reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kerna nie przejmuj się tym facetem, co Ci może zrobić, takie rzeczy po prostu się zdarzają, a on niech sie lepiej zajmie takimi matkami co nie dbają o dzieci a nie przypadkami:no::no:

Myszunia jak Cię dawno tu nie widziałam, jak sie czujesz kochana? gniazdko już uwite?

muszę sie zaraz zmywać bo mi ten face trochę nabrudził i trzeba to ogarnąć

reklama
MYSZUNIA ty juz nic nie rob Tylko siedz w domu i odpoczywaj :-)
MALINKA usmialam si ze Pietruszla laczy sie z nami w bolu bo ty chrapiesz :-)
KERNA no widzimy slivzny suwaczek I tez jestesmy dumne z Fasoliki I ja czekam juz z niecierpliwoscia na wiesci od gina

U mnie @ nadal brak I jak zawsze mnie fest brzuch pobolewal tak teraz zadko boli i jakby wcale
Dzis 34 dzien Poczekamy do soboty rana Jak cos to w sobote bedziem testowac

G poszedl Oliwka je kielbaske na podlodze z talerzyka i sie kladzie na plecki co wiezmie kielbaske do buzi i ma z tego ubaw :-)
Ja w szlafroku jeszcze Ide ogarnac mieszkanko i sie ubrac :-)

MH 40 razy //?????????? :-( To ty masz widze podobne nocki do moich Ostatnio u nas ciut ciut lepiej z nockami Ale moja to juz stara jest hihih
I co zalatwilas sobie ten nocleg w zorach????/Kiedy tutaj chcecie nocowac??????
ANABUBKA u mnie tak strasznie wieje ze nigdzie z nia nie wychodze .
Moze jutro u da mi sie cos kupic

Myszunia super że jesteś:tak:
pytałaś o patrysię tak urodziła 25 w urodziny Sewcia córeczkę:tak:
Kochana wiem jaka końcówka jest ciężka a historia z woda na korytarzu współczuje mi dzieci zafundowały taką historie tydzień przed porodem poprostu wyciągneły wąż z pralki :sorry2:
Kerna a ja nadal nie wiem o co kamman:no::no:

Witam kobiety:happy2:
czy wyście poszalały tyle napisac przez jeden wieczór:szok::szok::szok:chłopów zamiast wykorzystywać to na bb siedzą:dry::-D:-D:-D
Kerna ja też poproszę o historię:tak:
Madziula Lunka Ania i wszytkie których chłopy chrapią mój pietruszka łączy sie z wami w bolu bo ja tez chrapię:-D:-D:-D:-D
Dorota super postawa twardo i do przodu wspieraj ale wymagaj:tak:
Anabubka no kochana gratki dla Paulinki super wyniki:tak:
wróżby potem bo sie skupić nie moge antek kupsko zrobił a fetor az w oczy szczypie:-D:-D:-D
u mn ie dzieci w domu zaspy po pas więc przez ogródki droga bez przejścia:szok:

widacmnie nie lubisz bo tylko dal nie wrozby nie masz:-:)-:)-:)-(

Dzień dobry! :-)

Długo nie zaglądałam, ale coś mi weny brakło. Źle się czuję, jestem spuchnięta i wyglądam mniej więcej (właściwie to więcej :baffled:) jak hipopotam. Wczoraj był sądny dzień. Piotruś wstał lewą nogą i od rana był tak rozmarudzony, że myślałam, że nie wytrzymam już. Nic mu nie pasowało :dry::dry::wściekła/y::wściekła/y: Później przez własną sklerozę zapomniałam włożyć wąż od pralki do sedesu i ze dwa płukania poszły na podłogę - to się aż popłakałam z bezsilności jak zobaczyłam cały korytarz zalany :-:)-:)-( No i jeszcze przysłali mi tą pościel dla maluszka, co zamawiałam ponad tydzień temu. Myślałam, że wcześniej będzie, no ale ważne, że przysłali, tyle że w paczce było wszystko co zamawiałam oprócz prześcieradełka. :wściekła/y: No i się wkurzyłam. :wściekła/y: Na szczęście zadzwoniłam do nich i babka mnie przeprosiła, powiedziała, że mi doślą na własny koszt. No ale... :baffled:

A dziś nic mi się nie chce. Znów wstałam zmęczona i spuchnięta! :dry: Mam dość! A jak w poniedziałek byłam u mojej gin to powiedziała, że to jeszcze potrwa, bo szyjka się nie skraca, a dziecinka wysoko siedzi! :dry::dry::dry:

Idę trochę poczytać! Pewnie jest tego tyle, że i tak nie dam rady przebrnąć, więc powiedzcie mi kochane, czy nasza Pati urodziła? Bo to mnie bardzo interesuje! :tak:

a juz mialam Cie wywolywac:tak:
ja przenisolam jdna 10 druga 11 dni wiec wiem jak sie czujesz.

