reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laseczki
ja jaas bez ycia ostatnio- wchodze podczytuje, ale jakoś na pisanie weny brak:sorry2:
dziś znów ide rwać 2 zęby:baffled:
booooje sieeeeee:baffled:

reklama
No i mamy pośmierdziałek. Witam więc mroźno i wietrznie, zimno jak cholerka.

Dzięki dziewczyny za kciuki dla Jolki. Wiadomość po rodzinie szybko się rozniesie, więc jak zaczniemy się za nią wszyscy modlić to jeszcze zdrowe bliźniaki z tego będą. No trzeba trochę luzu dać. Moja babcia jedna jedyna jest przeszczęsliwa, bo to jej 25 prawnuk będzie!Ale nic nie wie o chorobie Jolki.

AS, Ty ściągałaś ??? Ja nie iwerzeę. A poważnie-no tzreba się ratować.
Jeśli chodzi o tresurę. Kuzyna dostała psa owczarka niemieckiego długowłosego, no piękna sunia. Nauczyła już ją nawet, że może smakołyk jej pod nosem położyć a ta nie ruszy póki pozwolenia nie usłyszy, ale przy nodze za chiny chodzić nie chce i spuszczona do nogi na zawolanie nie przyjdzie.
Wiesz co, no cos prostego dla nastolatki, jeśli mogę Cię rosić.

Dorcia, to chyba mimo wszystko lepiej.
No mam nadzieję, że Wam paluszki na tym mrozie nie odpadną...

Anaconda, kurcze, lipa. Współczuję. Jak teraz łapulki małej?

Moja już dawno nie śpi, kurcze, w nocy też luzu nie miałam. Trza się zbierać na zakupy a ta mi się nie chce!!!
No, później, przytulę sie do niuńki, bo mnie pod kołderkę woła:-p

Hej dzołchu
Dorotka i Wiktoria,moze udało sie Wam sie szczęściary:tak:NA bejbusia jeszcze czas przyjdzie:-D

Medeuska trzymam kciuki zaby nic nie bolało:tak:

Anaconda wspólczuje przygody,biedna Maja musiała siewystraszyć,a zimno u was okrutnie:szok:

Myszunia dobrze,ze auto pali:tak:

MH wpadnij na dłużej ,coś taka zalatana,rozruszamy cie troche;-)

AS gratuluję ocen i o co chodzi z tym postem z samymi zdjeciami chomika:-D:szok:

Mamita ,takie teraz produkuja pralki dziadostwo wszystko,:baffled:ale rozumiem bóla:baffled:

Mi katar przechodzi ,za to m sie smarkać zaczął,m zeszło zimno za to mi dziś zaczęła wykwitać soczysta skwarka:wściekła/y:

Dalej zima jest-13 u nas,powiem wam ,ze powoli mam dość zimy ,moze jeszcze ferie potrzymać jak dla mnie i od połowy lutego niech spada:cool:

jA sprzątyam sobie mieszkanko ,poweekendowy sajgon ,na bb będe regularnie zaglądać ,

Ostatnia edycja:
Witam i ja
Ale jestem niewyspana:no:Moj siostrezniec zrobil nam pobudke o 8 :szok::szok::szok:O jacie i od tej godziny juz nie spimy:no::no::no:Dziewczynki chodza i marudza a mi sie nic nie chce:no:Pranie konczy sie prac i to chyba wszystko co dzisiaj zrobie:tak::tak::tak:Nie liczas obiadu na dzisiaj i postaram sie zrobic zupke na jutro:tak:
Zimno jak cholera bo teraz jest -11
Chlopacy szaleja,biegaja ,krzycza i robia mi taki syf ze szok:szok::szok::szok::szok:
Zadnych dzieci wiecej hehe:-D:-D:-D:-D

