Natalineczka555
kocham kochać :)
ok babice ja spadam piunciać ;-);-);-);-)
milej nocki KOBIETY
sorki za caps;-);-);-)
milej nocki KOBIETY
sorki za caps;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Asiu współczuję tej choroby.witam :-( szpital w domuWojtek -zapalenie górnych dróg oddechowych ,Gabi -krtań ,ja mam zawalony cały nos i z...... ście bolimnie glowa ,wczoraj ledwo wrociłam z pracy ponoć aż zielona bylam tak mnie bolala ze az na wymioty mnie ciągnęlo i jeszcze @
Zostawiłam w aptece ponad 200zl bo wkurzyłam sie i kupiłam inhalator ze względu na Gabi bo ona często ma krtan :-(Zuiz na razie zdrowa mąz tez sie jakos trzyma tylko puchną mu bardzo nogi ale wygoń go do lekarza akurat
dobrze ze w tym tygodniu mam tylko 24 godziny to jakoś moze dojde do siebie najgorzej jakzaczyna mnie glowa bolec chyba jakieś badani musz zrobić
miłego dnia zajrze jak poczuje sie lepiej![]()
Wszystkiego naj imieninowo.Witam w nowy tydzieńja już życzenia dostaje od wczoraj ale to dlatego że mam też imieniny więc każdy pamięta o życzeniach
Kuba mi szaleje nie wiem co mu dzisiaj jest. Już go ściągałam z mebli i ze stołu, bawił się dzbankiem z wodą
nie wiem co on wziął w nocy, normalnie nie do wytrzymania dzisiaj. Zaraz go kładę spać bo pobudkę mi zrobił przed 7
M znowu na poligon pojechał, w piątek będzie i mam szczęście bo ja @ mam i bym go chyba rozniosła
Mi tylko obiadek został do zrobienia i pranie skończyć
pogoda jako tako, trochę słońca trochę wieje i trochę pada śnieg
może potem się przejdę z tym małym gangsterem na dwór
jeszcze dzisiaj muszę jechać samochód sprawdzić bo ten olej cieknie i cieknie i nie wiemy skąd i do byłego pracodawcy Radka bo mu kasę wisi jeszcze. Muszę policzyć ile to wyjdzie za nie wypłacenie w terminie kasy i pita mi ma dać jak nie to sąd, bo podatek odprowadził od wypłaty a całości nie zapłacił i nic nie dał. Więc zapewne się za niego nie rozliczył w urzędzie a że ja wredna jędza jestem więc nie ma szans facet. A jak mnie wkurzy to przynajmniej będę miała się na kim wyżyć
no idę go kłaść i do kuchni potem zajrzę
![]()
Toż się wybrała na wioseny spacerpo podwórku w odpowiednim ubrankuMadziula spadł mi 1 kg ale wklejam nowy suwaczek niby wsio ok a tu dupa sie nie zapisuje
Mlenko no nowy dom nowe życie i zamęczaj nas fotkami a my sie będziemy cieszyłyjuż się cieszymy twoim szczęściem
u mnie też słonko niby świeci ale na termometrze nadal -4byłam Antoszka pampersa wywalić do śmietnika bo zostawienie go w domu groziło śmiercią taki smród
no ale kupy nie robił 3 dni
i patrze takie słonko no to myk na krótki ękaw a tam na dworze syberia niby do śmietnika tylko 5 metrów ale gnałam biegusiem
Antoszka zasnął mierzyłam mu gorączkę ma 37.0 więc chyba zdrowieje mi dziecko![]()
On je sporo mięsa i ryb na obiady ,więc jakoś sobie bilansuje .Beatka ,nie żebyś zasegerowała,ze masz imieniny![]()
Kochana wszystkiego absolutnie najlepszego
A szefa m jak nie zapłaci mozesz roznieść w pył
Malinka widzę nowy suwaczek i owszem -gratki
Mlena ciesę sie ,ze wam sie tak ułozyło i nie mogę sie doczekać na fotk iz nowego mieszkania
Joanna no strasznie wspólczuje choróbska i bólów głowy,zdrówka wam zycze jak najprędzej
As to z czego Kuba rośnie ,skoro on tak mało białka przyswaja ,przecież to podstawowy budulec??
