reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie wiem ale widocznie tak musi byc:tak:
DOROTKO
To dlugo tam bylas ale najwazniejsze ze dowiedzialas sie jakis konkretow:tak::tak::tak:

Cześć Wam :-):-):-)

Oliwka spi od jakiegoś czasu,ja obejrzałam swoje seriale i zajrzałąm do Was,coś mnie tu ciągło :-D:-D:-D:-D

wiki kamilek slodziutko spał na tym fotelu :tak::tak::tak::tak:

dorota dobrze że dowiedziałaś sie więcej konkretów teraz możecie działać i wierzę że medecyna pójdzie tak do przodu z biegiem lat że będzie dobrze zobaczysz :tak::tak::tak::tak:

kerna nadal trzymam kciuki za Ciebie :tak::tak::tak::tak:

a mnie nadal boli głowa,nie wiem co sie ostatnio zemna dzieje.dzień w dzień boli mnie głowa,wczoraj to myślaąłm ze mi pęknie.i coraz częsciej kręci mi sie w glowie,wczoraj miałam takie dziwne zawroty głowy w pracy.zaczynam się niepokoić.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny a patelnia tak aprawdziwa do smazenia bez tłuszczu, tak absolutnie na sucho??? Czy w ogóle dobre to takie?
Mam w planach kupic nowa patele, podobnie jak maarzy mi sie gotowanie na parze, tylko cena tego drugiego...:baffled::baffled::baffled:

No i tyle z cytatów:-)
Lunka tak smażysz zupełnie bez tłuszczu sote lub w przyprawach czy ziołach tak samo jak na grillu.
Mięso samo wydzieli sos i po krótkiej chwili już się na suchej patelni nie smaży.:tak:;-):-):-)
MH ja lubię na parze i często robię w Zepterze właśnie ,ale ja posypuję przyprawami,więc jest pyszniutkie.
Zwłaszcza warzywa na parze zrobione potem pod beszamelem.:-)

Hej dziewczyny.Padnieta jestem po tyj klinice Wyszlismy z domu po 11 a wrocilismy o 18 padam na twarz.Na szczeescie Oliwka wlasnie zasnela.Ja zobacze seriale i ide spac :-) .Wiec teraz kilka slow jak bylo.
Nastepna wizyta za rok jak sie nic innego nie wydazy.
Oliwki jajniki po wynikach badan wychodzi na to ze niestety sa W TRAKCIE ZANIKANIA:-:)-(.Ale bardzo dobrze ze Oliwka ma normalna macice bo wtedy moze cos sie na przyszlosc da wykombinowac z ta bezplodnoscia u niej.No ale zadkie to jest dzisiaj jednak ze takie dziewczyny maja pozniej dzieci.Ja sie pocieszam ze jeszcze za 25 lat medycyna moze pokaze cos dobrego i cos na to wymysli:tak:.
Lekarce sie wydaje ze my troche wczesniej zaczniemy dawac Oliwce hormon wzrostu bo ona juz jest w najnzszym z mozliwych centyli.Gdzies kolo 3 roku zycia bysmy zaczeli no ale to sie zobaczy jak bedzie rosla do ego czasu.Jak bedzie w miare ok to troche pozniej go zacznie brac.Najprawdopodobniej w wieku 5 lat dostanie estrogen dodatkowo w postac plasterkow i zelow.Ja jej to bede aplikowala i zmieniala.
Jak bedziemy mieli zaczac brac h.wzrostu w zastrzykach to tez pojdziemy do szpitala i tam mnie bede uczyli co i jak.

Jest duze ryzyko ze wraz z H ,wzrostu pojawi sie u Oliwki cukrzyca no ale na to juz nic nie zrobimy.My mamy obserwowac czy Oliwka nie tyje za szybko bo otylosc jej grozi a z otyloscia zwiazana tez jest cukrzyca.Narazie jest ok wagowo wiec nic jej nie ograniczamy.Jak zauwaze ze za szybko idzie w gore jej waga to wtedy zmieniamy diete no ale narazie jest ok:tak:.

Na 6 kwietnia jestem zapisana z Oliwka do mnie do zor do PORADNI WCZESNEJ INTERWENCJI tam sie kompleksowo zajma Oliwka.
Ale mam dzwonic w czwartki bo moze sie miejsce zwolni i wtedy teramin bedzie szybciej.

Jutro jade skladac papiery do komisji o orzeczenie o niepelnosprawnosc.

