reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
w piatek pietruszka sobie weźmie wolne to juline rano zaprowadzimy bo ma bal więc chcemy żeby poszła bo marzy o tym
witam nowe mamusi u nas piszcie duzo:tak:
wczoraj była wywiadówka u mojego adama jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y:jak mi przejdzie z lekka to w rowie wam napisze co i jak :-(ma karę i to tyle:sorry2:
zaraz lecę lekko nadrobić i słyszałam że tam prośby o wróżby były to jak antoche kole 11 położę spać to napiszę:-D
a Martuś czytałam że pracę dostałaś gratki:-)u nas opiekunki od 800 do 2000 biorą ale można i za 600 znaleź mamusię ze swoim dzieckiem co weźmie pod opiekę inne do pilnowania i dużo dziewczyn np w casto tak robi:tak:
U nas tez w piątek i kazałam M rezerwować czas od 10-ej do 14-ej - Pirat Olo będzie i Małpka Julu:tak: - tak jak w tamtym roku.
Malinuś Ty opłaty pobieraj chociaż "co łaska";-):tak::-D:-D.Co do pilnowania ze swoim dzieckiem to u nas raczej niezbyt rodzice chcą:no::sorry2:.
:-D:-D
Swietne zakupy :tak:
Gratulacje ogromne za nowa prace. Moze jeszcze ta w lumpiku wypali??
Dzięki ale wolę tutaj na miejscu bo te 200zł jakbym więcej zarobiła to wyżywienie i dojazdy i dłuższy czas pracy:baffled::tak:.
MALINKA brak seksu to kiedys mielismy A teraz z seksem jet coraz lepiej wiec mysle ze to nie to
No więc integracja na calego;-):tak:.
Beatko,nie zazdroszczę sąsiadów:wściekła/y::wściekła/y::no: -oby z nowym mieszkankiem szybko i pomyślnie wyszło;-):tak:.
Anka, ja byk a M lew - wybuchowa mieszanka :szok: i tak w większości to byk lwa na rogi bierze:-p;-):tak::tak::-D:-D.
Po wizycie już dochodzę do siebie:tak:.
Lekarz mi krople na rozszerzenie źrenic zapuścił i ledwo co po Jula poszłam,bo śnieg w oczy raził.teraz już troszkę lepiej.Za tydzień znowu do kontroli.:tak:
Właśnie zapiekanki robię i nastawiłam w piekarniku a Julu SIAM poszedł robić,zachodzę do kuchni a ona szynkę nadkroił nożem i na tartce do chrzanu ścierał:wściekła/y::wściekła/y: - ja wysiadam:-(.

MALINKA ODPAL GG

My też sie często kłocimy często są to takie wybychy któtkotrwałe ,a potem obracanie w zart,to chociaż tyle z tego dobrego,ale czasami z kolei mam wrazenie ,ze my z dwóch róznych planet pochodzimy.
No co ty Wiktoria ,co masz na myśli mówiąc ,ze nie mozesz ugotować tego co chcesz ,bo nie czaję???Twój m nigdy ziemniaków nie obierał????

Wiki a twój M nie gotuje nic nigdy????????????
zostawiłam wam coś w rowie:tak:
No mój M nie gotuje mysle ze jakbysmy siedzieli sami to by gotował bo kiedys jak Tesciów to sam ugotował obiad.
A u nas jest tak ze tesciowa gotuje,ja jak bym gotowała to ona ciągle chodzi i mówi to tak zrób a to tak a mnie to wkurza,ja wiem ze ona mi chce doradzic i wole sie nie wtrącać.
A jeszcze kiedys siostra mojego m mi mówi ze ile to bede wisiec na tesciowej z gotowaniem i ze powinnam wziąśc sie za gotowanie ale mnie wtedy wkurzyła bo ona mysli ze jak ona gotuje to ja tez musze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jeszcze mnie wkurza jak krzyczy na moją Martynke ja na jej dziecko nie krzycze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i tak wygląda u nas sytułacja a po drugie ja jak gotuje to mi nikt dzieci nie zabawi a oni tylko mama mama no moze Martynka juz nie tak bardzo ale Kamil ciągle chce na ręce i ja sie denerwuje przy tym bo ja jak juz cos gotuje to musze miec spokuj.
:dry:

Wikuś znam ten ból mieszkałam z mama i tez musiałam sie z jej zdanim liczyć bo nie byłam u siebie:wściekła/y:
ale jest sposób ty masz swoją kuchnie w której z tego co pamiętam nie gotujesz...weź ty swojego chłopa sposobem bo zdaje sobie sprawe ze on nie widzi problemu jak to chłop..powiedz mu ze chcesz yć dla niego dobrą gospodynia itp na wsadzaj mu troche miodu obgadaj to w łóżku po sexie albo i przed i zacznij gotowac u siebie żyć tak jakby bardziej na swoim:tak:

reklama
My się raczej mało kłócimy bo nie mamy czasu:-p:-p:-p
większość rzeczy obgadujemy bo my oboje gaduły:baffled:on wodnik czyli ten co się z głowa w chmurach kołysze ja byk uparty i twardo stąpający po ziemi więc ja go czasami ściągam na ziemię on mnie czasami wybija w górę i jakoś to leci:tak:
a jak się kłocimy to oboje jesteśmy bardzo sarkastyczni raczej bez krzyku ale bardzo upierdliwie do tego ja strzelam focha a on dogryza:-p

Do góry