reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój to zapomi o dniu kbiet, od 5 rano zjmował się rozdarta niki, wiec pewniejak wstanie będzie zły jak osa :dry::-D Ale niech sobie przpomini co to znaczy male dziecko w domu :-p

reklama
od razu składam życzonka i ślę buziaki:tak::tak::tak:
M złożył życzenia z samego rana, Michał też:tak:
MH dobrze robisz, facet też musi kilka nocy nie przespac a co;-)

WITAJCIE W TYM PIĘKNYM DNIU:-):-):-);-)
U nas piękne słoneczko ale w nocy mrozik był dość duży.
Znowu noc do dooopy:wściekła/y: mała budziła się co chwilę i plakała:no: a teraz odsypia a ja musiałam walnąć sobie mocną kawkę by cokolwiek funkcjonować:cool2::cool2:
No i oczywiście mój M zapomniał o święcie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też przy kawce :)

M i Niki odsypiaja, ale dobrze bo mam kompa puki spi :p

U mnie tez pieknie za oknem, ale zimno, brrrr A mi się nie chce do pieca gnać by rozkręcić :/

Spełnienia wszystkich marzeń,
zadowolenia z siebie,
radości życiowej
i aby każdy kolejny dzień
był Dniem Kobiet
życzę Wam .... wspaniałe,
niepowtarzalne Panie!

Załączniki

• 6cpbrxo6cf8ekw0o.jpg
    6cpbrxo6cf8ekw0o.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
Witam w nowym tygodniu.Troche poczytalam .

KERNA pis do Diwikli jak tam u Ciebie w szpitalu.Ja 3 mam kciuki ze bedzie wsio ok .
ANACONDA witaj i zdrowka dla Maji.
DOWIKLA niezly balagan zrobily dzieciaczki w pokoju.
LIDKA i jak tam nocka?mam nadzieje ze z mezem tez juz lepiej?

U nas Oliwka usnela okolo 21 obudzila sie na chwilke o 24,30 ale jak sie obudzila o 3 tak dlugo plakala,nie umielismy jej uspokojic .Dopiero okolo 5 zasnela i spala prawie do 8 i ja tez :-).

Lece ja przebrac i siebie ogarnac i zaraz jeszcze do was zajze.
Wypelnie papierki i lece najpierw zlozyc wniosek o dowod .Na szczescie teraz wyrabia sie dowod za darmo :-).
Po urzedzie lece do pediatry po te skierowanie do osrodka wczesnej interwencji i pozniej tam ide Oliwke zapisac do specjalisty.

U mnie dzis mroznie ale slonecznie.

BABECZKI zycze wam wszystkim wszystkiego najlepszego w DNIU KOBIET i tym duzym i maym kobietkom zycze wszystkiego najlepszego :-).

Lidka, moja Niki też tylko jabłko i banana :sorry2: Jeśli ty nie będziesz robiła z tego problemu to dzieciom to ie będzie przeszkadzać :tak:

Myszunia, fajnie, że zajrzałaś :-)

Dowikla, moje robia taki sam sajgon w pokoju :baffled: A helenka jeszcze uczy Niki jak to sie robi :szok::sorry2:

Madziula, jak po imprezce :-p

Kerna, trxymaj się cieplutko w tym szpitalu :tak:

Anaonda, witam spowrotem :-) Zdrowka dla Majki

Agnes, jak chcesz to ci zeskanuje parę ćwiczeń co dostałam od logopedy :-) Nie poprawiaj jej bo jeszcze za wczesnie, możesz tylko pogorszyć sprawę :no:

Oj, ja tez nie lubię suszaki z praniem w domu :no: też mi się już zdarzyło pranie na dwór wystawić :-p

Nadrobiłam :-)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry! :-)

Ja, oczywiście, tylko na chwilę! Dopiero co udało mi się uśpić Zuzię, która od 9.00 wisiała mi na cycku. :dry: A właśnie wstał Piotruś i zaczyna marudzić :baffled: Powiedzcie mi, jak wy to robicie, że zajmujecie się dwójką tudzież trójką i jeszcze macie czas na BB????? :confused::confused::confused:

Tęsknię za wami przeogromnie i nawet trochę staram się podczytywać, ale i tak wszystko mi z głowy wyparowuje. :zawstydzona/y: Zapamiętałam tylko, że są tu nowe mamy, które serdecznie witam! :tak:

Zmykam - muszę jakiś podwieczorek Piotrusiowi zaserwować! :tak:
Kochana jeszcze sie nauczysz funkcjonowac z 2-ką dzieciaczków i siedziec na bb:tak::tak:
napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz,bo musi tak byc:-)
A surowke to kupuje w sklepie:p

Ja tez uwielbiam gofry

Moje dzieci zrobily taki sajgon u dziewczyn w pokoju ze nawet nie ma jak tam wejsc
Zaraz wkleje Wam fotki
Moji czasem gorzej robią
Witam :-):-):-)
Melduję że już wróciłyśmy. Maja chora więc jutro czeka nas lekarz. Stęskniłam się za wami :tak::tak::tak: ale u mamy było mi tak dobrze że chętnie wcale bym tu nie wracała, tylko tam została i oczywiście neta podłączyła :-p:-p
Dobrze ze juz jestes.Zdrówka dla Maji:tak:
a ja nadal jestem zanudzana, wreszcie wylaczylam bajki bo od rana juz lecą, i mam juz dosc, jutro wogole nie wlacze:no::no::no::no:
smutno mi i teskno za m:-:)-:)-(
ale coz zrobic:dry::dry::dry::dry:
czarek jakis marudny nie wiem czy spiacy czy co, nie wiem co mu na kolacje zrobic :confused::confused::confused::confused::confused:
a chodzi i ama wola a nie chce mu dawac za duzo bo boje sie jeszcze :tak::tak::tak::tak:
Trzymaj sie kochana m niedługo wróci i bedziesz miała go dość:-D:-D:-D
do swiat prawie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)cool::cool::cool::cool::cool:
To nie długo dasz rade wiem cos o tym:tak::tak:
a właśnie od jakiegos czasu zauazyłam ze Oliwka nie wymawia literki "R" tylko "L" mam sie już zaczynać martwić w jej wieku???

jak myślicie powinnam sie już wybrać z nią do logopedy??????

próbuję ją anuczyć ,zeby powtarzała różne wyrazy ale nic z tego zawsze zamiast "r" mówi "L".

a może żle się do tego zabieram :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Mysle ze nie masz sie o co martwic Oliwka jeszcze mała jest nauczy sie
Ja też na balkon prania nie wystawiam bo balkonu nie mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p
A ja wystawiam pranie na balkon
Wszystkiego naj dla nas wszystkichZobacz załącznik 222348

Witam i ja wczoraj zasnełam z dziecmi o 20:00 i dospałam do rana.Teraz juz kawusie wypiłam i musze troche ogarnąc i Martynke zagonic do mycia sie na urodzinki dostała elektryczną szczoteczke i bardzo lubi ją myc ząbki

Ostatnia edycja:
AGNES dziewczyny maja racje mała ma jeszcze czas na prawidłowe wypowiadanie literki r i to prawda że lepiej że mówi l niż j bo to już jakas nieprawidłowość jest.Moja skończyła 3 latka i teraz dopiero zaczęła mówić r.
Ja też pranie lubię wieszać na dworze tak ślicznie potem pachnie zwłaszcza pościel zdejmuję i zakładam tego samego dnia.

reklama
Hej.

Kacpra zostawiłam dziś w domu. Kaszel taki go dopadł, że w nocy mało co spał.:dry: Coś wisi w powietrzu.:dry::dry:

Nadrobiłam forum :tak:, ale na odpisanie nie mam siły.:no: Agnes łączę się z tobą w bólu.:-( Chyba zawiało mnie i pół szczeny mnie boli:baffled:.

Miłego Dnia Kobiet kobiety.

Do góry