reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwcik wy to z anią klony:szok::szok::szok:
a ja ogarnełam domek zmieniłam antoszce pościel bo mi flegmą wszystko zarzygał:baffled:a teraz mam luziku trochę tzn adamowi pomagam przy matmie co chwile i zupkę muszę doprawić zaraz a potem chcę poprasować z naciskim bardziej na muszę a nie chcę:-p

reklama
LUNKA chodzilomi ze jak sie zrobi tak cieplo ze z Oliwka bedemogla wyjsc na ciut dluzej niz na kilka Minut To wtedy pojde zalatwic nam taka terapie Nie wiem nawet gdzie mam sie rozgladac za tym :-(
Tak mamy te same charaktery ale potrafimy sie dogadywac Bo pamietam jak bylo kiedys jak sie poznalismy i pozniej tez Nawet teraz potrafimy bys dla siebie dobrzy mili itp
Dzis G jest jakis nerwowy Jak twierdzi sam nie wie dlaczego A i ja nie mam nastroju Chyba
@ zbliza sie wielkimi krokami i stad ta moja hustawka nastroju .

Moze mamy dzis poprostu gorszy dzien A moze serio on wychodzi z nalogu i tak sie bedzie zachowywal Lunka ja tez zrobie tak jak mowisz Teraz obserwuje i zobaczymy czy G bdzie trzezwy Jak wypije to i tak nie bedziemy razem

Dobra spada Jednak Oliwka zostaje z moja mama ona zaraz wrcoi z pracy i sami idziemy z g na terapie Pozniej zajze
Dorotka a ja myślę,że on się denerwuje ,bo przeżywa to spotkanie.
Idzie pierwszy raz i to z Tobą przecież.
Będzie wypytywany o wszystko.
Normalnie to by się napił i by się wyciszył ,a tu wie,że nie może i klops.
Ty też pewnie przeżywasz to całe spotkanie tak wewnętrznie bardziej niż Ci się wydaje.
Ja Zyczę Wam powodzenia i oby wszystko się szybko uspokoiło.:tak:
Dobrze,że małej nie musicie ciągnąć.:tak:
Iwcik ,ależ Wy jesteście podobne.:tak::szok::szok:
Synuś śliczny.

hehe no widzisz ja Ciebie tez po profilu nie skojarzyłam:-p

a powinnam bo niedość, że sie preprowadziłas do Rzeszowa z Żor to jeszcze Maks :-p

chyba po prostu sobie wmówiłam ze sie nie znamy, skoro wymienilas patrysie i anke, a mnie nie:-D:-D

to kochana jeszcze raz wielkie gratulacje fasolinki:tak::tak::tak:

a Twój Maks przecudowny:tak::-) ale najlepszy był jak opowiadał o patelniaku na balkonie:-D powalił mnie na kolana, ze on takie rzeczy wie:tak:
No widzisz czasem tak bywa heheh tak mój syn to tylko temat Tirów niestety tatuś jego jezdzi i dziecko chyba tez bedzie jeżdzić Tirem uwielbia to :-):-):-)
Tobie też Asiu jeszcze nie miałam okazji ogratulowac dzidziusia ale jestem na bierząco bo z siostra mnie informowała:-):-):-)

As76 Witam nic sie nie stało ja dopiero zaczynam wiec jeszcze nie bardzo mogę dogonic was wszystkie z tym pisaniem ale mam nadzieje ze dam radę :-)

iwcik wy to z anią klony:szok::szok::szok:
a ja ogarnełam domek zmieniłam antoszce pościel bo mi flegmą wszystko zarzygał:baffled:a teraz mam luziku trochę tzn adamowi pomagam przy matmie co chwile i zupkę muszę doprawić zaraz a potem chcę poprasować z naciskim bardziej na muszę a nie chcę:-p
Nie my nie klony ani nie blizniaczki jest miedzy nami rok róznicy :-):-):-)
Widzę ze niejedną mamę zadziwiło moje zdięcie bo kazdy pisze ze podobne ale ja naprawde nie widze tego podobienstwa :-):-):-) ale fajnie i wszystkim mamą dziekuje;-);-);-)

Moje najmłodsze dziecię zjadło 2 miseczki pomidorówki:szok:jestem w szoku bo od 3 dni ma słaby apetyt:baffled:
a ja zaraz muszę kawę sobie na odmulenie zrobić bo zasnę:-D
Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Lunka a ty się nie ciesz bo ty kochana w ciągu najbliższych 2 lat Wici braciszka dostarczysz:-p
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo:cool2:

Wikus no więc wy kochana będziecie na swoim tzn najpierw kochana pomęczysz się trochę na kupie ale w końcu się wybudujecie a w miedzy czasie będziecie mieli jeszcze synka :-p

reklama
Do góry