reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam laseczki kochane:happy2:
babcia wczoraj przyjechała i poszła na 10.45 do Juliny na występy:tak:i mi ją przyprowadzi bo wyjść na dwór to brrrrrrrrrrrrrrr:szok:na termometrze teraz mam -17 a w nocy było -20 do tego jest ochydny wiatr:baffled:ale słonko zaczyna świecic to zaraz mi kuchnię zaleje słonko jak ja to lubię:tak:
wczoraj jak rano szłam do pracy na termometrze było -22 wiał wiatr to łzy mi leciały a ja co biegiem:-D:-D:-D
Patrysia pisała ze już ma dosyć ciąży ale jak nie urodzi do 29 to umówiła się z ginem na wywoływanie:tak:a MH patrysia prosiła żeby ci przekazać że pieniądze wyśle jak tylko wpłyną jej na konto:tak:
ja dostałam w piątek rachunek za prąd i aż usiadłam 420 zł:szok::szok: no nic termin płatności do 3 lutego ale ja zapłace dopiero po 10 bo teraz to mam 250 zł do 10 więc nie ma jak:no::no::no:
jutro wywiadówka u adama semestralna co się go pytam o oceny to inna wersja więc dałam sobie na luz jak zobaczę to będe wiedziała:baffled:
Antoszka ma mega katar i okropnie kaszle tak więc póki jest babcia tzn do jutra julina idzie do szkoły a od środy robię jej wolne bo nie ma mnie kto podrzucić do szkoły adam ma długo zajęcia a ja antka na ten mróz nie będe z kaszlem ciągneła gdyby było -10 to jeszcze jeszcze ale -17-20 to już przesada tym bardziej ze on siedzi w wózku i się nie rusza:baffled:

reklama
Obiecane fotki z porannych harców z chomikiem:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Super chomik i Oliwka tez zadowolona:tak:
Witam
A u nas z rana mała tragedia
Mąż wyszedł z Mają przed godz.7 żeby ją zawieść do przedszkola a samemu do pracy, dodam że na dworze -24st.C i posadził ją do samochodu a sam zaczął szyby skrobać, a wiadomo skoro auto na dworze stało to zimno w nim było jak na zewnątrz. Maja niczego nie rozumiejąc zdjęła sobie rękawiczki i nagle zaczęła piszczeć Jackowi w tym samochodzie że biedny nie wiedział co się stało, piszczała i płakała że zabrał ją do domu, rączki czerwone jak nie wiem co i lodowate. Teraz siedzi przy mnie z rączkami w rękawiczkach ale chyba ich sobie nie odmroziła bo pomalutku zaczynają się ocieplać:tak::tak::tak: Ot i zaraz będę po taxi dzwonić i ją zawiozę do przedszkola bo na pieszo to już się boję z nią iść
No to nieźle ale sie musiał przestraszyc twój M:tak:
witam laseczki kochane:happy2:
babcia wczoraj przyjechała i poszła na 10.45 do Juliny na występy:tak:i mi ją przyprowadzi bo wyjść na dwór to brrrrrrrrrrrrrrr:szok:na termometrze teraz mam -17 a w nocy było -20 do tego jest ochydny wiatr:baffled:ale słonko zaczyna świecic to zaraz mi kuchnię zaleje słonko jak ja to lubię:tak:
wczoraj jak rano szłam do pracy na termometrze było -22 wiał wiatr to łzy mi leciały a ja co biegiem:-D:-D:-D
Patrysia pisała ze już ma dosyć ciąży ale jak nie urodzi do 29 to umówiła się z ginem na wywoływanie:tak:a MH patrysia prosiła żeby ci przekazać że pieniądze wyśle jak tylko wpłyną jej na konto:tak:
ja dostałam w piątek rachunek za prąd i aż usiadłam 420 zł:szok::szok: no nic termin płatności do 3 lutego ale ja zapłace dopiero po 10 bo teraz to mam 250 zł do 10 więc nie ma jak:no::no::no:
jutro wywiadówka u adama semestralna co się go pytam o oceny to inna wersja więc dałam sobie na luz jak zobaczę to będe wiedziała:baffled:
Antoszka ma mega katar i okropnie kaszle tak więc póki jest babcia tzn do jutra julina idzie do szkoły a od środy robię jej wolne bo nie ma mnie kto podrzucić do szkoły adam ma długo zajęcia a ja antka na ten mróz nie będe z kaszlem ciągneła gdyby było -10 to jeszcze jeszcze ale -17-20 to już przesada tym bardziej ze on siedzi w wózku i się nie rusza:baffled:
Zdrówka dla Antosia

Oj MALINUS to dostalas mega gigantyczny rachunek:szok::szok::szok:
Ja jestem ciekawa mich rachunkow za prad i gaz a za jakis tydzien ,dwa juz bede wiedziala ile mam.Ale sa takei mrozy ze grzac to tzreba na okraglo-z tym ze ja teraz dostane rachunek za gaz za listopad i grudzien:tak::tak::tak:
U mnie etz tearz wyszlo sloneczko i jest od razu lepiej:tak::tak::tak:

KERNA
kawe to niekoniecznie ale chyba wypije sobie capucinko z rocore;-):-)

Anaconda nam na szczęście wymienił koleś na nowy akumulator bo jednak był felerny. ale koleś taki cwaniak, że wypytywał nawet o markę prostownika żeby tylko znaleźć jakiś haczyk:sorry2:Ale M się dosyć na szczęście zna i kolesia przegadał. A tak to prawie 4 stówki w plecy by było. no anaconda trzeba wyskoczyć z kaski niestety.....:dry::dry:
Ja po zeestawie ogórasy z ruskimi dostałam takiej zgagi że musiałam się legnąć. Zemdliło mnie cholernie bleeee jeszcze mandarynek wepchnęłam chyba z kilo:zawstydzona/y: Zamówiliśmy sobie pizze zaraz przyjedzie:tak:
Michał nie zwraca na mnie uwagi tylko łazi za tatą krok w krok:-D
Anka u ciebie bez mrozów???:szok::szok::szok::szok::szok: pod ziemią mieszkasz czy co????;-)
dobrze ze maz kumaty i sie nie dal
Ale masz apetycik heheheNa zgage polecam migdaly
Tu w DE gdzie mieszkam ciezko o snieg
Witam i ja
U nas tez zimno Ania wam juz pisala ile jest stopni ale jest taki zimny wiatr ze jak przyszlam przed chwila do domu to myslalam ze mi uszy z zimna odpadna:szok::szok::szok: ja naweet nie mam termomentru zeby sprawdzic ile teraz jest stopni:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dobrzy ze Emily ma spiwor w wozku bo by tez strasznie zmarzla jak mamusia bo bylismy dosc dlugo na dworze :tak::tak::tak:

Ja dzis od rana sprzatanie szwagierka wziela mala rano a ja sobie spokojnie pomylam okna podlogi porobilam pranie itd potem przyprowadzila Emily ok 14 do spania musiala szwagierka ja niezle wykonczyc bo usnela w sekunde nawet sama wolala ze chce spac a o 17 z trudem ja obudzila no bo ilez mozna spac:-D:-D:-D
Ja sie troche pobyczylam jak mala spala bo juz wczesniej mialam wszystko zrobione:tak::tak::tak:
fakt jak wieje to masakra sama gadalam B ze mi sie zdaje ze jest mroz a tu +1:szok:
natasha juz sie zajela tym zeby Emily sie wyganiala hehehe to i szybko zasnela
Nawet nie chce sobie tego wyobrazic -17C:szok::szok::no::no:
Ale u nas jest taki zimny i mocny wiatr ze nigdy bys nie powiedziala ze temperatura jest na plusie ja bylam pewna ze jest duzo na minusia a tu Ania pisze ze +1C:szok::szok::szok::szok: No coz wspolczuje wam wszystkim tych mrozow u nas to nawet sniegu nie ma padalo tylko przed swietami i przed sylwestrem:tak::tak::tak:

