reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ZDROWKA DLA OLIWKI
ja na moment :) kupilismy fuge i kran- kolejne rzeczy na bok ufffffff niania nie miala lekko dzisiaj- 56,5 godz z marudnym Oskarem ::) cuz...zycie

mnie pewnie jeszcze mniej bedzie jak rok szkolny sie zacznie :( no ale zobaczymy...

reklama
Lena3004 u nas zazwyczaj Jula zasypia przy cycu choc wieczorami ammy nowy rytual ze usypia z tatusiem na lozku...maz jej opowiada bajeczke o czerwonym kapturku..i zasypia bo juz sie jej chyba znudzila..hihihihihi...ale za w lozeczku uderza sie,bo strasznie sie wierci i szybko sie budzi..a potem to szybciutko do nas do lozka i wtulona w nas zasypia juz bez cyca..po prostu spokojna w naszych objeciach...

Tak sobie wlasnie mysle ze zostawiajac malutkie dzieciatko same sobie,placzace,drace do zasniecia to na pewno moze odbic sie na malenstwu na psychice...normalnie jak placze to zaraz jest mamusia a tu prosze..placz i pojawi sie na chwilke mama i znika i jak to ma taki malutki czlowieczek rozumiec..hmm..

beata8422 Zdrowka dla OLIWKI

Izabelka nie zawsze nasze malenstwa maja dobry nastroj wiec i wasza niania musi do tego przywyknac! :)

Ja też jak narazie to nie mam co narzekać, bo Majeczka dosyć ładnie sama zasypia, a w dzień wystarczy że się koło niej położę i pobawi się troszkę, poprzytula do mnie i zasypia. Nie wiem czy bym miała sumienie zostawić płaczące dziecko samo sobie, chyba że bym uciekła z domu i nie słyszała jej płaczu. Nie wiem, może jakby mi codziennie dokuczała strasznie przed spaniem to bym się poddała i ją zostawiła, na szczęście od początku była grzecznym dzieckiem i nie potrzebowała kołysania do snu. Był czas że trochę ją moja teściowa rozpuściła i lulała, ale potem przestałam im ją dawać i powiedziałam że Maja zasypia sama w łóżeczku. Trochę było gadania ale olałam to i mam spokój ;D ;D ;D

Ale mnie wzięło, zabiłabym za czekolade. Nie moge się powstrzymać i wcinam batony za batonami. Mam nadzieje, że mała to zniesie.Nie wiem co mi jest, ale nie moge zaspokoić zapotrzebowania na cukier :p :p :p

Ja tez mam nieraz taki głód na słodycze, sama się potem na siebie przez to wściekam, bo pałaszuję wszystko co mię nawinie pod rękę ;D ;D ;D

oj jak ja bym zjadła coś słodkiego, o czekoladzie już nawet nie marze
córka alergik i ja na diecie 3m-ce, już wariuję powolutki...
ale wytrzymać muszę

reklama
Znam ten ból,Milena tez alergik,od piatego miesiaca jestem na diecie bez mlecznej i gdyby nie to to bym chyba juz sie w drzwiach neimiescila bo ciagle jestem glodna i najchetniej bym wpinkalala slodycze,tonami poprostu,ale nie mozna,czegoz to sie dla dziecka nie robi.

Do góry