reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fotki super.Asia jak jeszce raz powieszże Ty jestes gruba to dostaniesz kopa w dupę :tak::tak::tak::tak::tak: chuda jesteś i wydziwiasz a Maksiu jaki wielki facet,no no rosnie jak na drozdżach :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka własnie mi usneła :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Patrysia ja oczywiście obrzydliwie na zdjęciu wyszłam:-D i ta pozycja:-D:-D:-D:-D:-D
no ale mój Maksiu to nie powiem ładnie wyszedł:-p:-p:-p

jestem na nocnej zmianie:happy2:
Meduska ty mi powiedz żeś ty gruba to jak ic nagie fotki ci swe pokaże:-)
Agnes a co to Oliwka ostatnio tak późno spc chodzi:confused:i jak dziś kasę wybrałaś z bankomatu?bo mi się dziś udało:tak:
a Maxiu sliczny no i rośnie jak na drożdżach:tak::tak:
Anabubka to się narobiłaś dziś:baffled:ale jesteś na nocnej zmianie:-)
Dorotka dobrze że rozmowy G z psychologiem mu pomagają:tak:
Mój pietruszka walczy z gorączką o 17 miał 38.3 a wygonić go do lekarza :no::no:no uparte to jak osioł:wściekła/y:kupiłam mu dziś ferwx aspirynę cerutin i tantum werde i zostawiłam w aptece 70 zł:baffled:Antoszka śpi apaietruszka zsypia pod kołderką to ja mam luzik ;-)

Patrysia ja oczywiście obrzydliwie na zdjęciu wyszłam:-D i ta pozycja:-D:-D:-D:-D:-D
jak Ci ciulne zaraz .... :-p:-p:-p:-p:-p
Mój pietruszka walczy z gorączką o 17 miał 38.3 a wygonić go do lekarza :no::no:no uparte to jak osioł:wściekła/y:kupiłam mu dziś ferwx aspirynę cerutin i tantum werde i zostawiłam w aptece 70 zł:baffled:Antoszka śpi apaietruszka zsypia pod kołderką to ja mam luzik ;-)
zdrowka dla m ...
a zawsze jak nie ma pieniedzy to gdzies sie choroba przypaleta :confused2:

ale fajne fotki :)) super!
Tak Asi kopniak sie nalezy!!!

Ja z kapusniaka jednak zrobie bigos:-D:-D
Wykapana czekam na mojego ma zaraz przyjechac:tak:
Glodna cosik jestem:szok:

Malinka zdrowka dl Pietruszki, chlopy uparte co zrobisz:baffled:

Ania za mną też chodzi bigosik najlepiej z kopytkami:tak::tak::tak: ale nie ma to jak gotowac kapuśniak który w ostateczności jest bigosem:-D:-D:-D:-D
dzięki za życzonka zdrówka dla Pietruszki oby wyzdrowiał bo jak mnie zarazi to:wściekła/y::wściekła/y:
chciałam tu sobie posiedzieć ale net mi tak muli że mnie zaraz rozniesie:wściekła/y:
ale jeszcze posiedze:-)

reklama
Agnes no chuda jest chuda :tak:
teraz to jak Oliwka usnela to masz labe :-D:-D:-D

no żebys wiedziała jest luzik:tak::tak::tak::tak:

Agnes a co to Oliwka ostatnio tak późno spc chodzi:confused:i jak dziś kasę wybrałaś z bankomatu?bo mi się dziś udało:tak:

kochana to się sptaj mojego dziecka czemu chodzi tak późno spać,może ci odpowie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
spała dziś tylko 1h15min,tak jakos się nauczyła i nie idzie ją przestawić,sa nieraz takie dn ze padnie wczesniej ale to rzadkość :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a jesli chodzi o bankomat to nie byłam wypłącać bo musiałąm zostac godzine dłużej w pracy bo przyjechał towar wieczorem i wolałam sobie go od razu rozłozyć nic wstawac rano wcześniej :tak::tak::tak::tak: a potem juz mi sie nie chcało iśc do bankomatu.

ale sprawa sie wyjasniła,bankomaty nie działały,nie czytały kart,wszystko było pozablokowywane bo w piątek był napad na mój bank :szok::szok::szok::szok::szok::szok: dowiedziałam się przez przypadek,zwineli grubą kasę.tyle wwiem:sorry2:

jutro M ma wolne to pójdzie do banku i wypłaci pieniądze :tak::tak::tak::tak:

cos ostanio koł mnie jest dużo napadów.teraz ten bank,koło Agencjo pocztowej ostatnio były rozboje,jacyś chłopacy podlatywali i wyrywali ludziom portfele z rąk jak zamierzali już płacić :no::no::no::no:

a mojej u mojej znajomej w pracy co pracuje w zakłądach bukmacherskich też w zesżłym tyg był napad,zgarnęli całą kasę i zabrali torębkę tej kasjerki co tam sama była i teraz dziewczyna się boi b mają jej dokumenty wiedza gdzie mieszka cyka się starsznie i nie dziwię się jej.coś strasznie się dzieje niedaleko mnie.co chwila jakies napady kradzieże :no::no::no::no::no: strach wyjść na ulice

Do góry