Sorki ze tak haotycznie ale jestem dzis zmeczona tym nadmiarem wiadomosci.

Jak zaczniemy brac hormon to wizyta bedzie w klinice co 3 miesiace .

Teraz lece was ciut poczytac :-)
Super,że wiesz coś więcej:tak::-)
Trzymam kciuki za wcześniejszy termin.:-):-)
Medycyna nie biegnie ,ona galopuje do przodu,więc pewnie coś wymyślą do tej pory.:tak::happy2:

Dzisiejszy dzień nie należał zdecydowanie do udanych, Błażkowi idą ząbki i nie chce jeść, dałam mu kaszki bananowej i trochę wsunął ale zdecydowanie za mało :-:)-(. Z przyjemniejszych rzeczy, była u mnie przyjaciółka i kupiłam sobie od niej torebkę, trochę handluje i zawsze mnie czymś skusi:-D:-D. Jutro mój starszy syn śmiga do okulisty z dziadkiem i marudzi cały dzień, że on nie będzie nosił okularów bo nie jest kujonem:szok::szok::szok: i wytłumacz takiemu. Mężulek dzwonił z Holandii, zjeżdża na Święta i pokażę Wam jakie ubranko wybrałam Błażkowi:
Ubranko do chrztu firmy Krasnal A010 74 CHRZEST (950639940) - Aukcje internetowe Allegro
ten biały garniturek :-):-):-)
fajny garniturek:tak:

Witam wieczorkiem:-)
Dzieciaki juz spia a ja ogladam M jak milosc:tak::tak::tak:

Dostalam eske od KERNY i jest w szpitalu a zabieg bedzie miala jutro rano:tak::tak::tak:Wszystko jest ok tylko ma troszke porozrywane zyly:szok::szok::szok:Buzia Was wszystkie:-)

Cholera ale mnie gardlo boli:no::no::no:
Trzymam kciuki za Kernę a Tobie dużo zdrówka :tak::-)

Oliwka spi od jakiegoś czasu,ja obejrzałam swoje seriale i zajrzałąm do Was,coś mnie tu ciągło :-D:-D:-D:-D

dorota dobrze że dowiedziałaś sie więcej konkretów teraz możecie działać i wierzę że medecyna pójdzie tak do przodu z biegiem lat że będzie dobrze zobaczysz :tak::tak::tak::tak:

a mnie nadal boli głowa,nie wiem co sie ostatnio zemna dzieje.dzień w dzień boli mnie głowa,wczoraj to myślaąłm ze mi pęknie.i coraz częsciej kręci mi sie w glowie,wczoraj miałam takie dziwne zawroty głowy w pracy.zaczynam się niepokoić.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Agnes teraz są wariacje pogodowe,może to migrena?
Poczytaj tutaj i spróbuj zadziałać.
Mnie ta stronka wielokrotnie "życie uratowała" Lunka dla Ciebie też :tak:;-):-)(wreszcie odnalazłam)
Sposoby na migrenę: Medigo
Mi na strasznie mocny ból głowy pomaga tabletka i iść od razu spać w ciszy i ciemności.
Po godzince drzemki bólu już nie ma.:tak::-):-)

Całe popołudnie nie podchodziłam do kompa.
Posprzątałam sobie nieco,z małym lekcje odrobiłam,powygłupialiśmy się trochę,zrobiłam mu silne dobodźcowania i po 21 poszedł spać ,więc max o 5.00 będzie na nogach...:tak::-):-)
Wieczorkiem pogadałam trochę z małą i zaczęłam czytać lekturkę do szkoły,potem na spacer z psem wyszłam i wróciłam po północy.
Siadłam na BB i nadrobiłam Was.
Proszę mniej pisać,bo mam mniej wolnego czasu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled::baffled:
Idę się wykąpać i zaraz czas do łóżka.
Jutro od 8 podobno do 15 ma nie być prądu ,ale to zależy od pogody,więc możliwe,że zajrzę dopiero wieczorkiem, bo od 14 do 17 jestem w fundacji.:tak:

edit: No to sobie pospałam ...tylko czemu w wannie???:szok::szok::szok: :-D:-D
Teraz to mi się nie opłaca kłaść spać ,bo za kilka minut młody wstanie:baffled::baffled:.

witam więc porannie :-D:-D

Ostatnia edycja:
hej...
ja dalej jakos bez ochoty na nic
podczytuje tylko i weny brak......
Kerna buziaki biedactwo

tami dj- te z krasnala są fajne kompleciki, tez mi sie podobaja ale ja na jakąś używke bede musiała zapolować....

