reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla no choć raz ci nie zazdroszczę pobudki:-D:-D:-D:-D
A ja w południe jadę do szpitala po wynik wymazu i zobaczymy czy jadę na zabieg czy nie..ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje że żadna infekcja mi sie nie przyplątała...:dry:

reklama
Witam sie w ten piękny dzień
8 marca -SWIETO NASZE -100 LAT WSZYSTKIM KOBIETKOM!!!!!

mMH było super dzis juz zdrowa jak rybka jestem,zreszta wczoraj też nie było żle,a zabawa przednai:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Nie cierpię poniedziałków,bałagan poweekendowy ,zimno z rana,tyle roboty ,bu,no coś paskudnego,ale wyspałam sie dziś całkiem całkiem,choć mało:-D

Rano odpiłam herbatke u brata,normalnie posprzatane juz ,czyściutko ,ani śladu imprezki:tak:

Ja od jutra wpakowałam sie w kanał ,3 dni z rzędu będzie do Klaudii przychodziło3 kolegów z klasy ,bo mają próby z lektury,tym razem kopciuszek,masakra jakaś :szok:

Kerna trzymam kciuki,będzie dobrze,zobaczysz:tak:

No to trzymam kciuki zebys nie miala zadnej infekcji:tak::tak::tak:Bo im szybcije zaloza Tobie ten krazek tym lepiej:tak::tak::tak:
Ja powoli zmykam bo mlode daja mi takiego czadu ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Klaudia caly czas sie drze,biora moje kosmetyki i sie maluja:no::no::no:No jak nic zwariuje dzisiaj z Nimi:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam kochane poniedziałkowo poweekendowo :happy2:
wczoraj troszku was podczytałam i tyle co pamiętam to witam nowe mamusie:-) Kerna trzymaj się w tym szpitalu szybko ci zleci :tak:Natalineczka chłop z domu = się spokój cisza harmonia :-)wię wypoczywaj ;-) Dowikluś no twoje szczypiory to mistrzowie bałaganu niczym moi :sorry2::-D
KOBIETKI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA CO BY CHŁOPY NASI CHOĆ RAZ MIELI @ I ZOBACZYLI JAKA TO ROZKOSZ. CO BY RAZ RODZILI I POCZULI TEN "CUD NARODZIN" CO BY RAZ BYLI W CIĄŻY I POCZULI TEN "BŁOGOSŁAWIONY STAN" CO BY CHOĆ RAZ KARMILI PIERSIĄ I ZOBACZYLI TĄ ROZKOSZ ZRANIONYCH BRODAWEK ITP..A MY BYŚMY CHOĆ RAZ MIAŁY ZAPRACOWANY DZIEŃ NASZYCH CHŁOPÓW ;-);-);-);-);-)
U nas szpitala ciąg dalszy :sorry2:Adam zdrowy poszedł na rekolekcje od 9-11 :sorry2: Julina zdowa ale nie poszła bo nie mam jej jak zaprowadzić raz że musiałbym na nią czekać bo zanim bym doszła spowrotem to już bym musiała iść znów po nią :sorry2: a dwa Antoni chory :-:)-:)-(wczoraj miał cały dzień temperaturę 37.9-38.6 zero kaszlu kataru tylko maruder jak to mój ietruszka określił no to była masakra :-pnocka do duszy cała nieomal nieprzespana o 24 wziełam Antosia do nas do łóżka bo już miałam dość wstawania budził się płakał w nocy gorączkę miał 39.9 :-(dałam mu czopek pyralginy wypił 3 butelki wody rano temperatura 37.3 i jak narazie zjadł śniadanko i jest w iarę ok :tak:nie wiem co mu jest i czy to nie przypadkiem górne 3 bo ma masakrycznie spuchnięte dziąsła i takie kulki w miejscach 3 :dry:
a zapomniałabym macie najserdeczniejsze życzenia od mojego Pietruszki :tak:

Witaj zdrówka dla Antosia może faktycznie to te ząbki Kamilkowi też idą górne 3 :blink::shocked2:
i dziekuje za życzenia od Pietruszki.