Julka wymiataMonik bo nasz Dowikla to szczypiorek
a Dowikluś płaszczyk superaśny jeszcze 2 kg i sama taki będe nosiła
MH kurcze to sobie nos obtarłaśsmaruj go kremem a może zrób sobie inhalacje
boziu non top jakieś wirusy wisza w powietrzu
Julka do Adama Adam masz mózg???? Adam no mam... a Julka to zacznij go używaćno nie ma to jak wymusić na bracie czytanie ksiązki
![]()
Super kwiatki.fajny płaszczyk, ;-);-);-);-)
tylko tyle
cos ostatnio mi nie chce cytatow zaznaczac
a ja dostalam kwiatuszka od mojego braciszka, a czarus zrobil kwiatuszki (moimi rekami, ale jedno malowal farbkami) dla mojej mamy, cioci i mojej siostry;-);-);-)
zaraz zrobie zdj to wstawie
dalam mu mandarynke bez skorki, nawt ta niewidoczna mu obralam, i wczesniej piers z kurczaka podsmazana ktora wyplul, i przed chwila mi sie tak dziwnie zakrztusil, juz nic nie dostanie, na noc
marudzi mi caly dzien, mam juz go po dziurki w nosie
Zobacz załącznik 222682Zobacz załącznik 222683
ten zolty ja dostalam a te dwa sa dla mamy i siostry![]()
od razu składam życzonka i ślę buziaki
M złożył życzenia z samego rana, Michał też![]()
MH dobrze robisz, facet też musi kilka nocy nie przespac a co;-)
WITAJCIE W TYM PIĘKNYM DNIU:-):-):-);-)
U nas piękne słoneczko ale w nocy mrozik był dość duży.
Znowu noc do dooopymała budziła się co chwilę i plakała
a teraz odsypia a ja musiałam walnąć sobie mocną kawkę by cokolwiek funkcjonować
No i oczywiście mój M zapomniał o święcie...![]()
Lidka, moja Niki też tylko jabłko i bananaJeśli ty nie będziesz robiła z tego problemu to dzieciom to ie będzie przeszkadzać
)
Dzięki dziewczyny za wsparcie i będę pisać do Dowikli esyWiem że to krótki zabieg i prosty, ale teraz tak siedze i czekam jak na ścięcie...
staram się nie denerwować bo od razu do kibla mnie pędzi a bobas tez swoje ucierpi przeze mnie. ale szpitale mogłyby być jakieś przytulniejsze
Pisałam wczoraj dla M instrukcje, a przepis na zupę zajął mi dwie stronybo ona to ma dziwne pomysły i gotować niestety nie umie.
Jak ja miałabym wywieszać pranie na balkon to po godzince mogłabym ciuchy pokruszyć...eh u nas -11:
U nas szpitala ciąg dalszyAdam zdrowy poszedł na rekolekcje od 9-11
Julina zdowa ale nie poszła bo nie mam jej jak zaprowadzić raz że musiałbym na nią czekać bo zanim bym doszła spowrotem to już bym musiała iść znów po nią
a dwa Antoni chory :-
-
-(wczoraj miał cały dzień temperaturę 37.9-38.6 zero kaszlu kataru tylko maruder jak to mój ietruszka określił no to była masakra
nocka do duszy cała nieomal nieprzespana o 24 wziełam Antosia do nas do łóżka bo już miałam dość wstawania budził się płakał w nocy gorączkę miał 39.9 :-(dałam mu czopek pyralginy wypił 3 butelki wody rano temperatura 37.3 i jak narazie zjadł śniadanko i jest w iarę ok
nie wiem co mu jest i czy to nie przypadkiem górne 3 bo ma masakrycznie spuchnięte dziąsła i takie kulki w miejscach 3
a zapomniałabym macie najserdeczniejsze życzenia od mojego Pietruszki![]()
Ja od jutra wpakowałam sie w kanał ,3 dni z rzędu będzie do Klaudii przychodziło3 kolegów z klasy ,bo mają próby z lektury,tym razem kopciuszek,masakra jakaś
Kerna trzymam kciuki,będzie dobrze,zobaczysz![]()
No to trzymam kciuki zebys nie miala zadnej infekcjiBo im szybcije zaloza Tobie ten krazek tym lepiej
Ja powoli zmykam bo mlode daja mi takiego czadu ze szok