witam porannie
mala jeszcze spi,Paulina juz cos buszuje
dzis ja chrzetsny do szkoly zawozi wic mam luzik
poznije ja terapeutka po szkole zabiera do siebie,wiec ja ja tylko z mrozow pozniej odbiore i pojdziemy do mamy.
dzi w nocy juz byl mniejszy mroz.teraz jest -4 i sloneczko

Dorotko dokładnie znowu sie porzarlismy

A ja od samego rana oduczam Kamilka od pampka ale jakos nie idzie powiedzcie mi jak mam to zrobic bo Martynka kumata bardziej była wiedz sie rozumiałysmy a teraz nie wiem

on ma jeszcze czas
moja szynbko siedziala na nocniku ale sama zakumala o co biega jak iala niecale 2lata
a moze na zwykly sedes z nakladka?

My wczoraj z Julinką też dostałyśmy po tulipanie żółtym śliczny taki wiosenny a Julka walneła tekstem no wiesz żółty???? a Pietruszka no żółty a co nie ładny???? Julka no ładny ale to nie kolor miłości powinien być czerwony skoro nas kochasz......:-D:-D:-D:-D:-D ja jej facetowi już współczuję :confused::-D

Kochane potrzebuję pomocy...zbliża mi się termin wymiany telefonu i nie mam kompletnie pojęcia co jest dobre....potrzebuję takiego co by w miarę dobre fotki robił .... no i mam słabość do telefonów z klapka ale nie musi koniecznie być takowy no i zawsze miałam sony ericson i byłam zadowolona więc teraz was proszę o radę jakie wy macie o ich plusach i minusach :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Julka jest the best!:-D
ja mam sony ericssona k660i i jestem bardzo zadowlona
super sie na nim smsy pisze bo ma wygodne klaisze
jak jest dobreswiatlo to robi super fotki-widzialyscie zresza te osatnie
tyle ze nie ma lamy blysowej wiec w slabym swietle gorsze wychodza
ale ja jestem bardzo zadowlona

a ja sie tak zastanawialam co to jest razemz Tobabo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
juz wiem :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

moje slynne literowki:-D:-D:-D:-D:-D

J

Wstałam o 6.30 ,zrobiłam małemu śniadanie a sama na BB :-D:-D:-D
potem mały jadł a sobie poprasowałam nieco :cool2:
Mały do szkoły wyprawiony na 8 ,prosto ze szkoły pojechaliśmy do Wołomina złożyć wreszcie komplet dokumentów do orzeczenia Kubusia.
Tym razem wszystko nam przyjęli i czekamy na list z terminem komisji :tak::-):-):-)
Wróciliśmy do domu zaczepiając o skarbówkę
potem śniadanko i męża do pracy wyprawiłam .
Trochę ogarnęłam mieszkanie,pranie się kręci i zasiadłam na BB ,co by potem dużych zaległości nie mieć :-D:-D:-D:-D
Na 11.30 muszę być w przedszkolu ,bo koniki są i dzieciaki czekają :tak:
Mam nadzieję,że do 14 .30 wrócę :baffled: i zrobię obiad dla dzieciaków.
Teść ma młodego odebrać ze szkoły,bo ja się już nie wyrobię.
Na 17 do fundacji z Kubusiem dziś zajęcia Metodą Weroniki Sherborne i metoda dobrego startu.
Reszta wyjdzie w praniu.:-D:-D:-D:-D:-D

super ze wszytsko przyjeli
daj troche tej energii

Przykro mi, że tak na mnie naskoczyłyście. Przekazałam tylko wiadomość od Adminów. Jeżeli tak was bulwersuje sprawa tych spotkań ja juz więcej nic w tym temacie nie napiszę Informacji szukajcie na wątkach regionalnych a jak któraś bedzie zainteresowana a na regionalnym nic nie znajdzie zapraszam do mnie na PW.

oj baby nie klocic mi sie tu!

