reklama
lena3004
Fanka BB :)
Dziewczyny co dodać do kotletów ziemniacznych, żeby sie nie kleiły do rąk i dało się uformować placki???
Dałam juz zwykłej mąki, bo tak było w przepisie, ale teraz nie wiem czy ziemniaczna nie byłaby lepsza, ale i tak już nie moge dodać więcej. :-[
A powiedziałam mężowi juz przez telefon , że robie pyszny obiadek.HiHiHI. : : :
Dałam juz zwykłej mąki, bo tak było w przepisie, ale teraz nie wiem czy ziemniaczna nie byłaby lepsza, ale i tak już nie moge dodać więcej. :-[
A powiedziałam mężowi juz przez telefon , że robie pyszny obiadek.HiHiHI. : : :
anaconda27
styczniówka2006
Może więcej mąki. A ja dziś gotuję żeberka do ziemniaczków i surówki. Maja trochę choruje na ząbki, jest marudna i ma biegunkę. Mam nadzieję że jej to szybko przejdzie
anaconda27
styczniówka2006
A ja się ostro wzięłam za prasowanie i nareszcie mam to z głowy. Czy jak macie kojec to jest w nim jakiś materacyk? Czy dziecko siedzi na twardym? ;D ;D ;D
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
anaconda Ja mam dno twarde w kojcu i dopuki moja corka nie wstawala to jej kladlam na dno jakis koc ale teraz juz nic jej nie wkladam bo jak zaczela wstawac to sie slizgala ;D
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Witaj LENA ja bylam w kilku H&M i wkazdym widzialam dzial dzieciecy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tak samosyl1982wia pisze:Witaj LENA ja bylam w kilku H&M i wkazdym widzialam dzial dzieciecy
Dziecko wykapane ale ledwo ledwo bo wogole dzis mi nie chciala siedziec w waniennce tylko caly czas stala ;D A teraz juz sobie slodko spi a ja mam teraz troche czasu dla mojego Miska
reklama
Podziel się: