reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No dobra,miałam nadrobić...Marta-dzięki za przypomnienie żebym zajrzała :-)
Nie dam rady...Mam ok.6 stron nadrabiania,a mam ustawione na max.ilość postów na stronie...Więc u mnie jedna strona to ogromniasta jest...
I nie dam rady :-(
Ale postaram się już być na bieżąco.
Kochane,wszystkim zaciążonym z całego serduszka gratuluję :tak:I mamusiom "nowym" również ;-)
Ja jestem wyczerpana...Cały tydzień pracy mnie wykończył.
Wczoraj zdrzemnęłam się o 18-obudziłam się o 1 w nocy.M.mi powiedział że nie chciał mnie budzić,żebym wypoczęła.No i odpoczęłam :-D
Ale jak się o 1 obudziłam,tak już nie usnęłam i siedzę na necie :-)
Lecę do małej bo z nudów mi tańcuje przy telewizorze :-D Moje cudeńko małe :-)

reklama
Witam wieczorkiem
My nadal kichamy i kaszlemy, ale Maja już bez gorączki - o tyle lepiej:tak::tak::tak:
zdrówka:tak::tak::tak:

W klubie bylo ok ,to jest jak
rodzina.Ja planuje tam isc w srode na spotkanie kobiet ,a G bedzie tam mial
tez terapie tylko teraz ten prezes go umawia z pania psycholog i mnie rowniez.
Dzis akurat bylo tam tak luzniej .Tam zawsze mozna przysc i pogadac .
fajnie, że macie wsparcie i że spotkanie udane:tak:

Dzień dobry bardzo:biggrin2:!
Akurat zrobiłam
5635fe63-515f-4e13-8add-de987190c45d_20091208032107_Herbata-43.jpg
oj Ty sobie tak dawkujesz herbatkę?:szok::szok: na pewno smaczna:tak:
Widziałam, że bal miałaś udany:dry::dry::dry:ale przynajmniej paczuche synek dostał:tak:
Medea mi ten 3 kołowy pasuje. Na pewno będzie dużo lżejszy i w aucie mniej miejsca zajmie. ja z moim męcze sie i wolałabym tez 3 kółka:tak:
Witam sie porannie. M wczoraj wrócił więc wiadomo święto;-)
Ale mi zimno:baffled:
Wiktoria- buahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D dmuchanie w buzię:szok::szok::szok: ale moja babka też ma pomysły! Nie wolno dziecka obracać główką niżej tułowia, bo mu się oczy wykręcą i tak już zostanie:sorry2:, nie wolno dziecka rozśmieszać bo się szybko męczy i będzie nerwowe:baffled::baffled: dziecko musi jeśc, jeść, jeść i tyle ma do roboty:baffled::baffled::baffled:

Hej dziewczyny
poczytałam troszke ,a najbardziej to mi w pamieci zabobony starego pokolenia utkwiły:-Dniepojęte,że ludzie w takie rzeczy wierzaą:szok:

Iwka ,tygrysek słodki
Marta szkoda ,ze słaba organizacja i balik niezbyt udany
Medeuska raduj sie spokojem i ciszą
Malinka daj znak gdzie twoje dzieci będa najpierw,u babci czy dziadka?

Mi z zatok wszystko schodzi ,dolegliwości zoładkowe ustąpiły,będę zyła-myśle :-DChoć jak poszłam dziś do szopy po drzewo i wyrżnęłam sie o stare drzwi i poleciałam na rower to pozdrawiałam mojego m tak ,ze jeszcze pewnie czkawkę ma:wściekła/y:na szczęście jeszcze miałam ręce puste i oprócz 2 siniaków to nic mi nie jest.
Mam dziś dzieci w domu,Ksawka wprawdzie na 15 wiozę na urodziny do kolegi ,ale Klaudia zostaje ,a Klaudia w domu wymaga nieustającej czujnoći i pilnowania co sie mówi,choć już od rana mały ochrzan dostała,ona jest w wieku ,ze łapie za słowka ,co mnie potwornie wkurza:wściekła/y::zawstydzona/y::-p

Dziendoberek!!

Za oknem bialo:szok::szok::szok:Obudzilo mnie czyjejs odsniezanie:baffled:
Laura wcina sniadanko, mam zamiar wybrac sie na sale zabaw.Zaraz dzwonie go Agi i Beaty, mam nadzieje ze w taka pogode dojade:-D

Madziula niezl edzien zaczelas:baffled: dobrze ze zostaly tylko 2 siniaki

Iwcik tygrysek super! |A dlaczego nie wszystkie dzieci byly przebrane?

Anaconda zdrowiejcie!!!