Hejka
wpadłam na Minutkę ,bo mam dziś morze energii,posprzątałam regał ,wyodrębniłam kolejną góre ksiązek ,których sie chetnier pozbęde,latam i sprzątam mieszkanie,ba nawet na myjni byłam auto umyć ,tylko jeszcze muszę wlecieć ze ścierką i umyć deske:tak:NORMALNIE AZ MI FAJIE.
wCZORAJ ZA TO JAK WRÓCIŁAM Z SIŁKI CZUŁAM SIE TAK SŁABO JAKBYM ZEMDLEĆ MIAŁA,TAK JAKBY GŁOWA REAGOWAŁA Z OPÓŻNIENIEM NA WSZYSTKO CO ROBIE ( sory za capsa)
przymuliłam caly wieczór ,a dziś jak nowo narodzona,ale az miło na regał spojrzeć:-D

Malinka kaszana z tym eeg,obydało rde wcześniej w końcu to wazne:tak:ja mam SE C902 KLAPKI NIE MA OGÓLNIE JEST FAJNY ZDJĘCIA WYCHODZA SUPER ,ALE PRZY DOBRYM ŚWIETLE TYLKO ,A I ZOOM JEST DO KITU ,CO Z TEGO ,ZE PRZYBLIZYSZ JAK ZDJĘCIE WYJDZIE NIEWYRAZNE9999999znowu caps)

As gratki dla nowej pracy

Dorotka -zycie:tak:

Mojej ewentualnej szefowej wczoraj nie było ,wieec dzis uderzam -trzymajcie kciuki:tak:
nastepna energonacpana:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
i jak poszlo spotkanie?

ellooo

Wczoraj Was podczytywalam :))
Niestety braklo mi wen na pisanie:zawstydzona/y:
Wczoraj rozmawilam z bratem i byc moze pojedzie z nami na wakacje ale wtedy termin bedzie trzeba przesunac wiec jak narazie czekam do wieczora na wiadomosc.A juz mialam jedno lokum :)) ale co tamPozatym dzis sprawdzilam jak mi @ wypadnie i kurde dobrze ze nic nie zamowilam bo 8.07mam dostac @ a ja chcialam 4 jechac ehhhh.
Zapomnialam o tej kwestji calkowicie az do wczoraj jak sobie liczylam kiedy mam teraz dostac:-D

AS gratuluje pracy
Madziula co za szalenstwo dzisiaj, extra!! ja dzis pierwsze co zrobilam to poodkurzalam:happy2:Trzymam kciukasy
Malinka JUlka jest zarabista uwielbiam ja:tak:
Justa, MH niepotrzebne zamieszanie

No coz Laili dostala na dzien kobiet gre spadajace malpki wiec uciekam pograc z nia bo juz mnie za rekaw ciagnie

nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny :-)
Mogę dołączyć, siedzę w domu od porodu i okazało się że na razie nie dam rady wrócić do pracy. Błażko ma AZS i raczej nie powinien się stykać z obcymi ( niania odpada) a nie mam z kim go zostawić. Złożyłam już wniosek o wychowawczy i od 26,05 zaczynam urlop 3 letni. Finansowo nie jest lekko więc mój K. wyjechał do Holandii do pracy bo w Polsce za tyle co dostawał, raczej 4 os. rodziny się nie da wyżywić:-:)-(. Mam nadzieję, że Was nie zanudzam, ale muszę się gdzieś wygadać a same wiecie jak to w domu, robi się dobrą minę do złej gry :-):-)

witamy witamy

Cześć laski

Ja nie moge dostac sie do laptopa przez mojego chłopa .szokkkkkkkkkkkk miec chłopa na urlopie heheheeeeeeeeee

Cały czas siedzi i cos sciaga instaluje pod auto podłancza i sprawdza jakies ETK diagnoztyka auta masakraaaaaaaaaa
)

bo chlop w domu to dodtakowe 2 dzieci:-D:-D:-D

j

no a teraz o mamie, poszlam do niej bo od dwoch dni zapewnia mnie ze sa zdrowi, dalismy im kwiatki czarek nawet dal jej buzi, pozniej po jakichs 2 godz ona mi mowi ze ja chyba nadal trzyma bo muli ja strasznie i zle sie czuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nosz kuzwa to ja do nich poszlam z ledwo co po chorobie dzieckiem, bo pewna bylam ze oni zdrowi a ona mi yskakuje ze ja jeszcze muli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak mi sie czrek pochoruje to ja zawolam zeby przyszla sie nim opiekowac bo same wiecie jak ja reaguje na wymioty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to nie fajnie
babcia powinna sie troszczyc o zdrowie wnuczka

Hej :-)
Moja córeczka też cierpi na AZS i właśnie jesteśmy na etapie wycofywania się z Nutramigenu. Ale i tak ciągle ją wysypuje:dry:

Dziewczyny możecie mi powiedzieć czy wynik TSH 4,25 (norma jest do 4,0) to coś strasznego ?

powiem tyle-jak najszybciej zrobic dodtakowe badania na FT3 i FT4 i biegiem leciec do endokrynologa bo mi tu niedoczynnoscia tarczycy zalatuje
a nieleczona moze miec baaaaaaaardzo zle skutki
pozniej Ci wkleje linka na watke o niedoczynnosci.tam Ci dziewczyny powiedza co i jak
ale radze szybko do pedistry po skierowaniedo endokrynologa!

