reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i antoszka mi przsnął:baffled::baffled::baffled::baffled:no to bedzie miał pietruszka ciekawy wieczór:dry::dry::dry::dry::dry:
dobra znikam sie szykowac do pracy ale rano się stawiam na posterunku no chyba że jeszcze dziś wieczorem.....
buziaki:happy2:

Właśnie wróciłam z zebrania....

Malinko ty wrózko ,a to kiedy mnie ta 3 dziecina z twej wrózby nawiedzi???:cool2:
Mnie jutro czeka 2 zebrania.:baffled::baffled::baffled:

Malinka wróżbitka? Ja też poproszę o przepowiednię.:tak: :sorry2:Chyba nie zdąrzyłam.:-(

Ale miałam dziś szalony dzień.:szok:
Najpierw nastawiłam pranie . Wyciągam a tam wszystko różowe.:szok::szok::sorry2: Od bielizny do kaleson Kacprowych.:baffled: Gdzieś zaplątała się czerwona bluzka Amelii.:-D:-D

Potem robiąc kanapki starszakom tak jakoś niefortunnie upadłam w kuchni, że bęcłam i połamałam chodzik Amelki :baffled:, który stał i czekał na wyniesienie kupę już czasu.:zawstydzona/y::-pChodzik to zabytek po Kacprze , jak i większość po nim rzeczy.:dry:

Jednogłośnie z mężem stwierdziliśmy, ze zamykamy warsztat.:-D:-D:-DNie stać nas na nowy sprzęt.

No i starszaki jutro idą do szkoły. :tak: W piątek bal karnawałowy.:tak:

Dorotka a ja myślę,że on się denerwuje ,bo przeżywa to spotkanie.
Idzie pierwszy raz i to z Tobą przecież.
Będzie wypytywany o wszystko.
Normalnie to by się napił i by się wyciszył ,a tu wie,że nie może i klops.
Ty też pewnie przeżywasz to całe spotkanie tak wewnętrznie bardziej niż Ci się wydaje.
Ja Zyczę Wam powodzenia i oby wszystko się szybko uspokoiło.:tak:
Dobrze,że małej nie musicie ciągnąć.:tak:
Iwcik ,ależ Wy jesteście podobne.:tak::szok::szok:
Synuś śliczny.
AS mialas zupelna racje:tak:
Moje najmłodsze dziecię zjadło 2 miseczki pomidorówki:szok:jestem w szoku bo od 3 dni ma słaby apetyt:baffled:
a ja zaraz muszę kawę sobie na odmulenie zrobić bo zasnę:-D
Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Lunka a ty się nie ciesz bo ty kochana w ciągu najbliższych 2 lat Wici braciszka dostarczysz:-p
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo:cool2:
MALENKA ty wrozbitka nie wiesz co bedzie miala IWCIK?????no wiesz?:-D:-D:-D
Wikus no więc wy kochana będziecie na swoim tzn najpierw kochana pomęczysz się trochę na kupie ale w końcu się wybudujecie a w miedzy czasie będziecie mieli jeszcze synka :-p
MALINKA a moze ty sie z powolaniem minelas????????:tak:
Ale się ubawiłam :-D
Mi sie ostatni sniło, ze jestem w ciązy :szok: Jak ię obudziłam i okazało się że to tylko sen to odetchnęłam z ulga :tak: więc mi dzieci tez na razie wystarczy :-D
Nauczyłam Helenkę grac na kompie teraz mnie przegania :dry::sorry2:
Mnie sie w lutym 2008 roku snilo ze jestem w ciazy Wstalam zrobilam test i jest OLIWKA:-D
no więc kochana wrócisz do pracy. małż otworzy warsztat zacznie się wam super wieść i z tej radości się zapomnicie i będzie zuzia i w końcu ci się sukieneczki przydadzą:-):-):-):-)

:-Dale ja nie chce do pracy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nIE NO SUPER MI HUMOR POPRAWILYSCIE:-D:-D:-D
Właśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56 :tak:a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje:szok: i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski:szok::baffled:a tak to prawie cała reszta śliczne 5.
Gromów nie będzie,ale na koniec roku ani jednej tróji nie chcę widzieć:no:

