reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W maju to ja bede wiec Lali zostanie ze mną :-):-):-)
Nie szylam nic nowego dla siebie bo musze teraz uszyc komplet na 6 metrowy karnisz:-)
A dzisiaj szyłam strój dla Maksymiliana bo mają jutro przedstawienie w przedszkolu i gra rolę króla Melchiora:-):-):-) Korona piękna zrobiona i pelerynka też z satynki zeby pięknie sie mieniła no i dary w słoiczku ozdobnym muszą byc w kolorze złota bo to złoto Melchior daje:-):-):-)

reklama
Moje dziewczynki sprzataja zabawki tak same od siebie:szok::szok::szok:
Ale juz mi marudza bo sa mega zmeczone,wiec juz je myje ,wypija kaszunie i do wyrek:tak::tak:

W maju to ja bede wiec Lali zostanie ze mną :-):-):-)
Nie szylam nic nowego dla siebie bo musze teraz uszyc komplet na 6 metrowy karnisz:-)
A dzisiaj szyłam strój dla Maksymiliana bo mają jutro przedstawienie w przedszkolu i gra rolę króla Melchiora:-):-):-) Korona piękna zrobiona i pelerynka też z satynki zeby pięknie sie mieniła no i dary w słoiczku ozdobnym muszą byc w kolorze złota bo to złoto Melchior daje:-):-):-)
pochwal sie tym strojem albo jutro porob fotki i tu wklej :))
Moje dziewczynki sprzataja zabawki tak same od siebie:szok::szok::szok:
Ale juz mi marudza bo sa mega zmeczone,wiec juz je myje ,wypija kaszunie i do wyrek:tak::tak:
zmeczone to szybko sprztaaja zeby w wyrkach wyladowac

KERNUS
Przeczytalam i odpisalam
Jak dla mnie to absurd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A wiec glowa do gory:tak::tak::tak:

i tu sie zgadzam!!!!

No to mojego posta o tym jak bylo u psychologa chyba nikt nie zauwazyl ? :-(

KERNA oj przykra sprawa Choc nie wiem o co chodzi No ale zycze aby do niczego nie doszlo Stres w Twoim stanie nie wskazany :-(

LWCIK to smutne ze poronilas 2 razy :-( Ja raz poronilam wiec wiem jaka to katastrofa :-(
3 mam mocno kciuki teraz za Twoja dzidzie aby bylo ok :-)

Wiecej nie nadrobilam Oliwka juz spi A ja ide do M i bedziem ogladac film :-)

Aha AGNES no to pojechalas po babce Nie wiedzialam ze Ty taka ostra jestes :-)

no to Kerna jak mozesz to i ja poprosze na Priva streszczenie

Zanim weszlam to sie zastanawialam czy sie odezwalas Bo ostatnio jakos malo sie odzywasz :-(

Pa dziewczynki do jutra

Cześć dziewczyny
Kerna co to za dymy,a ponieważ ciekawość gorsza od faszyzmu skopiuj proszę i mi tez wyślij:zawstydzona/y::tak:

Mój m sobie zasnął i w ten oto sposób mam dojście do kompa o tak nietypowej porze:-D,bo inaczej spędzamy ten czas Razem:-D

reklama
Dorotka ,fajnie ,ze byliście u psychologa,az miło poczytać ,ze coś sie u was dzieje dobrego:tak:
Iwcik-czekamy na fotki Melchiora:tak:
Dowikla,miałaś oszzędzać:-D
Agnes ja cie nie poznaję,a gdzie twe opanowanie

Do góry