Lidka MŻ to nic innego jak skrót od mniej żreć :-p:-D Ale na prawdę ja zmniejszyłam tylko porcje jedzeniowe i efekt mam taki że przy wzroście 166 cm ważę 53,5 kg :-) Dodam jeszcze że przed ostatnią ciążą ważyłam 59 kg.

eeeeeeee
chcialabym tyle wazyc
ja mam167 i waze 62kg:baffled::baffled::baffled:

J
Uawga, uwaga, Anabuba powiedziała mi, że jej teściowa bierze specjalnie dla niej wolne żeby jej pomóc w czwartek z dziewczynami :tak: Pozazdrościć teściowej :tak:

heheheheh
nie ma czego zazdroscic
ale jak juz MH mowilam-przez 10lat wychowalam sobie tesciowa:tak::tak::tak::tak:
powiem ze bylam w duzym szoku:szok::szok::szok::szok:
jak do mnie zadzwonila,bo wziela pare dni zwolnienia zeby z nami jechac
i powiem chwala jej za to bo by bylo ciezko
a Paulina to ma 4 specjalistow jutro a Weronika 1

Hej dziewczyny.Padnieta jestem po tyj klinice Wyszlismy z domu po 11 a wrocilismy o 18 padam na twarz.Na szczeescie Oliwka wlasnie zasnela.Ja zobacze seriale i ide spac :-) .Wiec teraz kilka slow jak bylo.
Nastepna wizyta za rok jak sie nic innego nie wydazy.
Oliwki jajniki po wynikach badan wychodzi na to ze niestety sa W TRAKCIE ZANIKANIA:-:)-(.Ale bardzo dobrze ze Oliwka ma normalna macice bo wtedy moze cos sie na przyszlosc da wykombinowac z ta bezplodnoscia u niej.No ale zadkie to jest dzisiaj jednak ze takie dziewczyny maja pozniej dzieci.Ja sie pocieszam ze jeszcze za 25 lat medycyna moze pokaze cos dobrego i cos na to wymysli:tak:.
Lekarce sie wydaje ze my troche wczesniej zaczniemy dawac Oliwce hormon wzrostu bo ona juz jest w najnzszym z mozliwych centyli.Gdzies kolo 3 roku zycia bysmy zaczeli no ale to sie zobaczy jak bedzie rosla do ego czasu.Jak bedzie w miare ok to troche pozniej go zacznie brac.Najprawdopodobniej w wieku 5 lat dostanie estrogen dodatkowo w postac plasterkow i zelow.Ja jej to bede aplikowala i zmieniala.
Jak bedziemy mieli zaczac brac h.wzrostu w zastrzykach to tez pojdziemy do szpitala i tam mnie bede uczyli co i jak.

Jest duze ryzyko ze wraz z H ,wzrostu pojawi sie u Oliwki cukrzyca no ale na to juz nic nie zrobimy.My mamy obserwowac czy Oliwka nie tyje za szybko bo otylosc jej grozi a z otyloscia zwiazana tez jest cukrzyca.Narazie jest ok wagowo wiec nic jej nie ograniczamy.Jak zauwaze ze za szybko idzie w gore jej waga to wtedy zmieniamy diete no ale narazie jest ok:tak:.

Na 6 kwietnia jestem zapisana z Oliwka do mnie do zor do PORADNI WCZESNEJ INTERWENCJI tam sie kompleksowo zajma Oliwka.
Ale mam dzwonic w czwartki bo moze sie miejsce zwolni i wtedy teramin bedzie szybciej.

Jutro jade skladac papiery do komisji o orzeczenie o niepelnosprawnosc.

Sorki ze tak haotycznie ale jestem dzis zmeczona tym nadmiarem wiadomosci.

Jak zaczniemy brac hormon to wizyta bedzie w klinice co 3 miesiace .