Malinko ty wrózko ,a to kiedy mnie ta 3 dziecina z twej wrózby nawiedzi???:cool2:
Super wiesci z wywiadowki:tak:
no i antoszka mi przsnął:baffled::baffled::baffled::baffled:no to bedzie miał pietruszka ciekawy wieczór:dry::dry::dry::dry::dry:
dobra znikam sie szykowac do pracy ale rano się stawiam na posterunku no chyba że jeszcze dziś wieczorem.....
buziaki:happy2:
MIlej pracy

No i pogadalismy sobie z M od serca w drodze do psychologa I juz jest ok:tak:
Dalismy sobie po strzale slownym i jet git Chyba serio ta wizyta nam na watrobach siedziala:-p
Najpierw byl G gadac z babka a pozniej je Dzis to byly tylko takie ala sprawy organizycyjne
G idzie tam w poniedzialek na 15.30 do jakiegos faceta ktory utwarza nowa grupe Na terapie dla poczatkujacych I do tej grupy G bedzie chodzil.Ma to byc 1 lub 2 razy w tygodniu To zalezy od nich jak sobie to ustala:tak:Plus do tego G bedzie chodzi do klubu wsparcia Jutro na 17 tam idzie
Ta grupa dziala codziennie wiec G sobie ustali kiedy na ta grupe a kiedy do tego klubu bedzie chodzil Babka powiedziala ze minimum 3 razy w tygodniu aby chodzil.

No to G do roboty i po robocie na leczenie I tyle mialam meza w domu Zartuje Niech chodzi tam nawet 5 dni w tygodniu jak mialoby nam i mu to pomoc:tak:

Pozyczylismy sobie 2 filmy na dvd Bedziemy wieczor filmowy robic :tak:
Jak Oli pojdzie dzis spac to zobaczymy 1 film a w inny dzien 2:tak:

Co do gotowania to ja tez nie lubie nic gotowac bo mieszkamy z mama i jak cos nie tak zrobie to jest zle Kilka razy zostalam skrytykowana Juz nie chodzi o to ze ja gotuje zle tylko chodzi co w dany dzien mam zrobic Ja znam swojego G a mama chce wszystko pod Jasia swojego robic I tutaj sie nie zgodzimy Bo ja pod Jasia nie gotuje Wiec albo jak mi powie co mam zrobic a jak nie powie to nic nie robie Chyba ze dla nas tylko Glownie dla Oliwki

G sie bawi z Oliwka Ja tez ide sie pobawic Wieczorem jeszcze przed filmem z M zajze :tak:

Witam sie laseczki
Wkoncu mam spokoj:tak::tak::tak:Doprowadzilam mieszkanko prawie do porzadku-zostalo mi poukladanie wszystkiego u dzieciakow w pokojach:-):tak:
Wyrwalam sie dzisiaj na zakupki z Wiktoria a do restzy dzieci przyjechala siora i pozniej od razu wziela Kacpra i od Niej druga siora Go odbierze:tak::tak::tak::tak:
Klaudia tak strasznie plakala jak wychodzilam i jak mnie nie bylo ze szok:szok::szok::szok:Siora nie wiedziala co ma robic:-D:-D:-D
Ale juz jest dobrze:tak::tak::tak:Pokupowalam Jej prezenciki i Ja mega wytulilam i wycalowalam jak wrocilysmy:tak::tak::tak:
Teraz dzieciaki sie jakos bawia wiec mam chwilke

Zmykam poczytac co napisalyscie

Witam wszystkie panie :-)
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Ja również jestem z Żor ale od ślubu mieszkam kolo Rzeszowa.
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam
Witam,witam:-)
u nas we Wrocku nie znajdziesz tańszej opiekunki niż 1200zł za miesiąc na 8h a wiadomo jak więej godzin to więcej kasy.
teraz opiekunki sie coraz bardziej cenią :tak::tak::tak:biora po 1500,2000 :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
U nas tez niestety tyle biora:no:Ale ja bym moich skarbow nie zostawila nawet nie wiem z jaka opiekunka:no::no::no:Referencje to jedno ale zycie pokazuje cos innego:no::no:
no tak ale skoro bys zarabiała powiedzmy 1500zł to dałabys opiekunce 1200zŁ??????bo dla mnie to byłby bezsens iść do pracy harować ,nie widziec się z dzieckiem tyle czasu i miec z tego tylko 300zł bo resztę zabierze opiekunka.no niestety mało kogo stać teraz na opiekunkę
No to to juz bezsens:no:Ale niestety sa kobiety ktore zmuszone sa tak robic
No pewnie ze nie!!!
Ja igdy nie bylam za tym zeby miec opiekunke ale ja to ja.Roznie bywa i czasami te 300zl dziewczyny maja na oplaty:baffled:
Ja decydujac sie na dziecko zdecydowalam sie na siedzenie w domku:tak:
Zgadzam sie w 100%:tak::tak::tak:
Ja tez bede siedziala w domu chyba dopoki dziewczynki nie pojda do szkoly,a pozniej sie zobaczy;-):-)
Lunka to szybko śniadanko i Gustawa reanimujcie:-Dkochana ale naięcie to ty umiesz budować:tak::tak::tak:
słuchajcie laski wyskoczyło mi mega zimno na wardze czym to wytępić bo zowirax mi nic nie pomaga a boli jak diabli ust dobrze otworzyć nie mogę:baffled:
Ja nigdy nie mialam opryszczki ,ale czesto mam zajady:no:Biore wtedy 3 razy dziennie witamine B komplex i smaruje mascia vratizolin:tak::tak::tak:Dwa dni i po sprawie
no to teraz sie witam z Wami

pisze od godziny posta i dokonczyc nie moge hihihi
Laura juz po sniadanku.Dalam jej kolorownke ale widze ze w tv sie patrzy wiec zaraz go wylacze i muse zalacze
Ja musze sie wziascza porzadek
Poskladac pranie i jedno powiesic bo wlaczylam na noc.Nalesniki mam piec wiec troche mi to zajmnie:baffled:
Potem do sklepu po miesko mielone bo zostal mi mararon a wyrzucac nie bede wiec zjemy z mielonym i pieczarkami, zapieke w piekarniku z serem i tez bedzie:tak:
Laura zrobila mi pobudke po 9 ale do 10 jeszcze drzemalam a ona obok mnie:-D ze slonikiem:-D palce do buzi mi wkladala zebym tylko oczy otworzyla.Buziaki dawala i mopwila mama wstan chodz do pokoju:-D:-DMoja mala wariatka:-)
Jak ja kocham takie pobudki:tak::tak::tak:
No i od jutra zaczynam odsypianie tych trzech dni:tak::tak::tak:
dzieki powrzucam jeszcze kilka fotek moze ktos mnie jescze pozna ze jednak sie znamy skąś , wkoncu ten swiat taki mały:-):-):-)
Moja fotka zrobiona w sierpniu z wesela siostry i mój syn.
Od razu widac ze siorki:-)Obydwie takie sliocznotki:-)
A synus słodziutki i taki sam chudzielec jak moj Dominik:tak:No i widze ze sa w podobnym wieku:tak::tak::tak:
Właśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56 :tak:a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje:szok: i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski:szok::baffled:a tak to prawie cała reszta śliczne 5.
Gromów nie będzie,ale na koniec roku ani jednej tróji nie chcę widzieć:no:

No to super srednia:tak::tak::tak:Gratuluje:-)
Zdolna ta Twoja cora:tak::tak::tak:

MARTA
Gratuluje pracy:-)

Lunka to szybko śniadanko i Gustawa reanimujcie:-Dkochana ale naięcie to ty umiesz budować:tak::tak::tak:
słuchajcie laski wyskoczyło mi mega zimno na wardze czym to wytępić bo zowirax mi nic nie pomaga a boli jak diabli ust dobrze otworzyć nie mogę:baffled:

ja miałąm też mega duże zimno noe wiem czy Ty masz takie ale ja musiałąm brać przeciw wirusowe Heviran bo miałąm całą wargę spuchniętą jakby mi ktos przypie......:tak::tak::tak::tak:

A wczoraj Martynke obcielismy dużo fajniej wygląda

pokaż fotkę Martynki jak wygląda w nowej fryzurce :tak::tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-DDobre

A ja zapomniałam wam powiedziec jak mnie Kamil w nocy przestraszył.Obudziłam sie przekręcam sie na drugi bok i cos mnie zaniepokojiło,Słucham czy kamil oddycha i nic nie słychac połozyłam mu rece na klatke a on strasznie zimny :szok:i klatka sie nie rusza no se mysle martko tylko nie to az mi sie ciepło zrobiło ale słucham dalej i oddycha i tyle dorobiłam ze go obudziłam ale szczesliwa byłam ze jest wszystko ok dałam mu sie napic i poszedł dalej spac

no to napedził ci starcha ,ja tez bym się przestraszyła,współczuje przezyć :tak::tak::tak::tak::tak:najwżniejsz eże wszystko jest ok :-)

no to teraz sie witam z Wami

pisze od godziny posta i dokonczyc nie moge hihihi
Laura juz po sniadanku.Dalam jej kolorownke ale widze ze w tv sie patrzy wiec zaraz go wylacze i muse zalacze
Ja musze sie wziascza porzadek
Poskladac pranie i jedno powiesic bo wlaczylam na noc.Nalesniki mam piec wiec troche mi to zajmnie:baffled:
Potem do sklepu po miesko mielone bo zostal mi mararon a wyrzucac nie bede wiec zjemy z mielonym i pieczarkami, zapieke w piekarniku z serem i tez bedzie:tak:
Laura zrobila mi pobudke po 9 ale do 10 jeszcze drzemalam a ona obok mnie:-D ze slonikiem:-D palce do buzi mi wkladala zebym tylko oczy otworzyla.Buziaki dawala i mopwila mama wstan chodz do pokoju:-D:-DMoja mala wariatka:-)
ja też miałam do jedznka naleśniki,M robił :tak::tak::tak::tak::tak:

no fajną miałaś pobudkę :tak::tak::tak::tak:

dzieki powrzucam jeszcze kilka fotek moze ktos mnie jescze pozna ze jednak sie znamy skąś , wkoncu ten swiat taki mały:-):-):-)
Moja fotka zrobiona w sierpniu z wesela siostry i mój syn.

ale z Ciebie laska i jaka podobna do Anki,kurczę jesteście identyko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ok a co to az takie straszne ze mogę sie wystraszyc ;-)będzie dobrze:-)
Mi tez sie wydaje ze wogóle 2010 rok bedzie obfity w maleństwa:tak::tak::tak::tak:
oj bedzie będzie,pisali o tym ostatnio w jakiejś gazecie że przez te mrozy ludzie więcej się seksią i juz jest więcej wizyt i i gina i rozpoznania ciąż więc będzie w przyszłym roku wysyp dzieciaczków :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Moje najmłodsze dziecię zjadło 2 miseczki pomidorówki:szok:
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo:cool2:

no to musiał byś głodny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

podoba mi sie ta wrózba kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

:-Dale ja nie chce do pracy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o Ty leniuchu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale miałam dziś szalony dzień.:szok:
Najpierw nastawiłam pranie . Wyciągam a tam wszystko różowe.:szok::szok::sorry2: Od bielizny do kaleson Kacprowych.:baffled: Gdzieś zaplątała się czerwona bluzka Amelii.:-D:-D

Potem robiąc kanapki starszakom tak jakoś niefortunnie upadłam w kuchni, że bęcłam i połamałam chodzik Amelki :baffled:, który stał i czekał na wyniesienie kupę już czasu.:zawstydzona/y::-pChodzik to zabytek po Kacprze , jak i większość po nim rzeczy.:dry:

Jednogłośnie z mężem stwierdziliśmy, ze zamykamy warsztat.:-D:-D:-DNie stać nas na nowy sprzęt.