Klaudia caly czas sie drze,biora moje kosmetyki i sie malujaNo jak nic zwariuje dzisiaj z Nimi
![]()
Mlena ,ile jak ile ,ale za to jak smacznieRobi wrazeniae jak ludzie traktuja swój zoładek jak śmientnik,calutki dzień jedząc
Kawe skończę i sobie pójde ,to wtedy pewnie sie zlecicie,eh,co za pech![]()
to moja mama ponoc mleko z butli pila jeszcze w 6 klasie, jak kolezanki do niej przychodzily a byla pora na mleko to wychodzila do drugiego pokoju i zjadala a pozniej wracala
:
my w tym tygodniu podpisujemy umowe kredytową na mieszkano w piątek przyszła oficjalna zgoda na przyznanie kredytuwięc z emocji spać nie mogłam
oby wszystko udalo się załatwić do 15 to wtedy za 1,5 miesąca oni się wyprowadzą a ie za 2,5jak wczesniej chcieli wszystko zalezy od tego czy 15 damy im kase na splate ich kredytu by mogli wziąc na dom który chcą kupić
Ja wiem ,ze ludzie się ciesza z wielkich rzeczy ale dla mnei to M to nowy rozdział w życiu i chodze podekscytowana jak dziecko
będę Was potem zamęczac fotkami z remontu i urządzania![]()
witam :-( szpital w domuWojtek -zapalenie górnych dróg oddechowych ,Gabi -krtań ,ja mam zawalony cały nos i z...... ście bolimnie glowa ,wczoraj ledwo wrociłam z pracy ponoć aż zielona bylam tak mnie bolala ze az na wymioty mnie ciągnęlo i jeszcze @
Zostawiłam w aptece ponad 200zl bo wkurzyłam sie i kupiłam inhalator ze względu na Gabi bo ona często ma krtan :-(Zuiz na razie zdrowa mąz tez sie jakos trzyma tylko puchną mu bardzo nogi ale wygoń go do lekarza akurat
dobrze ze w tym tygodniu mam tylko 24 godziny to jakoś moze dojde do siebie najgorzej jakzaczyna mnie glowa bolec chyba jakieś badani musz zrobić
miłego dnia zajrze jak poczuje sie lepiej![]()
Witam w nowy tydzieńja już życzenia dostaje od wczoraj ale to dlatego że mam też imieniny więc każdy pamięta o życzeniach
Kuba mi szaleje nie wiem co mu dzisiaj jest. Już go ściągałam z mebli i ze stołu, bawił się dzbankiem z wodą
nie wiem co on wziął w nocy, normalnie nie do wytrzymania dzisiaj. Zaraz go kładę spać bo pobudkę mi zrobił przed 7
M znowu na poligon pojechał, w piątek będzie i mam szczęście bo ja @ mam i bym go chyba rozniosła
Mi tylko obiadek został do zrobienia i pranie skończyć
pogoda jako tako, trochę słońca trochę wieje i trochę pada śnieg
może potem się przejdę z tym małym gangsterem na dwór
jeszcze dzisiaj muszę jechać samochód sprawdzić bo ten olej cieknie i cieknie i nie wiemy skąd i do byłego pracodawcy Radka bo mu kasę wisi jeszcze. Muszę policzyć ile to wyjdzie za nie wypłacenie w terminie kasy i pita mi ma dać jak nie to sąd, bo podatek odprowadził od wypłaty a całości nie zapłacił i nic nie dał. Więc zapewne się za niego nie rozliczył w urzędzie a że ja wredna jędza jestem więc nie ma szans facet. A jak mnie wkurzy to przynajmniej będę miała się na kim wyżyć
no idę go kłaść i do kuchni potem zajrzę
![]()
Wczoraj nie zajrzałam,bo cały wieczór miałam wcześniejszy dzień kobiet.
Jak się okazało ,to nawet obiadu nie zrobiłam ,bo Daruś zadzwonił,żebym wszystko zostawiła na jutro ,bo obiad właśnie jedzie
Przyjechały żeberka w miodzie ,frytki,surówki i 3 rodzaje sosówomidorowy,1000 wysp i czosnkowy
:-):-):-):-) ,ale sobie pojadłam.
Kolację zrobił on ,Kubusia też wykąpał ,wyszedł z psem a potem mnie do łóżka zaprosił..
Poszliśmy spać przed 4 w nocy.
