reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć babeczki....ja nic nie czytałam bo serio nie mam głowy:no: Miałam dziś jeden z tych najgorszych. nie opowiem niestety historii na forum, co by jakiś idiota nie odebrał tego tak jak pewien koleś...w każdym razie ostatecznie zostałam poinformowana, że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich.:-( teraz będę się bać każdego podjeżdżającego auta....sorki że nie napiszę nic więcej i Wy na pewno byłybyście po mojej stronie, ale idiotów też nie brakuje. do tego taki stres w ciąży, że nie wiem już jak mam się uspokoić żeby tylko większej szkody sobie nie narobić...eh..życie:dry:

:szok::szok::szok:
Stres w Twojej sytuacji to wrog! Wspolczuje przezycia

reklama
Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Z dążyłam połapać że ty tu za wróżkę robisz , czy to jest z twojej wróżby zebede miec córk bo ja jeszcze sama nie wiem i mam nadzieję ze donosze i nic sie tym razem nie stanie gdyż dwoje juz straciłam:-:)-:)-(
dziekuje:tak:

za czasem nauczysz sie nas nadrabiac:-D

o na kiedy masz termin? bo doliczyc sie nie moge:-p sierpien cy wrzesien?
Mam nadzieję , termin wypada mi na 27 sierpnia :-)
moj kochany syneczek :))

tak jestesmy rozne :tak:

siostra a firanki wystawiane na allegro
Ty sie tu chwal swoimi firanami bo sa cudne:tak:

:-D:-D:-Dtemat tirow to rzeka dla Maksa
Siostra a ja myślałamcały czas ze to mój syn :-):-):-)
A firanek naraie nie mam w tej chwili wysyawionych ale kilka uszytych i gotowych to jest:-):-):-)

Witam następną mamusię :-):-):-) ale was tu jest dużo:-):-):-)

Dzięki ale już w tej chwili jestem troche grubsza :-):-):-)

cześć babeczki....ja nic nie czytałam bo serio nie mam głowy:no: Miałam dziś jeden z tych najgorszych. nie opowiem niestety historii na forum, co by jakiś idiota nie odebrał tego tak jak pewien koleś...w każdym razie ostatecznie zostałam poinformowana, że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich.:-( teraz będę się bać każdego podjeżdżającego auta....sorki że nie napiszę nic więcej i Wy na pewno byłybyście po mojej stronie, ale idiotów też nie brakuje. do tego taki stres w ciąży, że nie wiem już jak mam się uspokoić żeby tylko większej szkody sobie nie narobić...eh..życie:dry:
Oj Kochana tylko mozemy sie domyslac o co chodzi:no::no::no:Wspolczuje stresu i mam nadzieje ze bedzie ok
Tak tylko dodam ze moja "znajoma"tez ma sprawe o pozbawienie praw rodzicielskich w toku
biedaczka sie zestresowala ale fajnie ze mamusia wrocila wycalowala i przytulaski byly, strasznie przywiazana do Ciebie:-)

Laura po kolacji MOj dopiero wrocil glodny jak wilk bo przy aucie grzebal ehhhh autka to skarbonki:cool:akumulator wysiadl i trezba bylo kupic nowy do tego znajomy kupil nie taki co trzeba i moj musial klemy przerobic, masakra!
No coz zaraz film na tvn wiec zmykam
No ostatnio sa bardzo przywiazane do mnie:no::no::no:Nie wiem czy to taki wiek czy wina tego ze je rozpiescilam i stale z Nimi jestem w domku,ale mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej:tak::tak::tak:
Bo jeszcze nigdy tak nie reagowala zadna-moze miala zly dzien poprostu

No to nakarm mezusia Kochana:tak::tak::tak:

Dowikla a powiedz tylko nabroiła coś ta Twoja znajoma czy raczej bezpodstawnie??? Ja mam nadzieję, że w ogóle do żadnej spary nie dojdzie. chyba, że koleś nie ochłonie i nie ma co robić. a ja nie chce się jescze abrdziej denerwować:no:
Witam nową mamusię:tak:

Iwcik a szylas cos dla siebie nowego?
Dowikla mezus nakarmiony :) A moze faktycznie dzis miala zly dzien:sorry2: Moja to zostanie tylko z moja siostra albo z moja mama tak tez nie chce zostawac:baffled:Zreszta nigdzie jej nie zostawiam.Jutro jak pojade do gina to moj bedzie sie nia opiekowal a tak jakby nie mogl to bym musiala Agnieszce dupe zawracac:sorry2:

W piatek umowilam sie na pasemka jade z Laura, dziewucha robi wlosy w domu. Na szczescie ma 2 dzieci wiec Laura bedzie miala sie z kim bawic:-)

Dowikla a powiedz tylko nabroiła coś ta Twoja znajoma czy raczej bezpodstawnie??? Ja mam nadzieję, że w ogóle do żadnej spary nie dojdzie. chyba, że koleś nie ochłonie i nie ma co robić. a ja nie chce się jescze abrdziej denerwować:no:
Witam nową mamusię:tak:
Ona akurat delikatnie nabroila ale nei chce pisac o tym na forum:no:
Iwcik a szylas cos dla siebie nowego?
Dowikla mezus nakarmiony :) A moze faktycznie dzis miala zly dzien:sorry2: Moja to zostanie tylko z moja siostra albo z moja mama tak tez nie chce zostawac:baffled:Zreszta nigdzie jej nie zostawiam.Jutro jak pojade do gina to moj bedzie sie nia opiekowal a tak jakby nie mogl to bym musiala Agnieszce dupe zawracac:sorry2:

W piatek umowilam sie na pasemka jade z Laura, dziewucha robi wlosy w domu. Na szczescie ma 2 dzieci wiec Laura bedzie miala sie z kim bawic:-)
No to super ze mezus najedzony:tak::tak::tak:Te nasze dziewczynki jzu widocznie beda takie mamusine:-);-)
Ja tez planuje umowic sie na pasemka juz od x czasu ale jakos nie moge sie umowic hehe:-D:-D:-D

Ona akurat delikatnie nabroila ale nei chce pisac o tym na forum:no:

Ja tez planuje umowic sie na pasemka juz od x czasu ale jakos nie moge sie umowic hehe:-D:-D:-D
no tylko tyle chciałam wiedzieć czy mają podstawy..napisałam PW do Anki z opowieścią bo też na forum pisać nie chcę....
do fryzjera....ja ostatnio byłam tylko dlatego, że uciekłam z chaty na 3 godzinki:tak: bo tak to mogłabym menża prosić i prosić:sorry2:

Kochna ja robilam wlosy na slub wiec dawno temu:-D Teraz jak bylam w Pl to nie mialam z kim Lali zostawic wiec musze tu zrobic a w maju zrobie sobie u swojej fryzjerki:tak:
Ja tez dawno nie robilam bo ajkos nie po drodze mi bylo do fryzjerki:baffled::-D

Niedlugo zmykam klasc moja ferajne i zamierzam sobie polezec przed tv:tak::tak::tak:

reklama
no tylko tyle chciałam wiedzieć czy mają podstawy..napisałam PW do Anki z opowieścią bo też na forum pisać nie chcę....
do fryzjera....ja ostatnio byłam tylko dlatego, że uciekłam z chaty na 3 godzinki:tak: bo tak to mogłabym menża prosić i prosić:sorry2:
To mi tez napisz a ja jak bede miala jeszcze dziisaj czas to napisze Tobie o tej "znajomej"
Jak nie dzisiaj to jutro ale sie przypomnij

Do góry