wózek fajny ale uważam że dla Maksia to niedopowiedni jak Ty chcesz go wsadzić do niego za miesiąć to maks będzie miął niepełne 5 mies.ten wózek sie nie rozkłada do pozycji leżącej,ma go moja koleżanka,tylko obniża się go do spania w całości tzn dziecko w nim śpi ale tak jakby na siedzącą tylko obniżone dół,dla mnie to starsznie niewygodne zwłaszcza dla tak małego dzieckadzewczyny mam dylemat- powoli musze myślec o spacerówce, bo jeszcze miesiac i maks mi sie do gondoli nie zmiesci
jesli wogóle juz sie miesci , bo dawno nie wychodziłam z nim
w kadym badz razie nie wiem czy kupic parasolke czy np taki, bo niedrogi akurat i mis sie podoba:
Ultralekki wózek VIVI 2010+Świąteczna Promocja (892105272) - Aukcje internetowe Allegro
mam teraz 3 kolowy i chwale sobie i kurcze jak w ciazy i od poczatku chcialam spacerówke parasolke tak teraz nie wiem![]()

medea odradzam

myślałam potem jeszcze o takim
WÓZEK HAUCK SHOPPER6. FOLIA+OKRYCIE+REGULACJA!!! (903166798) - Aukcje internetowe Allegro
kurde nie wiem, ten trójkołowy chyba nie ma hamulca,bo nic o nim nie pisze chociaz nei wiem czy bedzie mi kiedys potrzebnypoki co nie uzywalam- ale w sumie jak maly zacznei chodzic to lepiej jakby hamulec byl;-) no i amortyzacji nie ma
Widać że Olek ma radoche z paczki, ale jak to dzieci i prezentyyyyy;-)
tu są tylko dwie pozycje do spania ,nie ma pozycji leżącej zupelnie także ja tez bym takiego nie kupiła,ja uważam że to wózek odpowiedni dla dziecka conajmniej 1,5 rocznego a nie 5 mies

Witam nie wyspana i zla
No to jak juz wam Ania pisala wczoraj nie mialam za ciekawie Emily miala podwyzszona temperature i do tego po kazdym posilku mi wymiotywalaposzla spac wczoraj dopiero ok 22 30 bo trzeba bylo ja kompac tak zwymiotywala po kolacji
mialam nadzieje ze nocka przynjamniej bedzie ok a tu lipa budzila sie prawie co godzine a to kaszel ja dusil a to katar a to smoczka nie miala itd
teraz dopiero wiem co to znaczy wstawanie w nocy do dziecka bo tak to Emily mi zawsze cale nocki przesypiala i wspolczuje tym mama co tak dziennie maja ze po pare razy wstaja
Dzisiaj ma 38C maony kaszel katar i jak narazie po sniadanie nie wymiotywala zobaczymy jak bedzie dalej
Medeuska widze ze szukasz wozka wiec jak ci moge jeden polecic kupilam go 2 dni temu a wczoraj juz przyszedl do moich rodzicow . Postanwilam kupic jeszcze jednen wozek zeby zawsze byl u moich rodzicow jak jade do Pl bo moj duzo miejsca zajmuje w bagazniku a tak to nie bede musiala go ze soba brac a ze wozek prawie jak za darmo to gu kupilam wzielam rozowy ale tam sa 4 rozne kolory wiec wiec wozek naprawde stabilny i wyglada lepiej niz na obrazkach wczoraj go na skype ogladalam i jest super tu masz linka
WÓZEK SPACEROWY MILLY MALLY JOKER JOCKER NAJTANIE (895188155) - Aukcje internetowe Allegro
oj współczuję,zdrówka dla Emily

Witajcie moje kochane
ja tylko na chwile...
za niedlugo mamy gosci bo odprawiamy dzis urodzinki Sewkowi i witamy w domku Nikusie
ale chcialam powiedziec ze mam internet z blue connecta wiec powinnam byc czesciej juz teraz...
co u mnie?
wiec tak 25 stycznia w dzien urodzin Sewka o godzinie 1:00 w nocy dostalam skurczy - co mnie obudzilo... potem kolo 2:20 sie nasilily wiec wiedzialam ze to juz to... ale chcialam czekac az odejda mi wody lub czop... wiec mylam gary troche ogarnelam mieszkanko itd. ale bolalo coraz bardziej...
wiec obudzialm mojego wlaczylam sobie wiadomosci zadzwonilam do brata zeby przyszedl do Sewcia i o 3:00 pojechalismy do szpitala...
ale w drodze byly przeboje bo musielismy sie zatrzymywac ze wzgledu na gotujaca sie wode w silniku i tzrebabylo co chwile chlodzic samochod a ja z okropnymi boalmi... moj juz troche zestresowany mowil zebym dzwonila na pogotowie... ale zanim by przyjechali to troche by to potrwalo wiec siedzialam jak on chlodzil... wkoncu dojechalismy na parking a tu pelno dymu i woda w silniku sie zagotowala i rozerwalo waz...
ale dojechalismy o 3:40 potem wywiad z polozna badanie ginekologiczne i ktg... bylo juz po 4:00 (moj m dzwonil po znajomego zeby po niego przyjechal - nie bylo go przy mnie) rodzilam sama... wkoncu dostalam boli partych wiecwkraczali do akcji byly 3 podejscia i mala przyszla na swiat... (2690 g i 56 cm) z tym ze jak glowka wyszla to nie umialam wyprzec reszty i mala byla sina wokol ust i miala popekane naczynka ale juz jest lepiej...
po 3 dniach przyjechalismy do domu i w pierwszy dzien obydwoje (Sewi i Niki) dali mi popalic.... ojjjjj
ale w nocy mala spala slicznie tfu tfu tfu
poszla po kapaniu spac o 20 obudzila sie o 1:30 a potem o 5:00 i o 8... i tak slicznie spaala
tak wiec ogolnie jest bardzo grzeczna... potrafi lezec przez pol godziny i patrzec...
i lubi lezec na brzuszku... hehhe
dobra ale cieplam opowiadanko...
narazie zmykam bo musze jeszcze ogarnac mieszkanie zanim przyjada i ciasta pokroic....
zegnam....
pati fajnie ze się odezwałaś,no to miałaś szybki poród,fajnie ze tak szybko poszło.
zdjęcie na nk widziałam mlutka śliczna.
my przyjechaliśmy od teściów ok 20.00.Oliwka już spi

było bardzo fajnie.
tylko ja się dziś paskudnie czuję bo @ do mnie dziś zawitała i mnie brzuch mega boli :-
i jestem niewyspana bo Oliwka zrobiła nam dziś pobódke o 5.00 rano

tak więc dziś długo nie posiedze