Dobranoc
wywolalas wilka z lasu
dzis snieg:-D
a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą :-D:-D:-D:-D
super fotki minka faktycznie przejeta
Dzisiaj kapiel w nowej wannie po raz drugi:tak::tak:
elegancka i jaka zadowolona
a ja wreszcie wzięłam się za zgrywanie zdjęć z kompa,teraz tak przejrzałam ja miałąm cały dysk D zawalony zdjęciami,to zdjęcia z całego roku 2009 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
więc czas aby to zgrać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tak:
no to teraz bedzie miala duzo wolengo miejsca:-D
No to zapowiada sie fajowy wieczor:tak::tak::tak:
Zdaj pozniej relacje:-p:-);-)

Ja dopiero teraz bo jak brat przyjechal tak pojechal przed 22:tak::tak::tak::tak:Wiec ja szybko polozylam dzieciaki i poszlam wziasc prysznic:-):tak:Dzieciaki tak dawno wuja nie widzialy ze twardo siedzieli z nami chociaz juz bylo widac ze dziewczynki sa spiace:tak:Zjedlismy razem obiadek,brat poprzywieszal mi te lampy i tak sie zagadalismy ze nawet nie wiem kiedy nam ten czas zlecial:szok:
Teraz mlodzi juz spia a ja sie czuje mega wymeczona:szok:Wlasnie skonczylam kolacje i jeszcze troszke posiedze

Brat wniosl mi wozek do domu(stelaz) i go wymylam wc duck ,potem wrzucilam pod prysznic i teraz stelaz wyglada jak nowy:tak::tak::tak:No az milo sie na niego patrzy:-D:-D:-DMoze jutro wypiore sobie foteliki i az zal bedzie mi tym wozkiem wyjechac na dwor hehe:tak::tak::tak:
Tearz stoi u mnie w pokoju i az sie swieci
Kochana ja wypilam az 2 kieliszki winka czerwonego
Nie chcialam pic za to moj pogazowal dobrze:-DGlowoka rano bolala:-D
Witam niedzielnie
Na niebie czerwone słońce, mała właśnie ise zbudziła, może zaśnie przy mleczku, Piciu śpi w najlepsze...
Wczoraj zamiast do tesciowej pojechaismy do mojej babci-ale byo super. Była kuzynka, którą wieki nie widzialam z dziewczynkami, młaodsza mam 5 lat ale jak bawiłą się z Wiki, włąściwie, to Wiki bawiła się z niż, no nie mogłam się napatrzeć. Aż serce rosło. I grzeczna bardzo była, nie biła, kochala, opowiadała, za raczke sie rowadzay, a óżńiej posżły do drugiego pokoju pod stół ise schowały i szeptem cos gadały-tajemnice :-D:-D:-D
Mojemu oczywiście sie nie chcialo. rzywióżł nas i odebral i tyle. Babci znów byłorzykro, ale dobrze z echociaz Oni przyjechali, to szybko o tym moim Piciu zapomniala.
I słuchacie. Jolka jest w ciąży ( z 3 a tam bida raczej ) i rzerazona poszła do ginia po tabletke ( a juz byla w któryms tam ) raz, ze okazuje sie ze są takie tabletki poronne nie tylko do 72h!!! kto o tym wiedzial? J anie mialam pojecia.
No i poszła do niego, mówi, że nie mogą sobie pozwolić na 3 dziecko i ze chce ta tabletke. On spoko, ale najierw zrobimy usg-jak jej okazał serduszko o sie poryczała. I skubaniec pyta:-Di co chce pani ta tabletke-oczywiscie odmówiła.
I cos jeszcze miałam napisać.
Acha.
Mój dziadzio w czasie wojny pisał pamiętniki, był w kilku obozach, uciekał. No i te pamiętniki zaginęły. Okazało się ze jeszcze jak Jolka była mała to znalazła to u taty i sobie po cichu przepisała. Dopiero wczoraj się dowiedzieliśmy, że jest kopia!!! No i obiecała mi to pożyczyć. Ja bardzo sie interesuję tamtymi faktami, nie tylko odnośnie mojego dziadka, więc dla mnie to jak skarb!

Ależ mało aktywne wczoraj byłyście-oczywiście nie ukrywam, że troszkę mnei to cieszy, bo zdążyłam chociaz zaległości nadrobić, hihi
o takich tabletkach nie slyszalam ale ten gin to swinia ze dal posluchac serduszka wiadomo ze jak matka uslyszy to zmieni zdanie nawet jak ja nie stac na kolejne dziecko
Co do pamietnikow to ja uwielbiam okres miedzywojenny :-)przeczytalam wszystkie lektury z tego okresu a inne okresy na streszczeniach oblecialam:zawstydzona/y:
No to widze ze troche sie wczoraj z aktywnoscia na bb ruszylo:tak:
ANKA i jak wczorajsza mala imprezka sie udala?
Z tego co ja widze to ty czesto ze zwoja LALA sie bawisz?????Kurcze normalnie
wpadne w kompleksy Bo ja to przy Tobie wyrodna matka jestem .Musze zaczac sie wiecej niunka bawic :tak:
p
a mi sie wydaje ze malo czasu jej poswiecam bo zawsze jest co robic:szok::szok::szok:
Obiecane fotki z porannych harców z chomikiem:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
fajny pluszak z tego chomika :-D:-D:-D
Witam się.Widzę, że na wszytkich znajdzie się sposób wychowawczy:tak: Chomik fajniusi, Olwika widzę zadowolona:tak: Będzie się uczyć opieki nad stworzonkami;-)
Ja mam mdłości i jakby tylko było można to nic bym nie jadła:no: no ale mus. QUOTE]
co do mdlosci to mi siuostra mowila ze po 16 moze zaczac jesc heheheh do poznego wieczora:-DRano nie daje rady bo tak ja mdli:baffled:
witam sie niedzielnie
q nocy było -25 o 7 rano -23!!!!!!!!!!!!!!!!
poki słonce mi w dzien nie wlazłąo na termometr było -15!czuc ten mroz w cieniu.!dzis ma byc jeszcze zimniej!!!!!
najblizsze 2-3dni Paulina do szkoły nie idzie bo bylby problem z transportembo diesle zamarzaja,a małej na 1,5godz do wozka w -15 nie wsadze:no::no::no::no::no::no:
Paulina ma troche kataru zreszta,chyba p jej sprzedal.

dzis siedzimy w domu bo Weronika miala wieczorem wczoraj 37,5 wiec mimo zejest piekne słonczko to sie jakos pomecze z nimi w domu:baffled:

we wtoerk musze leciec na sciagniecie szwow i musze kogos do opieki zalatwic tyko nie wiem kogo:baffled::baffled:

sorki ze ja tak o sobie ale poczytam wieczorem bo teraz lece robic obiad!
Tu to masz MROZY
mam nadzieje ze znajhdziesz opieke bo wiadomo w tygodniu kazdy do roboty......
A jak Wercia?

Hej lasencje
coś tu jeszcze chciałam pisac ,ale nie pamietam ,bo mnie K pogania,film mamy na kompie oglądać PA
:-D:-D:-D wspolne ogldanie filmow wiedze ze u nas na bb modne:tak:
Witam:-).Agnes dzięki za przekazanie info;-):tak:.
U nas w nocy było -36:szok::szok:,ale brumek rano odpalił:tak:,bo M jeździł do Lidla na zakupy:tak:.

QUOTE]
co za temperatura:szok:
o poszedł wsadzić akumulator do auta, to ja szybciutlko lukam gdzie trzeba, hihi

Wiesz, ona mam raka, niby już dawno go zachamowal i nie ma przerzutó, ale wiesz, ona się boi zostawic dzieci, a ciąża może pobudzic gnoja.

Noto spadam co by nie zostać przyłapaną na gorącym uczynku, pa, do juterka.

