reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam :-( szpital w domu :szok: Wojtek -zapalenie górnych dróg oddechowych ,Gabi -krtań ,ja mam zawalony cały nos i z...... ście bolimnie glowa ,wczoraj ledwo wrociłam z pracy ponoć aż zielona bylam tak mnie bolala ze az na wymioty mnie ciągnęlo i jeszcze @ :szok: Zostawiłam w aptece ponad 200zl bo wkurzyłam sie i kupiłam inhalator ze względu na Gabi bo ona często ma krtan :-(Zuiz na razie zdrowa mąz tez sie jakos trzyma tylko puchną mu bardzo nogi ale wygoń go do lekarza akurat :no: dobrze ze w tym tygodniu mam tylko 24 godziny to jakoś moze dojde do siebie najgorzej jakzaczyna mnie glowa bolec chyba jakieś badani musz zrobić
miłego dnia zajrze jak poczuje sie lepiej :tak:
Oj Asiu współczuję tej choroby.
Zdrowiejcie szybciej:tak::sorry2:

Witam w nowy tydzień :tak: ja już życzenia dostaje od wczoraj ale to dlatego że mam też imieniny więc każdy pamięta o życzeniach :sorry2: Kuba mi szaleje nie wiem co mu dzisiaj jest. Już go ściągałam z mebli i ze stołu, bawił się dzbankiem z wodą :dry: nie wiem co on wziął w nocy, normalnie nie do wytrzymania dzisiaj. Zaraz go kładę spać bo pobudkę mi zrobił przed 7 :no: M znowu na poligon pojechał, w piątek będzie i mam szczęście bo ja @ mam i bym go chyba rozniosła :-p Mi tylko obiadek został do zrobienia i pranie skończyć :tak: pogoda jako tako, trochę słońca trochę wieje i trochę pada śnieg :sorry2: może potem się przejdę z tym małym gangsterem na dwór :tak: jeszcze dzisiaj muszę jechać samochód sprawdzić bo ten olej cieknie i cieknie i nie wiemy skąd i do byłego pracodawcy Radka bo mu kasę wisi jeszcze. Muszę policzyć ile to wyjdzie za nie wypłacenie w terminie kasy i pita mi ma dać jak nie to sąd, bo podatek odprowadził od wypłaty a całości nie zapłacił i nic nie dał. Więc zapewne się za niego nie rozliczył w urzędzie a że ja wredna jędza jestem więc nie ma szans facet. A jak mnie wkurzy to przynajmniej będę miała się na kim wyżyć :-p:-D no idę go kłaść i do kuchni potem zajrzę :tak:
Wszystkiego naj imieninowo.
Rośnie Ci mały spiderman :tak::-):-)
A o kasę walcz,ja też bym nie darowała.:no:

Madziula spadł mi 1 kg ale wklejam nowy suwaczek niby wsio ok a tu dupa sie nie zapisuje:dry::dry:
Mlenko no nowy dom nowe życie i zamęczaj nas fotkami a my sie będziemy cieszyły :tak:już się cieszymy twoim szczęściem:tak:
u mnie też słonko niby świeci ale na termometrze nadal -4 :dry: byłam Antoszka pampersa wywalić do śmietnika bo zostawienie go w domu groziło śmiercią taki smród:szok: no ale kupy nie robił 3 dni :cool2: i patrze takie słonko no to myk na krótki ękaw a tam na dworze syberia niby do śmietnika tylko 5 metrów ale gnałam biegusiem :-D:-D:-D:-D
Antoszka zasnął mierzyłam mu gorączkę ma 37.0 więc chyba zdrowieje mi dziecko :tak::tak::tak::tak:
Toż się wybrała na wioseny spacerpo podwórku w odpowiednim ubranku :szok::szok::-D:-D:-D:-D.

Beatka ,nie żebyś zasegerowała,ze masz imieniny:-D:-D:-D
Kochana wszystkiego absolutnie najlepszego:-D

A szefa m jak nie zapłaci mozesz roznieść w pył:tak:

Malinka widzę nowy suwaczek i owszem -gratki:tak:

Mlena ciesę sie ,ze wam sie tak ułozyło i nie mogę sie doczekać na fotk iz nowego mieszkania:tak:

Joanna no strasznie wspólczuje choróbska i bólów głowy,zdrówka wam zycze jak najprędzej:tak:

As to z czego Kuba rośnie ,skoro on tak mało białka przyswaja ,przecież to podstawowy budulec??
On je sporo mięsa i ryb na obiady ,więc jakoś sobie bilansuje .:tak:;-):-):-)
Zresztą dużo lepsze jest białko z mięsa i ryb niż z mleka i jajek ,ale to osobny temat.:cool2::cool2:

Monik bo nasz Dowikla to szczypiorek :-D:-D:-D:-D:-D
a Dowikluś płaszczyk superaśny jeszcze 2 kg i sama taki będe nosiła :-p:oo::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:
MH kurcze to sobie nos obtarłaś :dry:smaruj go kremem a może zrób sobie inhalacje :confused:
boziu non top jakieś wirusy wisza w powietrzu :wściekła/y:
Julka do Adama Adam masz mózg???? Adam no mam... a Julka to zacznij go używać :dry::dry::dry::dry::dry::dry: no nie ma to jak wymusić na bracie czytanie ksiązki :-p
Julka wymiata :-D:-D:-D:-D:-D:-D

fajny płaszczyk, ;-);-);-);-)

tylko tyle :confused::confused::szok::szok::szok::szok:
cos ostatnio mi nie chce cytatow zaznaczac :no::no::no::no:

a ja dostalam kwiatuszka od mojego braciszka, a czarus zrobil kwiatuszki (moimi rekami, ale jedno malowal farbkami) dla mojej mamy, cioci i mojej siostry;-);-);-)
zaraz zrobie zdj to wstawie

dalam mu mandarynke bez skorki, nawt ta niewidoczna mu obralam, i wczesniej piers z kurczaka podsmazana ktora wyplul, i przed chwila mi sie tak dziwnie zakrztusil, juz nic nie dostanie, na noc :no::no::no::no:
marudzi mi caly dzien, mam juz go po dziurki w nosie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zobacz załącznik 222682Zobacz załącznik 222683
ten zolty ja dostalam a te dwa sa dla mamy i siostry:tak::tak::tak::tak:
Super kwiatki.:tak::-):-)
Czy one są z wytłaczanek po jajkach?
Bo tak jakoś mi wyglądają.:confused::confused::cool::cool:

Witam się nocnie.

Dziś byłam pierwszy dzień w pracy w fundacji.
2 chłopców z ADHD ,1 z zespołem Downa i 1 z autyzmem.
3 bardzo szybko nawiązało kontakt z psem ,a z tym czwartym to niezłe kwiatki będą.:-:)baffled::baffled::baffled:
Już widać,że tego psa po prostu nie widzi,pomimo tego,że go dotyka i prawie się przewraca się o niego.:nerd::nerd::baffled::baffled: To niestety jest autyzm w dość głębokim stopniu.:baffled::baffled:
Kubuś też po pierwszych zajęciach w nowym miejscu .
Ogólnie bardzo zadowolony :tak:
Spłakał się tylko na koniec zajęć,bo ktoś mu zabrał jego pracę,którą dla mnie narysował.:baffled::baffled::baffled:
Mnie też było przykro,bo wszystkie dzieci coś w rączkach miały a ta moja bidula nic z sali nie wyniosła tylko z rykiem wyszedł.:no:
Nie fajnie to wyszło na początek.:no::baffled::baffled:
W sumie mam niby 2 godziny pracy,ale z dojazdem i formalnościami wyszło prawie 4 :szok::szok::szok:.
No cóż trzeba się i do tego przyzwyczaić.:happy2::happy2:
Pozdrawiam nocnie

Witam wtorkowo.:-)

Kubuś je płatki z mleczkiem a ja na BB zaglądam.:cool::cool:
Idę dalej małego do szkoły szykować.
Miłego dnia.:-):-)

witajcie porannie
za oknem znow -14 ale piekne slonce
wczoraj jak pislaam zaprowadzilam Pauline do szkoly,zrobilam zakupy i poszlam do bratowej
pozniej odebralm Pauline i jakos popoludniezlecialo
wieczorem byla taka padnieta ze "na wspolnej" juz przysypialam
p sie zajal dziewczynami bez slowa
a ja juz o 22 poszlam spac
zdecydowanie przeselenie daje sie we znaki:tak::tak::tak::tak:
dzis dalam malej niedawno mleko i juz spac mi sie nie chcialo wiec zajrzalam do was

dzis tez zaprowadzam Pauline do szkoly,ale terapeutka ja odbierze:tak:
a ja mam w planie isc do przedszkla po karte,ciekawe czy jeszcze beda :baffled:

od razu składam życzonka i ślę buziaki:tak::tak::tak:
M złożył życzenia z samego rana, Michał też:tak:
MH dobrze robisz, facet też musi kilka nocy nie przespac a co;-)

mi moj zlozyl zyczenia jak wrocil z parcyi dostalam tulipana

WITAJCIE W TYM PIĘKNYM DNIU:-):-):-);-)
U nas piękne słoneczko ale w nocy mrozik był dość duży.
Znowu noc do dooopy:wściekła/y: mała budziła się co chwilę i plakała:no: a teraz odsypia a ja musiałam walnąć sobie mocną kawkę by cokolwiek funkcjonować:cool2::cool2:
No i oczywiście mój M zapomniał o święcie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana my tu chyba wszytskie dzien od kawy na BB zaczynamy:-D
ja dzis juz swoja wypilam nadrabiajac zaleglosci

Lidka, moja Niki też tylko jabłko i banana :sorry2: Jeśli ty nie będziesz robiła z tego problemu to dzieciom to ie będzie przeszkadzać :tak:
)

moja tez tylko jablko i banan.innych nie chce albo nie moze

Dzięki dziewczyny za wsparcie i będę pisać do Dowikli esy:tak: Wiem że to krótki zabieg i prosty, ale teraz tak siedze i czekam jak na ścięcie...:baffled::baffled::baffled: staram się nie denerwować bo od razu do kibla mnie pędzi a bobas tez swoje ucierpi przeze mnie. ale szpitale mogłyby być jakieś przytulniejsze:sorry2::sorry2:
Pisałam wczoraj dla M instrukcje, a przepis na zupę zajął mi dwie strony:nerd::-D:-D:-D bo ona to ma dziwne pomysły i gotować niestety nie umie.
Jak ja miałabym wywieszać pranie na balkon to po godzince mogłabym ciuchy pokruszyć...eh u nas -11:dry::dry::

kochana dobrze bedzie
trzymam kciuki

U nas szpitala ciąg dalszy :sorry2:Adam zdrowy poszedł na rekolekcje od 9-11 :sorry2: Julina zdowa ale nie poszła bo nie mam jej jak zaprowadzić raz że musiałbym na nią czekać bo zanim bym doszła spowrotem to już bym musiała iść znów po nią :sorry2: a dwa Antoni chory :-:)-:)-(wczoraj miał cały dzień temperaturę 37.9-38.6 zero kaszlu kataru tylko maruder jak to mój ietruszka określił no to była masakra :-pnocka do duszy cała nieomal nieprzespana o 24 wziełam Antosia do nas do łóżka bo już miałam dość wstawania budził się płakał w nocy gorączkę miał 39.9 :-(dałam mu czopek pyralginy wypił 3 butelki wody rano temperatura 37.3 i jak narazie zjadł śniadanko i jest w iarę ok :tak:nie wiem co mu jest i czy to nie przypadkiem górne 3 bo ma masakrycznie spuchnięte dziąsła i takie kulki w miejscach 3 :dry:
a zapomniałabym macie najserdeczniejsze życzenia od mojego Pietruszki :tak:

zdrowka dla Was
Ty widze w rekolekce masz tak ja ja
jutro jak nie bedzie komu Pauliny zawiesc albo odebrac to tez w domu zostanie
ale moze chrzestny sie poczuje i ja zawiezie

Ja od jutra wpakowałam sie w kanał ,3 dni z rzędu będzie do Klaudii przychodziło3 kolegów z klasy ,bo mają próby z lektury,tym razem kopciuszek,masakra jakaś :szok:

Kerna trzymam kciuki,będzie dobrze,zobaczysz:tak:

to bedziesz miala wesolo:-p:-p:-p

No to trzymam kciuki zebys nie miala zadnej infekcji:tak::tak::tak:Bo im szybcije zaloza Tobie ten krazek tym lepiej:tak::tak::tak:
Ja powoli zmykam bo mlode daja mi takiego czadu ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Klaudia caly czas sie drze,biora moje kosmetyki i sie maluja:no::no::no:No jak nic zwariuje dzisiaj z Nimi:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja takie rzeczy to tzrymam wysoko
nie stac mnie co tydzien nowe kosmetyki kupowac
a poza tym uwazam zedziecko to dziecko i nie powinn sie malowac

Mlena ,ile jak ile ,ale za to jak smacznie:-D:-D:-D:-D:-D Robi wrazeniae jak ludzie traktuja swój zoładek jak śmientnik,calutki dzień jedząc:tak:
Kawe skończę i sobie pójde ,to wtedy pewnie sie zlecicie,eh,co za pech:baffled:

JESTES TYM CZYM JESZ!
:-)

to moja mama ponoc mleko z butli pila jeszcze w 6 klasie, jak kolezanki do niej przychodzily a byla pora na mleko to wychodzila do drugiego pokoju i zjadala a pozniej wracala:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

my w tym tygodniu podpisujemy umowe kredytową na mieszkano w piątek przyszła oficjalna zgoda na przyznanie kredytu :-D:-D:-D więc z emocji spać nie mogłam :happy2:
oby wszystko udalo się załatwić do 15 to wtedy za 1,5 miesąca oni się wyprowadzą a ie za 2,5jak wczesniej chcieli wszystko zalezy od tego czy 15 damy im kase na splate ich kredytu by mogli wziąc na dom który chcą kupić
Ja wiem ,ze ludzie się ciesza z wielkich rzeczy ale dla mnei to M to nowy rozdział w życiu i chodze podekscytowana jak dziecko :tak::tak::tak:
będę Was potem zamęczac fotkami z remontu i urządzania :cool:

kochana ciesze sie razmez Tobabo jest z czego
super ze juz niedlugo pojdziecie na sowje:tak::tak::tak::tak:

witam :-( szpital w domu :szok: Wojtek -zapalenie górnych dróg oddechowych ,Gabi -krtań ,ja mam zawalony cały nos i z...... ście bolimnie glowa ,wczoraj ledwo wrociłam z pracy ponoć aż zielona bylam tak mnie bolala ze az na wymioty mnie ciągnęlo i jeszcze @ :szok: Zostawiłam w aptece ponad 200zl bo wkurzyłam sie i kupiłam inhalator ze względu na Gabi bo ona często ma krtan :-(Zuiz na razie zdrowa mąz tez sie jakos trzyma tylko puchną mu bardzo nogi ale wygoń go do lekarza akurat :no: dobrze ze w tym tygodniu mam tylko 24 godziny to jakoś moze dojde do siebie najgorzej jakzaczyna mnie glowa bolec chyba jakieś badani musz zrobić
miłego dnia zajrze jak poczuje sie lepiej :tak:

cos sie choroby panosza na bb
zdrowka dla was

Witam w nowy tydzień :tak: ja już życzenia dostaje od wczoraj ale to dlatego że mam też imieniny więc każdy pamięta o życzeniach :sorry2: Kuba mi szaleje nie wiem co mu dzisiaj jest. Już go ściągałam z mebli i ze stołu, bawił się dzbankiem z wodą :dry: nie wiem co on wziął w nocy, normalnie nie do wytrzymania dzisiaj. Zaraz go kładę spać bo pobudkę mi zrobił przed 7 :no: M znowu na poligon pojechał, w piątek będzie i mam szczęście bo ja @ mam i bym go chyba rozniosła :-p Mi tylko obiadek został do zrobienia i pranie skończyć :tak: pogoda jako tako, trochę słońca trochę wieje i trochę pada śnieg :sorry2: może potem się przejdę z tym małym gangsterem na dwór :tak: jeszcze dzisiaj muszę jechać samochód sprawdzić bo ten olej cieknie i cieknie i nie wiemy skąd i do byłego pracodawcy Radka bo mu kasę wisi jeszcze. Muszę policzyć ile to wyjdzie za nie wypłacenie w terminie kasy i pita mi ma dać jak nie to sąd, bo podatek odprowadził od wypłaty a całości nie zapłacił i nic nie dał. Więc zapewne się za niego nie rozliczył w urzędzie a że ja wredna jędza jestem więc nie ma szans facet. A jak mnie wkurzy to przynajmniej będę miała się na kim wyżyć :-p:-D no idę go kłaść i do kuchni potem zajrzę :tak:

spoznione ale szczere najlepszego z okazji mienin

Wczoraj nie zajrzałam,bo cały wieczór miałam wcześniejszy dzień kobiet :szok::szok::szok::szok:.
Jak się okazało ,to nawet obiadu nie zrobiłam ,bo Daruś zadzwonił,żebym wszystko zostawiła na jutro ,bo obiad właśnie jedzie :szok::szok::szok::szok:
Przyjechały żeberka w miodzie ,frytki,surówki i 3 rodzaje sosów :pomidorowy,1000 wysp i czosnkowy :tak::-):-):-):-) ,ale sobie pojadłam.
Kolację zrobił on ,Kubusia też wykąpał ,wyszedł z psem a potem mnie do łóżka zaprosił.:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D.
Poszliśmy spać przed 4 w nocy.:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Ja chcę codziennie taki dzień kobiet.:cool::cool::cool::cool:

super!!!!!!!!!!!
Ty masz meza aniola:tak::tak:

Ja normalnie marzę tylko o tym żeby spaćććććć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daje mi się we znaki ta nieprzespana noc:-( do tego Antek jak zasnął w dzień to obudził sie po 20 minutach z mega rykiem :szok:i potem dospał godzinkę w moich ramionach :dry:nie powiem żeby mi to było na rękę i co by to było wygodne :dry: obiad tylko podziubał troche ziemniaków mięsem wzgardził:dry: jak nie on :no: Julina z Antkiem dostają jakiegoś świra i mi chałpe roznosza a mnie przy tym też roznosi :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

biedny Antos
kurcze zeby zapalenia okostnej od tych zebownie dostal
ostatnio u moich 2 znajomyc dzieciaki od zebow walsnie takie cos mialy

Julka do Adama Adam masz mózg???? Adam no mam... a Julka to zacznij go używać :dry::dry::dry::dry::dry::dry: no nie ma to jak wymusić na bracie czytanie ksiązki :-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
chyba zaczne tym tekstem do swojego p sypac b czasami mam wrazenie ze nie ma mozgu i nie mysli:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::sorry2:

Lenka ma od kilku dni straszna biegunkę :no: pewnie nazeby bo wszystko do buzi wtyka i trze do tego ją roznosi więc Malinka pociesze Cie nie jestes odosobniona też marze o spaniu:tak:
Lena dostała deserek po obiadku flachę z sokiem i mam nadzieje,że zaśnie chociaż na godzinkę to i ja bym sie zdrzemneła chyba to przesilenie wiosenne i kiepska pogoda daje se wszystkim we znaki maluchom też

a dajesz jej jakis probiotyk?

Póki pamiętam, w tym miesiącu w koncu mam tomograf!
D
to dobrze
oby tym razem znow nic nie wypadlo

dzieki za przypomnienie o ginie:tak::tak::tak::tak:
na 6 kwietnia mam wizyte

Witam ponownie :-):-)
Niestety wizyta u laryngologa niezbyt pomyślna, Maja ma zawalone gardło i nos, dostała eurespal i za tydzień do kontroli a jak już wyzdrowieje na dobre to mamy się zapisać na badanie słuchu bo po tym zapaleniu ucha co ostatnio miała nic nie wiadomo :sorry2::sorry2::sorry2:
na dworze niby słonko cały dzień świeciło ale nieprzyjemnie było, wiał silny mroźny wiatr który przeszywał na wylot. po lekarzu poszłyśmy jeszcze do przedszkola i odebrałam Mai zdjęcia z balu karnawałowego - bardzo fajne, jak znajdę trochę czasu to zeskanuję i wkleję :tak::tak:]

zdrowka dla Mai

no i dzis zapeszylm, napisalam ze mam grzeczne dziecko no to mam za swoje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rosnie mi maly terrorysta, przed chwila siedzial mi na kolanach i byl spokoj zobaczyl mandarynki i juz wariactwo, postawilam go na podloge a ten w ryk i zaczyna sie na fotelu wyrzywac :no::no::no::no:
jeczy mi caly czas, dzis przegina na calej linii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak to mowia-NIE CHWAL DNIA PRZED ZACHODEM SLONCA:tak::tak::tak:

.Zarejestrowalam Oliwke na 6 kwietnia bo takie sa terminy :-(.Ale mam dzwonic jutro i moze cos sie zwolni.A jak ni jutro to bede dzwonic co jakis czas i moze uda sie ten termin brzyblizyc :-)..

to jeszcze nie taki odlegly termin
jak juz dostaniesz diagnoze na pismie to pamietaj zeby to tez wziac na komisje:tak::tak::tak::tak:

Kubuś też po pierwszych zajęciach w nowym miejscu .
Ogólnie bardzo zadowolony :tak:
Spłakał się tylko na koniec zajęć,bo ktoś mu zabrał jego pracę,którą dla mnie narysował.:baffled::baffled::baffled:
Mnie też było przykro,bo wszystkie dzieci coś w rączkach miały a ta moja bidula nic z sali nie wyniosła tylko z rykiem wyszedł.:no:
Nie fajnie to wyszło na początek.:no::baffled::baffled:
W sumie mam niby 2 godziny pracy,ale z dojazdem i formalnościami wyszło prawie 4 :szok::szok::szok:.
No cóż trzeba się i do tego przyzwyczaić.:happy2::happy2:
Pozdrawiam nocnie

biedny Kubus
ale grunt ze mu sie podobalo:tak:

a ja mam prblem
w czwartek jade z dziewczynmai do alergolga oprocz tego Paulina ma psychiatre i psychologa i pedagoga
i sek w tym ze wszyscy pracuja i nie ma mnie komu zawiesc:-(
zeym jechala z jedna to co innego
a tu nie dosc ze z dwiema w podrozy to tam na miejscu tez moze bym wesolo:baffled:
a nawet moja siotsr w pracy,bo tak to mi chociaz na miejscu u lekarza pomgala z mala,bo ciezko sie roztroic
buuuuuuuu
i musze po 8 juz jechac pociagiem co sie rowna z tym ze mala bede musiala baaaaaaaaardzo wczesnie obudzic b o 7 i bdzie nie w humorze
gadalam wczoraj z kolega i ma mi dac znacczy bedzie mogla nas zawiezc

Pustki jak nigdy :szok: widzę że mężowie się wzięli za prezenty dla żonek :-p:-D i bardzo dobrze :-) zazdroszczę ja nie dość że sama to jeszcze @ :-( kaszanka :dry: no to ja idę spać dobranoc udanej nocki życzę ;-)
Ja tez nie spedzilam tego dnia tak jak bym chciala :-(.A moj M byl w domu.
A Twoj kiedy wraca?bo nie wiem czy pisalas?.
Witam wtorkowo.:-)

Kubuś je płatki z mleczkiem a ja na BB zaglądam.:cool::cool:
Idę dalej małego do szkoły szykować.
Miłego dnia.:-):-)
Kochana kiedy ty spisz???????
Super ze w nowej pracy ci sie podobalo .
Szkoda ze Kubusiowi ktos zabral rysunek dla ciebie :-(.

ANABUBKA oni tm dadza jakas diagnoze?czy poprostu bedziemy lazily po specjalistach i pozniej pokseruje to co oni tam popisali i to wezme na komisje.Chyba serio warto pokazac ze non stop Oli po specjalistach lazi.Tylko wiesz tam mam w kwietniu wiec specjalistow bede miala w kwietniu i maja a papiery do komisji bede skladala juz w marcu i nie wiem czy pozniej jak juz bede miala jakis papierek z tej POradni wczesnej interwencji to poprostu to wziasc ze soba na komisje ?
Troche zagmatwalam ale moze wiesz o co mi chodzi :-).