Dorota fajnie ze bedziesz miala takie spotkanie z zonami tych gosci z grupy:tak:

Medeuska, Marta widze ze wozki przegladacie:-) Ja nad zakupem sie nie zastanawilam poczytalam ktory fajny w opiniach i jak podobal mi sie z wygladu to tylko patrzalam ile kosztuje:-D

Czesc mamuski Juz do was wczesniej zajzalam,ale nie dalo sie nic napisac :-( .
MARTA no twoj maly to co tydzien na basen .Super :-)
MEDEA z tych ktore pokazalas to mnei sie ten 3 kolowy podoba.Ja to bym a Twoim miejscu przejzala allegro bo wozkow jest bardzo duzo ,i napewno cos wybierzesz :-)

No i zapomnialam co komu jeszcze odpisac .

U mnie nocka do D....Po godz 4 Oliwka uznala ze sie wyspala .Na szczescie na chwile sie jeszcze drzemnela ,ale juz od ciut po 6 biegalysmy.

Ja juz mam wysprzatane.2 pranie sie wiruje,trzeba je tylko powoiesic,pozmywane juz mam,Oliwka po sniadaniu i wykapana z rana bo sie strasznie obsrala hihihnA dzis dzien kompania :-).Odkurzylam,kurze wytarte Jeszcze umyc podlogi.Zaniedlygo Oliwke ide usypiac bo juz marudzi ,i musze po niej posprzatac bo syf na nowo narobila :-( .

G w pracy ale zaniedlugo ma wrocic.Ja bez humorku,jakos ta @ mnie denewruje i jakos nerwowa jestem:-(

Telefony wykonane!
Emily ma goraczke wiec Agnieszka nie pojedzie.Wczoraj miala ciezki dzien z Emily ale to sama wam napisze
Beata wlasnie je sniadanko i jak sie wyszykuja podjada:-)
Tak wiec dziewczyny poszaleja a my bedziemy kawke pily:tak:

Laura oglada Zakatek Sezamkowy i spiewa tekst z piosenki....spiewam wlasnie tak.... a ze tam spiewaja od normalnego spiewu do wrzasku to ona to samo:baffled:Stopery by sie przydaly:-D:-D

Ide sie szykowac
Milego dnia

I ja nie pamietam kiedy bylam w kinie :-(
.
w czym problem?:sorry2:
Moj m dostaje bilety za pół ceny z pracy. :tak:Dziś idziemy na Alwina i wiwiórki.:tak: Polecam awatar 3 D- za**ty.:tak::-)

Fotki z dzisiejszego balu Maksia:-):-):-)

A Tu Olek z paczką kilka fot na NK.;-):tak:

foty super.:tak:

.....starszaków wyslalam do babci więc mam dzisiaj ciiiiiszeeeee spokój i harmonie;-);-);-);-);-):-D
:-D

ja też, ja też :tak::-D

Ja bez humorku,jakos ta @ mnie denewruje i jakos nerwowa jestem:-(
bez kija nie podchodz :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes: Na poprawę humorku...

Załączniki

• d200908_1249850572_by_teqila.jpg
    d200908_1249850572_by_teqila.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 31
  • kot i pompki.gif
    kot i pompki.gif
    20,3 KB · Wyświetleń: 67
  • koty i zjeżdżalnia.gif
    koty i zjeżdżalnia.gif
    69,7 KB · Wyświetleń: 35
  • tańczący kot.gif
    tańczący kot.gif
    79,8 KB · Wyświetleń: 29
Witam wszystkich

Ja na chwile z rana juz po sniadanku bo mąż wrócil z pracy po 4 dniach nieobecności w domu :-):-):-)
Trzeba wybra sie na zakupy a tu drogi nieprzejezdne juz dzwoniłam za pługiem zeby przejechał bo co ja bede jadła przez wekend chyba męża:-D:-D:-D
rano o 6 przelecial pług a juz zawiało a do miasta 6km mam:-:)-:)-:)-(masakra czekam na ten pług jak na zbawienie.
M poszedł do auta sprawdzic bo wczoraj sprawdziłam olej i okazało sie ze jest go troche mało musi dolać :tak::tak::tak: wiec na chwlke ma dostep do laptopa :-):-):-)

Maks w nocy użądził mi koncert płaczu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba miał wczoraj za dużo wrażeń i przeżywał w nocy na nowo bal z przedszkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja nie lubie nocnych akcji :no::no::no:

Dobra ja zmykam sie ubrać i trzeba wybrac sie na te zakupki mam nadzieje zenie utkn w żadnej zaspie :szok::szok::szok::szok:bede obserwowac co piszecie to moze z doskoku tez co naklikam :-):-):-)

Miłego dnia zyczę:-):-):-)

reklama
Do góry