AS mogłabyś podać raz jeszcze tego linka o tresurze psów?????
jestes boska:-D:-D
Witam wieczorkiem
Siora mi przywiozla do wtorku siostrzenca wiec mam mega wesolo:-D:-D:-D:-DPoki co dzieciaki sie bawia w miare grezcznie ale zobaczymy jak to bedzie dalej czy nie bede uciekala z chaty hehe;-):-D:-D:-D:-D
Niedlugo zrobie jakas kolacyjke i niech nadal sie bawia;-):-)
w miare grzecznie? tzn ze mieszkanie w jednym kawalku jeszcze:-D
Witam! Mega wkurzona. Pralka mi nawala. Dopiero co w lipcu spłacona:wściekła/y::wściekła/y: a w grudniu gwarancja wyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Otworzyłam pralkę a pranie suche:szok: Nastawiłam inny program i słysze że chodzi zobaczymy:baffled::baffled::baffled: Nie wiem czy jutro jechac na hipoterapie bo zimno jak nie wiem teraz -18 jest

:szok::baffled:

:-D:-D
oj mam nadzieje ze cos sie jej zablokowala i dlatego pranie suche :sorry2:
śliczne:-):-)

Przy takiej temperaturze dogo powinno być odwołane.
My nie prowadzimy zajęć.:no::no:
Witam się kochane moje.
Egzaminy zdane.
Z angielskiego na 5,ale ciężko było.
Baba kazała nam się nauczyć czego innego,a zrobiła z czego innego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ściągałam na chama i maxa.
Wżne,że się udało,a materiał i tak nadrobić muszę,bo tu nie da się mieć zaległości :no:.Na następnych testachznów by było ciężko.
Dziś pisaliśmy polski po 4 godzinach nowych tematów z matematyki.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Polski poszedł jak poszedł i w sumie podobno jak babka stwierdziła to minimum 4 ,ale mi odpowie jak sprawdzi z kluczem maturalnym..:tak:
Temat to Charakterystyka Wertera bohatera romantycznego na podstawie fragmentu z odwołaniem się do całości utworu lub Dziady cz.III fragment wielkiej improwizacji .
Przemiana Konrada ,jego losy i walka o niepodległą Polskę.
Pisałam o Werterze.
To tyle u mnie na dziś.
Reszta jutro ,bo jestem mega zmęczona.
gratuluje zdanych egzaminow a temat z polskiego fajny:tak:
Hej test zrobiony weszedl NEGATYWNIE wiec w ciazy nie jestem

Ja sie ubieram G jeszcze spi ale juz go ide budzic i Oliwke bo za pol godziny wychodzimy a ubierania ze ho ho
Kurcze -16 jest u mnie 3 majcie kciuki aby niunia nie zmaral Do pozniej MILEGO DNIA
powodzenia!
Witam
A u nas z rana mała tragedia
Mąż wyszedł z Mają przed godz.7 żeby ją zawieść do przedszkola a samemu do pracy, dodam że na dworze -24st.C i posadził ją do samochodu a sam zaczął szyby skrobać, a wiadomo skoro auto na dworze stało to zimno w nim było jak na zewnątrz. Maja niczego nie rozumiejąc zdjęła sobie rękawiczki i nagle zaczęła piszczeć Jackowi w tym samochodzie że biedny nie wiedział co się stało, piszczała i płakała że zabrał ją do domu, rączki czerwone jak nie wiem co i lodowate. Teraz siedzi przy mnie z rączkami w rękawiczkach ale chyba ich sobie nie odmroziła bo pomalutku zaczynają się ocieplać:tak::tak::tak: Ot i zaraz będę po taxi dzwonić i ją zawiozę do przedszkola bo na pieszo to już się boję z nią iść
biedaczka sie zestresowala w taki mroz to trzeba sie porzadnie ubierac ale skad mogla wiedziec ze w aucie tak zimno:baffled:Dobrze ze tylko na zmaraznieciu sie skonczylo
Dzień Dobry! :-)
Podglądałam was trochę przez weekend, ale nie miałam czasu pisać, bo pracowałam. :dry: Na szczęście to był już ostatni zjazd. :tak: Teraz mam spokój do października - niech ktoś inny się martwi :-D

