac wszystko na paracetamoluDziewczyny dziekuje bardzo za dobre rady pospisuje i bede stosowac moze wkoncu wyjda mi normalne wyniki po trzech tygodniach
Jeszcze jakbyscie mi powiedzialy jakie tablety moge wziąść na ból głowy tzn .gorączke , bo mam ibuprom ale tam pisze ze kobiety w II trymestrze ciąży nie moga brać i nie bardzo wiem co wziąść mam aleve ale tam nic nie pisze na opakowaniu a nie mam ulotkicały czas kicham i wszyscy tylko mówią na zdrowie
Siedze jak przybita bo troche goraczka mi dokucza a do lekarza naprawde nie chce mi sie wybierac bo ja widze te snieg przez okno to mi odrazu zimno ............ , masakra z tym sniegiem .........
Obiadek sie gotuje wiec mam chwile dopuki mąż sie nie wryje na kompa ......hheheh
co za dzien!!!
moje blizniaki przechodza samych siebie
spali 40 min.i teraz płacz,krzyk
do wieczora to poprostu zwariuje jak dalej tacy bedą.:-(
kurcze serducho mi nawalato chyba przez ta pogode
![]()
He he jak widzisz jestem.As i ty masz jeszcze czas zaglądać na bb - podziwiam cię![]()