reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tak to jest w dzisiejszych czasach że młodym małżeństwom trudno kupić własne mieszkanie, zwłaszcza jak tylko jeden współmałżonek pracuje. Opłaty są wysokie a pensje? -lepiej nie gadać. Jak nie ma pomocy ze strony rodziców i oczywiście takich mozliwosci finansowych to albo człowieku mieszkaj na kupie i się kłóć co jakiś czas albo idź mieszkać pod most. To okropne ale prawdziwe.

No wlansie...teraz wogole sie nie mysli tylko obiecuje i obiecuje....
Kasiula no zmienil zmienil :) zawartosc cudna! A do Londynu to super! jak tylko ma sie pewna robote itd to uciekac stad jak najdalej!!!

Co do zabkow to mojej juz widac dwie gorne jedyneczki:)lada moment wyjda:) tylko ciekawe czemu pierw gorne a nie dolne? choc dolne juz tez powoli sie wyciskaja.

czesc, my wreszcie dotarlismy do domu:)). Bylismy na plywanku dla niemowlat i maly mial taka frajde, ze nie wiem, nawet udalo mu sie zanurkowac bez placzu::)). U nas zebolkow tez jeszcze nie ma ale sliny pelne wiadra i lapki ciagle w buzce. Lilith to Twojej malej szybko zabki wyszly. Gratulacje. My na szczescie tez od razu sami mieszkalismy, mamy duze mieszkanie bo 80mq ale i tak chcemy w koncu kiedys zakupic wlasny domek z ogrodkiem:)). Ach, pozyjemy, zobaczymy.

red_kitten chetnie skorzystam, jak masz jakiś fajny przepis pod ręką :laugh: na razie nie ma szans żebym coś zrobiła, bo mała strasznie marudna i noszę ją ciągle na rękach :(

reklama
LILITH pisze:
Aga jeszcze sie nie przebily tak calkowcie :) ale juz widac biale paski:) i to baaardzo cale ma tam popuchniete boroczek:(

Juli tez gdzies w tym czasie sie pokazaly takie paseczki ale czekalismy na przebicie az do 9 miesiaca .A ja juz myslalam ze lada chwila sie przebija a tak musialam czekac.
Teraz mamy dwie jedyneczki ostre jazdy i mam nadzieje ze przez wychodzace kolejne zeby bo jest po prostu niemozliwa...

Do góry