reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dorotka ,no wspólczuje sytuacji,musisz dobrze wszystko przemyśleć:tak:

As -pól kilo serka wiejskiego:-D:szok:

A ja sobie kawke dopijam,zaraz muszę zupke wstawić ,dzis zurek robie,a weny nie mam,w sumie to śpiąca jestem:baffled:Poczytałam sobie gazet ,mama mi dała przeczytana juz przez sebie prasówkę ,ale jakoś sie skupić konkretnie nie potrafie.

reklama
Dorotka a rozmawiałaś o tym na terapi?przecież jego zachowanie jest normalne to syndrom odstawienia powinna was terapeutka do tego przygotować:tak:kochana twój chłop zdrowieje i musisz miec teraz stalowe nerwy:baffled:niestety jak nałogowiec odstawia swój nałóg to tak się zachowuje:tak:wiem to przykre ale jedyne czego mogę ci życzyć to mnóstwa siły:tak:

no to teraz sie witam z Wami

pisze od godziny posta i dokonczyc nie moge hihihi
Laura juz po sniadanku.Dalam jej kolorownke ale widze ze w tv sie patrzy wiec zaraz go wylacze i muse zalacze
Ja musze sie wziascza porzadek
Poskladac pranie i jedno powiesic bo wlaczylam na noc.Nalesniki mam piec wiec troche mi to zajmnie:baffled:
Potem do sklepu po miesko mielone bo zostal mi mararon a wyrzucac nie bede wiec zjemy z mielonym i pieczarkami, zapieke w piekarniku z serem i tez bedzie:tak:
Laura zrobila mi pobudke po 9 ale do 10 jeszcze drzemalam a ona obok mnie:-D ze slonikiem:-D palce do buzi mi wkladala zebym tylko oczy otworzyla.Buziaki dawala i mopwila mama wstan chodz do pokoju:-D:-DMoja mala wariatka:-)
No jaka ta Laura jest mądra co ma mama dłużej spac.
WIKI no ja bym sie strasznie przestraszyla No chyba byl Oliwke w panice obudzial Byleby zobaczyc ze oddycha
I co z tego ze mnie M przeprosil jak nadal jest niemily I non stop sie klocimy Ale to ostro Serio mam juz tego dosc Nie wiem czeka nas dzis ciezki dzien :-(

Ja sie zastanawiam czy aby my nie pasujemy do siebie charakterami Mysle ze nawet jak M przestanie pic to mozemy sie nie dogadac bo to jest w nas Bo nie pasujemy do siebie :-(
Kurcze mam dola Sorki ze wam truje :-(

Oli sie bawi G poszedl jednak do sklepu i na poczte Zaraz zajme sie obiadem dla malej
G zrobi dla siebie obiad i dla nich bo dzis mielone ja ich nie jem wiec ich nie robie a co :-)
No i po 14 spadamy No ale dzis nie usmiecha mi sie z nim nigdzie isc :-(
No moze ma zły dzien zdaza sie ja też tak mam czasem ze byle co mnie wkurza.A jesli chodzi o charaktery i dopasowanie to nie wiem jakie wy macie i trudno mi powiedziec u nas jest tak ze mój M nerwowy ja zas spokojna jak on cos gada to ja wysłucham i nic nie gadam i ide co robic jak to moja mama mówi ze czasem lepiej sie nie odzywac.
ANKA nie przeprosil mnie za swoje zachowaie To jak sie do mnie odnoi dzisiaj Nawet do Oliwki jest jakis zly co do niego to niepodobne

MALINKA brak seksu to kiedys mielismy A teraz z seksem jet coraz lepiej wiec mysle ze to nie to
A co do seksu to czasemnawet on nie pomaga:baffled:

Ostatnia edycja:
kamieniołom-urabianie skały na bloki​

81293895.jpg

:-D:-D:-D

Rewelacja :tak:

:-D:-D:-D:-D:-DDobre

A ja zapomniałam wam powiedziec jak mnie Kamil w nocy przestraszył.Obudziłam sie przekręcam sie na drugi bok i cos mnie zaniepokojiło,Słucham czy kamil oddycha i nic nie słychac połozyłam mu rece na klatke a on strasznie zimny :szok:i klatka sie nie rusza no se mysle martko tylko nie to az mi sie ciepło zrobiło ale słucham dalej i oddycha i tyle dorobiłam ze go obudziłam ale szczesliwa byłam ze jest wszystko ok dałam mu sie napic i poszedł dalej spac

To miałaś stracha :szok:

A ja po zakupach, ale zimno, wrrrr
Kupiłam dziecku prażynki i moja dietę szlag trafił :-p:-D

MALINKA do terapeuty idziemy dzis pierwszy raz Ja jak sie zrobi ciut cieplej to chce nam zalatwic tez terapie rodzinna bo serio za duzo w nas gniewu i zalu :-(
WIKI my jestesmy tacy sami On nerwowy i wybuchowy i ja tez A wiem ze przeciwienstwa sie przyciagaja Mysle ze dlatego ze charakterami jestesmy tacy sami dlatego tez czesyo nie umiemy sie dogadac

Brzuch mnie zaczyna pobolewac Moze @ w koncu przyjdzie

Gobiera ziemniaki Nie odzywamy sie do siebie Wole nic sie nie odzywac anizeli klocic Sorki ze ja tak samolubnie dzis ale nie mam nastroju :-(

MALINKA do terapeuty idziemy dzis pierwszy raz Ja jak sie zrobi ciut cieplej to chce nam zalatwic tez terapie rodzinna bo serio za duzo w nas gniewu i zalu :-(
WIKI my jestesmy tacy sami On nerwowy i wybuchowy i ja tez A wiem ze przeciwienstwa sie przyciagaja Mysle ze dlatego ze charakterami jestesmy tacy sami dlatego tez czesyo nie umiemy sie dogadac

Brzuch mnie zaczyna pobolewac Moze @ w koncu przyjdzie

Gobiera ziemniaki Nie odzywamy sie do siebie Wole nic sie nie odzywac anizeli klocic Sorki ze ja tak samolubnie dzis ale nie mam nastroju :-(
No to własnie takie charaktery często dogadac sie nie moga ja jakbym była taka sama jak mój M to tez bysmy sie ciągle kłucili.
To twój M gotuje:baffled::baffled:
Nie no w miastach jest inaczej jak na wsi.Jak ja bym chciała sama mieszkac i gotowac co chce a nie tak jak teraz

reklama
MALINKA ODPAL GG

My też sie często kłocimy często są to takie wybychy któtkotrwałe ,a potem obracanie w zart,to chociaż tyle z tego dobrego,ale czasami z kolei mam wrazenie ,ze my z dwóch róznych planet pochodzimy.
No co ty Wiktoria ,co masz na myśli mówiąc ,ze nie mozesz ugotować tego co chcesz ,bo nie czaję???Twój m nigdy ziemniaków nie obierał????

Do góry