Kerna trzymam kciuki za ciebie

Mojej Mai też maruder się włączył i coś czuję że ciężki dzień mnie czeka :cool::cool:
Malinka życzenia super :tak::tak::tak:
Kerna może to i lepiej jak ci założą ten krążek, będziesz spokojniejsza i dzidzia będzie bezpieczniejsza :tak::tak:

Dowikluś spoko poczekam :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Madziula to brat sie spisał wszystko sprzątnął :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Julina zajeła się zabawą z Antkiem ja mam dziś trochę roboty bo z racji tego że Antek wczoraj był taki jaki był to Pietrucha tylko obiad zrobił a prasowanie zostało mi :sorry2:no i niestety pranie w koszu kipi :sorry2: ale potem jeszcze dzieciaki zagonie do pmocy w sprzątaniu :cool2:

Ja sobie kawjke teraz zrobiłam i funduje sobie przerwę ,ale nie chce mi sie sprzątać.Miałam w sobote takie chęci kupiłam nawet sobie pudełko plastikowe z pokrywka,na kable i płyty zeby zrobić porządek na regale,ale dzis nic z tego ,nie chce mi siekosmicznie,moze póżniej coś mi sie zachce zrobić wiecej:baffled:

Rodzice zostawili nam swojego yorka-Lukiego,powiem wam upierdliwy jest piesek w domu,wyprowadzać na spacer trzeba 2-3 razy dziennie,głaskania sie domaga,wczoraj wieczorem gdy ogladałam sobie tv z godzine chodził do mnie z teletubisiem w pysku,zeby mu żucać zabawke ,istny szał ,za leniwa jestem na małe pieski:baffled:

Na bbc lifestyle obejrzałam wczoraj fajny program "puszyści kontra szczupli",para ludzi,grubas i chudzielec ,na tydzień zamieszkuja razem i zamieniają sie posiłkami:tak:Jako wstęp do zmiany trybu zycia,bardzo fajny ,kto ma kanał niech sobie sprawdzi program ,bo ciekawy.

Malinka jak waga ,nic nie widzę na suwaczku??

Ja sobie kawjke teraz zrobiłam i funduje sobie przerwę ,ale nie chce mi sie sprzątać.Miałam w sobote takie chęci kupiłam nawet sobie pudełko plastikowe z pokrywka,na kable i płyty zeby zrobić porządek na regale,ale dzis nic z tego ,nie chce mi siekosmicznie,moze póżniej coś mi sie zachce zrobić wiecej:baffled:

Rodzice zostawili nam swojego yorka-Lukiego,powiem wam upierdliwy jest piesek w domu,wyprowadzać na spacer trzeba 2-3 razy dziennie,głaskania sie domaga,wczoraj wieczorem gdy ogladałam sobie tv z godzine chodził do mnie z teletubisiem w pysku,zeby mu żucać zabawke ,istny szał ,za leniwa jestem na małe pieski:baffled:

Na bbc lifestyle obejrzałam wczoraj fajny program "puszyści kontra szczupli",para ludzi,grubas i chudzielec ,na tydzień zamieszkuja razem i zamieniają sie posiłkami:tak:Jako wstęp do zmiany trybu zycia,bardzo fajny ,kto ma kanał niech sobie sprawdzi program ,bo ciekawy.

Malinka jak waga ,nic nie widzę na suwaczku??

ja się zabieram za posprzątanie *******nika w pokojach od soboty :confused: w weekend ciągle gdzieś , biegalismy ogladać meble potem odwiedzinki u mojego starego przyjaciela i weekend zleciał a bałagan został:happy2:
program oglądałam ciekawy i, jak widziałam ile niektórzy pochłaniają to w szoku byłam

reklama
Mlena ,ile jak ile ,ale za to jak smacznie:-D:-D:-D:-D:-D Robi wrazeniae jak ludzie traktuja swój zoładek jak śmientnik,calutki dzień jedząc:tak:
Kawe skończę i sobie pójde ,to wtedy pewnie sie zlecicie,eh,co za pech:baffled:

Do góry