reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jeszcze poczytać was musiałam:-p:-p
Anabuba super pomysł z tym elektronicznym dziennikiem, jesteś na bieżąco i kontrolujesz dziecko, też tak chcę jak Maja do szkoły pójdzie:tak::tak::tak:
Luna no to przejścia wczoraj mieliście:tak::tak::szok::szok::szok:
Agunia to sobie porę wybrał ten od okien:szok::szok::szok:, o takiej godzinie to ja bym go do domu nie wpuściła, a swoją drogą to fachowcy taką fuszerkę teraz odwalają że normalnie trzeba przy nich stać i im na ręce patrzeć bo inaczej potem będzie trzeba biegać i poprawiać wszystko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zmykam głowę myć:tak::tak::tak:

No nareszcie ktoś się pojawił :)

mała jeszcze śpi, plecy mnie bolą od kompa, ale walczyłam, żeby zainstalować gg.
Wyobrazcie sobie, P ściągnął ostatnio jakiś film, i jak tylko chce sue go odpalić, usuną, przeniesc, no cokolwiek to wieszał system. Musial przeinstalowac, zeby w ogóle komp ruszył. No i gg posżło w las, a teraz pokazywało, że zainstalowało, ale otworzyc ni cholery, ze blad systemu, no ale dałam ja rade, hihi. Dzielna dziewczynka:)))

Anacnda, obk mojej firmy byl zaklad z oknami, masakra. Tak na rok przed zamknieciem, to nikogo tam nie bylo, albo sie zamyklai w srodku . Bez przerwy przychodzili klienci, czy innego umeru tel do nich ni emamy, czy mozemy wiadomosc przekazac, ciągle jakies poprawki, ale kase to brac potrafili. Nie pamietam co to za firma byla, ale taka na cala polske.

Ale tego naskrobalyscie przez wieczor
Trzymajta mnie:wściekła/y::wściekła/y::szok:
Najpierw upiekłam Murzynka-ciasto upadło:wściekła/y:Potem chciałam go przełozyć powidłami swojskimi. Pokruszyło się:wściekła/y: A teraz byłam w skrzynce i przyszło upomnienie za prąd. Zapłaciłam rachunek co prawda z tygodniowym opóźnieniem ale to było ponad tydzień temu:baffled::szok:
Zuza śpi, mnie cos chyba jajniki bolą. W poniedziaek do gina poproszę o tabletki bo już mnie denerwuje czekanie na @@@ i m oze te bóle sie skończą i ochota na seks przyjdzie bo ostatnio masakra:baffled:

Ide poczytać teraz
No to jakis pechowy dzien mialas Co do rachunkow to ja mam to samo i czasem nawet rachunek zaplacony 2 tygodnie temu a oni do mnie ze nie zaplacony:wściekła/y:
kerna dostałam i przeczytałam.no to współczuję przeżyć :tak::tak::tak::tak::tak::tak: coś okropnego,dobrze ze nic się małemu nie stało,a ten koleś to sądze ze tylko chciał Cie przestraszyć:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja tez mam nadzieje ze na strachu sie skonczy I tyle KERNA 3 mam kciuki Dzieki za wiadomosc na priva:-);-)
Boszzz,ale m chrapie,mam go za plecami i juz czuje jak mi ciśnienie rośnie choć na kompie siedzę:wściekła/y:
Jak ja nienawidze jak moj chrapie Na szczescie M chrapie zazwyczaj jak cos wypije Ja go zawsze tluke lub budze Ale nic to nie daje bo ja sie nie zdaze ulozyc do snu a ten zas chrapie:wściekła/y:
Nie strasz z tym polecaniem,bo co ja zrobie jak ci sie nie spodoba??:zawstydzona/y:
A daj spokój z tym chrapaniem ,ja sie zastanawiam prawie co wieczór jak to jest możliwe ,ze my ponad 10 lat po ślubie jesteśmy ,a w ogóle dlaczego sie zdecydowałam tego słuchać::))
Ja sie tez dzis zastanawialam DLACZEGO MY WOGOLE JESTESMY MALZENSTWEM:baffled:
Witam
My ostatni raz z Mają byliśmy u dentysty i jest spokój na jakieś 3-4 m-ce.
Do tego chyba mała mi się rozkłada, nasmarowałam ją pulmex baby i zobaczymy jak nocka minie, w razie czego jestem umówiona z teściową że rano do niej zadzwonię żeby nie przyjeżdżała a mała zostanie w domu. Wolałabym jednak żeby poszła do tego przedszkola bo tak się cieszyła że babcia do niej przyjedzie i tak pięknie piosenki o dziadkach śpiewała, szkoda by było żeby choroba to zniweczyła:-:)-(
przeczytałam was ale cytatów nie robiłam więc przepraszam za słabą pamięć:-p:-p
i JAK NOCKA jak Maja sie czuje Mam nadzije ze jednak poszla dzis do przedszkola:tak:
to Wasi też chrapią:-D:-D:-D:-D mojego to słychac w drugim pokoju..ja go z łokcia oczywiście a on co! co!! nie bij mnie już!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze juz dzis bedziesz miala lepszy dzien i ze net pozwoli ci do nas zagladac

Wczorajszy film okazal sie niewypalem Wiec poszlam spac

Zas od samego rana kloce sie z G
Teraz chodzi o kase i o prace:-(

Agnes ale mialas jazdy z tą pizzą:wściekła/y:

Mamita tak, gdybym robiła tylko dwa albo ileś zębów to by musiała, ale ja robie caą górę i chce robić duuuuużo jaśniejsze:-p
w koncu jak wydaje na to 6 tys to chce mieć naprawde efekt dobry:-p
a dou nie widac, poza tym dół mam jaśniejszy niz górę, bo nie popsuy i nie mam przebarwien- na górnych przebarwienia głównie od palenia:baffled:

Anabuba dziennik on line super sprawa:tak: mozna na bieżąco kontrolować:tak:

No i siedzę zamiast iść spać:tak:.
a M rozgrzany czeka...:cool2::cool2::cool2:

Z jednej pizzeri zawsze zamawialiśmy i w pewnym momencie sie popsuło. Pizze pakowali w jednej torbie przewozowej z innym i każda w torbir foliowej. I wygląda jak surowa w srodku a to ugotowane ciasto na parze! Raz zjedliśmy, bo mega głodni po pracy oboje i mięliśmy pół h na zjedzenie i wyszykowanie się na wyjazd-sraczka jak się patrzy, P nawet krwią. Sorki-takie ostrzeżenie.
:szok::szok::szok: to sanepid bym nasłała:baffled:

mała spała od 12 do 14 więc wieczorem do spania nie bylo juz tak milo. 40 minut nuciał aaa kotki dwa, później iskiereczka mruga, w koncu zasnela . No i obudzial sie o 4, i ja juz nie sie, lezalam lezalam i pomyslalam, że bezsensu tak lezeć bezsensu, hihi
no pewnie nie mogłaś zasnąć bo o nas myślałaś:tak:;-)
a akcji z kluczykami współczuje jak nikt chyba:dry::dry::dry: No a P teraz biedny...

hej dziewczynki:tak: ja nie śpię od 3:szok::szok::szok:
następna:-D:-D:-D
Ja tez pół nocy nie przespałam, bo wszystkim tyłki marzły i łazili do pieca....a ja mam go za ścianą sypialni więc porażka:wściekła/y:
Dzięki dziewczyny za kolejną porcję pocieszacza:tak::tak::tak::tak:
my już po śniadaniu ale muli mnie niemiłosiernie:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry