reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
NO nie zartuje dziewczyny Postraszylam go Tak ze dzis idzie do urzedu pracy :-)

JA mu powiedzialam ze w sobote ma mi przyniesc kase za caly tydzien urlopu i mnie to G.... obchodzi
Oj kurcze musze taka byc bo inaczej sie nie da

A serio jak nie bedzie tych warunkow spelnial to wyleci do ojca Wiem ze to dziwnie wyglada ze jakies warunki ale czy ja duzo wymagam ????/

Aby nie pil Aby zarobil na rodzine bo to jego obowiazek Abysmy sie jakos dogadywali Przeciesz to jest podstawa bytu

U mnei tez wieje ze masakra Ja zaraz zrobie malej sniadanie Pojde sama do sklepu A jak wroce to G pojdzie do urzedu A na 17 na terapie :-)

Wlasnie dzwonil szef M i G idzie zaraz do pracy Juz sie ubiera :-)

No i bede miala chwile spokoju bez faceta hihih No ale teraz ja juz nigdzi nie wyjde

W sobote idziemy a urodziny a prezentu nie mam kupionego i nie wiem kiedy go kupie :-(

No nic najwazniejsze ze M idzie do pracy

no wreszcie sobie posszedł, aLE MUSIAŁAM GO WKURZYĆ BO JAK ZROBIŁ NA DOLE I POSZEDŁ NA GÓRĘ TO JA SOBIE WSZYSTKO POSPRAWDZAŁĄM I MUSIAŁ POPRAWIAĆ:-D:-D:-D:-Dsorry za capsa
a jak poprawiał na dole to ja myk na górę i tam też musiał wrócić:tak::tak::tak::tak:

a przez to wszystko nie zdołąłam poczytać:-:)-:)-:)-(wiem tylko, że mamy dwie nowe mamusie, super:tak::tak::tak:

i nie mam pojęcia o co chodzi z przygodą Kerny:no::no::no:

może od teraz będę chociaż przez chwile na bieżąco:baffled:

Agunia hyba tylko ty nie dostałaś, więc włączam Cie do grona wtajemniczonych:-D:-D:-D:-D;-)
A że u szwabów to takie cyrki:szok::szok::szok::szok: ja bym tam nie mogła zyć. Z takimi sąsiadami. W Hiszpanii też nie wolno dziecku dawać klapsów, krzyczeć, ale oni mają takie w miarę normalne podejście do tego i mimo, że skargę ktos złoży to priorytetem jest dobro dziecka i matki a nie tam bałagan w domu:szok::szok::szok::szok::szok:no masakra:no::no::no:
Dorota no widać twarda musisz być i terror trzymać w domu, ale najlepiej swojego G znasz i wiesz jak do niego dotrzeć. Opamięta sie zobaczysz...byle tylko w miarę szybko:baffled::baffled::baffled: dobrze, że idzie do pracy tak trzymać. A z kłótniami też uważaj, bo może się zniechęcić:zawstydzona/y:
Lunka co Ty!!! Dopiero co wlazłaś i już wybywasz???:szok:;-)

Dziewczyny a widzicie mój suwak????:-) Skończyłam 7tc:-D:-D:-D:-D:-D Ach jaka jestem dumna z fasolinki. Jescze jakiś tydzień odczekam i do gina:tak:

Witam kobiety:happy2:
czy wyście poszalały tyle napisac przez jeden wieczór:szok::szok::szok:chłopów zamiast wykorzystywać to na bb siedzą:dry::-D:-D:-D
Kerna ja też poproszę o historię:tak:
Madziula Lunka Ania i wszytkie których chłopy chrapią mój pietruszka łączy sie z wami w bolu bo ja tez chrapię:-D:-D:-D:-D
Dorota super postawa twardo i do przodu wspieraj ale wymagaj:tak:
Anabubka no kochana gratki dla Paulinki super wyniki:tak:
wróżby potem bo sie skupić nie moge antek kupsko zrobił a fetor az w oczy szczypie:-D:-D:-D
u mn ie dzieci w domu zaspy po pas więc przez ogródki droga bez przejścia:szok:

Dzień dobry! :-)

