medeuska
październikowa mama'09
troche niefajnie ze si enie zainteresowałaWczoraj wielki dzień, powiedzileiśmy teściowej ociąży..a ona poweidziała "to fajnie"i zero pytań jak sie czuje, kiedy termin i w oógle co i jak....to fajnie....
![]()

no tak pó ki si emiesci to woe, poa tym pókji bedie snieg to i tak nowym wózkiem nie bede jeździc, wole nie wychodzic z domuNo to widze ze juz zdecydowana jestes.Ale poko Maksio sie miesciw gondoli to go w niej woz.A ja nie doczytalam czy ty ze swojej teraz gondoli nie mozesz zrobic spacerowki?????
I pokaz mi jeszcze raz linka wozka na ktory sie zdecydowalas ?bo tyle tych wozkow tutaj bylo omawianych ze sie juz pobubilam.Ale chyba chodzi o tego 3 kolowca?

mniam zapiekankaZapiekanka w piecu
Laura sie bawi dzbankiem i kubeczkami
Moj ma byc na 13 i oby sie nie spoznil bo bedzie jadl zimne![]()

super:-)Dziewczymy ja wczoraj zrobilam maski z papieru na gumce dla nas .Bylismy kotkami.laura miala ubaw a my mielismy polwe z siebie![]()
ja????????????no coś ty:-):-):-):-):-):-)
kochana ja pod koniec ciąży narzekałam że spać nie mogę że duszno że nie wygodnie że oddychać ciężko itp potem jak urodziłam że cycki bolą że spać iie mogę a chce że brzuch mi został itp....a pietruszka skwitował no bo kobicie nogdy nie dogodzisz.............................jak mnie poniosło a że hormony wtedy buzowały to jak wiązankę rozkoszną mu puściłam to już nigdy tak nie skomentował![]()

bylam dzis u Patrysi- Nicola świetna, ale teraz maks placze wiec nie opowiem bo musze szykowac kapiel- moze pozneij wpadne:-(