reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wczoraj wielki dzień, powiedzileiśmy teściowej ociąży..a ona poweidziała "to fajnie":baffled::baffled::baffled: i zero pytań jak sie czuje, kiedy termin i w oógle co i jak....to fajnie....:wściekła/y:
troche niefajnie ze si enie zainteresowała:baffled:

No to widze ze juz zdecydowana jestes:tak:.Ale poko Maksio sie miesciw gondoli to go w niej woz.A ja nie doczytalam czy ty ze swojej teraz gondoli nie mozesz zrobic spacerowki?????
I pokaz mi jeszcze raz linka wozka na ktory sie zdecydowalas ?bo tyle tych wozkow tutaj bylo omawianych ze sie juz pobubilam:-D.Ale chyba chodzi o tego 3 kolowca?
no tak pó ki si emiesci to woe, poa tym pókji bedie snieg to i tak nowym wózkiem nie bede jeździc, wole nie wychodzic z domu:sorry2: albo jak bedzie snieg a maks sie nie bedzie miescildo gondoli to zaloe spacerówke z tego wózka- ale ona taka okropna ze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Zapiekanka w piecu
Laura sie bawi dzbankiem i kubeczkami
Moj ma byc na 13 i oby sie nie spoznil bo bedzie jadl zimne:-D
mniam zapiekanka:-p
Dziewczymy ja wczoraj zrobilam maski z papieru na gumce dla nas .Bylismy kotkami.laura miala ubaw a my mielismy polwe z siebie:-D
super:-)

ja????????????no coś ty:-):-):-):-):-):-)
kochana ja pod koniec ciąży narzekałam że spać nie mogę że duszno że nie wygodnie że oddychać ciężko itp potem jak urodziłam że cycki bolą że spać iie mogę a chce że brzuch mi został itp....a pietruszka skwitował no bo kobicie nogdy nie dogodzisz.............................jak mnie poniosło a że hormony wtedy buzowały to jak wiązankę rozkoszną mu puściłam to już nigdy tak nie skomentował:-p
:-D:-D:-D:-D

bylam dzis u Patrysi- Nicola świetna, ale teraz maks placze wiec nie opowiem bo musze szykowac kapiel- moze pozneij wpadne:-(

reklama
Tak więc byliśmy z M i Maksem u Patrysi- Seweryn juz taaaaki duużyyyyyy:szok::szok::szok: mmasakra jak on wydoroślał przez ostatnie 2 miesiące:szok:

a Nicola jest przepiękna- i taaaaaaka malutka-jejciu nbormalnie najkochansza myszka-zakochałam sie:blink::blink::blink::blink: Maks taki byk sie przy niej wydawał:szok::szok::szok:

ale nie zrobiłysmy fotek ich raem bo jakos nie bylo kiedy- jak mała spała to tez nie bylo jak:-p:-p a chcialam dla porownania:-D

a co to nikogo nie ma:confused:

My juz po kolacji i chyba za niedlugo zaczne szykowac dzieciaki do spania:tak:
Dostaje juz z gorem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:Nie wiem dlaczego Im tak odwala ale jak to sie do jutra nie skonczy to zaserwuje wszytskim jaks meliske mocna albo diphergan bo mam taki sajgon w chacie ze szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MEDEUSKA
Fajnei ze bylas u PATRYSI:tak::tak::tak:A masz jakiekolwiek fotki:confused:
Jak tak sie Tobie podoba ta Nikolka to moze sobie wypatrzysz;-):-)

No MALINUS u nas juz niestety po feriach:no:Dominik chetnie wstal do szkoly ale wczoraj cos tam kombinowal zeby nie isc;-)Mowil ze zapowiadali duze mrozy i wogole a w takei zimno to sie nie chodzi do szkoly:szok::-D
A Julka niezle pospala:tak::tak::tak:

Ta gowniara Klaudia to mnie kiedys wyprowadzi z rownowagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak wyla,tak sie darla ze obudzila Wiktorie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz obydwie leza ale jak mi nie usna to nie wiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
Nie wiem co Jej odbija ze tak mi wyje przed spaniem i prawie zawsze jak sie obudzi:no:Dzisiaj w nocy wstala i zaczela mi chodzic po chacie a ja kazalam sie Jej polozyc to oczywiscie zaczela sie tak drzec ze szok:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No odwala Jej na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj mamus tylko spokojnie, nie ma sie co stresowac.A moze idz do lekarz z nia moze da cos na uspokojenie.
Szkoda ze obudzial siostre:baffled:
Hej laseczki ,wpadłam szybciutko,bo zaraz z powrotem kompa oddaje dzieciom we władanie,u nas ferie:tak:
U nas weekend dopkojnie rodzinnie ,mało kompa wiadomo,,dzis u nas od rana prądem mrugali co mnie do szału doprowadzało ,bo co włączyłam kompa i gdzieś weszłam to optrzask-i nie ma,no ale przestali póki co
.Zapraszam do mnie na nk zobatrzcie jak morze fajnie przymarzło
oj napewno na nk wede bo jeszcze nie widzialam takich fot
Ja tylko na chwilkę, mam nadzieję.
Jak mówiłam o 13 miałą przyjśc chrzestna Witusi i ...cisza...

Dziś chyba dzień praczek, kurcze, mam pełne 2 kosze a czekam i nie iwem, czy wstawiać, czy w końcu się zjawi wielmożna pani.
No to masz zagwostkę z ta pracą, tak źle i tak niedobrze. Kurcze, no kiepsko, sporo na dojazdy czasu i kasy, ale weekendy dla WAS! Miałabym problem z wyborem.
I ja tez tak już 2 komplety wyrzuciłąm. Zosta ly trzy-jeden którego ja nie cierpię a uwielbia P, jeden który ja uwielbiam a P nieznośi i jeden który lubimy oboje. HIHI

Anka czekam na zdjęcia !!!

No i tyle. Dzwoniłąm do Pauliny, MOŻE wpadnie po 15. No zapomniała... Kufffffffa!!! Tak się zarzekała, że przyjdzie, to powiedziałąm dziecku, że bedzie miałą gościa a teraz biedna siedzi i czeka i sie doczekac nie może:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Tego dzieciom się nie robi:no::no::no:
A ja będę miałą nauczkę ( choć nigdy maej nie mówiłąm jak miala przyjsc) , że nawet jak sie zarzeka to nic nie bede Witusi móić. Najwyzej bedzie maial niespodziankę. A i tak podejrzewam, że więcej zawodów jej tym oszczędzę niż niespodzianek zrobię:-:)-:)-(

Idę wstawiąc obiad i mięso w panierę wrzucić. P dziś do 15 w racy. Cholera, nic tych nadgodzin :-:)no:
fotki zrobie jutro bo jade do Agi wiec bedzie mial kto cyknc :)
Szkoda ze sie naczekalas a tu dupa, nie znosze takich osob !
Hej kochane :-)
Nie poszłam dziś do pracy i załatwiłam wszystko ;-)
Badania krwi są super,a ginekolog powiedział że jak narazie nie zna przyczyny tak długiego krwawienia,ale przepisał mi tabletki anty-i jak tylko mi się zatrzyma wszystko to mam przyjść do niego na wizytę i będziemy dokładne badania robili.
Uciekam bo okropnie się po tym badaniu krwi czuję... :-(
fajnie ze sie wybralas na wizyte no i ze badania ok czekamy na rozuj sytuacji a wiec na zatryzmanie @ i wizyte u gina.A potem sprawozdanie
Tak więc byliśmy z M i Maksem u Patrysi- Seweryn juz taaaaki duużyyyyyy:szok::szok::szok: mmasakra jak on wydoroślał przez ostatnie 2 miesiące:szok:

a Nicola jest przepiękna- i taaaaaaka malutka-jejciu nbormalnie najkochansza myszka-zakochałam sie:blink::blink::blink::blink: Maks taki byk sie przy niej wydawał:szok::szok::szok:

ale nie zrobiłysmy fotek ich raem bo jakos nie bylo kiedy- jak mała spała to tez nie bylo jak:-p:-p a chcialam dla porownania:-D

a co to nikogo nie ma:confused:

no super ze wizyta sie udala, szkoda ze nie ma fotek:-(

Laura juz w lozku
Moj pojechal do znajomych bo sciana im woda zaszla:baffled:Tzn gdzies im przecieka:-D
Ja wstawilam na kapusniak bo jutro jade do Agnieszki na sniadanko
Agi nie bylo bo ma chora Emily, pierwszy raz sie jej tak rozchorowala.Jak bedzie miala czas to pewnie sama opisze:tak:
Pranie w automacie, lazienke musze sprzatnac i pomyc podlogi

reklama
Do góry