Mama Helenki
i Aniki :D
As, jestem w szoku z tymi migdalami....
Madea, uszy do góry... to pewnie przesilenie wiosenne :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sobie wyobraź w jakim szoku ja byłamAs, jestem w szoku z tymi migdalami....
To biblioteka mojej mamy. Na całej ścianie są książkiBeata ale Ty masz ksiazekTak jest dobrze czemu chcesz krocej?(...)
Dzięki ;-) No jakbym widziała siebie, tyle że ja się nigdy nie przyznawałam, zawsze mama się dowiadywała na zebraniuMnie właśnie mój syn najstarszy doprowadził do furii
przychodzi ze szkoły i mi nadaje że się spóźnił.........że musi 2 sprawdziny zaliczyć....że kolega go dalej wkurza męczy....znów(bez rozmowy z nim się nie obejdzie bo z rodzicami nie ma o czy oni uważają go za chodzący ideał i sorry ale dla nich ważne żeby było co wypić i zapalić.!!!!!!!!!!!!!!)...że Piotrek (ten kolega) nie zda chyba z angielskiego...i taki bla n\bla bla i pytam a z czego sprawdziany masz do zaliczenia????? z polskiego dyktando no i z anglika bo wiesz mnie nie było jak były...no ok miał wolny czwartek i piątek.....a i pytam go o zeszyt informacji(mają takie gdzie nauczyciel prowadzi korespondencje z rodzicami) no on poszuka ....ociąga sie okropnie myślę pewnie coś nie tak!!!!!!!!!!!!!!1 no i sie nie myliłam
a tam pani od angielskiego napisała żeby zwrócić uwagę na Adama angielski gdyż jego sytuacja jest zła ma 2 mierne i na dwóch sprawdzianach nie był!!!!!!!!!!!!!!!!! nosz będzi mi tu gad mówił o koledze co nie zda jak sam w nie lepszej jest sytuacji
no to jest ta jego super poprawa
no kipi we mnie ma uczyć się z anglika Piotrek go dziś przepyta ma się zgłosić do zaliczenia sprawdzianu bo inaczej uduszę gada własnoręcznie
nosz full obowiązków ma i sie ie może nauczyć
żeby to byo coś czego faktycznie nie rozumie ale słówka proste budowanie z nich zdań wystarczy się tego poprostu nauczyć
sorrki ale musiałam to z siebie wywalic bo mnie roznosi
Beatka super wyglądasz
i słońca wam na maxa zazdroszczę
To mój naturalny kolor żeby nie byłoHej no Malinka nie jest łatwo,a wiesz ,ze Adam zadzwonił dziś do mnie,przez pomyłke,....ale chwilke gadaliśmy............skarżył sie na tego kolegemusi go Piotrek dopilnować z angielskim ,szkoda by było roku,ale jak sie weżmie da radę
Beata zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrazałamnie sadziłam,ze jesteś taka jasna blondyneczka
![]()
Nie no teksty Julki są powalającehmmmm no nie fajnie was potraktowałaja podobnie jak As nie dałbym się wywalić z gabinetu bym pytała o wszystko co chcę wiedzieć już tak mam
nawet jak z Antkiem chodziliśmy do ortopedy to wszyscy myk myk a ja 20-30 minut....musiałam o wszystko wypytac to samo okulista z racji że oboje z Piotrem mamy wadę wzroku i po moich przygodach z Julią i okulista wizyta była mega długa a ja miałam wszystko na kartce zapisane o co chcę zapytać co by nie zapomnieć
nastaw się że jak one teraz takie modelki to potem tez będą agenciary(po mamusi) a czemu Adam przypomina ci siebie boś mnie zaintrygował
wiem że zadzwonił bo mi się przyznał że myślał że to numer tego Piotrka a ja chciałam z tym chłopakiem pogadać
kurcze nie fajnieoj bidulka pewnie będzie musiała leżec i leki na podtrzymanie ciąży zażywać :-
-
-
-(musi byc dobrze oby do 38 tygodnia
Ja się wyżyłam przy prasowaniu (a miał to zrobic dziś Pietruszka ale musiałam) i na spokojnie pogadałam z Adamem i uczy sie tego anglika jutro zaliczy zwierzęta na angielskim i umówi się z panią na srodę po lekcjach na zaliczanie drugiego sprawdzianu...sam powiedział że to nie brak wiedzy a lenistwo
A Julina jak zwykle musiał wcisnąć swoje 3 grosze do rozmowy ...Adam biadoli nad tym angielskim marudzi poszła do niego pogadał i wraca do mnie i tekst a bo po co on się musi uczyc tego angielskiego???ja bo nie uczył się go wcześniej i ma zaległości i złe oceny...Julk no wiem ale po co mu ten angielski?????ja Julka bo znajomość języków obcych jest bardzo przydatna w życiu...ja nie znam angielskiego i bardzo nad tym boleję..a Julka to sie go ucz no w końcu przecież możesz co nie????? na naukę nigdy za późno przecież mówiłaś tak!!!!!!!!!!!ja Julka nie jestem w nastroju !!! a Julka przeciez ja moge sama ze sobą gadać.....i gada no lepiej żeby sie najpierw polskiego dobrze nauczył...ja Julka przeciez się polskiego uczy i umie ...Julka taaaaa i ma pałe z polskiego no faktycznie sie uczy.......bo w polsce to wszyscy musza po angielsku.......ja Julka przecież w polsce mówi się po polsku!! Julka no tak dr.haus energy drink helou........nawet to twoje baby boom no faktycznie dużo w tym polskiego!!!! powiem wam że wymiękam czasami przy tych jej tekstach!!!!!
a Dowiklus pytałaś skąd ona to wie????myślę że to po pierwsze taki typ po drugie ogląda tv i np wiadomości i dużo się z nią rozmawia i to cały efekt tego....np 8 marca ogląda z Piotrkiem fakty i Piotr mi opowiada w tv mówią o manifie Julka słucha ogląda i do Piotrka a czemu teobiety narzekają że nie mają równych praw????Piotrek no bo nie mają jULKA KOBIETY OD LAT WALCZA O RÓWNOUPRAWNIENIE jest lepiej ja 100 lat temu ale to ciągle nie to samo...Julka myśli myśli za chwile pyta Piotrek a mama to sie interesuje polityką???? Piotr no nie bardzo...Julka no i potem sa manify najpierw się nie interesują polityką a potem chcą byc w rządzie mieć równe prawa........
no taka jest właśnie Julka![]()
Super też bym takie chciała, ale przy Kubie i M to bym im dała tydzień przetrwania
Fajnie takie coś zrobioneSkąd ja to znam
Bardzo fajne miejsce:-):-)
Ech witam się nocnie.
Pokażę Wam coś ,bo właśnie dostałam.
To stronka Karolinki,do której jedziemy na 3 czerwca na wesele.
Co myślicie o takiej wcześniejszej się prezentacji gościom weselnym
Karolina
Czekam na opinie
czas na mnie ,bo pobudka o 6.30
dobrej nocki;-):-):-)
Fajnie że zajrzałaś, a ostatnio o Tobie myślałamWitam w wielkim swiecie dziewczyny
No wiec tak ja sie usprawiedliwiam, nie bylo mnie tak dlugo bo skonczyl nam sie internet a nie bylo za co go zaladowac...
ale juz jestem...
ostatnio bylam z Sewkiem i Niki u lekarza - Sewi na bilansie a Niki na pierwszym szczepieniu.
Sewcio wazy 12 kg i mierzy 92 cm wszystko z nim wporzadku... mamy jednak isc do dermatologa z tym co kiedys Wam mowilam co mial na posladkach... i jezeli dermatolog stwierdzi ze to skaza czy cos innego to przepisze nam leki albo cos a jezeli nic nie stwierdzi to idziemy do lekarza po skierowanie na testy alergologiczne
natomiast Niki wazy 4400 g a szczepienie zniosla dzielniejedynie potem musialam dac jej czopka bo strasznie plakala....
dzisiaj nie bede z Wami tak dlugo bo o 10 spodziewam sie kolezanki z porodowki a potem jade na msze za dziadka... a w miedzy czasie trzeba sie przygotowac i cosik w domku porobic :-)
jak co jestem z doskoku![]()
No to super że już do domkucześć dziołchy;-) pisze w świetnym humorze bo w południe mnie wypisują!!!! wszystko już ok!zbadali mnie, szyjka się trzyma, usg ok, i co najlepsze w tym wszsytkim!!!!!!!!!11
nie musze leżeć plackiem, a nwet oszczędny ruch jest wskazany
no lepiej nie mogło być!! Ale małego nie mogę absolutnie dźwiagać..wiec do auta, ani do fotelika na kamrienie go nie wsadzę...bo niby jak??? Za krótkie nogi ma ..szit..ale jakosmusze sie zorganizować!!
witam nowa mamę!
malinka!! To Twój szkrabek tak super gada???? łał!!! Czytam kurcze i sikam!! Taki bąbel a taki gaduła no!
no kochana jaka poprawa, super ;-);-);-)Witam w dobrym humorku z m juz lepiejbylismy dzisiaj w Nowym Targu odwiezlismy dzieci mojej mamie i pojechalismy sami załatwilismy z rozliczeniem i m wramach przeprosin zaprosił mnie na pizze a jak juz jechalismy do mamy po dzieci to zapraszał mnie na seks w lesie
ale mówie ze nie bo jest za jasno. No i przedchwilą sie po pie**cili troche
a wieczór ma byc gorący
Słoneczko swieci ide posprzatac zanim Kamilek spi