wiktoria12
Mama i żona :)
Ok ok ja tez ide bo sie wybrac nie moge mój M juz spi a ja jeszcze na kompie siedzejutro już wiki ok?bo już go wsadziłam do klatki.
ja tez się już zegnam bo padnięta jestem.ide spać.pa pa :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok ok ja tez ide bo sie wybrac nie moge mój M juz spi a ja jeszcze na kompie siedzejutro już wiki ok?bo już go wsadziłam do klatki.
ja tez się już zegnam bo padnięta jestem.ide spać.pa pa :-)
Super,mały matematyk Ci rośnie;-)A własnie Kamilek nauczył sie dzisiaj mówic trzy
No widzisz z dnia na dzień z G będzie lepiej - tak trzymać;-)Ciut po 20 wrocilismy z urodzin .Przed 21 Oliwka juz spala bo zmeczona byla.
Na urodzinach super .Razem z G nazmiane latalismy za Oliwka bo ta to ani sekundy na tej pupie nie usiedzi hihihi.Smialismy sie ze ona to km narobi tym chodzeniem :-) .
Fajnie tak wrocic z imprezki ze trzezwym mezem :-) .
Przyjaciolka pozyczyla mi swierzo co wydana ksiazke o moim naukochanszym zespole Myslovitz ,wiec bede miala lekture do czytania.
Ide spac bo padam .Dobranoc
Bo Kamilek to już duży chłopak ;-)A zapomnieła bym chciałam pochwalic sie ze Kamilek bez zadnych grymasów zasna dzisiaj w łóżeczku sam znaczy ja położyłam sie na łóżku a on w łóżeczku ale sam zasna normalnie jestem w szoku bo zawsze wkładajac go do łóżeczka zawsze płakał a dzisiaj nic![]()
dzieki kochana za rady- najgorsze jest to że zaden inny wózek do 300 zł mi sie nie podobawózek fajny ale uważam że dla Maksia to niedopowiedni jak Ty chcesz go wsadzić do niego za miesiąć to maks będzie miął niepełne 5 mies.ten wózek sie nie rozkłada do pozycji leżącej,ma go moja koleżanka,tylko obniża się go do spania w całości tzn dziecko w nim śpi ale tak jakby na siedzącą tylko obniżone dół,dla mnie to starsznie niewygodne zwłaszcza dla tak małego dziecka
medea odradzam
tu są tylko dwie pozycje do spania ,nie ma pozycji leżącej zupelnie także ja tez bym takiego nie kupiła,ja uważam że to wózek odpowiedni dla dziecka conajmniej 1,5 rocznego a nie 5 mieszrobisz jak będziesz uważała
![]()
uuuu no to zaszalalasPatryś aleś miała przygody matk droga
Siostra jakos poszło z zaspami w jednej myslałam ze zostane ale rozpędziłam sie do 80km i poszło pomalu
Ja dzisiaj dostałm jakieś weny bo cały tydzień nic mi sie nie chciało a dzisiaj wzięlam sie za sprzątanie pranie oczywiście zakupy zrobione no i obiadek ziemniaczki z piersią z indyka w sosie, no i naszło mnie jeszcze ze zjadłabym sałatke wiec zrobiłam z kapusty pekińskiej z kurczakiem kebab-gyros i co fajne w tym wszystkim było to to ze smakwała mi cholernie kukurydza prosto z puszki czego wczesniej nie lubiłam tylko w sałatce tolerowałam
A Maksiu to ma dzisiaj lenia bo od rana chodzi w piżamce i mówi ze nie zamierza sie ubierac bo i tak za chwile bedzie ciemno![]()
no kochana to sie pochwal o ktorej Ci zasnelyAle tu pustki
Moje dziewczynki nie wyspaly sie w dzien i teraz pokladaja sie gdzie popadnieZasypieja i wstaja i tak w kolko
Ja sobie slucham glosno muzyczki ale nawet to Im nie przedszkadza hehe
PATRYSIU
Ale fajnie ze zajrzalas i ze teraz bedziesz zagladala czesciejNo a porod rzeczywiscie mialas lajtowy
:-)
oj wspolczuje @, widze ze dzieci dzis mialy wczesne wstawanie bo moja tez wstala szybkomy przyjechaliśmy od teściów ok 20.00.Oliwka już spi
było bardzo fajnie.
tylko ja się dziś paskudnie czuję bo @ do mnie dziś zawitała i mnie brzuch mega boli :--
-
-
-
-(
i jestem niewyspana bo Oliwka zrobiła nam dziś pobódke o 5.00 ranono właśnie ,coś jej odwaliło i już nie usnęła.
tak więc dziś długo nie posiedze![]()
fajnie ze impreza udana i ze w trzezwosciCiut po 20 wrocilismy z urodzin .Przed 21 Oliwka juz spala bo zmeczona byla.
Na urodzinach super .Razem z G nazmiane latalismy za Oliwka bo ta to ani sekundy na tej pupie nie usiedzi hihihi.Smialismy sie ze ona to km narobi tym chodzeniem :-) .
Fajnie tak wrocic z imprezki ze trzezwym mezem :-) .
Przyjaciolka pozyczyla mi swierzo co wydana ksiazke o moim naukochanszym zespole Myslovitz ,wiec bede miala lekture do czytania.
Ide spac bo padam .Dobranoc
No to fajnie ze nie narzekasz
Dobra uciekam spac.