Teraz lece was ciut poczytac :-)

dobrze ze juz wiesz co i jak
czyli apiery na komisje Ci wypelnila?

Witam wieczorkiem:-)
Dzieciaki juz spia a ja ogladam M jak milosc:tak::tak::tak:

Dostalam eske od KERNY i jest w szpitalu a zabieg bedzie miala jutro rano:tak::tak::tak:Wszystko jest ok tylko ma troszke porozrywane zyly:szok::szok::szok:Buzia Was wszystkie:-)

Cholera ale mnie gardlo boli:no::no::no:

trzymam za nia kciuki
pozdrow ja

oj niedobrez
kochana a moze to ciaza?
albo zrob sobie morfologie krwi,bo moze masz slaba i stad te zwroty glowy

reklama
kochana o teraz trzymam kciuki za Ciebie, żebyś dała sobie radę ze wszystkim, troszke smutne to co napisalas, ja to bym ryczala jak bobr, a ty sie trzymasz dzielnie z tego co widze, tak wiec z mojej str respect :tak::tak::tak::tak::tak:
Ja tez swoje przeplakalam odnosnie choroby Oliwki .No ale wiecznie plakac nie moge.Oliwka jest malutka i potrzebuje normalnych a nie zdolowanych rodzicocow.
Dzisiejszy dzień nie należał zdecydowanie do udanych, Błażkowi idą ząbki i nie chce jeść, dałam mu kaszki bananowej i trochę wsunął ale zdecydowanie za mało :-:)-(. Z przyjemniejszych rzeczy, była u mnie przyjaciółka i kupiłam sobie od niej torebkę, trochę handluje i zawsze mnie czymś skusi:-D:-D. Jutro mój starszy syn śmiga do okulisty z dziadkiem i marudzi cały dzień, że on nie będzie nosił okularów bo nie jest kujonem:szok::szok::szok: i wytłumacz takiemu. Mężulek dzwonił z Holandii, zjeżdża na Święta i pokażę Wam jakie ubranko wybrałam Błażkowi:
Ubranko do chrztu firmy Krasnal A010 74 CHRZEST (950639940) - Aukcje internetowe Allegro
ten biały garniturek :-):-):-)
Super to ubranko:tak:

Szkoda ze KERNA nie miala tego wczoraj.Wiec dzis moje kciuki mozno zacisniete.

AGNES wspolzuje bolow glowy.Jak czytalam o twoich bolach to odrazu przypomnialo mi sie ze LUNKA miala takie bole:baffled:.

Oliwka jak zasnela po 20 tak spala do po 23 .Wtedy obudzila sie tylko na chwile i spala do 2 i wtedy sie zaczelo.Plakala dlugo i zasnela sporo po 3 .Ja juz z nia spalam od tej 3 .Wstalysmy o 7 .

Dzis mam duzo zalatwiania.Wogole ten tydzien jakis zabiegany.Ale ja tak lubie.

Ide zaraz szykowac nam jakies sniadanie i mieszkanie z grubsza ogarnac musze.Pozniej szukam moich zdejc do dowodu bo gdzies mialam stare zdjecia i jak je znajde to ide do urzedu zlozyc wniosek o dowod.Po urzedzie lece zarejestrowac niunia do Laryngologa.Nastepnie wsiadam w autobus i jade do Rynika zlozyc te papiery do orzeczenia o niepelnosprawnosci.Wczesniej musze jeszcze wsio pokserowac.
W rybniku odwiedze w pracy na chwile moja mame.
Po rybniku musze leciec do pediatry bo musi mi wipisac skierowanie na wczoraj do tej klinii .Za ta wczorajsza wizyte.Pozniej na poczte musze to skierowanie wyslac i rachunek za neta zaplacic.A na 18 mam w klubie spotkanie kobiet.

No to opowiedzalam wam co mam dzis do zrobienia hihihi.Troche tego jest ;-).
MILEGO DNIA MAMUSKI.

anabubka NIE ONA MI TEGO NIE WYPELNIALA.wzielam to wypenione przez pediatre ona sie pod tym podpisala i dala swoje piezatki plus pieczatka kliniki.
Babka w urzedzie jak dawala mi te papiery mowila ze jak mi lekarz wypelni to ten dokument jest wazny mesiac .A pediatra mi go wypelniala 12 lutego a dzis jest 10 marzec i dzis musze jechac zlozyc te papiery na komisje aby sie wyrobic w czasie .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry