reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

... Nie wiem czemu wiążesz mnie z propagowaniem reklamy...
...

No przecież ty to ogłosiłaś :szok::-D A ja wyraziłam swoja opinie, która jak widzę nie jest odosobniona :-) Całe szczęście :blink:

Jakby ogłosił to inny moderator, to bym pisała do tego co ogłosił... Nierozumieniem jednego, jak to zażalenia do góry :confused: Mamy moda od kontaktów z góra wiec pisze do moda :confused: Czy czegoś nie rozumiem:confused::sorry2:

reklama
Dorota kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&
Dowiklus Antoś miałby mieć to eeg w tym samym szpitalu w którym się urodził czyli w klinice na pomorzanach i tam nasza pani doktor pracuje na wcześniakch:tak: w piątek będe dzwoniła do niej i się okaże czy coś załatwiła :tak: a wczoraj obdzwoniłam wszelkie szpitale i przychodnie w których te badania wykonują i był nawet termin na listopad 2011:eek: i od razu zaznaczałam że to małe diecko i dlaczego ma mieć to eeg zrobione :eek: ale taka polska takie czasy ech.....
Dowiklus a jaki ty masz telefon bo kiedyś pamiętam że pisałaś że masz albo masz zamiar mieć samsunga chyba i miał fajne funkcje albo mi sie cos pomieszało :sorry:
As kochana zazdroszczę tej energi bo ja jestem bez życia :-(najchętniej bym się zwineła w kłębek i przespała ze 2 dni :sorry:
Justys a to czy te spotkania czymś śmierdza czy pachną to już nie twoja broszka :no: każą przekazać to piszesz i tyle :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Natalineczka to straszne co pokazałaś:-:)-:)-:)-(
MH przespana noc no w czerwcu zobacz kochana jak ci niewiele zostało do tego czasu :-p wiem co to jest marzenie o przespanej nocy:tak: tak jak Antek dał nam popalić ze swoją bezsennością to żadne dziecko mi tak popalić nie dało :no: gdyby nie pietruszka i jego ogromniasta pomoc we wstawaniu nocnym to bym pewnie wykorkowała choć nie powiem chodziliśmy nie raz do tyłu i warczeliśmy na siebie bo padaliśmy na twarz :-(tulam cie mocno oby wreszcie spała Niki jak należy :-*
Antek śpi Julka rysuje Adam na rekolekcjach jeszcze więc ja tylko biegusiam nastawiłam pranie ,ściągnełam z suszarki to które wyschło,ogarnełam poranny chaos kuchenny i zrobiłam sobie kawulca co by jakiegoś kopa dostac do roboty :eek:

No przecież ty to ogłosiłaś :szok::-D A ja wyraziłam swoja opinie, która jak widzę nie jest odosobniona :-) Całe szczęście :blink:

Jakby ogłosił to inny moderator, to bym pisała do tego co ogłosił... Nierozumieniem jednego, jak to zażalenia do góry :confused: Mamy moda od kontaktów z góra wiec pisze do moda :confused: Czy czegoś nie rozumiem:confused::sorry2:
MH chyba mnie nie zrozumiałaś.:dry:
A jak to zażalenia do mnie? Co ja mam z tym wspólnego oprócz przekazania wam ogłoszenia?:confused:

Anakonda mnie się niedawno przypomniało jaką "zmokę" zaliczyłam jak się spotkałyśmy.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Przez to, że na swojego mam nerwa nawet Ci go nie przedstawiłam.:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D Wybacz kochana.:cool2:

Wybaczam :-D:-D:-D

Witam,

Niki wstała o 5 rano :wściekła/y: nic więcej już chyba nie muszę dodawać :baffled: Malina, przypnij mi kiedy mi wywróżyłaś ta przespana noc... bo się odczekać nie mogę :-D

Oj toż to pobudka w środku nocy :szok::szok::szok:
Dorota super że dzisiaj udało wam się do tego lekarza dostać, trzymam kciuki :tak::tak:
Malinka mam nadzieję że szybciej uda sie załatwić to badanie eeg:tak::tak:

MH chyba mnie nie zrozumiałaś.:dry:
A jak to zażalenia do mnie? Co ja mam z tym wspólnego oprócz przekazania wam ogłoszenia?:confused:

Kobieto, ja tylko napisałam co o tym myślę ;-) chyba zbyt serio do tego wszystkiego :sorry2:

Malinka powiadasz w czerwcu :baffled:

As, z tym SI dopiero się okaże :baffled: Chyba muszę do nich zadwonić i się przypomnieć :dry:

Kamilek zasną na siedząco na fotelu bez pampersa tylko w majtusiach:szok::tak: prosze oto foteczka

Ale słodko :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to juz sobie posprzatałam i jestem happy:tak::tak::tak:Mlode sie bawia wiec ja na chwilke bryk na BB:tak::tak::tak:Niedlugo wychodzimy i spotykam sie z siora a pozniej chyba obiadek u mnie:tak::tak::tak:Slonce caly czas swieci wiec jest git:-):tak::tak::tak:Cholera ale mnie oczy szczypia-no masakra:szok::szok::szok:

MALINUS
Mam caly czas tego samsunga,ale o co tak wogole z tym chodzi:confused::-D:-D:-D:-D

WIKTORIA
No Kamilek spi superowo:tak::tak::tak:

Przykro mi, że tak na mnie naskoczyłyście. Przekazałam tylko wiadomość od Adminów. Jeżeli tak was bulwersuje sprawa tych spotkań ja juz więcej nic w tym temacie nie napiszę Informacji szukajcie na wątkach regionalnych a jak któraś bedzie zainteresowana a na regionalnym nic nie znajdzie zapraszam do mnie na PW.

Hejka
wpadłam na Minutkę ,bo mam dziś morze energii,posprzątałam regał ,wyodrębniłam kolejną góre ksiązek ,których sie chetnier pozbęde,latam i sprzątam mieszkanie,ba nawet na myjni byłam auto umyć ,tylko jeszcze muszę wlecieć ze ścierką i umyć deske:tak:NORMALNIE AZ MI FAJIE.
wCZORAJ ZA TO JAK WRÓCIŁAM Z SIŁKI CZUŁAM SIE TAK SŁABO JAKBYM ZEMDLEĆ MIAŁA,TAK JAKBY GŁOWA REAGOWAŁA Z OPÓŻNIENIEM NA WSZYSTKO CO ROBIE ( sory za capsa)
przymuliłam caly wieczór ,a dziś jak nowo narodzona,ale az miło na regał spojrzeć:-D

Malinka kaszana z tym eeg,obydało rde wcześniej w końcu to wazne:tak:ja mam SE C902 KLAPKI NIE MA OGÓLNIE JEST FAJNY ZDJĘCIA WYCHODZA SUPER ,ALE PRZY DOBRYM ŚWIETLE TYLKO ,A I ZOOM JEST DO KITU ,CO Z TEGO ,ZE PRZYBLIZYSZ JAK ZDJĘCIE WYJDZIE NIEWYRAZNE9999999znowu caps)

As gratki dla nowej pracy

Dorotka -zycie:tak:

Mojej ewentualnej szefowej wczoraj nie było ,wieec dzis uderzam -trzymajcie kciuki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry