reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Właśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56 :tak:a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje:szok: i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski:szok::baffled:a tak to prawie cała reszta śliczne 5.
Gromów nie będzie,ale na koniec roku ani jednej tróji nie chcę widzieć:no:

Malinko ty wrózko ,a to kiedy mnie ta 3 dziecina z twej wrózby nawiedzi???:cool2:

Witam! Ja tylko się melduję że żyję. Mam burdel w domu bo A. naprawia pod wanną bo wylewa woda na łazienkę:wściekła/y: Więc sprzatanie przede mną:baffled: Poza tym sypie śnieg i drogi ledwo przejezdne:-(Do wieczorka

Madziulka gratulacje dla Klaudi świetnie sobie radzi:tak::tak::tak:
a 3 dziecię a co??????? no kochana tak za 2 lata:tak::tak::tak:
mamitka współczuje jak sie wieczorkiem ogarniesz to wpadnij do nas:tak:

Mamita nic mi nie mów ,zowu odsnieżanie auta ,ścierzek ,kiedy stałam pod szkołą dosłownie z 15 minut zdąrzyło mi już auto przysypać,
Zyczę sukcesu w przepchaniu rury,ale jako facet powinien sobie spoko dać radę:-D

kochana a czy ja napisałam ze to będzie już teraz.....pójdzie do przedszkola:rofl2:
aaaaaaaa:-D

Właśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56 :tak:a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje:szok: i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski:szok::baffled:a tak to prawie cała reszta śliczne 5.

Malinko ty wrózko ,a to kiedy mnie ta 3 dziecina z twej wrózby nawiedzi???:cool2:
super!!!! to gratuluje;-)

reklama
Wikuniu,dlatego nie chcę z teściami mieszkać :no: a tam jak jestem to też nie gotuję,bo ONA po swojemu musi:baffled: a ja nienawidzę jak ktoś mi się wpiernicza do roboty:wściekła/y::wściekła/y::no:.
JA TEZ JA TEZ
Udanych zakupow.
Ja jestem LEW a mój M SKORPION
dzieki ale to tylko lodowkowe zakupy byly
Mi teściowa na poczatku gotowała :-p Nie mieszkamy razem, ale dostawałam wszystko w paczkach :-D:-D:-D W sumie to nie narzekałam, ale jadł to głównie M bo ja za kuchnia teściowej nie przepadam :-p A ile oszczędności, na jedzeniu przy tym było :-D Ona nawet potrafiła mi ziemniaki obrać i spakować, do tego miałam kartki co jak odgrzać :-D Nie jedna by się wpieniła :sorry2: Ale ja nie narzekałam, jak miałam ochotę to gotowałam, a jak nie to wyciagałam z zamrazalnika specjały teściowej :tak:

Ale teściowej się znudziło i teraz muszę wszystko sama :dry::-p dobrze, że jej się nie znudziło ubieranie moich dzieci :-D:-D:-D
o tak to tez bym chciala i jeszcze te karteczki, extra!
dzieki powrzucam jeszcze kilka fotek moze ktos mnie jescze pozna ze jednak sie znamy skąś , wkoncu ten swiat taki mały:-):-):-)
Moja fotka zrobiona w sierpniu z wesela siostry i mój syn.
moj kochany syneczek :))

Tak naprawde podobne jestesmy bo mi sie wydaje ze jesteś my rózne ale moze dlatego ze za czesto sie widzimy :-):-):-)
tak jestesmy rozne :tak:
Też masz słodkie dzieciaczki ,zreszta dla mniewszystkie dzieci sa przecudowne bo to najwieksze skarby jakie moga byc bez względu czy sa aniołkami czy troszkę różek maja:-):-):-)
Taki jest urok dzieciaczków i mi też nie przeszkadza ze siedze z nim w domu i nie pracuje ale tez bym nie dała opiekunce 1200zł i ne wiadomo co by jescze robiła z dzieckiem teraz tyle sie słyszy o opiekunkach masakra:szok::szok::szok:
Tak dla porównania to ja 8 lat juz nie pracuje zawodowo:-:)-:)-(ale Maksymilian daje mi tyle radośći ze jkoś to znosze siedzenie w domu a mam nadzieje ze moja jescze fasolka tez mi da jescze wiekszą radość:-):-):-)
siostra a firanki wystawiane na allegro
Ty sie tu chwal swoimi firanami bo sa cudne:tak:
hehe no widzisz ja Ciebie tez po profilu nie skojarzyłam:-p

a Twój Maks przecudowny:tak::-) ale najlepszy był jak opowiadał o patelniaku na balkonie:-D powalił mnie na kolana, ze on takie rzeczy wie:tak:
:-D:-D:-Dtemat tirow to rzeka dla Maksa
Chyba
@ zbliza sie wielkimi krokami i stad ta moja hustawka nastroju .

Moze mamy dzis poprostu gorszy dzien A moze serio on wychodzi z nalogu i tak sie bedzie zachowywal Lunka ja tez zrobie tak jak mowisz Teraz obserwuje i zobaczymy czy G bdzie trzezwy Jak wypije to i tak nie bedziemy razem

Dobra spada Jednak Oliwka zostaje z moja mama ona zaraz wrcoi z pracy i sami idziemy z g na terapie Pozniej zajze
to bardzo prawdopodobne:tak:
Moje najmłodsze dziecię zjadło 2 miseczki pomidorówki:szok:jestem w szoku bo od 3 dni ma słaby apetyt:baffled:
a ja zaraz muszę kawę sobie na odmulenie zrobić bo zasnę:-D
Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Lunka a ty się nie ciesz bo ty kochana w ciągu najbliższych 2 lat Wici braciszka dostarczysz:-p
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo:cool2:
kochana 2 dni glodowki to trzeba nadrabiac

no oceny fajne nie mozna z wszystkiego miec 5;-)
Witam! Ja tylko się melduję że żyję. Mam burdel w domu bo A. naprawia pod wanną bo wylewa woda na łazienkę:wściekła/y: Więc sprzatanie przede mną:baffled: Poza tym sypie śnieg i drogi ledwo przejezdne:-(Do wieczorka

oj ta wanna:baffled:

My po zakupkach
Obiadek zjedzony,posprzatane
Zalkiczylam rozmowe z Pati jak do jutra zoltaczka sie nie pogorszy wychodza do domu:-)
Nikolka pieknie sie witala ze mna i zegnala, cudny glosik.Mamusia pieknie karmi ale zmeczona niewyspana:sorry2:
No to sie zmywam bo zaraz mam gosci

Do góry