No i starszaki jutro idą do szkoły. :tak: W piątek bal karnawałowy.:tak:

ale się uśmiałąm :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka czek na wieczorynkę.
A my na pizzę :-p:-p:-p:-p:-p
tzn przyjechała ale dajemy reklamację,pierwszy raz sie tak zdazyło ze pizza była w srodku niedopieczona surowa :no::no::no::no::no::no::no:

dzwoniliśmy powiedzielismy ze zglłaszamy reklamację i ze chcemy nowa pizzę.
mają nam przywieźć:tak::tak::tak::tak:

no to sie teraz wkurwiłam na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pisałam Wam przed chwilką o tej pizzy,więc ptrzed chwilką mielismy telefon z tej pizzerii dzwoniła jakas baba ze ona kierowcy nie wyslę ze jak nam cos się nie podoba w pizzy to my mamy sami ją przynieść.ale sie wkurzyłam jakim prawem ona ma nie przyjąć reklamacji,zapłąciłam do cholery i ja ma teraz zapieprzac z ta pizzą w ten mróz jakas popierdzielona.kłuciłam się z nia na maksa,z tej złości powiedziałąm że jest suką i niech spier......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i sie rozłaczyłam.

no i pieniądze mi przepadły i pizza idzie do kosza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to był ostatni raz kiedy zamawiaąłm tam cokolwiek.

jestem tak wkurzona że mna normalnie nosi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisałm jej w złości sms-a ze może sobie tą pizze w dupe w sadzić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to mi gupia suka napisała że pójdzie z tym sms-em na policję za obrazę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
boziu jaka głupia suka :no::no::no::no::no:

przepraszam dziewczyny za słownictwo ale dawno taka wściekła nie byłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć babeczki....ja nic nie czytałam bo serio nie mam głowy:no: Miałam dziś jeden z tych najgorszych. nie opowiem niestety historii na forum, co by jakiś idiota nie odebrał tego tak jak pewien koleś...w każdym razie ostatecznie zostałam poinformowana, że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich.:-( teraz będę się bać każdego podjeżdżającego auta....sorki że nie napiszę nic więcej i Wy na pewno byłybyście po mojej stronie, ale idiotów też nie brakuje. do tego taki stres w ciąży, że nie wiem już jak mam się uspokoić żeby tylko większej szkody sobie nie narobić...eh..życie:dry:

reklama
Witam sie laseczki

Klaudia tak strasznie plakala jak wychodzilam i jak mnie nie bylo ze szok:szok::szok::szok:Siora nie wiedziala co ma robic:-D:-D:-D
Ale juz jest dobrze:tak::tak::tak:Pokupowalam Jej prezenciki i Ja mega wytulilam i wycalowalam jak wrocilysmy:tak::tak::tak:
Teraz dzieciaki sie jakos bawia wiec mam chwilke

Zmykam poczytac co napisalyscie
biedaczka sie zestresowala ale fajnie ze mamusia wrocila wycalowala i przytulaski byly, strasznie przywiazana do Ciebie:-)
no to sie teraz wkurwiłam na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pisałam Wam przed chwilką o tej pizzy,więc ptrzed chwilką mielismy telefon z tej pizzerii dzwoniła jakas baba ze ona kierowcy nie wyslę ze jak nam cos się nie podoba w pizzy to my mamy sami ją przynieść.ale sie wkurzyłam jakim prawem ona ma nie przyjąć reklamacji,zapłąciłam do cholery i ja ma teraz zapieprzac z ta pizzą w ten mróz jakas popierdzielona.kłuciłam się z nia na maksa,z tej złości powiedziałąm że jest suką i niech spier......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i sie rozłaczyłam.

no i pieniądze mi przepadły i pizza idzie do kosza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to był ostatni raz kiedy zamawiaąłm tam cokolwiek.

jestem tak wkurzona że mna normalnie nosi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisałm jej w złości sms-a ze może sobie tą pizze w dupe w sadzić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to mi gupia suka napisała że pójdzie z tym sms-em na policję za obrazę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
boziu jaka głupia suka :no::no::no::no::no:

przepraszam dziewczyny za słownictwo ale dawno taka wściekła nie byłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to zes pojadla:wściekła/y:
A z tym smsem to faktycznie moze isc na policje:baffled:
No to jednego klienta maja mniej:sorry2:

Laura po kolacji MOj dopiero wrocil glodny jak wilk bo przy aucie grzebal ehhhh autka to skarbonki:cool:akumulator wysiadl i trezba bylo kupic nowy do tego znajomy kupil nie taki co trzeba i moj musial klemy przerobic, masakra!
No coz zaraz film na tvn wiec zmykam

Do góry