reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wtam wszyskich w ten sloneczny dzionek!!!
U nas pobudka przed 7;00 ale do prawie 9;00 lezelismy sobie w lozku ;D
Po sniadanku i po DOMISIACH i TELETUBISIACH szykujemy sie do wyjscia na sprawdzENIE jak tam
ida poczynania z remontem w naszym domku  ;)
Pranko tez zrobione wiec uciekamy sie na sloneczniac  ;D ;D ;D

Zyczymy wszystkim milego dnia !!!

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA DAWIDKA Z OKAZJI SKONCZENIA 10 MIESIECY :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*!!!

reklama
h,mmm a ja bym bardzo chciala sie wyspac nie wiem kiedy to bedzie mozliwe...?
powoli wracam do formy narazie malo co robie w domu ale ucze sie  mojego szkraba:)))
przyklejony do cycka tak slodko spi a mi mocno w brzuchu burczy...
dal mi pospac dzis 2 godz ale i tak jestem padnieta..
pozniej mam wizyte u lekarza mam nadzieje ze wyjscie bedzie bez zadnych wpadek:)

wszystkim dzieciom obchodzacym rocznice ukonczenia pelnych miesiacow duuuuzo zdrowka i kolejnych pelnych ......buziaczki i slonka na kazdy dzien zycia

Dzien dobry, witamy w ten piekny, cieply i sloneczny dzien :). Mam nadzieje, ze wrzesien taki juz bedzie do konca. Wczoraj spacerowalismy chyba ze cztery godzinki, a maly zachwycal sie roslinkami ;D. U nas pobudka dzisiaj byla o 6 a pozniej o 10 rano, takze sie wyspalismy, zreszta prawie codziennie sie wysypiamy, nie moge narzekac ;D. Dzis pewnie tez wybedziemy na jakis spacerek, bo az szkoda pogody. Oby tylko glupia jesien szybko nie nadeszla.

A my już dzisiaj po dłuuugim spacerku. Fajnie było, ale aż mnie nogi bolą :p. Muszę coś szybko przegryźć i uzupełnić spalone kalorie ;), bo też jestem z tych "suchotników" wycyckanych przez dzieci (ale fałda jest!) Mały zasnął i zamierzam troszkę się pobyczyć w tym czasie, bo dość już mam ciągłego biegania ze ścierką lub odkurzaczem ;D.

Kurcze Zuzia1 jak ci fajnie, ze nie masz problemow z sadelkiem. Ja ich wczesniej tez nigdy nie mialam, ale teraz jakos nie moge wrocic do wagi sprzed paru lat. Stosuje diete, zobaczymy na ile mi pomoze, bo juz normalnie nie moge na siebie patrze ;)c

aga tez tak mam zawsze w sumie mi cos nie pasowalo w mojej wadze ale terazx marze o tym by wygladac jak kiedys
terazs nie jem po 17 i cwicze brzusio oby to pomoglo

Aga - szczerze mówiąc, to chciałabym mieć troszkę więcej tego sadełka, ale jakoś nie chce się na mnie "osadzić" ;). I jak tu dogodzić kobietom ???
A propos diety, mam wielką ochotę na big ciacho :laugh: Może ktoś się dołączy :)
24.gif

reklama
Do góry