reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A&E zdróweczka dla Emily.I dla Wiktorki Dowiklusi też:tak:.
Justa, miło że zajrzałaś;-):tak:.Fajnie Ci z kinem,ja Alvina już mam od tygodnia :tak: i chyba zaraz chłopakom załączę :dry::dry:tylko głośniki naprawię:tak:,bo się nie załączają.:wściekła/y::no:
Olek wyszalał się na basenie u nas cieplutko bo +1.

MARTA
Ale Wam zazdroszcze tego basenu i temperatury:tak::tak::tak:

U mnie -2 i mega wiatr brrr:no::no::no:Bylam w sklepie z Klaudia i Dominikiem i wzielam wozek wiec poprostu masakra:no::no::no::no:Tyle sniegu ze szok i wogole nie poodsniezane chodniki:no:Ale sie wkurzalam jak jechalam:wściekła/y::wściekła/y:
Mlode spia,Dominik sobie wykresla wykreslanki a ja jestem jakas glodna:szok::-D
Na chwilke przyszla tesciowa na kawke i sobie pogadalysmy:tak::tak::tak:
Jak dziewczynki wstana to zapodam zupke i wstawie sobie karkwoe na jutro

My juz w domku
W drodze powrotne spotkalam mojego meza ktory zabral mi samochod, bo ja bylam z kumpela jej autem.Ale za godzine ma byc bo musze na zakupki.Wieczorem mam jechac do chlopakow czyli do pracownikow na jaks imprezke. Wiadomo z Lali dlugo nie posiedze:-D.Dziewczyny sie wyskakaly wiec Laura bedzie wieczorem zmeczona:baffled:Fatki wkleje pozniej tzn jak sciagne na kompa:-D

Ja mam taki wozek i moge go polecic.Nie wymienilabym go na inny
Wózki Maclaren Techno XLR - Coffee Brown - kolekcja 2007 - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy

Agnieszka mam nadzieje ze ta goraczka w nic innego sie nie zamieni i szybciutko Emily wyzdrowieje

Iwcik powodzenia w przebijaniu zasp bo jak bedziecie wracac moze ich juz sporo byc mimo tego ze plug przejedzie

Dowikla ale mialas ciezka noc:baffled:

Marta widze ze basenik zliczony i udany:tak:Ja musze stroj kuopic i tez bede jezdzila Po ostatniej wyprawie ramiaczko mi odlecialo:baffled:

Mh pochwal sie tym torcikiem:-p

Witajcie moje kochane
ja tylko na chwile...
za niedlugo mamy gosci bo odprawiamy dzis urodzinki Sewkowi i witamy w domku Nikusie
ale chcialam powiedziec ze mam internet z blue connecta wiec powinnam byc czesciej juz teraz...

co u mnie?
wiec tak 25 stycznia w dzien urodzin Sewka o godzinie 1:00 w nocy dostalam skurczy - co mnie obudzilo... potem kolo 2:20 sie nasilily wiec wiedzialam ze to juz to... ale chcialam czekac az odejda mi wody lub czop... wiec mylam gary troche ogarnelam mieszkanko itd. ale bolalo coraz bardziej...
wiec obudzialm mojego wlaczylam sobie wiadomosci zadzwonilam do brata zeby przyszedl do Sewcia i o 3:00 pojechalismy do szpitala...
ale w drodze byly przeboje bo musielismy sie zatrzymywac ze wzgledu na gotujaca sie wode w silniku i tzrebabylo co chwile chlodzic samochod a ja z okropnymi boalmi... moj juz troche zestresowany mowil zebym dzwonila na pogotowie... ale zanim by przyjechali to troche by to potrwalo wiec siedzialam jak on chlodzil... wkoncu dojechalismy na parking a tu pelno dymu i woda w silniku sie zagotowala i rozerwalo waz...
ale dojechalismy o 3:40 potem wywiad z polozna badanie ginekologiczne i ktg... bylo juz po 4:00 (moj m dzwonil po znajomego zeby po niego przyjechal - nie bylo go przy mnie) rodzilam sama... wkoncu dostalam boli partych wiecwkraczali do akcji byly 3 podejscia i mala przyszla na swiat... (2690 g i 56 cm) z tym ze jak glowka wyszla to nie umialam wyprzec reszty i mala byla sina wokol ust i miala popekane naczynka ale juz jest lepiej...
po 3 dniach przyjechalismy do domu i w pierwszy dzien obydwoje (Sewi i Niki) dali mi popalic.... ojjjjj
ale w nocy mala spala slicznie tfu tfu tfu
poszla po kapaniu spac o 20 obudzila sie o 1:30 a potem o 5:00 i o 8... i tak slicznie spaala
tak wiec ogolnie jest bardzo grzeczna... potrafi lezec przez pol godziny i patrzec...
i lubi lezec na brzuszku... hehhe

dobra ale cieplam opowiadanko...
narazie zmykam bo musze jeszcze ogarnac mieszkanie zanim przyjada i ciasta pokroic....

zegnam....

Patryś aleś miała przygody matk droga:-D:-D:-D

Siostra jakos poszło z zaspami w jednej myslałam ze zostane ale rozpędziłam sie do 80km i poszło pomalu :tak::tak::tak:

Ja dzisiaj dostałm jakieś weny bo cały tydzień nic mi sie nie chciało a dzisiaj wzięlam sie za sprzątanie pranie oczywiście zakupy zrobione no i obiadek ziemniaczki z piersią z indyka w sosie :-p:-p:-p:-p, no i naszło mnie jeszcze ze zjadłabym sałatke wiec zrobiłam z kapusty pekińskiej z kurczakiem kebab-gyros i co fajne w tym wszystkim było to to ze smakwała mi cholernie kukurydza prosto z puszki czego wczesniej nie lubiłam tylko w sałatce tolerowałam:-D:-D:-D:-D

A Maksiu to ma dzisiaj lenia bo od rana chodzi w piżamce i mówi ze nie zamierza sie ubierac bo i tak za chwile bedzie ciemno:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Patrysiu,Ty miałaś ekspresowy poród :tak: a ja Twojego posta ekspresowo przeczytałam:tak::-D:-D.
Ja też już po obiadku - ziemniaczki i wątróbka w sosie - Olek męczy pierogi z kaszą i serem a Julu poległ na oglądani bajki.Skoczyłam tylko autko przestawić,bo pod drzewem stało a takie wyglancowane po lakierniku,że M by mnie udusił:-p jakby jakiś ptak narobił na maskę;-):tak:
Zmykam prasować przy Majce:tak:.

reklama
Ale tu pustki:szok::szok::szok::szok:
Moje dziewczynki nie wyspaly sie w dzien i teraz pokladaja sie gdzie popadnie:szok::szok::szok:Zasypieja i wstaja i tak w kolko:szok::szok::szok:
Ja sobie slucham glosno muzyczki ale nawet to Im nie przedszkadza hehe:-D:-D:-D:-D
PATRYSIU
Ale fajnie ze zajrzalas i ze teraz bedziesz zagladala czesciej:tak::tak::tak:No a porod rzeczywiscie mialas lajtowy:tak::tak::tak::-)

Do góry