Dziś po południu idę do gin na kontrolę. :tak:
A teraz zrobię jakieś śniadanko i biorę się za prasowanie maluszkowych ubranek. :tak: Mam nadzieję, że dostanę dziś już pościel, którą zamówiłam na allegro, to też bym ją uprała. :tak:
Miłego dnia! :-)
no to fakt niech sie inni martwia:-D
No to dzis masz fajne zadanie:tak:prasowanie:-)
Nie chwalilas sie posciela:cool:
hej laseczki
ja jaas bez ycia ostatnio- wchodze podczytuje, ale jakoś na pisanie weny brak:sorry2:
dziś znów ide rwać 2 zęby:baffled:
booooje sieeeeee:baffled:
powodzenia
Witam i ja
Ale jestem niewyspana:no:Moj siostrezniec zrobil nam pobudke o 8 :szok::szok::szok:O jacie i od tej godziny juz nie spimy:no::no::no:Dziewczynki chodza i marudza a mi sie nic nie chce:no:Pranie konczy sie prac i to chyba wszystko co dzisiaj zrobie:tak::tak::tak:Nie liczas obiadu na dzisiaj i postaram sie zrobic zupke na jutro:tak:
Zimno jak cholera bo teraz jest -11
Chlopacy szaleja,biegaja ,krzycza i robia mi taki syf ze szok:szok::szok::szok::szok:
Zadnych dzieci wiecej hehe:-D:-D:-D:-D

A co tu takie pustki:confused:
upsssss no to nie pospalyscie Chyba dziewczynki pojda szybciej spac:baffled:
Witam. M został dziś w domu i jedzie jutro. Wszsytko przez te mrozy. ale ja się tam cieszę i narzekać na rozwalony harmonogram dnia nie będę:no::no::no:. Już zdążyłam się rano wybeczeć a tu taki surprajs:-) Teraz załatwiamy rodzinne bo wcześniej czasu brakowało i mały poszedł spać a M dalej jeździ po urzędach. Ale chyba wszystkiego dzisiaj się nie da....no zobaczymy. Autko pali, a u nas -20:szok: kozy w nosie zamarzają....nie ma jak oddychać:dry::dry:
Mamita oj współczuję:dry::dry:
QUOTE]
jeden dzien dluzej bedziesz chlopa miala w domku:sorry2:
Mam nadzieje ze masz odpowiedni plyn do szyb w aucie:sorry2:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie gadam z Tobą:sorry2::sorry2::sorry2: ;-)

:-D:-D:-Duwielbiam posciel i takie byczenie

ANKA
To duzo nie wypilas;-)No ale mezus dal czadu:tak::tak::tak:
Ale masz fajnie z tym spaniem:-):tak:Ja od srody znowu zaczynam sie wysypiec-mam nadzieje;-):-)

Malinka kurcze ale rachunek wielki:szok: Zdrowka dla Antoszka
My mielismy w tym roku dopalte za prad ponad 200e:baffled: Gazu nie mamy bo kuchenke mam na prad a wode tez na prad w kuchni bo w lazience to jest z kotla.

Musze sie wziasc za odkurzanie bo wczoraj troche balaganu sie narobilo:baffled:Kuchnie mam sprzatnieta ale poodkurzac trzeba:dry:
Laura cos mi kicha :baffled:juz dalam jej dawke witaminek i zalozylam jej cienki golfik po domu zestawie z cieplymi rajstopkami.
Juz zadzwonila do meojego i fgo ochrzaniolam bo wczoraj darlam sie ze chodzila bez skarpetek a tatus nic wiec corka latala z golymi stopami:wściekła/y:

reklama
A ja bez humoru bo miałam telefon że na kurs się nie załapałam:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Widocznie lepiej patologię społeczną zwalczać niż pozwolić człowiekowi wyjść do ludzi:baffled::sorry2:.Olek z jednego przedszkola wypisany:-(,w drugim karty dla obu leżą:-:)-( a tu d.upencja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Napisałam odpowiedź na ogłoszenie na niani.pl do 11-m-cznego chłopca -może z tej strony się uda.:dry:
Julu dalej trochę pociągający - dobrze,że kaszel mu przeszedł i bez antybiotyku się znowu obyło:tak::huh::huh:.
Idę,nie będę Wam smęcić:no::-:)-(.

Do góry