reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
lady a to krzeselko co macie to jak myslisz hubcio moj by wszedl w niego??? bo ja wlasnie musze chyba pomyslec o tym krzeselku! drewniane nie bardzo bo juz dla hubcia niestabilne i cena nawet przystepna bo ja myslalam ze kolo 400 zl!

Dzień dobry w ten kolejny piękny wrześniowy dzionek. Ale dzisiaj pospałysmy, prawie do 9- tej. Teraz przeprowadzam akcje dobudzania kawą, a malutka jak zwykle fit. Faktycznie cięzko nadrobić czytanie jak sie pare godzin, albo wiecej nie jest obecnym. Ja też początkiem przyszłego tyg. znikne na dłużej. Wyjazd, a później przeprowadzka, więc małe turbulencje.

Izabelka Wiem , że cie nie ma , ale pomyślałam sobie co tez u ciebie słychać ??? Telepatycznie pozdrawiam.

Kto ma namiary na stronki, z których mozna ściągnąć piosenki dla dzieci, ale z podkładem muzycznym, bo mam już sporo tekstów, ale do większości albo nie znam , albo nie pamietam melodii. Tak np. jest z piosenką "Jadą, jadą misie ", znam melodie tylko do refrenu, a dalej to niestety nie. ::) ::) ::)

dzień dobry :)

Ja już jestem wolna , dziecie śpi ;D a ja mam kawe ;D i słodka bułke >:D ::)
< Pamietacie jak kiedys zawsze sie spotykałysmy na kawie rano ? ....fajnie było ::) >

kalinka ...babo kochana ! Wiem wiem ...ze to moja wina i bije sie w pierś ...ale jakos ....jak mam chwile to szybko robie wszytko na raz i czasami zapomnam coś naskrobać do ciebie :( ALE TO NIEZNACZY ŻE ZAPOMINAŁAM O TOBIE I O TWOICH CHŁOPAKACH !! :p

Kalinka jak tam twoje urwiski kochane ? tesno mi za twoimi opisami ich poczynań ;D Cudowne chłopaki .Jonatan pewnie juz opanował cały dom i szlaeje na kolankach i włazi gdzie jest to tylko możliwe ::) :p
...skąd ja to znam :p ::)

Ale my już mamy " stare dzieci " ::)
ten czas tak szybko biegnie ::)

Dobrze że my jestesmy młode i mamy ZAWSZE po 18 lat ;D ;D ;D ;D

Mordziulka cekaj zmieże szerokosc siedziska :p

No wiec szerokosci ma 30 cm w środeczku .
Wiesz co ....Ja mysle że Hubcio by sie zmiescił ! Napewno to byłaby duża dogodnosc dla twoich rąk a pozatym wygoda dla Hubcia .Napewno byłby stabilny w nim .

to fajnie szerokie!!!!!!! zmierzylam siedzenie w wozku! to chyba kupie! jak ty jestes zadowolona to i wad nie znajdujesz to super i nie takie drogie!!!!!! jak michal wroci pogadamy!

witajcie dziewczyny!!!!

ja dzis juz wysprzatalam chalupke,pranko sie konczy ,obiadek mam,tak wiec zasiadlam do was...
kawusie jak najbardziej juz spijam od ranka jak tylko wstalam juz sobie zrobilam i tak pomalutku zawsze ja pije,a wstalam dzis juz o 7 ....wiec juz duzo narobilam

co do figurki to ja w ciazy przytylam prawie 27 kilo a teraz to jak to niekturzy zlosliwi mowia znow jest "sucha" ale warze 58 kiloa przed ciaza wazylam 54 tak wiec ....nienarzekam a ja sie lepiej czuje jak jestem taka sucha ...co do brzusia to tak taka obwisla skura jest no ale trza popracowac ,a mi sie niebardzo chce...jak to moj Radek mowi i tak pieknie wygladam po trzech porodach....

reklama
Do góry