Na noc poklocilam sie jeszcze bardziej z G ale mnie to juz kicha.Juz sie nie przejmuje ,musze sie zajac soba i Oliwka a nie wiecznie skakaniem nad G nawet jak cos mi nie pasuje.Bedzie chciala to zapije ale to juz nie bedzie moja wina.
Poszlam spac do Oliwki do pokoju i chyba zas zaczniemy spac osobno.
Wkurzam sie ze zas zaczyna sie psuc tak ze bedziemy zyli obok siebie tak jak jeszcze niedawno bylo :-(.

Nie wiem czas pokaze jak to sie ulozy .

Dzis dzwonie do kliniki i mam stresa.3 majcie kciuki aby nas przyjeli jak najszybciej.

Dorota rozumiem o co Ci chodzi
jak nie dasz rady tych papierow z osrodka dac przy skldanaiu papierow na komisje,to pozniej je pokseruj i donies na sama komisje
wydaje mi sie ze jakas diagnoza powinna byc,ale moze nie od razu
w kazdym razie im wiecej papierkow tym lepiej;)))

przykre ze wczorajszy dzien nie byl jak trzeba
moj tez nie byl rewelacyjny ale nie bylo tez zle

uszy do gory!

Witam, póki mój mężulek jeszcze chrapie, hehe

to dobrze
oby tym razem znow nic nie wypadlo

dzieki za przypomnienie o ginie:tak::tak::tak::tak:
na 6 kwietnia mam wizyte
a ja mam prblem
w czwartek jade z dziewczynmai do alergolga oprocz tego Paulina ma psychiatre i psychologa i pedagoga
i sek w tym ze wszyscy pracuja i nie ma mnie komu zawiesc:-(
zeym jechala z jedna to co innego
a tu nie dosc ze z dwiema w podrozy to tam na miejscu tez moze bym wesolo:baffled:
a nawet moja siotsr w pracy,bo tak to mi chociaz na miejscu u lekarza pomgala z mala,bo ciezko sie roztroic
buuuuuuuu
i musze po 8 juz jechac pociagiem co sie rowna z tym ze mala bede musiala baaaaaaaaardzo wczesnie obudzic b o 7 i bdzie nie w humorze
gadalam wczoraj z kolega i ma mi dac znacczy bedzie mogla nas zawiezc
O cholerka, nie ciekawie, już widzę dwie marudy juz tam na miejscu, łooo matko, dziewczyno, nie zazdoszcze.

A może któraś z Wawy mogłaby pomóc Anabubie???

A ja od rana wisze na kompie i spisuję wszyściutkie przedszkola w okolicy, jest tego sporo, w dodatku trafiłam na artykuł , że miejsca ma ponoć starczyć dla wszystkich-hehe-zawsze tak mówią, ale nie wiem co z tego wychodzi. Dobre przedszkola bedą zasypane i tyle!
Nic, lece dalej szperać, szukam ukrytej informacji o lewych listach albo cos w tym stylu, dużo przedszkoli to ma, ale cholera jak pójdziesz i zapytasz, to NIE!
O matko, moja się jużobudziła!!!!!!!!!!:szok::baffled::no:

Witam z ranca :-) dzieciaczki sie bawią mleczko tylko Martynka wypiła nie wiem czemu Kamil nie chce czasem wypije czasem nie :-/ a poźniej jakies sniadanie trzeba im zrobic ja zabiera sie za kawusie.
Dorotko bardzo mi przykro ze sie pokłuciliscie ale nie martw sie nie jestes sama

reklama
dzieki Lunka
bede musiala sobie jakos pporadzic
najwyzej wroce w strzpach;))))

moja jeszcze spi
Paulina o dziwo tez
wczoraj o 21 to juz usypiala na siedzaco,mam nadzieje ze ja zadna chroba nie lamie
przekonam sie jak wstanie

w piecu rozpalilam,pranie sie kreci
na obiad dzis....hmmmmmm.dla dziewczyn mam po wczorajszym kotlecie sojowym a dla nas chyba watrobke zrobie bo czoraj kupilam

Do góry