reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam sobotnie :tak:

My dzisaj na obiad do teściowej. Urządza mojemu M imieninki i przy okazji obskoczymy urodziny Helenki :tak: Sama robiłam tort :-D Pierwszy raz w życiu, zobaczymy co z tego będzie:baffled::-D Na wszelki poprosiłam mamę, żeby sernik upiekła, żeby było coś na słodko jak tort będzie niezjadliwy :-D:-D

Pewnie zrobie jakies fotki to wam wkleje :tak:

Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówi:baffled:bo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie:no::no::no:

Babcia to baca, czasami wierzy w jakieś głupotki :-D Ja bym jej powiedziała, że jak chce to niech sobue dmucha :tak: A ty i tak wiesz, że Kamilek zacznie gadac jak przyjdzie na niego pora :tak: A będzie wilk syty i owca cała :-p Helenka prawie wcale nie mówiła do 2 roku życia :tak: Mama tata, baba i tyle, a jak się rogadala, o teraz uszy puchną :dry:

Wpadam tylko powiedzieć że mam szwagierke moją ukochaną na weekend z synem:baffled:Będę w niedzielę wieczorem jak dożyję:cool::sorry2:

Trzymam kciuki, żeby nie było aż tak źle :-)

...

Laura po kolacji i zaraz klade ja spac
Zrobilam paste jajeczna:-) moj juz ja musial sprobowac:-D

Jak ja lubie paste jajeczną :-p dawno nie robiłam, ale mam smaka :-D

...

Nie martw sie ja tez jk mm mężą w domu to komputera nie mam bo on wiecznie siedzi na swoim forum BMW a musze mu dać o jego wiecznie w tygodniu w domu nie ma wiec ma tylko wekend na czytanie tego swojego forum :tak::tak:

To nie taka kwestia, nawet, że mi kompa zajmuje, jakoś zawsze mam 4 razy wiecej roboty jak jest w domu :dry:

Fotki z dzisiejszego balu Maksia:-):-):-)

Super :tak::tak::tak:

Fajny :tak: Niedrogi :tak: Na początek będzie lepszy składany na płasko :tak: A parasolkę możesz sobie potem jeszcze kupić :-p

Witam nie wyspana i zla
No to jak juz wam Ania pisala wczoraj nie mialam za ciekawie Emily miala podwyzszona temperature i do tego po kazdym posilku mi wymiotywala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poszla spac wczoraj dopiero ok 22 30 bo trzeba bylo ja kompac tak zwymiotywala po kolacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mialam nadzieje ze nocka przynjamniej bedzie ok a tu lipa budzila sie prawie co godzine a to kaszel ja dusil a to katar a to smoczka nie miala itd:wściekła/y::wściekła/y: teraz dopiero wiem co to znaczy wstawanie w nocy do dziecka bo tak to Emily mi zawsze cale nocki przesypiala i wspolczuje tym mama co tak dziennie maja ze po pare razy wstaja :tak::tak: Dzisiaj ma 38C maony kaszel katar i jak narazie po sniadanie nie wymiotywala zobaczymy jak bedzie dalej

Medeuska widze ze szukasz wozka wiec jak ci moge jeden polecic kupilam go 2 dni temu a wczoraj juz przyszedl do moich rodzicow . Postanwilam kupic jeszcze jednen wozek zeby zawsze byl u moich rodzicow jak jade do Pl bo moj duzo miejsca zajmuje w bagazniku a tak to nie bede musiala go ze soba brac a ze wozek prawie jak za darmo to gu kupilam wzielam rozowy ale tam sa 4 rozne kolory wiec wiec wozek naprawde stabilny i wyglada lepiej niz na obrazkach wczoraj go na skype ogladalam i jest super tu masz linka
WÓZEK SPACEROWY MILLY MALLY JOKER JOCKER NAJTANIE (895188155) - Aukcje internetowe Allegro

MH no to czekamy na fotki z imprezki :-) .
JUSTA nie ide do kina bo nie mam z kim Oliwki ostawic A moja mama jest taka ze czasem jej tak odbija ze pozniej mi bezie wsio wypominac .No ale juz chyba troche poznalyscie moja mame.Ona ogolnie jest ok ale chyba przekwita i jej bije do glowy .Dzieki za poprawe nastroju :-)
AGUNIA wybierz sie jak najszybciej do lekarza bo to cos jest nie tak :-( .

Oliwka usnela o 10.20 ja pojadlam .Musze pranie powiesic i lazienke umyc .I cos na obiad dla niuni wymyslec ale nie mam pojecia co :-(

AGA zdrowka dla Emily
Oj ja to wiem co to sa nieprzespane nocki .Jeszcze ani jednej odkad Oliwka sie urodzila nie przespalam calej .No ale idzie sie przyzwyczaic .No przepraszam jedna nocke spalam jak G byl z Oli w szptalu na 1 noc a ja w domu :-)
Wozek super i niedrogi :-)

Witam sie mega niewyspana:no::no::no:Szlam spac chyba po 4:szok::szok::szok:Do 2 siedzialy u mnie kolezanki a pozniej jak sie polozylam to Wiktoria sie co chwile budzila bo miala taki zawalony nosek:-(Akurat spala ze mna wiec nie musialam do Niej chodzic ale sam fakt ze sie tak meczyla:-:)no:
Zaraz zaprowadze Wiktorie do tesciowej a z Klaudia i Dominikiem pojde do sklepu:tak::tak::tak:Klaudia tez mi cos ryczy i smarczy ale nie ma kaszlu na szczescie,wiec Ja troszke dotlenie:tak::tak::tak:

dorota przejrzalam calutkie allegro od do z

a&E ogladalam go- nie ma pokrowca na nozki i ta wogole jakos mi nie podcchodzi:no: wydaje mi si taki byle jaki

jako 2 wozek ok- ale jak mam nim jedzic 2 lata:sorry2::sorry2::sorry2: j
akos ten hacuk mi sie wydaje solidniejsy jesli chodzi o parasolke- ale ja chyba jednakkupie ten 3 kołowy:confused:
zdrówka dla emily:tak:

reklama
Ultralekki wózek VIVI 2010+Świąteczna Promocja (892105272) - Aukcje internetowe Allegro

JEDYNY MINUS DLA MNIE ETRAZ TO ZE NIE MA KOSZA NA ZAKUPY
Ale za ta cene nie znajde 3 kolowego takiego lekkiego, ładnego i NOWEGO- a uzywki juz nie kupie, po tym jak sie prjechalam na tym wielofunkcyjnym który mam teraz:no::no:
sorry za caps:sorry2:

edit:
ide pozamiatac i umyc podloge poki maks mi w koncu zasnal- bo babcia byla i nie mialam jak- w lazience tylko deynfekcje zrobiłam:-D:-D:-D:rofl2:

Do góry