Długo nie zaglądałam, ale coś mi weny brakło. Źle się czuję, jestem spuchnięta i wyglądam mniej więcej (właściwie to więcej :baffled:) jak hipopotam. Wczoraj był sądny dzień. Piotruś wstał lewą nogą i od rana był tak rozmarudzony, że myślałam, że nie wytrzymam już. Nic mu nie pasowało :dry::dry::wściekła/y::wściekła/y: Później przez własną sklerozę zapomniałam włożyć wąż od pralki do sedesu i ze dwa płukania poszły na podłogę - to się aż popłakałam z bezsilności jak zobaczyłam cały korytarz zalany :-:)-:)-( No i jeszcze przysłali mi tą pościel dla maluszka, co zamawiałam ponad tydzień temu. Myślałam, że wcześniej będzie, no ale ważne, że przysłali, tyle że w paczce było wszystko co zamawiałam oprócz prześcieradełka. :wściekła/y: No i się wkurzyłam. :wściekła/y: Na szczęście zadzwoniłam do nich i babka mnie przeprosiła, powiedziała, że mi doślą na własny koszt. No ale... :baffled:

A dziś nic mi się nie chce. Znów wstałam zmęczona i spuchnięta! :dry: Mam dość! A jak w poniedziałek byłam u mojej gin to powiedziała, że to jeszcze potrwa, bo szyjka się nie skraca, a dziecinka wysoko siedzi! :dry::dry::dry:

Idę trochę poczytać! Pewnie jest tego tyle, że i tak nie dam rady przebrnąć, więc powiedzcie mi kochane, czy nasza Pati urodziła? Bo to mnie bardzo interesuje! :tak:

Witam,

poczytałam po łebkach, ale jestem mega niewyspana, moja dziecina budziła się 40 razy w nocy :wściekła/y::no:

Do tego od rana szalałam z szufla :sorry2: Ale już i tak zapadało :wściekła/y:

Madeuska, ale to twoje dziecie spi, ja tez tach chce :-p

Anabubka, gratki dla Pauliny za wyniki :tak:

Myszunia, współczuję, ja Helenke przenosiłam prawie 3 tyg :no: koszmar :baffled:

reklama
Niestety jeszcze jedną próbkę mam zanieść a ponieważ Maja bardzo rzadko się wypróżnia to czekam:-:)-(
Kerna dzięki za wiadomość:tak::tak::tak:
Dorota bardzo dobrze powiedziałaś G, stawiaj jasno sprawę niech wie że nie żartujesz:tak::tak::tak:
ale tamte przebadane?na zaparcia dobrze dziaa odpowiednia dieta albo syrpo rhelax-ziolowy ok.6zl kosztuje.dawalam Paulinie jak miala ze 4lata
Kosmetyki vichy - Rhelax Syrop 125 G - Medest
NO nie zartuje dziewczyny Postraszylam go Tak ze dzis idzie do urzedu pracy :-)

JA mu powiedzialam ze w sobote ma mi przyniesc kase za caly tydzien urlopu i mnie to G.... obchodzi
Oj kurcze musze taka byc bo inaczej sie nie da

A serio jak nie bedzie tych warunkow spelnial to wyleci do ojca Wiem ze to dziwnie wyglada ze jakies warunki ale czy ja duzo wymagam ????/

Aby nie pil Aby zarobil na rodzine bo to jego obowiazek Abysmy sie jakos dogadywali Przeciesz to jest podstawa bytu

U mnei tez wieje ze masakra Ja zaraz zrobie malej sniadanie Pojde sama do sklepu A jak wroce to G pojdzie do urzedu A na 17 na terapie :-)

dobrze mu pwedzialas

Wlasnie dzwonil szef M i G idzie zaraz do pracy Juz sie ubiera :-)

No i bede miala chwile spokoju bez faceta hihih No ale teraz ja juz nigdzi nie wyjde

W sobote idziemy a urodziny a prezentu nie mam kupionego i nie wiem kiedy go kupie :-(

No nic najwazniejsze ze M idzie do pracy

mala do wozka i do sklepu

no wreszcie sobie posszedł, aLE MUSIAŁAM GO WKURZYĆ BO JAK ZROBIŁ NA DOLE I POSZEDŁ NA GÓRĘ TO JA SOBIE WSZYSTKO POSPRAWDZAŁĄM I MUSIAŁ POPRAWIAĆ:-D:-D:-D:-Dsorry za capsa
a jak poprawiał na dole to ja myk na górę i tam też musiał wrócić:tak::tak::tak::tak:

a przez to wszystko nie zdołąłam poczytać:-:)-:)-:)-(wiem tylko, że mamy dwie nowe mamusie, super:tak::tak::tak:

i nie mam pojęcia o co chodzi z przygodą Kerny:no::no::no:

może od teraz będę chociaż przez chwile na bieżąco:baffled:

bardzo dobrze ze go sprawdzalas:tak::tak::tak:
mysli ze jak baba to go nie sprawdzi?i sie mylil:-D:-D:-D
ja zawsze tez musialam z majtsrami adac i ich pilnowac a jaka ciekawska bylam.a topo co a dlaczego itd itd:-)

Do góry