wiktoria12
Mama i żona :)
Ja też spadam do później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za życzonka, szkoda że Kubusiowi ktoś zabrał prezent dla Ciebie :-(Oj Asiu współczuję tej choroby.
Zdrowiejcie szybciej
Wszystkiego naj imieninowo.
Rośnie Ci mały spiderman:-):-)
A o kasę walcz,ja też bym nie darowała.
Toż się wybrała na wioseny spacerpo podwórku w odpowiednim ubranku.
On je sporo mięsa i ryb na obiady ,więc jakoś sobie bilansuje .;-):-):-)
Zresztą dużo lepsze jest białko z mięsa i ryb niż z mleka i jajek ,ale to osobny temat.
Julka wymiata
Super kwiatki.:-):-)
Czy one są z wytłaczanek po jajkach?
Bo tak jakoś mi wyglądają.
Witam się nocnie.
Dziś byłam pierwszy dzień w pracy w fundacji.
2 chłopców z ADHD ,1 z zespołem Downa i 1 z autyzmem.
3 bardzo szybko nawiązało kontakt z psem ,a z tym czwartym to niezłe kwiatki będą.:-baffled:
Już widać,że tego psa po prostu nie widzi,pomimo tego,że go dotyka i prawie się przewraca się o niego.To niestety jest autyzm w dość głębokim stopniu.
Kubuś też po pierwszych zajęciach w nowym miejscu .
Ogólnie bardzo zadowolony
Spłakał się tylko na koniec zajęć,bo ktoś mu zabrał jego pracę,którą dla mnie narysował.
Mnie też było przykro,bo wszystkie dzieci coś w rączkach miały a ta moja bidula nic z sali nie wyniosła tylko z rykiem wyszedł.
Nie fajnie to wyszło na początek.
W sumie mam niby 2 godziny pracy,ale z dojazdem i formalnościami wyszło prawie 4.
No cóż trzeba się i do tego przyzwyczaić.
Pozdrawiam nocnie
Oby CI się udało załatwić jakiś transport(...)
a ja mam prblem
w czwartek jade z dziewczynmai do alergolga oprocz tego Paulina ma psychiatre i psychologa i pedagoga
i sek w tym ze wszyscy pracuja i nie ma mnie komu zawiesc:-(
zeym jechala z jedna to co innego
a tu nie dosc ze z dwiema w podrozy to tam na miejscu tez moze bym wesolo
a nawet moja siotsr w pracy,bo tak to mi chociaz na miejscu u lekarza pomgala z mala,bo ciezko sie roztroic
buuuuuuuu
i musze po 8 juz jechac pociagiem co sie rowna z tym ze mala bede musiala baaaaaaaaardzo wczesnie obudzic b o 7 i bdzie nie w humorze
gadalam wczoraj z kolega i ma mi dac znacczy bedzie mogla nas zawiezc
Czasem tak dobrze od siebie odpocząć nawet w łóżku, oby się Wam ułożyło. A mój wraca w piątekJa tez nie spedzilam tego dnia tak jak bym chciala :-(.A moj M byl w domu.
A Twoj kiedy wraca?bo nie wiem czy pisalas?.
Na noc poklocilam sie jeszcze bardziej z G ale mnie to juz kicha.Juz sie nie przejmuje ,musze sie zajac soba i Oliwka a nie wiecznie skakaniem nad G nawet jak cos mi nie pasuje.Bedzie chciala to zapije ale to juz nie bedzie moja wina.
Poszlam spac do Oliwki do pokoju i chyba zas zaczniemy spac osobno.
Wkurzam sie ze zas zaczyna sie psuc tak ze bedziemy zyli obok siebie tak jak jeszcze niedawno bylo :-(.
Nie wiem czas pokaze jak to sie ulozy .
Dzis dzwonie do kliniki i mam stresa.3 majcie kciuki aby nas przyjeli jak najszybciej.
Mi Kuba też nie kuma co i jak z nocnikiemDorotko dokładnie znowu sie porzarlismy
A ja od samego rana oduczam Kamilka od pampka ale jakos nie idzie powiedzcie mi jak mam to zrobic bo Martynka kumata bardziej była wiedz sie rozumiałysmy a teraz nie wiem
Tekst Julki powalającyWitam laseczki wtorkowonocka trochę lepsza ale nie rewelacyjna od 23 Antek się budził popłakiwał
ale jakoś tak mniej i do 6.30 pospał
a my z Pietruszką dalej niedospani
My wczoraj z Julinką też dostałyśmy po tulipanie żółtym śliczny taki wiosenny a Julka walneła tekstem no wiesz żółty???? a Pietruszka no żółty a co nie ładny???? Julka no ładny ale to nie kolor miłości powinien być czerwony skoro nas kochasz......ja jej facetowi już współczuję
(...)
Kochane potrzebuję pomocy...zbliża mi się termin wymiany telefonu i nie mam kompletnie pojęcia co jest dobre....potrzebuję takiego co by w miarę dobre fotki robił .... no i mam słabość do telefonów z klapka ale nie musi koniecznie być takowy no i zawsze miałam sony ericson i byłam zadowolona więc teraz was proszę o radę jakie wy macie o ich plusach i minusach![]()
Ja już próbowałam i Kuba jak na razie woli z gołym tyłkiem latać i sikać po domuSpróbuj przez dzień lub dwa i jeżeli nie załapie do daj spokój na jakiś czas bo może jeszcze nie jest do tego dojzały.Z doswiadczenia wiem że chłopcy póżniej łapią naukę sikania do nocniczka.
Ja to bym zrobiła rodzicom tak samo jak oni dziecku
Super fotkaKamilek zasną na siedząco na fotelu bez pampersa tylko w majtusiachprosze oto foteczka
ale fajnie wygladajaA to moja Milunia z 7-mio miesięcznym kuzynem którym lubi się opiekować ;-);-)
My już po spacerku słońce tak odbija sie od sniegu ze oczy bolą potrzebne były
Dziś na obiadek zrobię spagetti M bardzo lubi chociaż nie zasłużył sobie![]()
Cześć dziewczyny :-)
Mogę dołączyć, siedzę w domu od porodu i okazało się że na razie nie dam rady wrócić do pracy. Błażko ma AZS i raczej nie powinien się stykać z obcymi ( niania odpada) a nie mam z kim go zostawić. Złożyłam już wniosek o wychowawczy i od 26,05 zaczynam urlop 3 letni. Finansowo nie jest lekko więc mój K. wyjechał do Holandii do pracy bo w Polsce za tyle co dostawał, raczej 4 os. rodziny się nie da wyżywić:--(. Mam nadzieję, że Was nie zanudzam, ale muszę się gdzieś wygadać a same wiecie jak to w domu, robi się dobrą minę do złej gry :-):-)
...
...
Justa, MH niepotrzebne zamieszanie
...