Ja chcę codziennie taki dzień kobiet.![]()
Ja normalnie marzę tylko o tym żeby spaćććććć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daje mi się we znaki ta nieprzespana noc:-( do tego Antek jak zasnął w dzień to obudził sie po 20 minutach z mega rykiemi potem dospał godzinkę w moich ramionach
nie powiem żeby mi to było na rękę i co by to było wygodne
obiad tylko podziubał troche ziemniaków mięsem wzgardził
jak nie on
Julina z Antkiem dostają jakiegoś świra i mi chałpe roznosza a mnie przy tym też roznosi
![]()
Julka do Adama Adam masz mózg???? Adam no mam... a Julka to zacznij go używaćno nie ma to jak wymusić na bracie czytanie ksiązki
![]()
Lenka ma od kilku dni straszna biegunkępewnie nazeby bo wszystko do buzi wtyka i trze do tego ją roznosi więc Malinka pociesze Cie nie jestes odosobniona też marze o spaniu
Lena dostała deserek po obiadku flachę z sokiem i mam nadzieje,że zaśnie chociaż na godzinkę to i ja bym sie zdrzemneła chyba to przesilenie wiosenne i kiepska pogoda daje se wszystkim we znaki maluchom też
to dobrzePóki pamiętam, w tym miesiącu w koncu mam tomograf!
D
Witam ponownie :-):-)
Niestety wizyta u laryngologa niezbyt pomyślna, Maja ma zawalone gardło i nos, dostała eurespal i za tydzień do kontroli a jak już wyzdrowieje na dobre to mamy się zapisać na badanie słuchu bo po tym zapaleniu ucha co ostatnio miała nic nie wiadomo
na dworze niby słonko cały dzień świeciło ale nieprzyjemnie było, wiał silny mroźny wiatr który przeszywał na wylot. po lekarzu poszłyśmy jeszcze do przedszkola i odebrałam Mai zdjęcia z balu karnawałowego - bardzo fajne, jak znajdę trochę czasu to zeskanuję i wkleję]
no i dzis zapeszylm, napisalam ze mam grzeczne dziecko no to mam za swoje
rosnie mi maly terrorysta, przed chwila siedzial mi na kolanach i byl spokoj zobaczyl mandarynki i juz wariactwo, postawilam go na podloge a ten w ryk i zaczyna sie na fotelu wyrzywac
jeczy mi caly czas, dzis przegina na calej linii![]()
.Zarejestrowalam Oliwke na 6 kwietnia bo takie sa terminy :-(.Ale mam dzwonic jutro i moze cos sie zwolni.A jak ni jutro to bede dzwonic co jakis czas i moze uda sie ten termin brzyblizyc :-)..
Kubuś też po pierwszych zajęciach w nowym miejscu .
Ogólnie bardzo zadowolony
Spłakał się tylko na koniec zajęć,bo ktoś mu zabrał jego pracę,którą dla mnie narysował.
Mnie też było przykro,bo wszystkie dzieci coś w rączkach miały a ta moja bidula nic z sali nie wyniosła tylko z rykiem wyszedł.
Nie fajnie to wyszło na początek.
W sumie mam niby 2 godziny pracy,ale z dojazdem i formalnościami wyszło prawie 4.
No cóż trzeba się i do tego przyzwyczaić.
Pozdrawiam nocnie
Ja tez nie spedzilam tego dnia tak jak bym chciala :-(.A moj M byl w domu.Pustki jak nigdywidzę że mężowie się wzięli za prezenty dla żonek
i bardzo dobrze :-) zazdroszczę ja nie dość że sama to jeszcze @ :-( kaszanka
no to ja idę spać dobranoc udanej nocki życzę ;-)
Kochana kiedy ty spisz???????Witam wtorkowo.:-)
Kubuś je płatki z mleczkiem a ja na BB zaglądam.
Idę dalej małego do szkoły szykować.
Miłego dnia.:-):-)
O cholerka, nie ciekawie, już widzę dwie marudy juz tam na miejscu, łooo matko, dziewczyno, nie zazdoszcze.to dobrze
oby tym razem znow nic nie wypadlo
dzieki za przypomnienie o ginie
na 6 kwietnia mam wizyte
a ja mam prblem
w czwartek jade z dziewczynmai do alergolga oprocz tego Paulina ma psychiatre i psychologa i pedagoga
i sek w tym ze wszyscy pracuja i nie ma mnie komu zawiesc:-(
zeym jechala z jedna to co innego
a tu nie dosc ze z dwiema w podrozy to tam na miejscu tez moze bym wesolo
a nawet moja siotsr w pracy,bo tak to mi chociaz na miejscu u lekarza pomgala z mala,bo ciezko sie roztroic
buuuuuuuu
i musze po 8 juz jechac pociagiem co sie rowna z tym ze mala bede musiala baaaaaaaaardzo wczesnie obudzic b o 7 i bdzie nie w humorze
gadalam wczoraj z kolega i ma mi dac znacczy bedzie mogla nas zawiezc