wiktoria12
Mama i żona :)
Luna nie wiem moze i było takie zdjęcie ale to było dzisiejsze
Witam i uciekam sie kompac wpadne jutro.
a wiecie jak tak Kerna???
Witam i uciekam sie kompac wpadne jutro.
a wiecie jak tak Kerna???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiem Wiki, pisałam, że jak był młodszy, hehe.Luna nie wiem moze i było takie zdjęcie ale to było dzisiejsze
SlicznieKamilek zasną na siedząco na fotelu bez pampersa tylko w majtusiachprosze oto foteczka
Nic sie kochana nie przejmuj bo nikt ci przykrosci nie chcial zrobicPrzykro mi, że tak na mnie naskoczyłyście. Przekazałam tylko wiadomość od Adminów. Jeżeli tak was bulwersuje sprawa tych spotkań ja juz więcej nic w tym temacie nie napiszę Informacji szukajcie na wątkach regionalnych a jak któraś bedzie zainteresowana a na regionalnym nic nie znajdzie zapraszam do mnie na PW.
Skiczna panienka.A to moja Milunia z 7-mio miesięcznym kuzynem którym lubi się opiekować ;-);-)
My już po spacerku słońce tak odbija sie od sniegu ze oczy bolą potrzebne były
Dziś na obiadek zrobię spagetti M bardzo lubi chociaż nie zasłużył sobie![]()
Witamy i zapraszamy.Cześć dziewczyny :-)
Mogę dołączyć, siedzę w domu od porodu i okazało się że na razie nie dam rady wrócić do pracy. Błażko ma AZS i raczej nie powinien się stykać z obcymi ( niania odpada) a nie mam z kim go zostawić. Złożyłam już wniosek o wychowawczy i od 26,05 zaczynam urlop 3 letni. Finansowo nie jest lekko więc mój K. wyjechał do Holandii do pracy bo w Polsce za tyle co dostawał, raczej 4 os. rodziny się nie da wyżywić:--(. Mam nadzieję, że Was nie zanudzam, ale muszę się gdzieś wygadać a same wiecie jak to w domu, robi się dobrą minę do złej gry :-):-)
Dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo i nic ci sie nie stalo.Wielowodzie, to jak jest za duzo wód płodowychMoja córa urządziła sobie pływalnię
Miałam miejsce, na jeszcze jedno dziecko w brzuchu
U mnie był stan krytyczny zagrażający życiu
Ale to ponoć, rzadkość. No i dlatego mi cc zrobili
![]()
kochana o teraz trzymam kciuki za Ciebie, żebyś dała sobie radę ze wszystkim, troszke smutne to co napisalas, ja to bym ryczala jak bobr, a ty sie trzymasz dzielnie z tego co widze, tak wiec z mojej str respectHej dziewczyny.Padnieta jestem po tyj klinice Wyszlismy z domu po 11 a wrocilismy o 18 padam na twarz.Na szczeescie Oliwka wlasnie zasnela.Ja zobacze seriale i ide spac :-) .Wiec teraz kilka slow jak bylo.
Nastepna wizyta za rok jak sie nic innego nie wydazy.
Oliwki jajniki po wynikach badan wychodzi na to ze niestety sa W TRAKCIE ZANIKANIA:--(.Ale bardzo dobrze ze Oliwka ma normalna macice bo wtedy moze cos sie na przyszlosc da wykombinowac z ta bezplodnoscia u niej.No ale zadkie to jest dzisiaj jednak ze takie dziewczyny maja pozniej dzieci.Ja sie pocieszam ze jeszcze za 25 lat medycyna moze pokaze cos dobrego i cos na to wymysli
.
Lekarce sie wydaje ze my troche wczesniej zaczniemy dawac Oliwce hormon wzrostu bo ona juz jest w najnzszym z mozliwych centyli.Gdzies kolo 3 roku zycia bysmy zaczeli no ale to sie zobaczy jak bedzie rosla do ego czasu.Jak bedzie w miare ok to troche pozniej go zacznie brac.Najprawdopodobniej w wieku 5 lat dostanie estrogen dodatkowo w postac plasterkow i zelow.Ja jej to bede aplikowala i zmieniala.
Jak bedziemy mieli zaczac brac h.wzrostu w zastrzykach to tez pojdziemy do szpitala i tam mnie bede uczyli co i jak.
Jest duze ryzyko ze wraz z H ,wzrostu pojawi sie u Oliwki cukrzyca no ale na to juz nic nie zrobimy.My mamy obserwowac czy Oliwka nie tyje za szybko bo otylosc jej grozi a z otyloscia zwiazana tez jest cukrzyca.Narazie jest ok wagowo wiec nic jej nie ograniczamy.Jak zauwaze ze za szybko idzie w gore jej waga to wtedy zmieniamy diete no ale narazie jest ok.
Na 6 kwietnia jestem zapisana z Oliwka do mnie do zor do PORADNI WCZESNEJ INTERWENCJI tam sie kompleksowo zajma Oliwka.
Ale mam dzwonic w czwartki bo moze sie miejsce zwolni i wtedy teramin bedzie szybciej.
Jutro jade skladac papiery do komisji o orzeczenie o niepelnosprawnosc.
Sorki ze tak haotycznie ale jestem dzis zmeczona tym nadmiarem wiadomosci.
Jak zaczniemy brac hormon to wizyta bedzie w klinice co 3 miesiace .
Teraz lece was ciut poczytac :-)
kochana nie pamietam kiedy ale ktoras wklejala tu link jak kobieta karmila 8 letnia corke piersiaAaaa jeszcze zapomnialam moją Milunię karmiłam 19 miesięcyi nie pamiętam żeby mnie gryzła,czasem dość mocno ścisneła jak jeszcze nie miała ząbków az mnie zabolało ale już jak miała to nic takiego sięnie wydarzyło.Pewnie sobie myślicie jak takie duże dziecko wygląda przy piersi?