reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczn macie pozdrowienia od AS. Szkują się do wjazdu pełną parą, jutro 6 rano wmarsz, hihi. Alez im zazdroszczę-a co niech cie bawią. Nie mam czasu wejśc, bo wprawa z Kubulcem to jak pielgrzmka, wszstko pozałatwiać i popakować i w ogóle...

Artur już w mieście, aż dziwne, że na czas, hihi.

No to spadam babencje, pewniejeszcze wlecę. Pa

A sorki-Y mi zjada, tzn klawiatura nie wstukuj.

reklama
ehh jakos mi sie nic nie chce:baffled: obejrzałam flm do konca, poscieliłam łózko i to by było na tyle:baffled:

mały sie obudzil, leży obok mnie, póki oc na szczescie spokojnie, ale coś juz zaczyna szybko duszec wiec zaraz pewnie bedzie bek:-D

M mposzedł kombinowac w aucie, zobaczymy jak to sie skonczy:sorry2:

A co nie odpalił czy coś sie popsuło :tak::tak::tak:

Ja dopiero właśnie zjadłam sniadanko bo tak z rana to mi nic nie wchodzi szybciej by wyszło niz weszło:-):-):-)

Trzeba sie bedzie zbierac po malu na imprezke choinkową a tak mi sie nie chce wstawac z łóżka ciepło mi z laptopem :-):-):-) a na polu słonce swieci ale i tak pizga:-:)-:)-:)-(

M mposzedł kombinowac w aucie, zobaczymy jak to sie skonczy:sorry2:
a co mu się podziało?? Strajk:confused:
Ja małego położyłam, zasiadam i......nikogo:-D:-D:-D:-Dale już się do tego przyzwyczaiłam:-D:-D:-D:-D
Wcianam parówy jedna za drugą....łeeee samo zdrowie:dry:
Myszunia no kurcze pokoik na pewno jest cudny...:tak:ale fotka musowo jak już skończycie:tak:
Wściekłam się przed chwilą okropnie. Ojciec przyjechał coś tam w garażu porobić i oczywiście z fajką w buzi:wściekła/y: a wiecie że u mnie to zaraz pod drzwiami. chciałam z małym wyjść na spacer ale zrezygnowałam, bo przez kłęby dymu z nim przechodzić nie będę:no: Ciśnienie mi się podniosło i zadzwoniłam do mamy, że jak go nie ochrzani i czegoś mu nie powie to będę zostawiać drzwi garażowe otwarte i niech se mówi co se chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bo ja to moge prosić, błagać a każdy ma to gdzieś. Złażą się aż do piwnicy żeby se zafajczyć..jakby nie można na balkonie u siebie czy przed domem...no kuźwa zero poszanowania no. jak mi ojciec coś dzis powie to mu walnę, że kochający dziadek a dla wnuka jedngo i drugiego nic:wściekła/y:
Iwcik a tak w ogóle to my niedaleko siebie mieszkamy! Ja jestem z Krosna

No to wszystkie pouciekaly jak ja jestem:-pOliwka juz spi .Ja zara ogarne mieszkanie .Kurcze jakiego mam dzis lenia .Normalnie smierdzacego:baffled:.

Wiele osób obstawia dziewczynkę - pewnie tak, żeby do pary było :-D

A ja sama nie wiem. Jakoś od początku ciąży myślę o tym maleństwie w rodzaju męskim. :cool2: No ale jak byłam z Piotrusiem w ciąży to miałam przeczucie, że będzie dziewczynka. :-p:-p:-D:-D
A kolorystycznie to raczej neutralnie się przygotowujemy - różu nie kupujemy, pokoik jest niebieski wprawdzie, no ale na ścianie, gdzie stoi łóżeczko malucha są aż 3 kolory i jeszcze bajecznie kolorowe naklejki. Pościel też kolorowa. :tak:
Ja jakbym miala urodzic 2 dziecko i mialby to byc chlopiec to bylby z Oliwka w rozowym pokoju ;-).
Twoje dzieciaki beda mialy wspolny pokoj?czy osobno?
Dorcia a mówiłas lekarzowi, że możesz bć w ciąży? Bo z tego co mi wiadomo, to mało które tabs można w ciąży brac. Wiesz co to za tabletka, sprawdz w necie, czy tak byc powinno.
.
Nie nic nie mowilam .Dlatego w poniedzialek robilam test.
Mowie wam w ciazy nie jestem.Dzis nie boli brzuch jak na @ wiec mysl ze najpozniej jutro ja dostane;-).
Ja powinnam dostac od 33 do 36 dnia Wiec do jutra mam czas:tak: .
Myszunia no ciekawa jestem co tam się w brzuszku kryje:tak::tak::tak::tak: Ja byłam pewna, że dziewczynka rośnie i jak lekarz mi powiedział że facet to takiego szoku dostałam, że aż krzyknęłam...lekarz zdębiał i nie wiedział czy to dobrze czy źle czy jestem wściekła czy tak zadowolona:-D:-D:-D oczywiście M po oglądnieciu siusiaka był takiz siebie dumny, że no szok:sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-Ddobre:-D:-D
co do płci też nie byłam zawiedziona. Było mi obojętne tak jak teraz. no ale z naciskiem na "ona". Ja byłam w pierwszej tak przekonana, że babeczka ze szoku dostałam:tak:
No a mialam zapytac czy sie ucieszylas Ale juz mi odpowiedzialas:-D
No dobra dziewczynki, zmykam!

Obejrzę powtórkę "Na wspólnej", bo wczoraj nie widziałam i może chałupkę wreszcie trochę ogarnę! :tak:
Jak znajdę chwilę to zajrzę później, ale na wszelki wypadek życzę wszystkim miłego dzionka! :-)
Widze ze Ty tak jak ja ogladasz Na wspolnej o 11 ;-)
Ach no o tez fajnie , ja chyba tez musze poprosic Malinke zeby mi powrózyła widze ze jej proroctwa sie wam niektórym spelniają:-):-):-)
A Ty bys pewnie dziewuszke teraz chciala?????
ehh jakos mi sie nic nie chce:baffled: obejrzałam flm do konca, poscieliłam łózko i to by było na tyle:baffled:
Medeuska No to mamy dzis obie taki sam dzien Ja nie zrobilam jeszcze dzis prawie nic :baffled:.

G nadal w pracy wiec Pojdziemy do auchana a po nim na terapie a po autobusem do domu:tak:.

Ide cos porobic poki Oliwka spi

jestem jestem..:tak:. Łaże sobie po BB i szukam czegoś ciekawego....zaraz mały się obudzi i od nowa jazda..A dziewki znacie sie na numerkach??? Chodzi mi o NIP. CZyw zwiazku z nowym nazwiskiem on zostaje ten sam??

Ostatnia edycja:
jestem jestem..:tak:. Łaże sobie po BB i szukam czegoś ciekawego....zaraz mały się obudzi i od nowa jazda..A dziewki znacie sie na numerkach??? Chodzi mi o NIP. CZyw zwiazku z nowym nazwiskiem on zostaje ten sam??
Mnie sie wydaje ze NIP sie nigdy nie zmienia:tak:.No ale moge sie myslic.

Ja zamiatam poki niunia spi .Bo tez jak sie obudzi to bedzie koniec sprzatania.Jak dam rade to podlogi jeszcze umyje .Brzuch mi sie rozkreca tzn bol brzucha:cool2:.
Ja mialam poszukac o zabawach na bb ale nie mam kiedy narazie.

reklama
Do góry