A zapomnieła bym chciałam pochwalic sie ze Kamilek bez zadnych grymasów zasna dzisiaj w łóżeczku sam znaczy ja położyłam sie na łóżku a on w łóżeczku ale sam zasna normalnie jestem w szoku bo zawsze wkładajac go do łóżeczka zawsze płakał a dzisiaj nic![]()
nie wiem dlaczego tak pisze bo siedzenie jest jak by kubełkowe,dziecko śpi owszem oparcie się daje na dół ale w pozycji siedzącej,nawet dziecko nie może się obrucic na bokdzieki kochana za rady- najgorsze jest to że zaden inny wózek do 300 zł mi sie nie podoba
ale tam pisze ze moze sie rozłożyc na płasko
cytat:
Wózek ma regulowane w kilku pozycjach oparcie (dziecko może w nim leżeć na płasko lub spać) !!!
oto foteczki
Witaj Pati!! Poród ekspresowy, ale że zachowałaś zimną krew w drodze do....szacunekco u mnie?
wiec tak 25 stycznia w dzien urodzin Sewka o godzinie 1:00 w nocy dostalam skurczy - co mnie obudzilo... potem kolo 2:20 sie nasilily wiec wiedzialam ze to juz to... ale chcialam czekac az odejda mi wody lub czop... wiec mylam gary troche ogarnelam mieszkanko itd. ale bolalo coraz bardziej...
wiec obudzialm mojego wlaczylam sobie wiadomosci zadzwonilam do brata zeby przyszedl do Sewcia i o 3:00 pojechalismy do szpitala...
ale w drodze byly przeboje bo musielismy sie zatrzymywac ze wzgledu na gotujaca sie wode w silniku i tzrebabylo co chwile chlodzic samochod a ja z okropnymi boalmi... moj juz troche zestresowany mowil zebym dzwonila na pogotowie... ale zanim by przyjechali to troche by to potrwalo wiec siedzialam jak on chlodzil... wkoncu dojechalismy na parking a tu pelno dymu i woda w silniku sie zagotowala i rozerwalo waz...
ale dojechalismy o 3:40 potem wywiad z polozna badanie ginekologiczne i ktg... bylo juz po 4:00 (moj m dzwonil po znajomego zeby po niego przyjechal - nie bylo go przy mnie) rodzilam sama... wkoncu dostalam boli partych wiecwkraczali do akcji byly 3 podejscia i mala przyszla na swiat... (2690 g i 56 cm) z tym ze jak glowka wyszla to nie umialam wyprzec reszty i mala byla sina wokol ust i miala popekane naczynka ale juz jest lepiej...
WIRUS!! hahatylko ja się dziś paskudnie czuję bo @ do mnie dziś zawitała i mnie brzuch mega boli :--
-
-
-
-(
no cudna czarnula:-)proszę bardzo wiki to jest pati Nikola:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no cieszę się bardzoFajnie tak wrocic z imprezki ze trzezwym mezem :-) .
no same widzicie..wiruswięc chyba @ niedługo:-(.
z charakterkiem.Pisze ze Laura mnie zabrala bo przyszla i mowi do mnie: mamo ja chce do domu, chodz, ubieraj siePierwszy raz tak powiedziala przewaznie nie chce do domu jechac
superoto foteczki
nie wiem, poszukam, ale u nas wiesz ze a bardzo sklepow z ozkami nie nma- chyba 2 a w 1 nie ma na pewnoCzesc mamuski witam sie niedzielnie :-)
ANKA super LALA miala zabawe .HMM czyzby jej sie zabardzo nie podobalo ze chciala do domu?.Tys to jest przykladan zona -zostawiac M aby sie napil :-) .
AGNES to i ja czekam na fotki :-)
MEDEUSKA a nie masz mozliwosci zobaczenia lub kupienia tego wozka co chcialas w sklepie?Bo to zawsze inaczej isc i obadac jaki on jest w rzeczywistosci.No ale jak pisza ze rozklada sie na plasko not o chyba jest ok :-) .
Oli jak zasnela przed 21 Obudzila sie o 22 ,pozniej o 3.30 a od 6.30 juz nie spimy .Oj cos od wczoraj jakos wczesnie ona wstaje :-( .
Na dzis planow brak a szkoda bo gdzies bym poszla i cos porobila .
MILEGO DNIA
na pewno? a ma dokladnie ten sam? nie wiem co zrobic:-(nie wiem dlaczego tak pisze bo siedzenie jest jak by kubełkowe,dziecko śpi owszem oparcie się daje na dół ale w pozycji siedzącej,nawet dziecko nie może się obrucic na bok![]()
gratulacje modaWitaj Pati!! Poród ekspresowy, ale że zachowałaś zimną krew w drodze do....szacunekNiech Ci małą tak śpi już cały czas..odpoczniesz chociaż...super kurcze:-)
WIRUS!! haha
no cudna czarnula:-)
no cieszę się bardzoja też jak mojemu się udaje wyść o własnych siłach to kamień z serca mi spada bo to użeranie się z nim potem to koszmar
A myslovitz...uwielbiam;-)
no same widzicie..wirusale bólu współczuję...ja póki co mam luzik;-)
z charakterkiem
To się witam za dużo nie piszę bo:
1. M w domu i wiadomo
2. moderowanie zajmuje mi sporo czasu, a babeczki są w gorącej wodzie kąpane
U nas śniegu nasypało jak przez całą zimęi sypie dalej więc dziś jedziemy na sanki. A może nawet na wyciag
.
Śniadanko zrobione dziś podajemy omlecik z warzywami i ogórasami kiszonymi......pycha. M zajada a ja na swoją porcję czekam.
Mdłości praktycznie ustąpiły, le jeszcze nie do końca niestety....
Miłej niedzieli życzę![]()