A co tu takie pustki:confused:

czesc

No i odtarlam
Wczesniej buszowalam na nk
Wczoraj miala elegancki dzionek nigdzie sie nie wybieralam lezalam caly dzien przed tv
W sobote poszlam spac o 2 wiec w niedziele wstalismy kolo 11:-D
Zrobilam sniadanko i nastawilam na rosolek
Moj slaby wiec nie bylo mowy o jakims wyjsciu.Ale szczerze mi sie nie chcialo
PO obiedzie walnelam sobie kapiel w wannie a moj zajmowal sie Laura
Wczoraj poszlismy spac o 21:40:szok:
Dzis wstalam o 9:30:szok:A Laura 10:10:szok:co za szalenstwo:-D

a teraz ide nadrobic

Witam. M został dziś w domu i jedzie jutro. Wszsytko przez te mrozy. ale ja się tam cieszę i narzekać na rozwalony harmonogram dnia nie będę:no::no::no:. Już zdążyłam się rano wybeczeć a tu taki surprajs:-) Teraz załatwiamy rodzinne bo wcześniej czasu brakowało i mały poszedł spać a M dalej jeździ po urzędach. Ale chyba wszystkiego dzisiaj się nie da....no zobaczymy. Autko pali, a u nas -20:szok: kozy w nosie zamarzają....nie ma jak oddychać:dry::dry:
Mamita oj współczuję:dry::dry:
As Ty geńjuszu;-)
Madziula ojjjjj zduś gada w zarodku:baffled:...mówie o skwareczku;-)
Dowikla no dla mnie pobudka o 8 to szczyt marzeń :-D:-D:-D:-D:-D może wyjątkowo dziś kawulec:confused:

reklama
Cześć Wiktoria:-),pisz jak dzieciaczki - zdrowe?
Dzieciaczki zdrowe naszczęscie na szczęscie.A u Ciebie wszyscy zdrowi?
hej laseczki
ja jaas bez ycia ostatnio- wchodze podczytuje, ale jakoś na pisanie weny brak:sorry2:
dziś znów ide rwać 2 zęby:baffled:
booooje sieeeeee:baffled:
Ha to nie tylko ja tak mam bo ty też ja też czasem wejde poczytam i uciekam a pisac jakos nie wychodz:baffled::sorry2:
No i mamy pośmierdziałek. Witam więc mroźno i wietrznie, zimno jak cholerka.

Dzięki dziewczyny za kciuki dla Jolki. Wiadomość po rodzinie szybko się rozniesie, więc jak zaczniemy się za nią wszyscy modlić to jeszcze zdrowe bliźniaki z tego będą. No trzeba trochę luzu dać. Moja babcia jedna jedyna jest przeszczęsliwa, bo to jej 25 prawnuk będzie!Ale nic nie wie o chorobie Jolki.

AS, Ty ściągałaś ??? Ja nie iwerzeę. A poważnie-no tzreba się ratować.
Jeśli chodzi o tresurę. Kuzyna dostała psa owczarka niemieckiego długowłosego, no piękna sunia. Nauczyła już ją nawet, że może smakołyk jej pod nosem położyć a ta nie ruszy póki pozwolenia nie usłyszy, ale przy nodze za chiny chodzić nie chce i spuszczona do nogi na zawolanie nie przyjdzie.
Wiesz co, no cos prostego dla nastolatki, jeśli mogę Cię rosić.

Dorcia, to chyba mimo wszystko lepiej.
No mam nadzieję, że Wam paluszki na tym mrozie nie odpadną...

Anaconda, kurcze, lipa. Współczuję. Jak teraz łapulki małej?

Moja już dawno nie śpi, kurcze, w nocy też luzu nie miałam. Trza się zbierać na zakupy a ta mi się nie chce!!!
No, później, przytulę sie do niuńki, bo mnie pod kołderkę woła:-p
A jaka Jolka bo nie doczytałam oco chodzi?na co jest chora?
czesc

No i odtarlam
Wczesniej buszowalam na nk
Wczoraj miala elegancki dzionek nigdzie sie nie wybieralam lezalam caly dzien przed tv
W sobote poszlam spac o 2 wiec w niedziele wstalismy kolo 11:-D
Zrobilam sniadanko i nastawilam na rosolek
Moj slaby wiec nie bylo mowy o jakims wyjsciu.Ale szczerze mi sie nie chcialo
PO obiedzie walnelam sobie kapiel w wannie a moj zajmowal sie Laura
Wczoraj poszlismy spac o 21:40:szok:
Dzis wstalam o 9:30:szok:A Laura 10:10:szok:co za szalenstwo:-D

a teraz ide nadrobic
No to miałas fajną niedziele

Do góry