Pati urodzila 25stycznia w dniu urodzin Sewka.mala ok2700g i chyba 56dluga
dzis z nia pislaam i anpislaa ze mala ma zoltaczke i czeka dzis na wyniki jak bedzie dobrze to po 11 ida do domu:-D
Sewek podobno zachwycony siostra

U mnie @ nadal brak I jak zawsze mnie fest brzuch pobolewal tak teraz zadko boli i jakby wcale
Dzis 34 dzien Poczekamy do soboty rana Jak cos to w sobote bedziem testowac

G poszedl Oliwka je kielbaske na podlodze z talerzyka i sie kladzie na plecki co wiezmie kielbaske do buzi i ma z tego ubaw :-)
Ja w szlafroku jeszcze Ide ogarnac mieszkanko i sie ubrac :-)

kochana ja to juz bym test robila na Twoim miejscu bo zalaplas:tak::tak::tak:

a wiecie ze Weronika jeszcze spi:szok::szok::szok::szok::szok:
okna mam pozaslaniane i tylko slychac klepaie w kalwiature ale chyba sie przyzwyczaila do tego:-)
lepiej zeby bratwoa nie zmienila planow bo bede sie biegiem ogarniac bo nadal w szlafroku siedze tak mi dobrze:-)

Dopiero jedną stronę przeczytałam, a tu jeszcze tyyyyyle :szok::szok::szok::szok::szok: No szok normalnie! :szok: Kobity, opanujcie się! :-D
Witam nowe mamy! :tak:
A jeszcze dodam, że Piotruś znów zaczyna marudzić, więc długo pewnie nie posiedzę. A za oknem śnieg sypie jak nie wiem co, więc pewnie znów się na dwór nie ruszymy, zresztą nie mam na to najmniejszej ochoty :baffled: Ale moje dziecko chyba zwariuje w tej chałupie :sorry2:

...
Madziula Lunka Ania i wszytkie których chłopy chrapią mój pietruszka łączy sie z wami w bolu bo ja tez chrapię:-D:-D:-D:-D
...
Ja ostatnimi czasy też chrapię i to tak, że czasem sama się budzę przez moje chrapanie :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny a widzicie mój suwak????:-) Skończyłam 7tc:-D:-D:-D:-D:-D Ach jaka jestem dumna z fasolinki. Jescze jakiś tydzień odczekam i do gina:tak:
Brawooo! Trzymajcie się zdrowo i cieplutko razem z fasolinką! :tak:
no wreszcie sobie posszedł, aLE MUSIAŁAM GO WKURZYĆ BO JAK ZROBIŁ NA DOLE I POSZEDŁ NA GÓRĘ TO JA SOBIE WSZYSTKO POSPRAWDZAŁĄM I MUSIAŁ POPRAWIAĆ:-D:-D:-D:-Dsorry za capsa
a jak poprawiał na dole to ja myk na górę i tam też musiał wrócić:tak::tak::tak::tak:

a przez to wszystko nie zdołąłam poczytać:-:)-:)-:)-(wiem tylko, że mamy dwie nowe mamusie, super:tak::tak::tak:

i nie mam pojęcia o co chodzi z przygodą Kerny:no::no::no:

może od teraz będę chociaż przez chwile na bieżąco:baffled:
I bardzo dobrze! Fachowców zawsze trzeba sprawdzać! :tak: Bo jak nie to ci schrzanią robotę i uciekną. :dry: U nas jak jedno okno zakładali i ich na trochę z oczu spuściliśmy to nie wiadomo kiedy wyszli, tzn jeden zbiegał już po schodach, a drugi zamykając za sobą drzwi krzyknął do widzenia i już ich nie było, a fuszerę odstawili taką, że szok. :wściekła/y: No ale mój m od razu wykonał telefon do ich szefa i następnego dnia wszystko poprawili. :tak:
...
kurcze już chyba wszystkim powysyłałam:-D:-D:-D:-D
Nie wszystkim :no: Też jestem bardzo ciekawa. :tak:
aaaaaaaaaaaaaaa własnie zapomniałam Wam powiedziec
Wczoraj MAks poszedł spac o 7 i obudził się o 6:sorry2::-):-):-)

żadnej pobudki ani na chwileczke w nocy:tak:
tak to zazwyczaj sie budzi kolo 3 na jakies jedzonka aczasem po cmoka i zasypia spowrotem:tak:
fajnie by bylo jakby juz tak mu zostało i teraz tylko wydłużał się ten czas:sorry2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
...
Brawo Maksiu! :tak: Dobry chłopiec, da się mamusi wyspać! :-)
U mojej mamy też spierdzielili okno jak zakładali a najgorsze że firma zbankrutowała i teraz nie ma do kogo z reklamacją iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to kicha! :baffled:
Witam
Maja wstała z zatkanym nosem i kaszle ale puściłam ją do przedszkola, tylko się obawiam żeby jej panie nie wróciły z powrotem. Jak tylko wstała to zaczęła pytać czy idzie i czy na pewno babcia przyjedzie - nie miałam sumienia zostawić jej w domu, ale jutro niestety lekarz nas chyba czeka:-:)-(
Pozdrawiam mamuśki i idę sprzątać bo inspekcja teściowej będzie
To masz szczęście, że Majeczka nie protestuje przed przedszkolem. :tak:

Piotruś chyba narobił w pieluchę :baffled::baffled::baffled::baffled: Feeeee! :baffled: Idę go przebrać! :dry:

No i jeszcze nadal siedzehihihi Nie ma to jak nalog :-)

Ale chcialam wam powiedziec ze sie przestraszylam z tego co teraz zobaczylam za oknem Sypie niemilosiernie a do tego tak wieje ze nic prawie nie widac
I jak tu wyjsc z dzieckiem na spacer?Nie da sie No nic do soboty jeszcze troszke czasu
ANABUBKA w poniedzialek testowalam i wyszedl negatywny Ja czekam do soboty bo ja mam powyzej 30 dnia @ Wiec jeszcze u mnie nie ma tak zle Ale czuje ze w ciazy nie jestem wiec jeszcze te 2 dni z testem poczekam

reklama
Do góry