reklama
anaconda27
styczniówka2006
Zaznaczasz te wyrazy które chcesz by były innego koloru i tam masz opcję zmień kolor i wybierasz, np. cześć beata8422. A tak apropo to jesteśmy imienniczkami ;D ;D ;D
anaconda27
styczniówka2006
A my już po obiadku, u nas przeszła burza i teraz chyba wyjdziemy na spacerek. Zmieniłam Majce mleko z nan2 na bebiko (bo trochę tańsze) i chyba bardziej jej smakuje bo wypija go więcej ten mój mały głodomorek ;D ;D ;D
tak właśnie robię ale nie wychodzi tego posta co wysłałam z zapytaniem też próbowałamanaconda27 pisze:Zaznaczasz te wyrazy które chcesz by były innego koloru i tam masz opcję zmień kolor i wybierasz, np. cześć beata8422. A tak apropo to jesteśmy imienniczkami ;D ;D ;D
dzięki Lena spróbujelena3004 pisze:Beata8422 Podobno bardzo dobre przy wrastaniu pazurkow jest mleko z piersi. Namoczyc wacikiem i obwiazac.
anaconda27
styczniówka2006
Na stałe niestety nie da się ustawić
Izabelka
Oski i Wercia
hej babeczki
doczytalam zaleglosci latamy i nie mam czasu ech...do tego napiecia i spiecia : mam dosc!!!
ale jestesmy juz zameldowani u siebie :laugh:
Oskarek robi papa i baranek buc ;D jest taki slodki...
wczoraj7 godzin bylismy bez malego,....myslalam ze uschne...a jak go przytulilam to normalnie lzy stanely mi w oczach; ale babcie na zmiane pilnowaly, nie chcialam jeszcze niani zostawic na tak dlugo;
mam nadzieje ze jutro bede miala chwilke zeby pogadac; a poki co dobranoc!!!
doczytalam zaleglosci latamy i nie mam czasu ech...do tego napiecia i spiecia : mam dosc!!!
ale jestesmy juz zameldowani u siebie :laugh:
Oskarek robi papa i baranek buc ;D jest taki slodki...
wczoraj7 godzin bylismy bez malego,....myslalam ze uschne...a jak go przytulilam to normalnie lzy stanely mi w oczach; ale babcie na zmiane pilnowaly, nie chcialam jeszcze niani zostawic na tak dlugo;
mam nadzieje ze jutro bede miala chwilke zeby pogadac; a poki co dobranoc!!!
reklama
Podziel się: